• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی عکاسی کاربران پی تی _ دوره پنجم: عکاسی خیابانی

چه نوع عکاسی رو بیشتر برای مسابقه میپسندید؟

• Total voters
    124
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ostadoo

Registered User
لایک‌ها
25
.........

ممنون دوست عزیز بابت نظر دادن
ولی خوب من اگه تنظیمات درست رو بلد بودم که انجام می دادم , میشه تنظیمات درست رو همین جا یا تو پیغام خصوصی بهم بگید ؟

امیدوارم ناراحت نشده باشید این تاپیک بهانه ای هستش که ما از همدیگه یادبگیریم و پیشرفت کنیم
اولین مورد اشتباه ایزو هست که روی 6400 تنظیم شده این باعث بوجود آمدن نویز زیادی توی عکس میشه و کیفیت و جزئیاتی رو که در یک عکس ماکرو مورد نظر هست از بین میبره . سعی کنید بیشتر اوقات از ایزوهای پایین استفاده کنید .
احتمالا روی مود اتوماتیک عکاسی کردید .
بهتر بود روی مود اولویت دیافراگم , دیاف رو روی 8 تنظیم میکرید , ایزو روی پایینترین گزینه ( 100 ) و استفاده از فلاش دوربین , البته از 18-55 انتظار زیادی نمیشه داشت . در این حالت (AV) و استفاده از فلاش نگران سرعت شاتر نباشید , دیافراگم رو تغییر بدید تا به نتیجه ی مورد نظر برسید .

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
امیدوارم ناراحت نشده باشید این تاپیک بهانه ای هستش که ما از همدیگه یادبگیریم و پیشرفت کنیم
اولین مورد اشتباه ایزو هست که روی 6400 تنظیم شده این باعث بوجود آمدن نویز زیادی توی عکس میشه و کیفیت و جزئیاتی رو که در یک عکس ماکرو مورد نظر هست از بین میبره . سعی کنید بیشتر اوقات از ایزوهای پایین استفاده کنید .
احتمالا روی مود اتوماتیک عکاسی کردید .
بهتر بود روی مود اولویت دیافراگم , دیاف رو روی 8 تنظیم میکرید , ایزو روی پایینترین گزینه ( 100 ) و استفاده از فلاش دوربین , البته از 18-55 انتظار زیادی نمیشه داشت . در این حالت (AV) و استفاده از فلاش نگران سرعت شاتر نباشید , دیافراگم رو تغییر بدید تا به نتیجه ی مورد نظر برسید .

سلام
نه بابا چه ناراحتی من یه آماتور هستم و دوستدارم ایرادات رو بدونم و برطرف کنم
در مورد ISO کمتر از این نمیشد چون امتحان کردم و اون اسپری خوب معلوم نمیشد البته فکر کنم با دیافرگام بازتر iso رو می شد پایینتر آورد
و در مورد دیافراگم حق با شماست اگه بیشتر بود بهتر بود من Mod رو روی TV گذاشته بودم چون سرعت شاتر برام مهمتر بود ولی فکر کنم باید روی Manual می ذاشتم (البته سرعت شاتر کمتر از این هم نمی شد)
خیلی ممنون از راهنماییتون

ostadoo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
نه بابا چه ناراحتی من یه آماتور هستم و دوستدارم ایرادات رو بدونم و برطرف کنم
در مورد ISO کمتر از این نمیشد چون امتحان کردم و اون اسپری خوب معلوم نمیشد البته فکر کنم با دیافرگام بازتر iso رو می شد پایینتر آورد
و در مورد دیافراگم حق با شماست اگه بیشتر بود بهتر بود من Mod رو روی TV گذاشته بودم چون سرعت شاتر برام مهمتر بود ولی فکر کنم باید روی Manual می ذاشتم (البته سرعت شاتر کمتر از این هم نمی شد)
خیلی ممنون از راهنماییتون

سرعت شاتر زمانی مهمه که شما از فلاش استفاده نمیکنید که برای فریز سوژه هرچی سرعت بالاتر باشه بهتره اینجاست که میتونید برای رسیدن به سرعت بیشتر ایزو رو بالاتر ببرید اما نه تا 6400 , بررسی کنید که دوربینتون تا چه ایزویی تصویری مناسب تحویلتون میده .
اما وقتی فلاش میزنید فرقی نمیکنه سرعت شاتر چقدر باشه 1/30 یا 1/200 یا ...

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
مرسی از سیلور بوی عزیز
هم واسه رای گیری هم واسه یاد آوری امتیاز دهی که فراموش کرده بودم

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
showresualt.php

با تشکر از دوستان
این هم نتیجه نهایی

دوستان برنده اگر دوست داشتند می تونند این ها رو بذارند توی امضاشون

imehrdad-3.jpg

keykavoos-3.jpg

mrb413-3.jpg

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
خوب جناب Imehrdad لطفا طی امروز طبق قوانین موضوع دور بعد رو انتخاب کنند ( این رو گفتم شاید در جریان نباشند )

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
خوب جناب Imehrdad لطفا طی امروز طبق قوانین موضوع دور بعد رو انتخاب کنند ( این رو گفتم شاید در جریان نباشند )

با تشکر از همه دوستان
من این بخشش رو نمی دونستم :دی یکم سخته موضوع انتخاب کردن
فکر کنم موضوع بهار (فک کنم همون طبیعت و مناظر طبیعی میشه )مناسب باشه چون دقیقا الان وقتشه باز هر چی دوستان بگن :D

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
با تشکر از همه دوستان
من این بخشش رو نمی دونستم :دی یکم سخته موضوع انتخاب کردن
فکر کنم موضوع بهار (فک کنم همون طبیعت و مناظر طبیعی میشه )مناسب باشه چون دقیقا الان وقتشه باز هر چی دوستان بگن :D

سلام
راستش موضوع که به عهده ی شماست.ولی بهار نمیتونه یک موضوع کلی باشه.اگر مایلید میتونید برای دومین بار طبیعت رو انتخاب کنید.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
برای شرکت در مسابقه و راحت تر کردن کار شمارش آراء لطفا به روش زیر عمل کنید

ابتدا عکس خود را در یک سیستم آپلود سنتر که لینک مستقیم عکس رو بدون دردسر در اختیار قرار می ده اپلود کنید سایتهایی مثل myup و یا iranblog یا tinypic و .... ( به علت اینکه پرشین تولز با کاربران غیر عضو اجازه دسترسی به فایل های ضمیمه شده رو نمیده در این مرحله عکس رو ضمیمه نکنید )
برای مثال ما myup را انتخاب می کنیم بعد از آپلود آدرس مستقیم عکس را کپی کنید

attachment-142491d1336156436-1.jpg

بعد از این مرحله به آدرس
رای گیری مسابقه عکاسی پرشین تولز
رفته و در قسمت بالا ابتدا مسابقه ای که قصد شرکت در آن را دارید را انتخاب کنید و سپس نام کاربری خود را وارد نمایید و بر روی شروع کلیک کنید
بعد از چند لحظه منویی باز می شود و مشخصات کاربری شما را نشان می دهد دقت کنید تا دقیقا نام شما نمایش داده شده باشدو عکس آواتار شما مشخص شده باشد
attachment-142492d1336156437-2.jpg

بعد از اطمینان بر روی تائید کلیک نمایید و در اولین فیلد آدرس عکسی که در مرحله اول کپی کرده بودید را وارد کنید و در قسمت پایین می توانید توضیحی را در مورد عکس خود وارد نمایید این توضیح دلخواه هست و در صورتی که توضیحی وارد نمایید در هنگام رای گیری این توضیح در بالای عکس شما نمایش داده می شود
سپس بر روی ارسال کلیک کنید

در این مرحله ثبت نام شما انجام شده است و می توانید به یکی از دو روش زیر حضور خود را در مسابقه اعلام کنید

1 - بعد از انجام مراحل بالا وبسایت یک عکس شامل عکس شما با سایز مناسب به همراه اطلاعات کاربری شما و همچینین رتبه دور قبل شما نمایش می دهد و همچینین در صورتی که عکس شما داری Exif باشد اطلاعات عکس شما در پایین نمایش داده خواهد شد . شما می توانید کدی که در صفحه نمایش داده شده است را در پست خود قرار دهید این کد شامل این عکس و لینک به عکس اصلی شما خواهد بود ( به علت عریض بودن عکس ها لطفا این دوره از این عکس استفاده نکنید )

2- استفاده از روش قدیمی : برای اینکار در هنگام پست زدن بر روی Insert Image کلیک کرده و سپس from url را انتخاب کنید . در فیلد پایین آدرس عکسی را که در مرحله 1 کپی کرده اید را در این فیلد پیست کرده و دقت کنید تیک قسمت پایین خوده باشد به این صورت عکس شما به سرور پرشین تولر منتقل شده و سیستم نمایش آن مانند قبل خواهد بود در ضمن شما در مسابقه نیز شرکت کرده اید

attachment-142496d1336156993-3.jpg

برای تبلیغ این مسابقه چکار می توانم بکنم ؟
برای اینکار به آدرس
رای گیری مسابقه عکاسی پرشین تولز
رفته و مانند مراحل بالا نام کاربری و دوره مسابقه را انتخاب کنید بعد از تائید عکس شما نمایش داده خواهد شد سپس بر روی عکس کلیک کرده و قسمتی را که می خواهید در عکس نمایش داده شود را انتخاب کنید سپس بر روی بساز کلیک کنید تا عکسی برای قرار داده شدن در قسمت امضای شما ساخته شود ( این بخش از سیستم به صورت اتوماتیک کار را انجام می دهد و ممکن است نتیجه مطلوب نداشته باشد )

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ممنونم از زحماتت حسین جان.امیدوارم همیشه موفق باشی.خیلی آقایی
بر و بچه های عکاس.یه دستی بجنبونید.من که فعلا" پانورامای خوبی ندارم.فقط یکی هست که اگر عکس دیگه ای جور نشد قرار میدم.البته پر از اشکاله و فقط برای شرکت کردن این کار رو میکنم.
همگی موفق باشید

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
ممنونم از زحماتت حسین جان.امیدوارم همیشه موفق باشی.خیلی آقایی
بر و بچه های عکاس.یه دستی بجنبونید.من که فعلا" پانورامای خوبی ندارم.فقط یکی هست که اگر عکس دیگه ای جور نشد قرار میدم.البته پر از اشکاله و فقط برای شرکت کردن این کار رو میکنم.
همگی موفق باشید
اقایی از خودته - کاری بود که از دستم بر میومد

سر این عکسه عجب سوتی دادم ها :D:p
اون رو پاک کردم شما هم پستت رو پاک کن بی زحمت
-------------------------------------------------------------------------------------

این هم عکس من برای شرکت در این دوره
مکان : بام تهران

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خوب این هم عکس من برای مسابقه.همون طور که گفتم فقط همین یک دونه پانورما رو دارم که مال خیلی وقت پیشه.منتها چون کسی این جا پیداش نیست :دی و تا چند روز آینده نیستم همین رو برای مسابقه قرار میدم.

دوربینم هم همون قبلی بوده : canon sx210

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
این عکس مسابقه ام
بر فراز جاده هراز هست
مال مدت ها قبل هست با دوربین خودم نیست

اینم یه عکس دیگم که واسه مسابقه نیست همینطوری گذاشتم ولی فکر میکنم بهتر بود این عکسو میذاشتم اما خب دیگه نمیشد عوض اش کنم :)

[] ]

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام.نمیدونم چرا این دوره شرکت کننده ها انقدر کم شدند.فکر میکنم برای موضوع بوده.شاید تقصیر منه که لینک آموزش ای نگذاشتم.
به هر حال خوشحالم که حداقل 4 نفر شضرکت کردند و عکس ها هم خوب بود.
من هم به همه 10 میدم.یه جورایی همه ی عکس ها زیبا بودند.فقط جنبه ی زیبایی شون با هم فرق داشت.

IYIostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
بام سبز لاهیجان پانورامای 30 شاتی HDR

6985464798_cc74f3c9ef_b.jpg

NIKON D90
دیاف: 8
فاصله کانونی 18 میلیمتر

-------------------------------------------------------

استادیوم سردار جنگل رشت، دیدار دو تیم داماش و تراکتورسازی 24 شات عمودی

6810306892_e9ab70db2a_b.jpg