• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه پيش بيني نتايج ليگ هفتم برتر ايران

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
هفته سيزدهم

پنجشنبه ۱۷/۸/۸۶
شيرين فراز كرمانشاه 1-پرسپوليس2
استقلال اهواز2 -پيكان0
برق شيراز0-صباباترى0

جمعه ۱۸/۸/۸۶

پاس1 - صنعت نفت1
ذوب آهن2- مقاومت سپاسى 1
مس1- پگاه 0
ملوان2 -ابومسلم 1
استقلال تهران2 -راه آهن 1
سايپا2 -فولاد سپاهان 2

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نتایج هفته يازدهم و دوازدهم

SCORPIONx............8

f@rzad .......... 14

SoheilStar ..........5

reza_badkonaki ..........17

mehrdad201 .......... 13

amin_16azar ..........17

giba-iran30 .......... 12

Dash Ashki ..........9

sasan s..........14+2

HAMED_PT .......... 11+2

harry_4553 ............11

reza_ballack ..........5

xpin .............9

sourena_8888.......... 20

SEP/\H/\N...........6

Sellerco..............23+2

jack_bauer24_69...........16+2

ehsan999..............10

/\/\ O H S E N ..............5

|*|.FaRiBa.|*| .....................8

hamedsullivan.................2

raico.................6

smohammadhendi...............5

slipknot_james................3

EASPORTS ..........0+2

دوستان عزيز امتيازات محاسبه شده مجموع امتيازات هفته 11 و 12 ليگ برتر مي باشد . دوستاني كه در كنار امتيازشان علامت + درج شده امتياز كسب شده شان از بازي عقب افتاده سايپا - مس كرمان ميباشد .
بدليل اينكه اينبار امتيازات دو هفته محاسبه شده و احتمال خطا بالا ميرود فعلا امتيازات كلي را براي حامد خان نميفرستم تا دوستان امتيازات خود را چك كنند تا اگر اشكالي بود اصلاح شود. لطفا اگر ايرادي بود تا يكشنبه شب اعلام نماييد.

در ضمن بهترين امتياز در هفته يازدهم مربوط به f@rzad عزيز با 13 امتياز و بهترين امتياز در هفته دوازدهم متعلق به Sellerco عزيز با 13 امتياز مي باشد.

شاد و پيروز باشيد.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
پنجشنبه ۱۷/۸/۸۶
استقلال اهواز1-پيكان2
برق شيراز1-صباباترى2

جمعه ۱۸/۸/۸۶

پاس1 - صنعت نفت1
ذوب آهن1- مقاومت سپاسى 1
مس1- پگاه 0
ملوان0 -ابومسلم 0
سايپا1 -فولاد سپاهان 2

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
لطفا" نتایج بازی های هفته 11 زرو هم بزارید

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ساسان جام ما رو قابل ندونستي شركت بدي؟!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جام ما رو قابل ندونستي شركت بدي؟!

آقا ما كوچيك شما هم هستيم . انقدر از ديدنت توي تاپيك ذوق زده شديم كه كلا يادمون رفت اسمتون رو بيارم توي امتيازات . :lol: از ياد آوريت ممنون به ليست اضافتون كردم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
لطفا" نتایج بازی های هفته 11 زرو هم بزارید

ملوان بندرانزلی 1-1 پرسپولیس

استقلال اهواز 3-2 پگاه گیلان

استقلال تهران 1-1 ابومسلم

مقاومت سپاسی شیراز2-0 صنعت نفت آبادان

ذوب آهن اصفهان 1-0 پیکان

شیرین فراز کرمانشاه 1-1 صبا باتری

پاس همدان3-2 راه آهن

سایپا کرج 0-1 برق شیراز

صنعت مس کرمان ؟-؟ سپاهان اصفهان --- به تعويق افتاد

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا ما كوچيك شما هم هستيم . انقدر از ديدنت توي تاپيك ذوق زده شديم كه كلا يادمون رفت اسمتون رو بيارم توي امتيازات . :lol: از ياد آوريت ممنون به ليست اضافتون كردم.

give_heart.gif

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شيرين فراز كرمانشاه 0-پرسپوليس2

استقلال اهواز2-پيكان1

برق شيراز1-صباباترى1

پاس1 - صنعت نفت2

ذوب آهن1- مقاومت سپاسى 3

مس2- پگاه 0

ملوان1-ابومسلم 2

استقلال تهران0 -راه آهن 1

سايپا1 -فولاد سپاهان 2

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
شيرين فراز 1- 2 پرسپوليس
استقلال اهواز 2- 2 پيكان
برق شيراز1-1 صبا باترى
سايپا 1- 0 سپاهان
مس كرمان 1- 1 پگاه
پاس همدان 2- 1 نفت آبادان
ذوب آهن 0 - 0 مقاومت سپاسى
ملوان 1 - 2 ابومسلم
استقلال 2 - 1 راه آهن

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
هفته سيزدهم

پنجشنبه 17 آبان

شيرين فراز 1 - پرسپوليس 2 ---14:45
استقلال اهواز 2 - پيكان 1 ---17:30
برق شيراز1 - صبا باترى 1 ---17:30

جمعه 18 آبان

سايپا 1 - سپاهان 2 ---14:30
مس كرمان 2 - پگاه 3 ---14:30
پاس همدان 3 - نفت آبادان 1 ---14:45
ذوب آهن 1 - مقاومت سپاسى 2 ---14:45
ملوان 1 - ابومسلم 2 ---14:45
استقلال 2 - راه آهن 1 ---17:30​

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
جدا نمی خواهید این امتیازات رو حساب کنید ؟! یعنی 14 امتیاز من که توی این هفته خیلی خوب بوده پر ؟!

معذرت میخوام ولی این منطقی نیست . منکه وسط بازی پیش بینی نکردم . فقط دو بازی رو از دست داده بودم که اونها رو ننوشتم چه دلیلی داره 7 تا بازی رو پیش بینی نکنم ؟!

هدف اینجا دور هم بودن و یه رقابت دوستانه است چرا اینقدر سخت میگیرید !؟

/\/\ O H S E N

Registered User
لایک‌ها
292
هفته سيزدهم

پنجشنبه ۱۷/۸/۸۶
استقلال اهواز2 -پيكان1
برق شيراز0-صباباترى1

جمعه ۱۸/۸/۸۶

پاس1 - صنعت نفت1
ذوب آهن2- مقاومت سپاسى 3
مس1- پگاه 0
ملوان2 -ابومسلم 1
سايپا2 -فولاد سپاهان 4

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جدا نمی خواهید این امتیازات رو حساب کنید ؟! یعنی 14 امتیاز من که توی این هفته خیلی خوب بوده پر ؟!

معذرت میخوام ولی این منطقی نیست . منکه وسط بازی پیش بینی نکردم . فقط دو بازی رو از دست داده بودم که اونها رو ننوشتم چه دلیلی داره 7 تا بازی رو پیش بینی نکنم ؟!

هدف اینجا دور هم بودن و یه رقابت دوستانه است چرا اینقدر سخت میگیرید !؟

رضا جان
هدف اينجا همون چيزيه كه آخر پستت نوشتي ولي به هر حال اينجور مسابقات بايد قانوني داشته باشه تا مشكلي پيش نياد و همه بتونن در يك روال پيش بيني هاشون رو محك بزنن . متاسفانه يا خوشبختانه از ابتدا سعي كرديم قوانين رو رعايت كنيم و به همين دليل متاسفانه نميتونستم اين امتيازات را محاسبه كنم .

پ.ن : اين چندمين بار هست كه چنين مشكلي پيش مياد ، همونطور كه اكثر دوستان ميدونند حدود 2 -3 هفته پيش همين اتفاق براي بعضي از دوستان افتاد كه بعضي از دوستان با احترام به قانون وضع شده از امتياز كسب شده خود گذشتند ولي يكي از كاربران به نام آقاي EASPORTS به همين دليل حتي ديگر به تاپيك هم نيامدند و دو هفته هست كه پيش بيني نمي كنند ، با اين حال اگر من اين امتيازات را محاسبه كنم حداقل در حق ايشان ظلم كرده ام و شخصا از اين كار معذورم. به هر حال قضاوت را براي آخرين بار به عهده همه بچه هاي شركت كننده ميگذارم تا نظر خود را همراه پيش بيني خود در هفته سيزدهم براي يكبار و آخرين بار اعلام كنند تا همگي تصميم گيري نهايي را به صورت عادلانه با هم داشته باشيم.
از كساني مانند رضا بادكنكي ، مهرداد 201 ، گيبا ايران و همه كساني هم كه پيش بيني هفته سيزده رو انجام دادند خواهش ميكنم نظر خود را اعلام كنند.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
رضا جان
هدف اينجا همون چيزيه كه آخر پستت نوشتي ولي به هر حال اينجور مسابقات بايد قانوني داشته باشه تا مشكلي پيش نياد و همه بتونن در يك روال پيش بيني هاشون رو محك بزنن . متاسفانه يا خوشبختانه از ابتدا سعي كرديم قوانين رو رعايت كنيم و به همين دليل متاسفانه نميتونستم اين امتيازات را محاسبه كنم .

پ.ن : اين چندمين بار هست كه چنين مشكلي پيش مياد ، همونطور كه اكثر دوستان ميدونند حدود 2 -3 هفته پيش همين اتفاق براي بعضي از دوستان افتاد كه بعضي از دوستان با احترام به قانون وضع شده از امتياز كسب شده خود گذشتند ولي يكي از كاربران به نام آقاي EASPORTS به همين دليل حتي ديگر به تاپيك هم نيامدند و دو هفته هست كه پيش بيني نمي كنند ، با اين حال اگر من اين امتيازات را محاسبه كنم حداقل در حق ايشان ظلم كرده ام و شخصا از اين كار معذورم. به هر حال قضاوت را براي آخرين بار به عهده همه بچه هاي شركت كننده ميگذارم تا نظر خود را همراه پيش بيني خود در هفته سيزدهم براي يكبار و آخرين بار اعلام كنند تا همگي تصميم گيري نهايي را به صورت عادلانه با هم داشته باشيم.
از كساني مانند رضا بادكنكي ، مهرداد 201 ، گيبا ايران و همه كساني هم كه پيش بيني هفته سيزده رو انجام دادند خواهش ميكنم نظر خود را اعلام كنند.
به نظر منم یه جا باید تکلیف این قضیه مشخص بشه.........استدلال easports هم این بود که چون چند هفته قبلش واسه فلانی محاسبه شده برای منم باید محاسبه بشه..........که اخر اون ماجرا رو هم دیدیم که جز کدورت چیز دیگه ای نبود...........
=================================
reza_ballack جان باور کن برای کسی فرقی نمیکنه که این 14 امتیاز به شما داده بشه یا نه ......اما اگه داده بشه مطمئننا در هفته های اتی کسانی خواهند اومد و خواهند گفت که چون تو هفته x امتیازات y محاسبه شده پس برای ما هم باید محاسبه شه.......که باز باعث ایجاد کدورت خواهد شد

reza_ballack

Registered User
لایک‌ها
6
خداوکیلی من مظلوم واقع شدم !! من که خودم از هفته دوم به شما اضافه شدم و همینجوری یه هفته رو از دست داده ام حالا بیام 14 امتیازی که بدست آوردم رو هم از دست بدم دیگه چه جوری توی جدول بمونم !؟

به راحتی می تونم خودمو تا رتبه 4 یا 5 جدول بیارم بالا اما با این قانون ( که از اول هم نبوده و توی هیچ مسابقه پیش بینی هم وجود نداره ) دارم از دور خارج میشم . کسی هم نمی دونه چرا باید این قانون اعمال بشه . برای حفظ نظم ؟! مگه نظم بهم خورده ؟ یکی 9 بازی پیش بینی میکنه و به اندازه 9 بازی شانس داره و یکی اصلا میخواد یک بازی پیش بینی کنه . ضررش پای خودشه چون شانسش کم میشه . اگه حالا وسط بازی پیش بینی میکرد خب خلاف کرده و بعد از شروع بازی پست داده ولی وقتی هنوز بازی شروع نشده و فرداش قراره شروع بشه این دیگه چه مشکلی داره ؟

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
من این حرفهارا قبول ندارم. درسته که اصل این مسابقه، در کنار هم بودن هست، اما قوانینی داره که همه باید به آن احترام بذارن. اگه کسی مشکلی با قوانین داره، پیشنهاد به بازکننده تاپیک بده و اگه اون مشکل برطرف نشد و هنوز از این بابت شاکی هست، میتونه دیگه در مسابقه شرکت نکنه.

اگه جناب reza_ballack از هفته دوم در مسابقه شرکت کردن، من از هفته ششم یا هفتم شرکت کردم، اما به موقع در پیش بینی شرکت میکنم و خوب هم دارم امتیاز میگیرم. مطمئن هستم که هیچ وقت به صدر جدول نمیرسم، اما برای خودم پیش بینی میکنم. مثلاً هفته پیش من میخواستم برم مسافرت و دسترسی به اینترنت هم نداشتم. اما پیش بینی خودم را فرستادم برای یکی از دوستام که با user من بیاد وارد کنه تو این تاپیک. اگه شرکت در مسابقه براتون اهمیتی داشت، نمیذاشتینش برای روز آخر و هزار تا دلیل که هر کسی برای خودش میاره که چرا نتونسته در پیش بینی شرکت کنه.

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
پنجشنبه ۱۷/۸/۸۶
شيرين فراز كرمانشاه 1 - پرسپوليس 1
استقلال اهواز 1 - پيكان 0
برق شيراز 2 - صباباترى 1

جمعه ۱۸/۸/۸۶

پاس 2 - صنعت نفت 1
ذوب آهن 1 - مقاومت سپاسى 0
مس 1 - پگاه 0
ملوان 3 -ابومسلم 1
استقلال تهران 1 -راه آهن 2
سايپا 1 -فولاد سپاهان 2

sourena_8888

Registered User
لایک‌ها
68
استقلال اهواز2-پيكان1
برق شيراز2-صباباترى1
پاس0 - صنعت نفت0
ذوب آهن1- مقاومت سپاسى 1
مس1- پگاه 0
ملوان1 -ابومسلم 1
استقلال تهران1-راه آهن 2
سايپا1 -فولاد سپاهان 1

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شيرين فراز كرمانشاه 1-پرسپوليس0
استقلال اهواز2-پيكان1
برق شيراز0-صباباترى0
پاس2 - صنعت نفت0
ذوب آهن1- مقاومت سپاسى 0
مس2- پگاه 0
ملوان2 -ابومسلم 1
استقلال تهران2-راه آهن 0
سايپا0 -فولاد سپاهان 0

با احترام به نظر دوستان من قبلا هم گفته بودم كه طبق قانون عمل كنيم . به هر حال مسابقات 34 هفته هست و ممكنه براي بقيه هم اين قضيه پيش بياد.

بالا