• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی عکاسی کاربران پی تی _ دوره پنجم: عکاسی خیابانی

چه نوع عکاسی رو بیشتر برای مسابقه میپسندید؟

• Total voters
    124
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
چرا "یا خوشبختانه" ؟
از اینکه یه دوست ناراحت بشه هیچ وقت خوشبختی نیست , امیدوارم ناراجتی و بی حوصلگیتون به زودی رفع بشه و حالتون خوب خوب بشه
من خودم به مدیر بخش گفتم , که ترچیح دادند این دوره به صورت معمولی برگزار بشه ( البته بهتر بود تا این دوره هم معمولی انجام میشد همینجا تا تستی بشه )
در مورد Exif هم برنامه ای دارم که فکر کنم خوب باشه که بعد از تست تو دور بعد اضافه میشه
انشالله دور بعد خودتون مدیریتش رو به عهده بگیرید که عکس هایی که به شرایط نمی خوره رو از دور مسابقات حذف کنید

در کل
دوستان اگر فکر می کنید این سیستم مزه رای دادن یا اون صمیمت رو از بین می بره بگید تا رای گیری دور بعد معمولی انجام بشه , من سعی کردم اینکار رای گیری رو سریعتر و راحت تر کنه ولی حس می کنم صمیمتی که قبلا بوده الان نیست

سلام
اون خوشبختانه رو همین طوری گفتم.خیلی ممنونم ازتون.امیدوارم سوءتفاهمی پیش نیومده باشه
راستش فکر نمیکنم صمیمیت بچه ها کمتر شده باشه.با این حال بهتره بیان و نظراتشون رو بدند.
کار شما امتیاز دهی رو خیلی راحت تر کرده.برای من همین مورد جمع زدن امتیاز ها مشکل بود.ولی الان خیلی راحت رای هام رو دادم.فقط همون نکته ی exif هم هست.
من به عنوان یک شرکت کننده با کار شما هیچ مخالفتی ندارم.البته این فقط نظر منه
شب خوش دوست من

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
چرا "یا خوشبختانه" ؟
از اینکه یه دوست ناراحت بشه هیچ وقت خوشبختی نیست , امیدوارم ناراجتی و بی حوصلگیتون به زودی رفع بشه و حالتون خوب خوب بشه
من خودم به مدیر بخش گفتم , که ترچیح دادند این دوره به صورت معمولی برگزار بشه ( البته بهتر بود تا این دوره هم معمولی انجام میشد همینجا تا تستی بشه )
در مورد Exif هم برنامه ای دارم که فکر کنم خوب باشه که بعد از تست تو دور بعد اضافه میشه
انشالله دور بعد خودتون مدیریتش رو به عهده بگیرید که عکس هایی که به شرایط نمی خوره رو از دور مسابقات حذف کنید

در کل
دوستان اگر فکر می کنید این سیستم مزه رای دادن یا اون صمیمت رو از بین می بره بگید تا رای گیری دور بعد معمولی انجام بشه , من سعی کردم اینکار رای گیری رو سریعتر و راحت تر کنه ولی حس می کنم صمیمتی که قبلا بوده الان نیست

به نظرم این سیستم واقعا خوب هست دست گلت درد نکنه
یه پیشنهاد دارم نمیدونم میشه یا نه
کاش میشد جولو نمره هر کسی یه نظر هم در مورد عکسش داد که مثلا بشه گفت چرا به یه عکس 10 میدیم به یکی 5

بازم در کل به نظرم خیلی خوبه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
تشکر ویژه
عالی شد سیستمنظر سنجی
اینجوری می تونیم تبلیغات اسپانسر ها را بگیریم.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
رای من
واقعا همه عالی بود.

showimage.php

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
بیایید با تکنولوژی همراه باشیم! :)
بنظر بنده هم سیستم رأی گیری دوست خوبمون جناب silverboy بسیار عالی و کارآمد هست.

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
اون خوشبختانه رو همین طوری گفتم.خیلی ممنونم ازتون.امیدوارم سوءتفاهمی پیش نیومده باشه
راستش فکر نمیکنم صمیمیت بچه ها کمتر شده باشه.با این حال بهتره بیان و نظراتشون رو بدند.
کار شما امتیاز دهی رو خیلی راحت تر کرده.برای من همین مورد جمع زدن امتیاز ها مشکل بود.ولی الان خیلی راحت رای هام رو دادم.فقط همون نکته ی exif هم هست.
من به عنوان یک شرکت کننده با کار شما هیچ مخالفتی ندارم.البته این فقط نظر منه
شب خوش دوست من

من به شخصه با این سیستم رای گیری جدید موافقم خیلی بهتره

به نظرم این سیستم واقعا خوب هست دست گلت درد نکنه
یه پیشنهاد دارم نمیدونم میشه یا نه
کاش میشد جولو نمره هر کسی یه نظر هم در مورد عکسش داد که مثلا بشه گفت چرا به یه عکس 10 میدیم به یکی 5

بازم در کل به نظرم خیلی خوبه

تشکر ویژه
عالی شد سیستمنظر سنجی
اینجوری می تونیم تبلیغات اسپانسر ها را بگیریم.

بیایید با تکنولوژی همراه باشیم! :)
بنظر بنده هم سیستم رأی گیری دوست خوبمون جناب silverboy بسیار عالی و کارآمد هست.

خوب ممنون از نظراتتون پس شاید من اشتباه کردم

حمید جان اسپانر از کجا !! ولی در کل ایده خوبیه یعنی یه جایزه هم اگه داشت خیلی خوب می شد البته نه اینکه جایزه نقدی ولی مثلا اگه می شد با همکاری مدیریت یه چیزی کنار اسم یوزر به عنوان برنده ایندوره اضافه میشد

در ضمن حمید جان وسایر دوستان لطفا حتما همون لینکی که مرحله آخر نمایش داده میشه رو همین جا قرار بدید ( از دور بعد ) چون اون عبارتی تهش داره که اگه توسط مدیریت سیستم رای گیری روش کلیک بشه رای شما تایید میشه و قبل از اون رای شما شمرده نمیشه

بله خیلی خوب میشد آقا حامد ولی مسله اینه که من می خواستم تا اونجایی که میشه همه چی تو خود فروم انجام بشه یعنی کاربران لازم نباشه به ۲ جا سر بزنند و همه چی همین جا مشخص بشه برای همین یه رای گیری اون هم فقط با یکبار لود شدن صفحه جای دیگه انجام بشه درضمن سیستم اعلام نتیجه رو می شد خیلی بهتر نشون داد ولی این محدودیت اجازه نمی ده و باید یک عکس سبک باشه
در مورد این جملات هم مسله نمایش دادنشه که حجم عکس خیلی بزرگ میشه , اگر راهکاری برای این پیدا می شد قابل اجرا بود

خوب این هم نتیجه نهایی که گویا با ۲ رقم اعشار ۲ تا برنده داریم و امیتازشون یکی هست دقیقا
showresualt.php

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
برای انتخاب نفر اول تو این شرایط به نظر من دو تا کار می تونید بکنید:

1. از سیستم اختراعی من استفاده کنید، یعنی به نتیجه بازی مستقیم نگاه کنید. هر کدوم شون که به اون یکی امتیاز بالاتری داده بود معنی اش اینه که عکس طرف مقابل رو بیشتر قبول داشته پس اونی که نمره بالاتر داشته اول میشه.

2. یه کار بسیار عالی هم اینه که به نشانه اعتراض به مساوی شدن امتیازات، اصلا نفر اول و دوم مسابقه رو بی خیال بشید و برید سراغ نفر وسط. یعنی مثلا اگر شرکت کننده ها تو یه مسابقه ای 15 تا باشه اون کاربری که 7 نفر بالاتر ازش آوردند و 7 نفر هم ازش کمتر گرفتند رو انتخاب کنید (البته من هیچ اطلاعی ندارم که اون فرد کی می تونه باشه)!

99567583978631450085.gif

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام ...
خیلی ممنون از دوستان که لطف داشتند ... تشکر .
راستش اصلا مهم نیست که چه کسی اول شد چه کسی 5ام یا 7ام ... همین که دوستان در موردش نظر دادند کافیه. ( موضوع دور بعدی رو مهم نیست کی انتخاب کنه مهم بعدشه :دی )
این سیستم رای گیری بسیار بسیار خوب بود و بسیار راحت! ازین به بعد هم شاهدش باشیم توی پست اول . (تشکر میکنم از دوستمون "silverboy.ir" )
اگر این نظر دادن در مورد عکس ها هم توش بیاد به نظرم کاملتر میشه و آموزنده تر.

راستی عیدتون هم پیشاپیش مبارک باشه ... برای همه دوستان.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
به هر دو دوست عزیزیمون تبریک میگم با عکس های زیباشون:)
و از همه دوستانی که شرکت کردن هم به نوبه خودم سپاسگذارم
یه پشنهادم واسه موضوع دوره بعد دارم
نوروز رو در نظر بگیرید :)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام و درود خدمت همه ی عزیزان
من هم به نوبه ی خودم به هر دو تا دوست عزیزم تبریک میگم.
پست اول رو تا چند روز دیگه آپدیت میکنم.
در مورد انتخاب موضوع هم به نظرم همین دو نفر (به صورت توافقی) موضوعی انتخاب کنند که زیاد شخت نباشه
هر چند دوست ندارم تو جبر پیشنهاد من قرار بگیرید ولی به گزینه های نظر سنجی هم میتونید نگاهی بیندازید
و این که به نظرم بهتره موضوع کلی باشه.مثل همین طبیعت

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام به همه

من هم به هر دو دوست عزیز تبریک میگم.عکس های قشنگی گرفته بودید.:thumbsup:
به نظر من یک موضوعی بذارید که با عید هم خونی داشته باشه.البته فقط یک پیشنهاد هست/تصمیم با خودتون هست.

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
تبریکات من رو هم پذیرا باشید ، هم به مناسبت سال نو و هم به خاطر انتخاب این دو دوست عزیز ، موفق باشید

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
این دوستمون نیست گویا ...

اگر از طرف شما اشکالی نداره من بهشون یک پیامک میزنم.منتها نمیدونم کدوم یکی از شما دو تا دوست عزیزم موضوع رو انتخاب میکنید؟

-------------------------------------------------------------------------------------------
راستی برای هزارمین بار.البته اولین بار در این تایپیک سال نو رو بهتون تبریک میگم.امیدوارم حال و هوای شما هم مثل عکس هاتون عالی باشند

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
اگر از طرف شما اشکالی نداره من بهشون یک پیامک میزنم.منتها نمیدونم کدوم یکی از شما دو تا دوست عزیزم موضوع رو انتخاب میکنید؟

-------------------------------------------------------------------------------------------
راستی برای هزارمین بار.البته اولین بار در این تایپیک سال نو رو بهتون تبریک میگم.امیدوارم حال و هوای شما هم مثل عکس هاتون عالی باشند

لطف میکنید دوست عزیز... منهم نوروز رو بهتون تبریک میگم و آرزوی بهترینها رو براتون دارم ...

راستی میشه موضوع یک تکنیک عکاسی مثل "Panorama" باشه ؟ یا خیر ؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
لطف میکنید دوست عزیز... منهم نوروز رو بهتون تبریک میگم و آرزوی بهترینها رو براتون دارم ...

راستی میشه موضوع یک تکنیک عکاسی مثل "Panorama" باشه ؟ یا خیر ؟

سلام
انتخاب موضوع به عهده ی شما دو نفر هست.هر موضوعی رو که خواستید میتونید انتخاب کنید.
از نظر من یکی (به عنوان یه شرکت کننده)هیچ اشکالی نداره.ولی پیشنهادم اینه که این تکنیک رو برای دوره های بعد انتخاب کنید.چون فکر میکنم بیشتر بچه ها عکس پانورمای خوبی نداشته باشند.ولی دوست ندارم بر اساس این پیشنهاد توی رودروایسی قرار بگیرید.این فقط نظر من بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا