خب و اما در مورد کار بالا.
کار خوبیه و اون بالا بالا که وسط پیرهن نوشتی شاید خیلی نسبت به عکس اصلی زیبایی نداشته باشه ولی واقعا نشون دهنده
مهارت خوب در کار با فوتوشاپ است خیلی خوب دراوردیش البته بازم میتونست بهتر باشه ولی با این حال خیلی کار جالب و خوبی بود فقط یک نکته که البته اگه بخواییم خیلی دقیق و حرفهای به کار نگاه کنیم اون حرف L در BALA دوم عرضش خیلی زیاده البته اگه بخوایم کار خیلی طبیعی بشه ولی کارت خیلی جالب و با حال بود
.
در مورد اون persian tools که روی توپ نوشتی کار جالبیه فقط یکمی از لبه ها شفاف نیست نمیدونم از bevel استفاده کردی یا اینکه outer glow یا شایدم از یه فیلتر دقیقا مشخص نیست ولی چون قرار نوشته روی توپ کاملا بچسبه و جای نوشته توپ رو بگیره بهترین حالت گذاشتن نوشته بدون هیچ تغییراتیه و فقط باید رنگو مچ کرد و حالت انحنا رو به نوشته داد ولی در کل که بخای نگاه کنی جنبه مثبتش بیشتر از منفیشه و میشه این مسائلو نادیده گرفت.
خوشحالم که بالا از فیلترهای فوتوشاپ هم در کارش استفاده کرد چون ندیدم که کسی از فیلتر استفاده کنه و خیلی هم خوب از فیلترها استفاده کردی مخصوصا روی پیرهن خیلی خوب مشخص شده ولی در پشت صحنه یکمی به طبیعی شدن کار لطمه زده البته بماند که خوده عکس اصلی هم ادیت شدست و عکس واقعی نیست و ادیت خیلی خوبیم نشده میشه اینو کاملا از استین سمت راست لمپارد فهمید ولی با این حال فیلتری که شما استفاده کردی جالب دراومده ولی خیلی روی عکس طبیعی به نظر نمیرسه البته اگه به صورت حرفهای بخوایم نگاه کنیم اگه اماتوری نگاه کنیم شاید خیلیم جالب باشه و یه ایدتور حرفهای با فرض اینکه عکس لمپاردو برای ادیت بهش دادن بعیده همچین کاری بکنه در مورد نور پردازی هم همین طور با اینکه برای کاری که کردی باید ارزش قرار بدیم ولی اصلا نورپردازیت حرفهای نیست یعنی در اولین نگاه یه شخصی که یک بارم با فوتوشاپ کار کرده باشه به عکس نگاه کنه متوجه میشه این کار فوتوشاپه چون باید تا اونجا که میشه کار طبیعی بشه و مشخص نشه که این کار ادیت شدست مثلا همون bala bala که روی پیرهن قرار دادی رو نگاه کن حقیقتا اگه کسی ندونه این کار ادیت شدست اگه به پیرهن نگاه کنه شاید خیلی سخت متوجه بشه که نوشته روی پیرهن رو ادیت کردی و bala bala رو روش نوشتی ولی در مورد نورپردازی حتی یه شخص ناوارد هم با نگاه اول به عکس متوجه میشه که این کاره فوتوشاپه (
مرز بین نور و زمینه رو نگاه کن دقیقا یه خطه درسته نور به صورت مستقیم حرکت میکنه ولی اصلا در عالم واقعی نور انقدر با مرز مشخص در نمیاد مگه تو کارتونا من خودم به شخصه اصلا ابزار نور پردازی فوتوشاپ رو قبول ندارم چون نور و نورپردازی خیلی ریزه کاری داره و خیلی باید قویتر باشه برای همین هیچ وقت خودم از ابزار نور فوتوشاپ استفاده نمیکنم مگه در کارهای سطحی) البته مسابقه ما خیلیم حرفهای نیست ولی اماتور اماتورم نیست میشه تا حدودی این مسائلو در نظر گرفت .
مشکل کنار استین راست رو مثل بقیه دوستا در
دست لمپارد در عکس شما هم دیده میشه البته کلا استین راست خودش مشکل داره .البته کاملا مشخصه که استین راستو در عکست اصلاح کردی و اگه یکمی بیشتر این کارو میکردی شاید بهتر هم میشد ولی از نظر من با این که این کارت کاملا مشخصه ولی چون از عکس اصلی بهتر شده کاملا این کارت مورد تاییده و مشکلی نداره .
تغییر رنگ لباس و توپ هم چون تازه نیست دیگه زیاد در موردش حرف نمیزنم ولی این کارو خیلی خوبو تمیز انجام دادی.
وامتیاز اینو بگم امتیاز دادن به کار بالا خیلی سخته چون در بعضی جاهاش خیلی خوب و حرفهای عمل کردی البته مسابقه ما خیلی حرفهای نیست و من بیشتر نکات حرفهای و مثبت کارو در نظر میگرم و از اماتور کاریها میشه تا حدی گذشت.
امتیاز زیبایی کار
نسبت به کار اصلی:6.5
امتیاز به مهارت و تمیزی کار:7 ( به خاطر طرح bala bala روی پیرهن از نظر من مهارت بالا در حد 8 هست ولی اون قسمت دست راست یکمی از نمره تمیزی کار کم میکنه)
امتیاز به خلاقیت و ابتکار :7.5 (به خاطر bala bala روی پیرهن و استفاده خوب از فیلترهای فوتوشاپ و نورپردازی و البته persiantools روی توپ و تغییرات رنگ)
امتیاز طبیعی شدن کار: 7.5 (به خاطر اصلاح استین دست راست و مچ شدن خوب اجزا و استفاده مناسب از رنگها)
در کل امتیاز میشه تقریبا 7.2 به نظر من بالا مهارت خوبی داره و پتانسیل بالا که میتونه امتیاز خیلی بهتری هم بگیره