• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی عکاسی کاربران پی تی _ دوره پنجم: عکاسی خیابانی

چه نوع عکاسی رو بیشتر برای مسابقه میپسندید؟

• Total voters
    124
وضعیت
موضوع بسته شده است.

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
همون دیگه , یه سری بچه مایه بادوربین ها گرونشون و لنز ها خداشون میان اینجا موضوع انتخاب می کنن که خودشون ببرند :D

ولی جدا از شوخی اینایی که شما می گید چی هست ؟:D من هر چی آموزش مالتی مدیا تا جالا دیده بودم هیچ کدوم در مورد ماکرو چیزی نداشت اگه کسی مجموعه میشناسه معرفی کنه بریم دانلود کینم یاد بگیریم

:D آره دیگه. صدهزار تومن پول لنز 18-55 دادیم واسه چی پس؟ در کل 18-55 و 55-250 آشغالترین لنزهای کنن هستند نقطه

ببین در یک جمله عکاسی ماکرو عکاسی از اجسام ریز هست که لازمه ش اینه که دوربین رو به سوژه خیلی نزدیک کنی. حالا این نزدیک کردن دوربین به سوژه یه سری محدودیت ایجاد می کنه که مهمترینش فوکوس نشدن سوژه ی از یه حدی نزدیکتره. دوربین های نیمه حرفه ای توی این زمینه قوی تر هستند. معمولا سوژه های چسبیده به لنز رو هم فوکوس می کنن.

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
گویا تاپیک احتیاج به up داره!
توی تاپیکای دیگه که عکس ماکرو قرار میدید اینجا رو هم رونق بدید دیگه ...

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
گویا تاپیک احتیاج به up داره!
توی تاپیکای دیگه که عکس ماکرو قرار میدید اینجا رو هم رونق بدید دیگه ...

همه دارند رقبا رو ارزیابی می کنند
این دوره مسابقه خیلی حرفه ای هستش

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
خوب برای آپ شدن تایپیک من به عنوان دومین شرکت کننده عکسم رو میذارم
یه کم ادیتش کردم و عکس اصلی رو هم میذارم تا مقایسه کنید.نسبتش دقیقا" 1:1 نیست ولی نزدیکه.و روی همین حساب فکر میکنم بتونم ازش به عنوان یه عکس ماکرو استفاده کنم.

IMG_3684rr.jpg

Camera Model: Canon sx210 is
f-Stop: f/4
Exposure Time: 1/160 sec
ISO-Speed: ISO-80
Focal Lenght: 5 mm
Flash: Not Used

اینم عکس اصلی:

http://up.vbiran.ir/images/pyx3w5rcdiatwtmuxp8n.jpg

پ.ن: ممکنه تا 20 ام عکس دیگه ای رو انتخاب کنم.از دوستان عزیز هم میخوام که تا بیستم همین ماه عکس هاشون رو بگذارند
موفق باشید

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
سلام. با توجه به اینکه دیگه زمان زیادی باقی نمونده منم عکس انتخابی خودم رو آپلود می کنم.
_MG_4185.jpg

Camera model: Canon EOS 500D
f-stop: f/5.6
Exposure Time: 1/1600s
ISO Speed: ISO-100
Focal Lenth: 55 mm
Subject Distance: 270 mm
Flash Mode: No Flash
Exporure Mode: Manual
WB: Costum

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دو ستان
اینم عکس من:

69225721255910925313.jpg

مدل دوربین:Canon PowerShot SX200 IS

Last edited:

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
ما هم در مسابقه شرکت می جویم :D
gord.jpg
مدل دوربین : مرحوم مغفوره Canon PowerShot A630
دیافراگم : F8
شاتر : 1/60 ثانیه
ایزو :100

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام خدمت دوستان . عکسا خیلی زیبا هستن . :specool:
حالا یه آف بدم . دی
الان یه نگاهی به عکسا می کردم ، دیدم بیشتر عکسا خام هستن و هیچ ادیتی روشون انجام نشده :|
چون یه عکس ادیت شده به مرابط بهتر از یه عکس خام هست .
وقت زیادی هم نمی گیره . من الان این عکسو در عرض کمتر از 30 ثانیه ، ادیت مختصر کردم . حالا اگه بیشتر و تخصصی تر وقت بذارن ، به مرابط بهتر هم درمیاد

69225721255910925313.jpg

خواستم ببینم از قوانین مسابقات هست ؟ یا دوستان حوصله نمی کنن ؟

ادیت بعد از 4 ساعت : حالا ما یه سوالی پرسیدیم ، شما هی بیایید لایک بدید ، شاید به جایی بخوره :D

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
دوستان برای شرکت در این دوره لطفا به آدرس زیر برید
رای گیری مسابقه عکاسی پرشین تولز

بعد از وارد کردن نام کاربری آدرس عکس خودتون رو بذارید ( نکته مهم : عکس جایی باشه که براحتی بهش دسترسی وجود داشته باشه , متاسفانه دسترسی به عکس های اتچ شده خیلی سخته و شاید هم نشدنی باشه برای همین در ثبت نام نمی تونید آدرس عکس اتچ شده رو بدید)
در پایین یک توضیح می تونید وارد کنید که وقتی دارن عکس شما رو می بینن و بهش رای میدند این توضیح هم نمایش داده میشه البته دلخواه هستش
بعد از ارسال در صورتی که با خطایی مواجه نشید ثبت نام شما انجام شده , در صورتی که مایل باشید می تونید عکس ساخته شده رو که کدش در پایین صفحه است رو اینجا قرار بدید این عکس exif داره

نکنه : به علت اینکه عکس های اتچ شده رو سرور نمی خونه هر کسی دوست داشت می تونه ثبت نام رو اونجا انجام نده و فقط تو همین تاپیک بذاره و من خودم دستی ثبت نامش رو انجام میدم

نکته ۲ : این دوره زمان بندی دقیق داره یعنی مهلت ارسال عکس ها تا آخر روز 20 فروردین هست و رای گیری هم دقیقا طبق زمان بندی , دیگه دست من نیست :D

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
حالا یه آف بدم . دی
الان یه نگاهی به عکسا می کردم ، دیدم بیشتر عکسا خام هستن و هیچ ادیتی روشون انجام نشده :|
وقت زیادی هم نمی گیره . من الان این عکسو در عرض کمتر از 30 ثانیه ، ادیت مختصر کردم . حالا اگه بیشتر و تخصصی تر وقت بذارن ، به مرابط بهتر هم درمیاد

ادیت بعد از 4 ساعت : حالا ما یه سوالی پرسیدیم ، شما هی بیایید لایک بدید ، شاید به جایی بخوره :D

من خودم به شخصه چون این مسابقه عکاسی هست , ترجیح می دم عکس خام توش باشه تا هنر عکاسی بیشتر توش معلوم باشه و چیز های دیگه توش تاثیر نذاشته باشه
البته کار خوب رو آقا حسین کرده که هر دو مدلش رو گذاشته

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
من خودم به شخصه چون این مسابقه عکاسی هست , ترجیح می دم عکس خام توش باشه تا هنر عکاسی بیشتر توش معلوم باشه و چیز های دیگه توش تاثیر نذاشته باشه

دوست عزیز قسمت ویرایش یک عکس گاهی اوقات از خود عکس هم ارزش بالاتری داره ... ( خیلی وقت ها جای خرید تجهیزات عکاسی باید سرمایه گذاری روی آموزش process عکس صورت بگیره ... )

پ.ن : جناب "TURK_AVENGER" خوشحال میشیم شما هم توی این تاپیک شرکت داشته باشید ... ( البته اگر وقتش رو داشته باشید ... )

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به دوستان
اول از همه باید بگم که فرزاد جان مشخصات کامل اگزیف رو قرار بدید.این ها رو پایین مدل دوربین بنویسید.با تشکر:

f-Stop: f/5.3
Exposure Time: 1/400 sec
ISO-Speed: ISO-100
Focal Lenght: 60 mm
Flash: Not Used

حالا یه آف بدم . دی

سلام معین جان.تو قوانین نکته ای نیست که ادیت کردن رو غیر مجاز بدونه.به نظر من ادیت یکی از مهمترین بخش های عکاسیه.همین عکسی که روش کار کردی رو برای مثال ببین.رنگ ها زنده تر شدند.کیفیت بالاتر رفته و ....
البته تو پست اول گفتم اگر دوست داشتید در کنار عکس ادیت شده عکس اصلی رو هم قرار بدید
ممنون

سلام حسین جان
راستش همون طور که بالا هم گفتم ادیت کردن جزیی از عکاسی حرفه ای هست.حتی اگه قرار باشه شما عکس سیاه و سفیدی بذارید بهتره این کار رو با فوتوشاپ انجام بدید.تا بتونید درصد رنگ ها رو توش تغییر بدید و عکستون وضوح بیشتری داشته باشه

دوست عزیز قسمت ویرایش یک عکس گاهی اوقات از خود عکس هم ارزش بالاتری داره ... ( خیلی وقت ها جای خرید تجهیزات عکاسی باید سرمایه گذاری روی آموزش process عکس صورت بگیره ... )

پ.ن : جناب "TURK_AVENGER" خوشحال میشیم شما هم توی این تاپیک شرکت داشته باشید ... ( البته اگر وقتش رو داشته باشید ... )

من هم با حرف های دوست خوبم موافقم.اگر معین هم شرکت کنه بهتر میشه.بالاخره یه جمع صمیمی هست و هر چه تعداد دوستان بیشتر باشه من خوشحال تر میشم (به عنوان یه شرکت کننده )

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
منم دقیقآ منظورم همین بود . اگه قراره سطح مسابقه بالا بره ، بهتره عکسا به بهترین نحو ممکن نمایش داده بشن .
:happy:

من هم با حرف های دوست خوبم موافقم.اگر معین هم شرکت کنه بهتر میشه.بالاخره یه جمع صمیمی هست و هر چه تعداد دوستان بیشتر باشه من خوشحال تر میشم (به عنوان یه شرکت کننده )

خیلی ممنونم از حسن توجهتون به بنده . :)
راستش من اصلآ وقت نمی کردم این تاپیک رو نگاه کنم . دیروز برای اولین بار فرصتی شد تا بیام و عکسهای دوستان رو نگاه کنم :(

سعی می کنم از دور بعد حتمآ در کنار دوستان باشم :blush: اگر قابل بدونید

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
منم دقیقآ منظورم همین بود . اگه قراره سطح مسابقه بالا بره ، بهتره عکسا به بهترین نحو ممکن نمایش داده بشن .
:happy:

خیلی ممنونم از حسن توجهتون به بنده . :)
راستش من اصلآ وقت نمی کردم این تاپیک رو نگاه کنم . دیروز برای اولین بار فرصتی شد تا بیام و عکسهای دوستان رو نگاه کنم :(

سعی می کنم از دور بعد حتمآ در کنار دوستان باشم :blush: اگر قابل بدونید

معین جان هنوزم دیر نشده. یه دستی بجنبون تا فردا برسون.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
امروز بالاخره بعد كلي فكر كردن راهي واسه گرفتن عكس ماكرو با تجهيزات موجودم پيدا كردم:D
حالا انشالا شب بنده نيز عكسي خواهم انداخت و در مسابقه كنار دوستان شركت خواهم كرد:blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا