• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی عکاسی کاربران پی تی _ دوره پنجم: عکاسی خیابانی

چه نوع عکاسی رو بیشتر برای مسابقه میپسندید؟

• Total voters
    124
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
showimage.php

ابتکاری که برای رای گیری شده هم خیلی جالبه و جای تشکرات داره و مشکلات مهمی هم نداره، فقط اگه شرکت کننده زیاد باشه یه کم وقت گیرتر از رای دادن همین جوری معمولیه، که اون هم چون ماهی یه باره مشکلی نیست. یه مساله دیگه این که من هم با حرکات Slider مشکل داشتم و مرورگر رو هم از آخرین نسخه Opera تغیر دادم به IE که باز هم حل نشد.

با آرزوی موفقیت... :)

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
جناب silverboy کارتون عالیه!! خیلی حرکت قشنگی بود این سیستم رای گیری. ممنون

showimage.php

فقط یه مشکل با اسلایدر بوجود اومد. من امتیاز جناب S.M.H رو 10 دادم و کلیک کردم ولی اسلایدر پرید رو صفر!
اگر ممکنه اصلاح بفرمایید.
سپاسگزارم :)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
ابتکاری که برای رای گیری شده هم خیلی جالبه و جای تشکرات داره و مشکلات مهمی هم نداره، فقط اگه شرکت کننده زیاد باشه یه کم وقت گیرتر از رای دادن همین جوری معمولیه، که اون هم چون ماهی یه باره مشکلی نیست. یه مساله دیگه این که من هم با حرکات Slider مشکل داشتم و مرورگر رو هم از آخرین نسخه Opera تغیر دادم به IE که باز هم حل نشد.

با آرزوی موفقیت... :)

ممنون از شما
در مورد شرکت کننده زیاد هم حق با شماست , تو دوره های بعدی میشه ۲ تا سیستم رای گیری داشت و تو رای گیری سریع عکس ها کوچیک باشه و تمام گزینه ها توی یک صفحه

جناب silverboy کارتون عالیه!! خیلی حرکت قشنگی بود این سیستم رای گیری. ممنون

فقط یه مشکل با اسلایدر بوجود اومد. من امتیاز جناب S.M.H رو 10 دادم و کلیک کردم ولی اسلایدر پرید رو صفر!
اگر ممکنه اصلاح بفرمایید.
سپاسگزارم :)

ممنون از شما

رای شما اصلاح شد

در ضمن slider هم تصحیح شد و الان درست کار می کنه

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
این هم نتیجه رای گیری لحظه ای

showresualt.php

البته این تصویر رای دهنده هایی هست که خودشون شرکت کردن ولی چون کسی نیست که شرکت نکرده باشه و رای داده باشه , نمودار نمی شه نمی داد

Last edited:

ostadoo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من یکی دو روز پیش امتیاز دادم ولی تصویر اون صفحه نهایی رو ندارم و یادمه امتیاز 3 تا از دوستان رو 0 وارد کرده بود که اصلاح میکنم :
damira_e_n_d = 9/10
S.M.H = 7/10
1 Saeed = 4/10

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
خیلی ممنون از شما
اون 2 تا تغییر در رای توی اطلاعات دیتابیس تغییر کرد ( البته تو عکس دیگه تغییر نمی کنه )
ببخشید مرورگرتون چیه دقیقا ؟

در مورد لود نشدن اون عکس مشکل احتمالا از اینترنت خودتون بوده چون عکس رو سرور ما نیستش ؛ ولی باید یه کاری بکنم براش که اگه لود نشد تو تب جدید باز بشه
اون SLIDER رو هم بعد از ظهر عوض می کنم
اون باگی هم که گفتم هنوز وجود داره و تو عکسی که آخر می سازه آواتار رای دهنده رو نشون نمی ده که سعی می کنم بعد از ظهر درست بشه

آقا بازم دستت دردنکنه. مرورگر من IE9 هست. اون عکس دوم رو هم کلا جامپ کرد نه اینکه لود نشه. من اشتباه نوشتم. از عکس اول پرید سوم. راجع به نشون ندادن آواتار ها هم فک کنم بعضی ها رو مال منم نشون نداد ولی چون توجه نمی کردم درست متوجه نشدم. :cool:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

ایده بسیار جالبی بود این برنامه

هر کی درستش کرده بود دستش درد نکنه

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
جا داره به شدت از دوست خوبمون silverboy.ir ;که زحمت نوشتن برنامه آرا رو کشید تشکر کنم
دمت جیزز داداش
بسیار بسیار بسیار بسیار حرکت عالیی بود
واقعا به شخصه ازت ممنونم

اینم امتیازات من
به قول جواد بود فکرکنم یا فرزاد یادم نیس:D (( امتیاز همه دوستان 20 هست این امتیاز ها رو از سر مسابقه و فقط واسه عکس ها دادم ))
از همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن هم به نوبه خودم تشکر میکنم

فقط یه سوتی دادم خودم میخواستم واسه عکس کویر s.m.h 10 بدم اشتبا 8 دادم بعد بک نداشت اصلاح کنم اگه اصلاح شه ممنون میشم

Last edited:

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
جا داره به شدت از دوست خوبمون silverboy.ir ;که زحمت نوشتن برنامه آرا رو کشید تشکر کنم
دمت جیزز داداش
بسیار بسیار بسیار بسیار حرکت عالیی بود
واقعا به شخصه ازت ممنونم

اینم امتیازات من
به قول جواد بود فکرکنم یا فرزاد یادم نیس:D (( امتیاز همه دوستان 20 هست این امتیاز ها رو از سر مسابقه و فقط واسه عکس ها دادم ))
از همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن هم به نوبه خودم تشکر میکنم

فقط یه سوتی دادم خودم میخواستم واسه عکس کویر s.m.h 10 بدم اشتبا 8 دادم بعد بک نداشت اصلاح کنم اگه اصلاح شه ممنون میشم

سلام
ممنون از شما که شرکت کردید
رای تون تاپید شد تغییر در خواستی هم اعمال شد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

اول از همه یه تشکر ویژه و جانانه دارم ازز سیلور بوی عزیز بخاطر این سیستم معرکه ای که طراحی کرده

واقعا که بسی بسیار هزاران هزار لایک فراوان :دی

به جان خودم ! عکسا همه فوق عالی بود

میدونید که نمره همه تون صده و این نمرات فقط و فقط مربوط به عکسهاست ؟! :graduated

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام به همه ی دوستان.
پسر نقره ای عزیز: متاسفانه یا خوشبختانه من چند روزی هست اصلا" حال و حوصله ندارم.ولی با این حال پیشنهاد شما رو تو نظرات و پیشنهادات نوشتم.منتها کسی نیومد که تایید یا رد کنه.با این حال مثل این که همه ی بچه ها موافقند و من یکی از این بابت خیلی خوشحالم.فقط اگر بتونید سری های بعد مشخصات exif عکس ها رو هم در زیرشون قرار بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم.چون دوست نداشتم این مسابقه فقط از روی زیبایی عکس(مربوط یا نامربوط) به موضوع نمره بدم.
یه موضوعی هم هست که امیدوارم دوستان من رو ببخشند و این که بعضی از عکس ها با توضیحات توی پست اول مطابق نبود.
برای همین من مجبور شدم نمره ی کمتری بهشون بدم.ولی با این حال نمیتونم بگم که زیبا نبوده.عکس ها همه محشر بودند.مشکلاتی هم داشتند که دوست داشتم یه توضیحی بدم ولی هم خود من نمیتونستم موضوع رو درست بیان کنم و هم این که به عنوان یه فرد تازه کار این کار درست نبود.
در هر حال این مسابقه همون طور که قبلا" هم گفتم یه جمع دوستانه است.که توی این جمع من یا هر کس دیگه ای میتونیم چیز های خوبی یاد بگیریم
همگی موفق باشید و واقعا" ازتون تشکر میکنم.استقبال خوبی شده بود و این من رو دلگرم کرد.
به قول فرزاد جان نمره ی همه 20 هست و این ها فقط برای عکس هاست.امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه.
اگر مشکلی توی امتیازات هست بهم بگید تا درستش کنم.
خیلی ممنونم از همگی.مخصوصا" پسر نقره ای عزیز

روز خوش

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
طی صبحت هایی که داشتیم
من پیشنهاد داده بودم تا برای رای گیری یه برنامه نوشته بشه
حالا کارهای اولیه نوشتنش تموم شده و برای تست روی سایت گذاشتم , سعی کردم باگی نداشته باشه ولی ایرادات جزیی و خورده کاری هایی داره
لطفا تستش کنید و اگه به مشکلی خوردید اطلاع بدید اگر مشکل جدی وجود نداشته باشه رای شما نهایی خواهد بود مگر اینکه خودتون بخواید تغییرش بدید

این لینک شرکت کردن در مسابقه : رای گیری مسابقه عکاسی با موبایل
من با مرورگر های دیگه امتحان نکردم لطفا برای نتیجه خوب از مرورگرهای بروز و ترجیحا فایرفاکس استفاده نمایید
اینم هم رای من ( که البته یه باگ پیدا شد که عکس من رو نشون نمیده :d ولی حل شد)

showimage.php

کجا رای بدیم؟

توی پست اولی کخ کوت کردم لینکش هست

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
سلام به همه ی دوستان.
پسر نقره ای عزیز: متاسفانه یا خوشبختانه من چند روزی هست اصلا" حال و حوصله ندارم.ولی با این حال پیشنهاد شما رو تو نظرات و پیشنهادات نوشتم.منتها کسی نیومد که تایید یا رد کنه.با این حال مثل این که همه ی بچه ها موافقند و من یکی از این بابت خیلی خوشحالم.فقط اگر بتونید سری های بعد مشخصات exif عکس ها رو هم در زیرشون قرار بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم.چون دوست نداشتم این مسابقه فقط از روی زیبایی عکس(مربوط یا نامربوط) به موضوع نمره بدم.
یه موضوعی هم هست که امیدوارم دوستان من رو ببخشند و این که بعضی از عکس ها با توضیحات توی پست اول مطابق نبود.
برای همین من مجبور شدم نمره ی کمتری بهشون بدم.ولی با این حال نمیتونم بگم که زیبا نبوده.عکس ها همه محشر بودند.مشکلاتی هم داشتند که دوست داشتم یه توضیحی بدم ولی هم خود من نمیتونستم موضوع رو درست بیان کنم و هم این که به عنوان یه فرد تازه کار این کار درست نبود.
در هر حال این مسابقه همون طور که قبلا" هم گفتم یه جمع دوستانه است.که توی این جمع من یا هر کس دیگه ای میتونیم چیز های خوبی یاد بگیریم
همگی موفق باشید و واقعا" ازتون تشکر میکنم.استقبال خوبی شده بود و این من رو دلگرم کرد.
به قول فرزاد جان نمره ی همه 20 هست و این ها فقط برای عکس هاست.امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه.
اگر مشکلی توی امتیازات هست بهم بگید تا درستش کنم.
خیلی ممنونم از همگی.مخصوصا" پسر نقره ای عزیز

روز خوش

چرا "یا خوشبختانه" ؟
از اینکه یه دوست ناراحت بشه هیچ وقت خوشبختی نیست , امیدوارم ناراجتی و بی حوصلگیتون به زودی رفع بشه و حالتون خوب خوب بشه
من خودم به مدیر بخش گفتم , که ترچیح دادند این دوره به صورت معمولی برگزار بشه ( البته بهتر بود تا این دوره هم معمولی انجام میشد همینجا تا تستی بشه )
در مورد Exif هم برنامه ای دارم که فکر کنم خوب باشه که بعد از تست تو دور بعد اضافه میشه
انشالله دور بعد خودتون مدیریتش رو به عهده بگیرید که عکس هایی که به شرایط نمی خوره رو از دور مسابقات حذف کنید

در کل
دوستان اگر فکر می کنید این سیستم مزه رای دادن یا اون صمیمت رو از بین می بره بگید تا رای گیری دور بعد معمولی انجام بشه , من سعی کردم اینکار رای گیری رو سریعتر و راحت تر کنه ولی حس می کنم صمیمتی که قبلا بوده الان نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا