نظر من در مورد عکس FERI KHANتکنیکت خیلی جالب بود ولی عکست نه
نظر من در مورد عکس my7xNبه نظرم اگر فوکوس دقیقتر بود و زنبور هم فوکوسش بهتر می شد خیلی عالی تر بود
نظر من در مورد عکس keykavoosشما هم فکر کنم باید عمق عکس رو بهتر در نظر می گرفتید تا سمت چپ بال هم فوکوس باشه و کل حشره فوکوس باشه
نظر من در مورد عکس mrb413مایه دار
نظر من در مورد عکس imehrdadبنظرم نور قسمت سمت راست خیلی زیاده ولی بازم 10 میدم چون بازم قشنگ شده و شاید هم من سر درنمیارم
به شما باید 11 بدم حداقل
سلام میدونم وقت مسابقه تموم شده اما خب لا اقل یه عکسی گفتم بذارم که میزان بزرگنمایی با روش بالا رو خوب بتونه نمایش بده
سر آقا مورچه
اگزیف هم مثل پست بالا هست
مشاهده پیوست 130440
سلام.این هم امتیازات من.عکس ها همه خوب بودند.خیلی ممنونم از همگی
و این که دیر فهمیدم که میتونم نظرم رو هم بنویسم.ببخشید از این بابت :blush:
نظر من در مورد عکس silverboy.irنظر من در مورد عکس komiser185نظر من در مورد عکس hameddamنظر من در مورد عکس damira_e_n_dنظر من در مورد عکس FERI KHANنظر من در مورد عکس my7xNنظر من در مورد عکس keykavoosنظر من در مورد عکس mrb413نظر من در مورد عکس imehrdad
نظر من در مورد عکس silverboy.irنظر من در مورد عکس komiser185نظر من در مورد عکس hameddamنظر من در مورد عکس damira_e_n_dنظر من در مورد عکس FERI KHANنظر من در مورد عکس my7xNنظر من در مورد عکس keykavoosنظر من در مورد عکس hossein137نظر من در مورد عکس imehrdad
من نمیتونم رای بدم. هی میخاد ثبت نامم کنه از اول.
نظر من در مورد عکس komiser185نظر من در مورد عکس hameddamتنظیمات دوربین کلا اشتباه
نظر من در مورد عکس damira_e_n_dنظر من در مورد عکس FERI KHANتلاشتون برای ارائه کاری متفاون ستودنیست
نظر من در مورد عکس my7xNبهتر بود روی زنبور فوکوس میکردید و کادربندی بهتر
نظر من در مورد عکس keykavoosحداقل زیباییش میتونست این باشه که پروانه روی گل باشه و در محیط طبیعی ازش عکسبرداری میشد
نظر من در مورد عکس mrb413کادربندی متفاوت نسبت به کار دوستان
نقطه ضعفش ادیت
نظر من در مورد عکس hossein137نظر من در مورد عکس imehrdadبهتر میبود سمت راست رو کراپ میکردید بدجوری روشنایی تو چشم میزنه
به وضوحه خوبی دست پیدا کردید