• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
این چهار تا عکس هم از طرف من

فایل های ضمیمه

• wallpaper02.jpg
    wallpaper02.jpg
    119.2 KB · نمایش ها: 11
  • keyvan19_B.jpg
    keyvan19_B.jpg
    168.4 KB · نمایش ها: 7

baznemud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب، اگه دوست ندارين سوار نشين! :happy:

فایل های ضمیمه

• RepresentMC1.jpg
    RepresentMC1.jpg
    85.5 KB · نمایش ها: 3

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از keyvan_itman :
سلام
این چهار تا عکس هم از طرف من
این عکسها رو تو همه تاپیکها که گذاشتی :D اینجا رو نمیدونم دیدی یا نه ؟ مسابقست ... عکس میدن ... شرکت کننده ها ادیت میکنن .. ارائه نمونه کار 2 بعدی یه تاپیک داریم بزن اونجا دوستان نظر میدن

راستی مسابقه تعطیل شد ؟؟؟ 2 تا داور دیگه که معلوم نیست کجان !!!منم که دست تنها
256.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
ببخشيد من يمدتي نبودم .بزودي به 3 تا کاري که ارائه شده نمره ميدم.

slu

Registered User
لایک‌ها
1
آقا دوباره عكس جديد بذارين..اينجا رو راه بندازين ديگه..به نفراي قبليم بگين بيان.اينجا يه رونقي بگيره...حيفه اينجا..

clever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا من می خوام برای اولین بارتو این مسابقه شرکت کنم ... کی شروع می کنید ؟
173.gif

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
من که انصراف دادم دیگه انگیزه نمونده ... اگه طرفداری هستش بیاین تشکیل تیم داوری بدین و ادامه ماجرا ... برنده دوره ما هم بلا جون شد
283.gif

حالا اگه طلبه این ... یا علی

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از hwt :
ايول كيوان جان كارت خيلي خوبه.
فقط کاشکی تکنیکش رو سوژه خودش قرار نمیداد ... اون عکسی که کنار دیواره خیلی خوب کار شده و خوراک dark art هستش ... ولی انتخاب سوژه ...
شاید تکنیک خوب باشه ولی اصل کار نقص داره .... یه گرافیست مهمترین چیز تو کارش مفهومشه نه تکنیکش

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه ... چرا این تاپیک پس خوابید ؟//؟؟؟/
من تازه دیدمش .. و واقعا هم عالی بود . تازه خواستم تو مسابقش شرکت کنم که تا زدم صفحه آخر دیدم تموم شده .:( .. بابا ادامه بدید جواب میده .... من که خودم پایه پایم .... نزارید بخوابه ...
دمتون گرم :blush:
عکس جدید بدید تا شروع کنیم ... :happy:

راستی خداییش تبلیغ هم نمی خوام بکنم ولی تو همین آدرسی که تو امضای منه یا لینک مستقیمش یعنی :

http://www.italar.com/opage/upload.asp

می شه عکس ها رو تا 1 مگ بدون اکسپایر شدن آپلود کنید .. خوب خوبه دیگه ... شروع کنیم ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه دوستان مشتاق در شرکت مسابقه زیاد باشه من مشکلی ندارم با ادامه مسابقه البته از اولم مشکلی نداشتم نمیدونم چی شد مسابقه تعطیل شد .کسانی که در مسابقه شرکت میکنن خودشون رو معرفی کنن ببینیم چند نفری میشن .

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

این تاپیک خیلی جالب بود، فقط توی رای دادن ها نظر جمع در نظر گرفته نشد و اگه من بدون تعارف بگم اینجا یه محل عمومیه و باید نظرات و رای عامه ملاک باشه نه اینکه اگه کسی تاپیکی باز میکنه بخواد اختیار تاپیک رو در دست بگیره.
این نظر شخصیه منه شاید ایجاد جعبه نظر سنجی به نام شرکت کننده ها و امکان رای دادن عامه فراهم بشه طراح های برتر و عامه پسند بهتر شناخته میشن.

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از atropat :
سلام

این تاپیک خیلی جالب بود، فقط توی رای دادن ها نظر جمع در نظر گرفته نشد و اگه من بدون تعارف بگم اینجا یه محل عمومیه و باید نظرات و رای عامه ملاک باشه نه اینکه اگه کسی تاپیکی باز میکنه بخواد اختیار تاپیک رو در دست بگیره.
این نظر شخصیه منه شاید ایجاد جعبه نظر سنجی به نام شرکت کننده ها و امکان رای دادن عامه فراهم بشه طراح های برتر و عامه پسند بهتر شناخته میشن.

نظر جمع هم لازمه و حتما باید باشه . اما نظر اصلی نظر کساییه که به صورت حرفه ای نظر می دن . یعنی خودشون تو فتوشاپ کلی کاربلدن اونوقت رو کارای شرکت کننده ها هم داوری می کنن . البته داورا هم می تونن تو مسابقه شرکت کنند ولی خوب اگه خیلی کارشون خفن بود می تونن به نفع بقیه اگه دوست داشتن بکشن کنار !!! بعد هر کی تو هر مسابقه اول میشه می تونه به عنوان داور مسابقات بعدی قضاوت کنه .
بعد این که بعد از اتمام مدت هر مسابقه یه رای گیری به علاوه لینک هر کار انجام شده تو یه مثلا تاپیک می زاریم (البته با قید شماره مسابقه و لینک تمام کارای شرکت داده شده) می زاریم تا همه نظر بدن و داورا هم نظر تخصصی شون رو به صورت پست بدن تا به نتیجه خوب برسیم . جایزه هم اونقدرا مهم نیست . مهم انجام این کاره که خداییش خیلی جالبه ...
البته یه کاربر هر چقدر می خواد می تونه کاراشو بزاره و خودش یکی رو برای مسابقه انتخاب کنه و داورا هم می تونن رو تک تک اون کارای یه کاربر نظر بدن و ایراداش رو بگن کارها بهتر و بهتر بشه ...

در مورد حرفت سعید جان باید بگم من محمد هستم . که برای این مسابقه کلی علاقه مندانه منتظره شروع هستم . البته قول نمی دم از فتوشاپ خیلی چیزی بلد باشم !!!! ولی خوب سعی کردن که اشکالی نداره !!!!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام محمد خوشم میاد ادم اعتماد به نفس داشته باشه دمت گرم . اقا هرکی یکمی هم که فوتوشاپ بلده بیاد تا این مسابقه رو دوباره زنده کنیم اصلا مهم نیست که کی چقدر وارده .

mo_ra1379

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا ما مخلصیم ...
بچه ها کم کم دیگه شروع کنیم ... البته یه سری از شرکت کننده ها هم در حین اجرای مسابقه به جمع ما اضافه میشن .

slu

Registered User
لایک‌ها
1
نظر داورا يه امتيازي بايد داشته باشه نظر افراد عادي يه امتياز. (در كنار هم)
حالا اينكه هركدوم چقدر در انتخاب تاثير داشته باشه بعدا بهش بپردازيد...اول يه تاريخي معين كنيد كه در اين تاريخ اولين مسابقه برگزار ميشه....قبل از اون تاريخ (مثلا يه هفته پنج روز قبل. ...)در مورد برگزاري تبليغ كنيد (مثلا با ايجاد يه تاپيك در گفتگوي آزاد يا اگه عضو سايتاي گرافيكي-مثلا مجيد انلاين- هستين اونجا در اين مورد تبليغ كنين)..بعد برگزار.
احتمالا هم شركت كننده كم نخواهد بود اگر خوب تبليغ بشه ...اگر هم ميبينيد كسي نمينويسه كه شركت ميكنه....بجز عدم تبليغ و آگاهي از اين مسابقه...بخاطر اينه كه حتي اگر اين تاپيك رو ببينن احتمالا بدليل آماتور بودن اعتماد به نفس كافي براي معرفي خودشون پيدا نميكنن...اما اگر مسابقه شروع بشه و گفته بشه كه مثلا اعضا سعي كنن كارهاشون رو در يه روز خاص ( مثلاپنج شنبه ها ) باهم عرضه كنن يا اگر نشد تو طول هفته ...اون موقع حتما استقبال بيشتري ميشه..

موفق باشيد.

بالا