• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی عکاسی کاربران پی تی _ دوره پنجم: عکاسی خیابانی

چه نوع عکاسی رو بیشتر برای مسابقه میپسندید؟

• Total voters
    124
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
فکر کنم این دوره مسابقه رو به عنوان آخرین دور اعلام کنیم بهتر باشه
اینجا دوستان دست به دوربین نمیشه کسی متاسفانه

اینم امتیاز های بنده
مصطفی : 8 ( کادر بندیتون رو خیلی دوست داشتم - میزان رنگ رو به نظرم دلیلی نداشت بالا ببرید واسه این عکس - میتونست جای سیر ترشی یه چیز جذاب تر و مناسب تر کنار کادر باشه )
حسین : 7 ( زاویه ای که عکس گرفتی رو واقعا حال کردم حسین جان ؛ اما نوع رنگ ها رو اصلا باهاش نمیتونم برقرار کنم )

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
خوب این هم جمع امتیازات:

IYIostafa :18
hossein137 :14
hameddam :16

پس با این حساب دوباره مصطفی عزیز برنده شدند.
ازشون میخوام که هر چه زودتر موضوع سری بعد و بگذارند.هر چند به قول حامد .....
انقدر استقبال کمه که حتی حوصله ی آپدیت کردن پست های صفحه ی اول رو ندارم
دلایلی میارند بچه ها که راستش برای من منطقی نیست (سخت بودن/بد بودن دوربین و ... )
تو این دوره ما سه نفر هر کدوم نسبت به دیگری دوربین متفاوتی داشتیم.دوربین من که اصلا"....
منتها باز هم برای این که این جا رو دوست داشتم شرکت کردم.قصد هیچ کسی از ورود به این تاپیک و گذاشتن عکس برنده شدن نیست.

زاویه ای که عکس گرفتی رو واقعا حال کردم حسین جان ؛ اما نوع رنگ ها رو اصلا باهاش نمیتونم برقرار کنم

یه کم زیاده روی کردم.قبول دارم.منتها رنگ ها زیاد هم غیر واقعی نیست.اون ماکارونی واقعا" زیاد با این فرق نداشت
به هر حال ممنونم.هم به خاطر شرکت کردن و هم به خاطر نظری که دادی حامد عزیز :happy:

IYIostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
عه بازم من؟ :)) خب عکس از غذا ها خیلی راحته نمیدونم چرا تعداد شرکت کننده ها کم بوده.
بهرحال موضوع این دوره رو "عکاسی خیابانی" باشه بهتره، چون باعث میشه دوستان بیشتری شرکت کنن. فرقی هم نمیکنه دوربین 150 هزارتومنی کامپکت دارید یا دوربین 10 میلیونی حرفه ای.
عکاسی خیابانی (به انگلیسی: Street Photography) به عنوان بدنه هنر عکاسی، صحنه‌هایی از زندگی روزمره مردم را سوژه اصلی خود قرار می‌دهد. خیابان‌ها، پارک‌ها، کارناوال‌ها، محل‌های خرید و مراکزی که مردم گرد هم می‌آیند، محل اصلی تهیه عکس‌های خیابانی است. هر چند این عکاسی شاخه‌ای از عکاسی مستند به شمار می‌آید اما از بعضی لحاظ با هم متفاوت هستند از جمله اینکه هدف اصلی عکاسی خیابانی به تصویر کشیدن مردم است و نه پوشش یک اتفاق. در واقع این شاخه از عکاسی آیینه‌ای است در برابر مردم که گاهی نیز با شوخ طبعی و یا لحنی طعنه‌آمیز پیام‌های سیاسی و یا اجتماعی را منتقل می‌کند که در چنین شرایطی به عکاسی مستند نزدیک می‌شود. سال‌های ۱۹۷۵ تا ۱۹۸۰ نقطه اوج و شکوفایی تاریخ عکاسی خیابانی است.

0d0da2f09290.jpg

امیدوارم تو این دوره شاهد شرکت کننده بیشتری تو تایپیک باشیم :)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
منم عاشق عکاسیم! :)
تا کی وقت داریم عکسمون رو اینجا بزاریم؟
حتما شرکت میکنم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
منم عاشق عکاسیم! :)
تا کی وقت داریم عکسمون رو اینجا بزاریم؟
حتما شرکت میکنم

سلام
خوشحالم که یک نفر دیگه ابراز علاقه کرد به این موضوع :)
تو پست اول نوشتم منتها وقت برای گذاشتن عکس تا 20 ام هست.و بعد از اون تا 27 ام ماه برای نمره دادن.سه یا چهار روز آخر ماه هم جمع زدن امتیازات

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بچه ها من با اجازه عنوان تاپیک رو عوض کردم و موضوع این دوره رو گذاشتم. :)

موضوع خیلی خوب و جالبی هم انتخاب شده، فکر می کنم این دوره بتونم شرکت کنم.
57273402847490682509.gif

finepix

Registered User
لایک‌ها
83
من هم شرکت میکنم, بزودی عکسو میفرستم. جایزه نقدی داره ؟ یا معنوی ؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
حسین جان به احسان بگید یکم کیسرو شل کنه یه جوایزی ترتیب بدین..ببینید چجوری میریزن تو تاپیک...این احسانم که کلی مایه تیله میزنه به جیب ولی 2 زار خرج مسابفات این چنینی نمیکنه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین جان به احسان بگید یکم کیسرو شل کنه یه جوایزی ترتیب بدین..ببینید چجوری میریزن تو تاپیک...این احسانم که کلی مایه تیله میزنه به جیب ولی 2 زار خرج مسابفات این چنینی نمیکنه

والا از اولی که این مسابقه به وجود اومد برای دور هم بودن بود و بهتر شدن عکاسی بچه ها.منتها حرفه هات رو قبول دارم
یکی از بچه ها هم چند وقت پیش پیشنهاد داده بود که به برنده یک جایزه میده.
از عهده ی جیب ما که خارجه ولی احسان هم فکر نکنم خرجی بکنه :D
-------------------------------
بچه هایی که شرکت کردند.الان 5 روز از مهلت امتیاز دهی گذشته.امروز و فردا امتیازاتون رو بگذارید.ممنون :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من امشب به بچه ها خبر میدم تا امتیازهاشو نرو بگذارند.و برای دوره ی بعدی آماده بشیم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

حسین جان من میخواستم الان شرکت کنم تو این مسابقه. دقیقا تنها مسابقه ای هست در این بخش که شرکت نکردم تا حالا.

ولی قوانین رو خوندم دیدم امروز 22 ام بوده و یعنی دو روز گذشته. گفتم بپرسم اول بعد :دی حالا البته عکس خیلی تاپی هم نداشتم ولی عکس داشتم از خیابون!
بعد موضوع مورد سوالم بود / یعنی عکسی که از فضای بیرون گرفته شده یا اینکه حتما خیابون باشه و اینها؟
و اخر هم سوالی دارم. اینکه عکس حتما باید با دوربین حرفه ای گرفته شده باشه یا دوربین های معمولی و موبایل و اینها هم جوابگوست؟

سپاس

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
جسارتا این امتیازایی که من میدم به دوستان :)

9= IYIostafa

hameddam =8

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام

حسین جان من میخواستم الان شرکت کنم تو این مسابقه. دقیقا تنها مسابقه ای هست در این بخش که شرکت نکردم تا حالا.

ولی قوانین رو خوندم دیدم امروز 22 ام بوده و یعنی دو روز گذشته. گفتم بپرسم اول بعد :دی حالا البته عکس خیلی تاپی هم نداشتم ولی عکس داشتم از خیابون!
بعد موضوع مورد سوالم بود / یعنی عکسی که از فضای بیرون گرفته شده یا اینکه حتما خیابون باشه و اینها؟
و اخر هم سوالی دارم. اینکه عکس حتما باید با دوربین حرفه ای گرفته شده باشه یا دوربین های معمولی و موبایل و اینها هم جوابگوست؟

سپاس

سلام جواد جان.راستش اون تاریخ گذاری فعلا" مورد استفاده نیست.چون الان یک ماه از مسابقه گذشته و هنوز هم کسی امتیازاتش رو نگذاشته
مثل هم هی تاپیک های مسابقه شما میتونید تا قبل از امتیاز دادن بچه ها عکستو نرو بگذارید.دو روز برای جذب یک نفر دیگه به جایی نمیخوره.

والا عکاسی خیابانی تنها مخصوص عکس از خیابون نیست.شاید عکس های مستندی هم جزوشون بشه.
و این که حتما" نیاز نیست دوربینتون حرفه ای باشه.با دوربین معمولی هم میشه ولی موبایل نه.چون برای گوشی همراه مسابقه ی جداگانه ای هست.
لحظه هات رنگی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا