• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی عکاسی کاربران پی تی _ دوره پنجم: عکاسی خیابانی

چه نوع عکاسی رو بیشتر برای مسابقه میپسندید؟

• Total voters
    124
وضعیت
موضوع بسته شده است.

maya61

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
ببخشید که دیر جواب میدم معین جان.
راستش از اول هم این مسابقه مردمی بوده :دی
یعنی همه چیز به کاربرا بستگی داره.اگر بقیه هم این موضوع رو تایید کنند زمان مسابقه رو عوض میکنیم.هر چند به شخصه فکر میکنم خللی توی مسابقات پیش نمیاد.چون مسابقه ی عکاسی با تلفن همراه زیاد درگیر مسایل فنی نیست.
همین طور در مورد عکاسی تو زمان معین.ولی این رو هم به شخصه زیاد باهاش موافق نیستم.چون ممکنه بر اساس هر موضوعی عکسی رو خیلی وقت پیش گرفته باشم که الان نشه.همون روز که حرف از برگذاری شد کسی نظر مخالفی نداشت.چون میدونستم موضوع طبیعت انتخاب میشه و بچه ها هم توی زمستون شاید منظره ی خوبی پیدا نکنند
هدف فقط دور هم بودن و محک بچه هاست.جنبه ی مسابقاتی زیادی نداره این تایپیک :دی

سلام
من به پیشنهاد برادرم عضو جدید هستم . میخواستم بدونم عکس رو باید کجا اپلود کنم ؟ منظورتون از تاپیک کدوم قسمته؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
من به پیشنهاد برادرم عضو جدید هستم . میخواستم بدونم عکس رو باید کجا اپلود کنم ؟ منظورتون از تاپیک کدوم قسمته؟

سلام
خیلی خوش اومدید :)
عکس هایی رو که برای مسابقه انتخاب میکنید بهتره تو خود فروم آپلود کنید.
لینک هر دو تا مسابقه در امضای من موجوده.
اگر سوالی داشتید بنده در خدمتم
شب خوبی داشته باشید و سال خوبی

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
انتخاب موضوع به عهده ی شما دو نفر هست.هر موضوعی رو که خواستید میتونید انتخاب کنید.
از نظر من یکی (به عنوان یه شرکت کننده)هیچ اشکالی نداره.ولی پیشنهادم اینه که این تکنیک رو برای دوره های بعد انتخاب کنید.چون فکر میکنم بیشتر بچه ها عکس پانورمای خوبی نداشته باشند.ولی دوست ندارم بر اساس این پیشنهاد توی رودروایسی قرار بگیرید.این فقط نظر من بود

سلام دوست عزیز ...
نظرتون کاملا برای بنده قابل احترام هست و با توجه به چنین موضوعی از لیست بالا انتخاب میکنم ... نظرم روی پرتره و ماکرو هست اما متاسفانه این دوستمون نیست !

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام دوست عزیز ...
نظرتون کاملا برای بنده قابل احترام هست و با توجه به چنین موضوعی از لیست بالا انتخاب میکنم ... نظرم روی پرتره و ماکرو هست اما متاسفانه این دوستمون نیست !

ببخشید دخالت می کنم ولی فکر می کنم قانون مسابقه کاملا مشخصه

_روز سی ام هر ماه ، فرد برنده موضوع دور بعدی مسابقه را اعلام می کند.

_در صورتی که فرد برنده ، در مدت زمان قید شده موضوع جدید را عنوان نکند ، این کار به عهده ی نفر دوم قرار داده خواهد شد.

من فکر می کنم طبق این قانون شما به تنهایی می تونید موضوع دور بعد رو انتخاب کنید دوست عزیزمون هم حتما به قوانین آشنایی دارند و می دونستند قضیه از چه قراره و شاید به اینترنت دسترسی ندارند
برای همین لطفا تا بعد از ظهر موضوع دور بعد را انتخاب کنید

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
ببخشید دخالت می کنم ولی فکر می کنم قانون مسابقه کاملا مشخصه

من فکر می کنم طبق این قانون شما به تنهایی می تونید موضوع دور بعد رو انتخاب کنید دوست عزیزمون هم حتما به قوانین آشنایی دارند و می دونستند قضیه از چه قراره و شاید به اینترنت دسترسی ندارند
برای همین لطفا تا بعد از ظهر موضوع دور بعد را انتخاب کنید

چشم دوست عزیز ... پس موضوع بعدی "ماکرو" خواهد بود.
اگر لازم بود تعریفی از ماکرو رو هم برای صفحه اول آماده کنم بفرمایید ... به امید دیدن عکس های زیبای دوستان .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگر لازم بود تعریفی از ماکرو رو هم برای صفحه اول آماده کنم بفرمایید ... به امید دیدن عکس های زیبای دوستان .

سلام
اتفاقا" من هم با کیکاووس که حرف زدم بیشتر با ماکرو موافق بود.
موضوع خوبیه.من سعی میکنم طی این چند روز یه توضیح مختصر توی پست اول بگذارم.
با تشکر از شما

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479

آه
خوب شد پرتره نشد که من شرکت نمی کردم , هر چند ماکرو هم من اصلا بلد نیستم برم کمی آموزش ببینم

++++++++++++

جایزه نداره شرکت کننده کمه , تبلیغ هم نمی تونیم بکنیم براش چون بدون جایزه هست , حداقل لطفا پربار باشه , یعنی آموزش خوب داشته باشه , و دوستان سعی کنند عکس های حرفه ای بذارند تا شرکت کننده بیشتر بشه

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
دوستان عزیز سلام.
اول از همه جهت تأخیر، عذر تخصیر می طلبم.
دوم اینکه سال نوی همه تون مبارک عزیزان.
سوم اینکه از همه دوستان تشکر می کنم که به عکس ناچیز بنده لطف داشتن و رای بالا دادن و انتخابم کردن. لطف دوستان بود وگرنه عکس من چیز خاصی نبود.
بازم معذرت می خوام چون این چند روزه ماموریت شهرستان بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم و فک می کردم دوم بشم :f34r: همونطور که حسین عزیز زحمت کشید و از من پرسید و جوابم رو گذاشت تو تاپیک منم با ماکروگرافی بیشتر موافقم چون کلا عکس پرتره ندارم :D
بازم تشکر و عذرخواهی منو پذیرا باشید دوستان.

راستی تاپیک مسابقه رو عوض می کنید یا تو همین برگزار میشه؟

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
جسارتا یه آموزش مختصر درمورد عکاسی ماکرو

عکاسی ماکرو | عکاسی

عکاسی ماکرو به نوعی عکاسی گفته می شد که در آن تصویر اشیا بزرگتر از اندازه واقعی شان، با نسبتی بزرگتر از 1:1 گرفته می‌شود.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
راستی تاپیک مسابقه رو عوض می کنید یا تو همین برگزار میشه؟

سلام کیکاووس جان و بقیه ی بچه ها.
در مورد این موضوع باید بگم که تو همین تایپیک برگذار میشه و تایتل تایپیک عوض میشه.
پست دو و چهار هم مربوط به اعلام نتایج و عکس هاست.که الان ویرایشش کردم.
همین طور تو پست اول توضیحاتی در مورد ماکرو گرافی گذاشتم.
پ.ن: من چی کار کنم که نه عکس ماکرو دارم و نه پرتره.این سری فقط باید نگاه کنم :دی

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
\
پ.ن: من چی کار کنم که نه عکس ماکرو دارم و نه پرتره.این سری فقط باید نگاه کنم :دی

خیر دوست عزیز ... دست به دوربین بشید!
این تاپیک باید باعث بشه بیشتر عکس بگیریم و تمرین کنیم . وگرنه کار بیهوده ایست و یک گالری از کارهای دوستان فقط جمع کردیم !
به نظرتون پیام تاپیک چیز دیگری هست ؟

پ.ن : اگر لایق بدونید میتونم کمکتون کنم و با پیغام خصوصی در خدمتتون هستم ...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خیر دوست عزیز ... دست به دوربین بشید!
این تاپیک باید باعث بشه بیشتر عکس بگیریم و تمرین کنیم . وگرنه کار بیهوده ایست و یک گالری از کارهای دوستان فقط جمع کردیم !
به نظرتون پیام تاپیک چیز دیگری هست ؟

پ.ن : اگر لایق بدونید میتونم کمکتون کنم و با پیغام خصوصی در خدمتتون هستم ...

سلام.
خیلی ممنون از لطف شما.همین طور هست که میگید
با این حال دوربین من sx210 هست و هر کاری بکنم ماکرو فوکوسش 5 سانتی متر کمتر نمیشه.توی زوم تازه بدتر هم میشه.برای همین فکر میکنم فقط میتونم شبه ماکرو عکس بگیرم که گذاشتنش تو این تایپیک زیاد جالب نیست.ولی هنوز خیلی زمان داریم.ممکنه بتونم یه کارهایی بکنم.
بازم تشکر میکنم از لطف شما

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
مگه دوربینت مود سوپر ماکرو نداره؟ تازه همون مود ماکرو هم خوب جواب می ده که. یکم خلاقیت می خواد که تو ثابت کردی خیلی زیاد داری. مطمئنم این دفعه عکست بین سه عکس برتر مسابقه میشه.

در راستای موضوع مسابقه بد نیست که این مطلب رو هم یادبگیریم و استفاده کنیم:

http://akkasee.com/articles/7258

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
مگه دوربینت مود سوپر ماکرو نداره؟ تازه همون مود ماکرو هم خوب جواب می ده که. یکم خلاقیت می خواد که تو ثابت کردی خیلی زیاد داری. مطمئنم این دفعه عکست بین سه عکس برتر مسابقه میشه.

در راستای موضوع مسابقه بد نیست که این مطلب رو هم یادبگیریم و استفاده کنیم:

ساخت جعبه منعکس کننده نور برای عکاسی ماکرو | عکاسی

سلام کیکاووس جان.ممنون از تعریفاتت.که فکر کنم زیاد به من نمیخوره :دی
سوپر ماکرو نداره.تازه امروز صبح هم سعی کردم از یه سبزه ی عید عکس ماکرو بگیرم ولی نشد که 1:1 بشه.یعنی سوژه مات میشد وکمی بزرگتر از این اندازه تو عکس میفته.با این حال میتونم با یه شبه ماکرو (که نزدیک به 1:1 باشه) عکسی پیدا کنم و بذارم.ممنونم از شما به خاطر لینکت.این مطالب مربوط به خلاقیت رو که آدم میبینه خیلی کیف میکنه

پ.ن: تو عکسی که گرفته بودم نقطه ی فوکوس روی صفر سانت بود.یه کم هم مقدار f رو از کمترین حالت بیشتر کردم.با سه پایه گرفتم که کم بودن سرعت فلاش باعث ریشارپ نشه و بتونم نزدیکترین حالت رو انتخاب کنم.ولی باز هم......

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام.
خیلی ممنون از لطف شما.همین طور هست که میگید
با این حال دوربین من sx210 هست و هر کاری بکنم ماکرو فوکوسش 5 سانتی متر کمتر نمیشه.توی زوم تازه بدتر هم میشه.برای همین فکر میکنم فقط میتونم شبه ماکرو عکس بگیرم که گذاشتنش تو این تایپیک زیاد جالب نیست.ولی هنوز خیلی زمان داریم.ممکنه بتونم یه کارهایی بکنم.
بازم تشکر میکنم از لطف شما

حسین جان اگه مثل من لنزت حداقل فاصله کانونیش 35 سانتی بود چی میگفتی ؟ :D
عکاسی با slr بدیش اینه که واسه ماکرو مناسب باید لنز ماکرو داشته باشی که من ندارم یا اکستنشن یا فیلتز کلوز آپ با کلی لوازم خاص مثل رینگ فلاش و ... یا اینکه از تکنیک لنز معکوس استفاده کنی من یه لنز اضافه 18-55 دارم اما حقیقتا میترسم خراب کاری شه بخوام خودم معکوس کنم
کلا عکاسی ماکرو بدون امکانات و لوازم با دوربین های کامپکت بهتر میشه نسبت به slr
به هر حال مطئنانا بچه ها عکس های خوبی خواهند گذاشت تو این دوره مثل قبل که حسابی فیض ببریم :) و به قول کی کاووس جان مطمئنا عکست یکی از بهترین ها خواهد بود

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
این قالب موبایل پی تی لایک نداره لایک برای حسین و حامد :دی ‏زیاد سخت نگیر حسین جان حالا 1:1 هم نشد عیب نداره. از خلاقیت همیشگیت استفاده کن ردیف میشه. ‏حامد جان فاصله فوکوس 35 سانت با فاصله کانونی 85 میلیمتر که خوبه.18-55 هم 25سانت فوکوس میده من راضیم نسبتا. یه 55-250 هم دارم که انقد ایرادات عدسی ش زیاده به درد ماکرو نمیخوره. فاصله فوکوسشم 110 سانته خیر سرش لنز ماکرو هم هست‏!‏

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عکاسی با slr بدیش اینه که واسه ماکرو مناسب باید لنز ماکرو داشته باشی که من ندارم یا اکستنشن یا فیلتز کلوز آپ با کلی لوازم خاص مثل رینگ فلاش و ... یا اینکه از تکنیک لنز معکوس استفاده کنی من یه لنز اضافه 18-55 دارم اما حقیقتا میترسم خراب کاری شه بخوام خودم معکوس کنم
به هر حال مطئنانا بچه ها عکس های خوبی خواهند گذاشت تو این دوره مثل قبل که حسابی فیض ببریم :) و به قول کی کاووس جان مطمئنا عکست یکی از بهترین ها خواهد بود

این قالب موبایل پی تی لایک نداره لایک برای حسین و حامد :دی ‏زیاد سخت نگیر حسین جان حالا 1:1 هم نشد عیب نداره. از خلاقیت همیشگیت استفاده کن ردیف میشه. ‏حامد جان فاصله فوکوس 35 سانت با فاصله کانونی 85 میلیمتر که خوبه.18-55 هم 25سانت فوکوس میده من راضیم نسبتا. یه 55-250 هم دارم که انقد ایرادات عدسی ش زیاده به درد ماکرو نمیخوره. فاصله فوکوسشم 110 سانته خیر سرش لنز ماکرو هم هست‏!‏

از هر دو تون ممنونم.بابا من رو خیلی دست بالا گرفتید انگار :دی
فقط بگم این دوستان بودند که از من حمایت کردند.امیدوارم عکسی انتخاب کنم که لایق این محبت ها باشه
خیلی ممنونم.
پ.ن: حامد من هم این مود لنز معکوس رو قبلا" جایی دیده بودم.ولی آدم به قول تو یه کم میترسه.حالا لنزش چون زیاد گرون نیست چیز خاصی نیست.بدنه یه کم ترسناک تره :دی
کیکاووس جان من همین طوری خیلی قبولت دارم داداش.این حرف ها چیه

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479

همون دیگه , یه سری بچه مایه بادوربین ها گرونشون و لنز ها خداشون میان اینجا موضوع انتخاب می کنن که خودشون ببرند :D

ولی جدا از شوخی اینایی که شما می گید چی هست ؟:D من هر چی آموزش مالتی مدیا تا جالا دیده بودم هیچ کدوم در مورد ماکرو چیزی نداشت اگه کسی مجموعه میشناسه معرفی کنه بریم دانلود کینم یاد بگیریم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
همون دیگه , یه سری بچه مایه بادوربین ها گرونشون و لنز ها خداشون میان اینجا موضوع انتخاب می کنن که خودشون ببرند :D

ولی جدا از شوخی اینایی که شما می گید چی هست ؟:D من هر چی آموزش مالتی مدیا تا جالا دیده بودم هیچ کدوم در مورد ماکرو چیزی نداشت اگه کسی مجموعه میشناسه معرفی کنه بریم دانلود کینم یاد بگیریم

سلام
تو پست اول من چند تا مقاله گذاشتم.ببینید به کارتون میاد؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
سلام
تو پست اول من چند تا مقاله گذاشتم.ببینید به کارتون میاد؟

حسین جان من یه خورده خنگم فقط با مالتی مدیا یاد میگیرم , یعنی عملی فقط

اینرو پیدا کردم ۲ گیگه حجمش
video2brain - Mastering Macro Photography

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا