به نقل از atropat :
سلام
این تاپیک خیلی جالب بود، فقط توی رای دادن ها نظر جمع در نظر گرفته نشد و اگه من بدون تعارف بگم اینجا یه محل عمومیه و باید نظرات و رای عامه ملاک باشه نه اینکه اگه کسی تاپیکی باز میکنه بخواد اختیار تاپیک رو در دست بگیره.
این نظر شخصیه منه شاید ایجاد جعبه نظر سنجی به نام شرکت کننده ها و امکان رای دادن عامه فراهم بشه طراح های برتر و عامه پسند بهتر شناخته میشن.
نظر جمع هم لازمه و حتما باید باشه . اما نظر اصلی نظر کساییه که به صورت حرفه ای نظر می دن . یعنی خودشون تو فتوشاپ کلی کاربلدن اونوقت رو کارای شرکت کننده ها هم داوری می کنن . البته داورا هم می تونن تو مسابقه شرکت کنند ولی خوب اگه خیلی کارشون خفن بود می تونن به نفع بقیه اگه دوست داشتن بکشن کنار !!! بعد هر کی تو هر مسابقه اول میشه می تونه به عنوان داور مسابقات بعدی قضاوت کنه .
بعد این که بعد از اتمام مدت هر مسابقه یه رای گیری به علاوه لینک هر کار انجام شده تو یه مثلا تاپیک می زاریم (البته با قید شماره مسابقه و لینک تمام کارای شرکت داده شده) می زاریم تا همه نظر بدن و داورا هم نظر تخصصی شون رو به صورت پست بدن تا به نتیجه خوب برسیم . جایزه هم اونقدرا مهم نیست . مهم انجام این کاره که خداییش خیلی جالبه ...
البته یه کاربر هر چقدر می خواد می تونه کاراشو بزاره و خودش یکی رو برای مسابقه انتخاب کنه و داورا هم می تونن رو تک تک اون کارای یه کاربر نظر بدن و ایراداش رو بگن کارها بهتر و بهتر بشه ...
در مورد حرفت سعید جان باید بگم من محمد هستم . که برای این مسابقه کلی علاقه مندانه منتظره شروع هستم . البته قول نمی دم از فتوشاپ خیلی چیزی بلد باشم !!!! ولی خوب سعی کردن که اشکالی نداره !!!!