• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از hamedsullivan :
هیچ کدوم نشد , اتچ مردم.
بابا اوی که بهت دادم که همه باهاش آپلود میکنن !!!! این رو هم یه امتحان بکن حامد :
http://www.imagehosting.us/
من کلی عکس با این 2 تا سایت گذاشتم اینجا :)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از IcedAngel :
بابا اوی که بهت دادم که همه باهاش آپلود میکنن !!!! این رو هم یه امتحان بکن حامد :
http://www.imagehosting.us/
من کلی عکس با این 2 تا سایت گذاشتم اینجا :)
مرسی ,درست شد.

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
اول بگم خب اگه واقعا در عرض چهار دقیقه این کارو انجام دادی و کار قبلیتم در عرض 5 دقیقه انجام دادی خب نباید انتظار امتیاز زیاد داشته باشیولی از جهتیم اگر واقعا اینطوری باشه شما که 9 دقیقه کار کردی اینطوری شد مشخصا اگه 1 ساعت کار کنی چیز شگیفت انگیزناکی میسازی منم به این کارت نمره نمیدم برو یکمی بیشتر روی این کار کن تا جذابت کارت بیشتر بشه در ضمن تا جایی میتونی روی کار تغییرات بده البته تمیزی و طبیعی بودن کار یادت نره .

1) من برای امتیاز کار نمی کنم.
2) من همینطوری گفتم 4 دقیقه،5 دقیقه.
3) من 2 تا عکسمو گذاشتم.
4) هر چیزی از یه حدی بیشتر تغییر کنه بی مزه میشه. کار باید طوری باشه که از اصلش در نیاد وگرنه بجای توپ دستش یه گربه یا کیف میدادم و یا مثل این دوست عزیز که نمره اش به من رسیده یه توپ از یه جا میذاشتم.

خلاصه این مسابقه ها خوبه و کسی که این کارو راه انداخت دستش درد نکنه و بهتره که ادامه پیدا کنه، از ما که گذشت تا نفرات بعدی. من دیگه وقت ندارم سر بزنم این بار آخر بود. خدا حافظ:blush:

meli

Registered User
لایک‌ها
23
کار بلا و حامد خیلی جالب شده!

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ThePunisher :
3) من 2 تا عکسمو گذاشتم.
4) هر چیزی از یه حدی بیشتر تغییر کنه بی مزه میشه. کار باید طوری باشه که از اصلش در نیاد وگرنه بجای توپ دستش یه گربه یا کیف میدادم و یا مثل این دوست عزیز که نمره اش به من رسیده یه توپ از یه جا میذاشتم.

خلاصه این مسابقه ها خوبه و کسی که این کارو راه انداخت دستش درد نکنه و بهتره که ادامه پیدا کنه، از ما که گذشت تا نفرات بعدی. من دیگه وقت ندارم سر بزنم این بار آخر بود. خدا حافظ:blush:

دوست عزيز من به جاي بقيه خواهش ميكنم اين جمع رو ترك نكنيد بابا به خدا من امتياز نميخوام اصلاً من عضو افتخاريم و واقعاً خيلي ناراحتم كه پانيشر ميخواد جمع ما رو ترك كنه بچه ها واقعاً كارهاي پانيشر زيبا بودن هم ماشين و هم لمپارت حرفه اي كار شده بودند خداييش قدر اين بچه ها رو بدونيد . اي كاش نمره من به شما نميرسيد :(

راستي من 2 دلار ايگولد به كسي ميدم كه توپ رو عوض كنه ( البته ميدونم همه بلديد ولي به كسي كه اول اين كار رو كرد پول واريز خواهد شد ;) ) پانيشر كجاييييييييييييييييييييييييييييي؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از ThePunisher :
3) من 2 تا عکسمو گذاشتم.

ای بابا چرا ناراحت میشی من منظور بدی نداشتم که گفتم فقط اگه بیشتر روش کار میکردی بدون شک کارت بهتر میشد

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
و اما داوري من در مورد كار بلابلا، ضمن اينكه عرض شود من واقعا از آقا ديويد به خاطر اشتباهي كه در داوري كردم و كار ايشون را با كار پانيشر اشتباه گرفتم، معذرت مي خوام، پست ويرايش خواهد شد و تمام نمرات داده شده متعلق به آقا ديويد ميباشد.

qy7586.jpg

خوب ديگه بريم سر داوري:

بلابلا جان براي كار تو بايد نمره ي خوبي رو به خلاقيتت بديم. منظورم جايگزين كردن اسمت روي پيراهن، طرح روي پيراهن، عوض كردن رنگ و تعويض نوشته ي توپ هست كه مي تونن خيلي نمره اضافه كنن. خوب به نظر من فكر خوبي به سرت زده كه نوشته روي پيرهن رو تغيير بدي. طرح روي پيراهن هم كار رو خيلي جذاب كرده. مخصوصا اين كه رنگ پيراهن آبيه. همچنين اون افكت پشت زمينه عكس هم به نمره ي ابتكار و زيبايي اضافه مي كنه.
درباره ي تميزي و معارتت هم تو تا حالا بيشترين نمره رو داشتي. من كه هيچ موردي رو در تميزي كار پيدا نكردم، فكر كنم بايد كل نمره رو بهت بدم.
همون طور كه خودت ميدوني، اولين ملاكي كه براي نمره ي زيبايي در نظر گفته ميشه، جذابيت كلي كار هست. من خودم فكر مي كنم كه تو زياد از اين نظر نمره نمي گيري، چون همون طور كه حسام گفت اون حاله ي سايه روي دست چپه كه مثل اينكه روي همه ي كار ها طلسم شده. نمره ي زيبايي رياد دل چسب نيست. يه چيز ديگه هم يادم رفت كه بايد بگم شرمنده اين حاله ي سايه از نمره ي تميزي هم يه خورده كم ميكنه.
در مورد طبيعي بودن كار هم من زياد حال نكردم. بهت 9 از 10 ميدم چون اگه خودت هم به كار يه نگاه كلي بكني، متوجه ميشي كه همچين رنگ پس زمينه به كار نمياد. اثر نمره اي هم كه ميگيري به خاطر جذابين 300 درصديه كار هست.

ديگه خسته شدم، اينم نمرات...:

====================>

نمره ی مربوط به زیبایی کار : 8
نمره ی تمیزی و مهارت : 9
نمره ی ابتکار عمل و خلاقیت : 10
نمره ی طبیعی بودن : 10

ميانگين= 9.25 كه ميشه همون 9.5

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از hamedsullivan :
من که اصلا این کاره نیستم یعنی حوصله ی تمرکز ندارم ولی اینو 10 دقیقه ای کار کردم شاید بعدا بهترش کنم.

T0_-1_1223262.jpg

T0_-1_1223266.jpg

خب برسی کار حامد خان گل و بلبل :
مثل بقیه ... رمگ پوست رو خیلی خوب در آوردی ... راستش من هنوز شک دارم خودم بتونم رنگ پوست خوبی در بیارم ... میدونم کار سختیه ... رنگ پیراهن رو هم خیلی خوب عوض کردی به خصوص سر ائن دو تا نوار سفید روی آستین .... احتمالا" از color range استفاده کردی ... ... اعمال فیلتر Radial blur بع بک گراند کار خیلی خوب بوده ولی نواحی دور تا دور بازیکن یکم مشکل داره که اگه بخوام نمره ازت کم کنم به خاطر همون جاها میشه .... جای خاصی نیست و تقریبا" تمام اون نواحی تا حدی مشکل دارن که باعث میشه یکم از نمره تمیزی کار هم کم کنم ...
عکس اسنوکر باز مورد علاقت رو هم خوب انداختی روی لباس فقط چرا کلش از بالا به نظر قطع شده ؟

یه ایراد دیگه هم که الان میبینم ... جای فیلتر LENS FLARE به نظرم درست نیست ... روشن ترین نقطه توپ رو ببین ... به نظرم همون جا میزدیش بهتر بود ... رنگ توپ هم خیلی خوب انتخاب کردی ... کلا" تو کارت تنالیته ای از رنگ آبی به چشم میخوره که باعث یک پارچه شدن کار میشه
خب من برای تمیزی کار بهت 4.5 میدم از 5 ... و برای کار تکنیکی هم که انجام دادی ... شامل انتخاب نواحی ... تغییر رنگها و نحوه انتخاب رنگت و سایر موارد که گفتم 3.5 میدم که مجموع نمرت میشه 8 ایشالا که خیرش رو ببری :D و بازم مشتریمون شی ...
کار خوبی هم شد دستت درد نکنه
love0066.gif

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از ThePunisher :
3) من 2 تا عکسمو گذاشتم.

پانیشر عزیز امیدوارم ناراحت نشده باشی و باز هم امیدوارم کارهات رو ببینیم چون واقعا" خوب کار میکردی ... در ثانی شما 2 تا کار ارائه دادی و ما فقط به اولی نمره دادیم :rolleyes: منتظر دومیش نمیمونی ؟؟ به هر حال خیلی خوشحال میشیم که دوباره هم شرکت کنی چون رغیب خوبی هم برای بقیه هستی ...

میگم اگه این مسابقه بگیره یه مسابقه هم باید برای 3d کارها بزنیم ... هر چند کم شرکت میکنن :(

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از IcedAngel :
خب برسی کار حامد خان گل و بلبل :
مثل بقیه ... رمگ پوست رو خیلی خوب در آوردی ... راستش من هنوز شک دارم خودم بتونم رنگ پوست خوبی در بیارم ... میدونم کار سختیه ... رنگ پیراهن رو هم خیلی خوب عوض کردی به خصوص سر ائن دو تا نوار سفید روی آستین .... احتمالا" از color range استفاده کردی ... ... اعمال فیلتر Radial blur بع بک گراند کار خیلی خوب بوده ولی نواحی دور تا دور بازیکن یکم مشکل داره که اگه بخوام نمره ازت کم کنم به خاطر همون جاها میشه .... جای خاصی نیست و تقریبا" تمام اون نواحی تا حدی مشکل دارن که باعث میشه یکم از نمره تمیزی کار هم کم کنم ...
عکس اسنوکر باز مورد علاقت رو هم خوب انداختی روی لباس فقط چرا کلش از بالا به نظر قطع شده ؟

یه ایراد دیگه هم که الان میبینم ... جای فیلتر LENS FLARE به نظرم درست نیست ... روشن ترین نقطه توپ رو ببین ... به نظرم همون جا میزدیش بهتر بود ... رنگ توپ هم خیلی خوب انتخاب کردی ... کلا" تو کارت تنالیته ای از رنگ آبی به چشم میخوره که باعث یک پارچه شدن کار میشه
خب من برای تمیزی کار بهت 4.5 میدم از 5 ... و برای کار تکنیکی هم که انجام دادی ... شامل انتخاب نواحی ... تغییر رنگها و نحوه انتخاب رنگت و سایر موارد که گفتم 3.5 میدم که مجموع نمرت میشه 8 ایشالا که خیرش رو ببری :D و بازم مشتریمون شی ...
کار خوبی هم شد دستت درد نکنه
love0066.gif
ممنونم , در مورد عکس روی سینه : تو عکس سرش همین بود یعنی بقیه تو کادر نبود.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

خب و اما در مورد کار بالا.
کار خوبیه و اون بالا بالا که وسط پیرهن نوشتی شاید خیلی نسبت به عکس اصلی زیبایی نداشته باشه ولی واقعا نشون دهنده مهارت خوب در کار با فوتوشاپ است خیلی خوب دراوردیش البته بازم میتونست بهتر باشه ولی با این حال خیلی کار جالب و خوبی بود فقط یک نکته که البته اگه بخواییم خیلی دقیق و حرفهای به کار نگاه کنیم اون حرف L در BALA دوم عرضش خیلی زیاده البته اگه بخوایم کار خیلی طبیعی بشه ولی کارت خیلی جالب و با حال بود
83.gif
.
در مورد اون persian tools که روی توپ نوشتی کار جالبیه فقط یکمی از لبه ها شفاف نیست نمیدونم از bevel استفاده کردی یا اینکه outer glow یا شایدم از یه فیلتر دقیقا مشخص نیست ولی چون قرار نوشته روی توپ کاملا بچسبه و جای نوشته توپ رو بگیره بهترین حالت گذاشتن نوشته بدون هیچ تغییراتیه و فقط باید رنگو مچ کرد و حالت انحنا رو به نوشته داد ولی در کل که بخای نگاه کنی جنبه مثبتش بیشتر از منفیشه و میشه این مسائلو نادیده گرفت.
خوشحالم که بالا از فیلترهای فوتوشاپ هم در کارش استفاده کرد چون ندیدم که کسی از فیلتر استفاده کنه و خیلی هم خوب از فیلترها استفاده کردی مخصوصا روی پیرهن خیلی خوب مشخص شده ولی در پشت صحنه یکمی به طبیعی شدن کار لطمه زده البته بماند که خوده عکس اصلی هم ادیت شدست و عکس واقعی نیست و ادیت خیلی خوبیم نشده میشه اینو کاملا از استین سمت راست لمپارد فهمید ولی با این حال فیلتری که شما استفاده کردی جالب دراومده ولی خیلی روی عکس طبیعی به نظر نمیرسه البته اگه به صورت حرفهای بخوایم نگاه کنیم اگه اماتوری نگاه کنیم شاید خیلیم جالب باشه و یه ایدتور حرفهای با فرض اینکه عکس لمپاردو برای ادیت بهش دادن بعیده همچین کاری بکنه در مورد نور پردازی هم همین طور با اینکه برای کاری که کردی باید ارزش قرار بدیم ولی اصلا نورپردازیت حرفهای نیست یعنی در اولین نگاه یه شخصی که یک بارم با فوتوشاپ کار کرده باشه به عکس نگاه کنه متوجه میشه این کار فوتوشاپه چون باید تا اونجا که میشه کار طبیعی بشه و مشخص نشه که این کار ادیت شدست مثلا همون bala bala که روی پیرهن قرار دادی رو نگاه کن حقیقتا اگه کسی ندونه این کار ادیت شدست اگه به پیرهن نگاه کنه شاید خیلی سخت متوجه بشه که نوشته روی پیرهن رو ادیت کردی و bala bala رو روش نوشتی ولی در مورد نورپردازی حتی یه شخص ناوارد هم با نگاه اول به عکس متوجه میشه که این کاره فوتوشاپه (مرز بین نور و زمینه رو نگاه کن دقیقا یه خطه درسته نور به صورت مستقیم حرکت میکنه ولی اصلا در عالم واقعی نور انقدر با مرز مشخص در نمیاد مگه تو کارتونا من خودم به شخصه اصلا ابزار نور پردازی فوتوشاپ رو قبول ندارم چون نور و نورپردازی خیلی ریزه کاری داره و خیلی باید قویتر باشه برای همین هیچ وقت خودم از ابزار نور فوتوشاپ استفاده نمیکنم مگه در کارهای سطحی) البته مسابقه ما خیلیم حرفهای نیست ولی اماتور اماتورم نیست میشه تا حدودی این مسائلو در نظر گرفت .
مشکل کنار استین راست رو مثل بقیه دوستا در دست لمپارد در عکس شما هم دیده میشه البته کلا استین راست خودش مشکل داره .البته کاملا مشخصه که استین راستو در عکست اصلاح کردی و اگه یکمی بیشتر این کارو میکردی شاید بهتر هم میشد ولی از نظر من با این که این کارت کاملا مشخصه ولی چون از عکس اصلی بهتر شده کاملا این کارت مورد تاییده و مشکلی نداره .

bala2.jpg

تغییر رنگ لباس و توپ هم چون تازه نیست دیگه زیاد در موردش حرف نمیزنم ولی این کارو خیلی خوبو تمیز انجام دادی.
وامتیاز اینو بگم امتیاز دادن به کار بالا خیلی سخته چون در بعضی جاهاش خیلی خوب و حرفهای عمل کردی البته مسابقه ما خیلی حرفهای نیست و من بیشتر نکات حرفهای و مثبت کارو در نظر میگرم و از اماتور کاریها میشه تا حدی گذشت.

امتیاز زیبایی کار نسبت به کار اصلی:6.5
امتیاز به مهارت و تمیزی کار:7 ( به خاطر طرح bala bala روی پیرهن از نظر من مهارت بالا در حد 8 هست ولی اون قسمت دست راست یکمی از نمره تمیزی کار کم میکنه)
امتیاز به خلاقیت و ابتکار :7.5 (به خاطر bala bala روی پیرهن و استفاده خوب از فیلترهای فوتوشاپ و نورپردازی و البته persiantools روی توپ و تغییرات رنگ)
امتیاز طبیعی شدن کار: 7.5 (به خاطر اصلاح استین دست راست و مچ شدن خوب اجزا و استفاده مناسب از رنگها)

در کل امتیاز میشه تقریبا 7.2 به نظر من بالا مهارت خوبی داره و پتانسیل بالا که میتونه امتیاز خیلی بهتری هم بگیره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
خیلی ممنون از سعید، سینا و حسام عزیز برای داوری شون. گفته های اخیر سعید و سینا هم کاملا منطقی هستن و ممنون از امتیازات شون، سعی میکنم کارای بهتری در آینده ارائه بدم (اگر وقت کردم شرکت کنم :) ).

البته ناگفته نماند که رشته من طراحی نبوده ولی خب زیاد با فتوشاپ کار کردم.

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
منم از رو بيكاري اينو درست كردم:D....

2.jpg

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از 3epehr :
منم از رو بيكاري اينو درست كردم:D....

2.jpg
من که نمیتونم ببینمش سپهر جان :blink:
حالا چرا از رو بیکاری درست کردی ؟ :D

meli

Registered User
لایک‌ها
23
کاش کلش رو می کندی و گردنش رو خونی می کردی !
269.gif

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
من که نمیتونم ببینمش سپهر جان
حالا چرا از رو بیکاری درست کردی ؟
واقعا نمي بيني؟ مگه خارجه هم فيلتر داره؟!

کاش کلش رو می کندی و گردنش رو خونی می کردی !

اولش مي خواستم همين كارو بكنم ولي چون عكس گردن بريده نداشتم و ديدم اگه خودم بخوام درست كنم بد در مياد بي خيالش شدم...:D

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از IcedAngel :
من که نمیتونم ببینمش سپهر جان :blink:
حالا چرا از رو بیکاری درست کردی ؟ :D
بابا اين چيه مثل پوستر فيلم ترسناک شده.
ولي کار جالبي مخصوصا اون قسمت پيرهن رو که دستي اضافه کردي خوب شده سايه سره هم که رو دست افتاده خوب شده به زودي يه بررسي جامع در موردش انجام ميدم

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
خب داوران عزیز ... امروز شنبس !!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه روز نبودم
bawl.gif
نتیجه ها دیر شد مسابقه بعدی هم اعلام نشد
سینا که در تحریم آی دی به سر میبره !!! خودم هم نمره هام رو دارم ... سعید جان یه زحمت بکشی نمره هات رو بده جدول این هفته رو بزنیم دیر شد

مسابقه بعدی هم سینا عکسش رو بهم داد یادمه بگردم گیرش بیارم یا برم خودش رو پیدا کنم داره دیر میشه
سعید منتظرم
287.gif

بالا