• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
rXfx39qpjcbr.jpg

من اصلا نمره نمي خوام
198.gif

attachment.php

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Annapaquin :
من اصلا نمره نمي خوام
198.gif
وحید جون چرا انقدر نا امیدی اعتماد بنفست کجا رفته بابا کارت که بد نیست که

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
از اینکه دباره تاپیک زنده شد، خوشحالم.:D

در مورد کارها هم باید بگم که:

من به پانیشر برای چند موردی 8 میدم. اول از همه اینکه رنگ آمیزیت به جز چند جا واقعا خوبه. بعدشم یک اشکال اینه که پیراهن چلسی یه خورده پر رنگ تر از اینه. دوم اینکه Frack Lampard زن که نیست مَرده. پس چرا لباشو اینجوری کردی؟:happy: اینا همه نمره کم میکنه. به علاوه مگه خدای نکرده شیطانی، جنی، روحی چیزی هست که رفتی چشاشو زرد کردی (البته چون بستگی به سلیقه داره نمره کم نمی کنم). من فقط این 8 نمره رو به توپ طلاییت دادم (شوخی کردم) ولی در کل نمره من = 8 .:happy:

به وحید هم چون رنگ آمیزی رو خوب انجام داده و همین باعث شده که جلوه ی کار خوب بشه. من بهت 9.5 میدم که اون نیم نمره هم فقط به خاطر سر انگشت های دست راست فرانک لمپارد (از طرف خودش) هست که ظاهرا از قلم افتاده.

در کل کارها خوب بود، کسایی که فتوشاپ کار هستن لطفا دیگران رو هم در شرکت در این مسابقه دعوت کنن:blush: .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
امیدوارم تا هفته مهلتش باشه که منم وقت کنم یه بلایی سرش بیارم.
کارهای آنا و پانیشر هم جالب شدن.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
اول اینو بگم که من در 4 قسمت امتیاز میدم اول زیبایی کار نسبت به عکس اصلی دوم تمیزی کار و مهارت در طراحی یا ادیت که خودش شامل نور پردازی و تنظیمات رنگ عکس هم میشه سوم خلاقیت و ابتکار عمل که باعث افزایش ارزش عکس و جذابیت میشه( نمونش عکس بالا که مسابقه قبل رو برد به خاطر ابتکاری که در کرورکی کردن سقف داشت به ارزش کارش افزوده میشد و همچنین تغییرات بیشتر در عکس اگر تمیز باشه و واقعی جلوه کنه ارزش عکس رو بالا میبره ) و چهارم هم طبیعی بودن عکس و مچ بودن اجزا با هم (مثلا روی سممند نمیشه لاستیک کامیون گذاشت) البته این مسئله مهمه که تمامی این موارد به هم مربوطند مثلا تمیزی کار باعث زیبایی بیشتر کار میشه یا مثلا در پیوند دو عکس تنظیمات رنگ برای مچ شدن اجزا خیلی مهمه که باعث هرچه طبیعی تر شدن کار میشه ولی برای اینکه بحث تخصصی تر بشه و دقیقتر این موارد در نظر گرفته شده

کارت پانیشر جان خیلی خوبه سعی کن اگه میتونی تغییرات بیشتری در کارت بدی هر چی کار شما از نمونه اصلی فاصله بیشتری بگیری یعنی تغییرات بیشتری روش انجام بشه ارزش بیشتری پیدا میکنه البته در کنارش باید کار تمیز باشه و همچنین تا جایی که میشه واقعی و طبیعی بنظر بیاد .

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اون نیم نمره هم فقط به خاطر سر انگشت های دست راست فرانک لمپارد (از طرف خودش) هست که ظاهرا از قلم افتاده.
كدوم؟
متوجه نشدم.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Annapaquin :
من اصلا نمره نمي خوام
198.gif

attachment.php
وحید جون من توصیه میکنم حتما کارت رو ادامه بده .
قبل از اینکه نمرهای بدم چندتا نکته رو میگم که امیدوارم تو کارت کمکت کنه.
ببین وحید جون من که طراح خوبی نیستن ولی تو وقتی یه کار خوبو میبینم اولین چیزی که نظرمو جلب میکنه تمیزی کار و مهارت طراح بوده شاید در دید اول کار شما مشکلی نداشته باشه ولی با کمی دقت میشه فهمید خیلی روی جزئیات کار و برای هر چه تمییز تر شدن کار خیلی تلاش نکردی .مرز استین با پشت صحنه کاملا اینو نشون میده بهتر بیشتر به پیکسلها دقت کنی حتی یک پیکسل خطا و پرتی هم نباید فراموش کرد
( نکته اینکه چون magnetic lasso یعنی این ابزار
qsw11s.jpg
خیلی دقیق نیست مخصوصا در جاهایی که مرزها یکمی هم رنگ میشن حتما باید بعد از انتخاب قسمت مورد نظر با این دستگاه خطاهای ریز توسط lasso معمولی برطرف بشه حتی خطاهای چند پیکسلی)

qsvcec.jpg
qsvxqa.jpg

دوم وحید جون خلاقیت و ابتکار البته اینکه شما یه عکس سیاه سفید و به رنگی تبدیل کنی البته کار جالبیه ولی این عکس میتونه ادیتی خیلی فراتر از این داشته باشه و ابتکار عمل بالا.البته بدون شک من عوض کردن رنگ موها رو هم در نظر میگیرم که باعث جذابتر شدن چهره شده البته میتونستی برای بهتر شدن کار ابروهاشم به این رنگ در بیاری چون الان یه تضادی در چهرهش به وجود امده موهای قهوهای رنگ ولی ته ریش مشکی و ابروی مشکی البته الان بعضیا موهاشونو اینطوری میکنن بدون اینکه ابروهاشونو رنگ کنن ولی بشرطی اینکه هماهنگی صورت از بین نره.

در مورد طبیعی بودن کارت و هماهنگی اجزا هم زیاد مشکلی نیست مگه همون کم کاریهایی که در کنار یقه و استین و روی توپ و کنا بلوز که یکمی کارت رو خراب کرده .
در کل این امتیاز منه
5 برای زیبایی کار
4 برای تمیزی کار و مهارت
ابتکار و خلاقیت 4 (رنگی کردن کار)
طبیعی بودن کار هم 6 میگیری.
که روی هم میشه تقریبا همون 5 یعنی متوسط
وحید جان منتظر کارهای بعدی و بهترت هستم من اطمینان دارم اگه یکمی بیشتر وقت بزاری و کار کنی میتونی کاری عالی بدی چون تفکرت نسبت به کار خوبه.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
ممنون سعيد جان.
20.gif

ولي راستش رو بخواي حسش نيست.
220.gif

يعني اصلا اگر هم وقت بزارم نمي تونم اون قسمت ها رو درستش كنم.:)

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
کار پانیشر خیلی خوب شده ... اگه مثل قبل نمره میدادیم بهت 9.5 میدادم ولی الان 8.5 میدم ... تو انتخاب کردن هر منطقه کارت حرف نداشت به خصوص صورت ... سر گوشها میدونم چه زجری کشیدی
243.gif
رنگ پوست رو خیلی خوب در آوردی ... رنگ شناسیت توپه ...
83.gif
کلا" خیلی قشنگ نواحی رو انتخاب کردی و خیلی تمیز درشون آوردی

کار وحید هم من بهش 5.5 میدم ... لبه های لباس و اون تیکه هایی که سعید زومشون کرد واقعا" مشکل داشتن ... پسر خوب حالا که سخت انتخاب میشدن یه feather به اندازه 2 یا 3 بهش میدادی یکم smooth تر بشه ...
درست مثل یه آرشیتکت یا طراحی که با قلم راپید هراب کار کنه و تمام کارش رو ببره زیر سوال ... دقیقا" ایرادی که هفته پیش استادم به خودم گرفت و بهم گفت گدا برو یه نو بخر
256.gif

کاشکی یه ادیت به غیر از تغییر رنگ هم یکی بده .... من حس میکنم بلا میخواد یه کار محیر العقول انجام بده ...
ملی هم قول داده این دفعه شرکت کنه
243.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
کار پانیشر هم دارم بررسی میکنم.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sina1100 :
از اینکه دباره تاپیک زنده شد، خوشحالم.:D

در مورد کارها هم باید بگم که:

بعدشم یک اشکال اینه که پیراهن چلسی یه خورده پر رنگ تر از اینه. دوم اینکه Frack Lampard زن که نیست مَرده. پس چرا لباشو اینجوری کردی؟:happy: اینا همه نمره کم میکنه. به علاوه مگه خدای نکرده شیطانی، جنی، روحی چیزی هست که رفتی چشاشو زرد کردی
blush: .

داوران محترم من چند تا سوال دارم يكي اينكه حتماً بايد پيراهن آبي باشه ؟؟!!! 2- حتماً بايد مرد بودنش مشخص باشه ؟ :(
در ضمن مگه مسابقه اديت عكس نيست ديگه چه فرقي ميكنه چلسي باشه يا پرسپوليس يا مخلوط جفتش؟!:D

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
نه، به نظر من که فرقی نمی کنه. من با توجه به رنگی که پانیشر انتخاب کرده بود، اینو گفتم. وگرنه شما میتونی هر رنگی رو انتخاب کنی، بستگی به سلیقت داره. اصلا میتونی لباسشو، موهاشو، توپ و ... همه چی رو عوض کنی، مسابقه ی ویرایشه عکسه دیگه.
همون جور که سعید گفت، ما دیگه به ظاهر شکل (مثل مسابقه ی اول) نگها نمیکنیم، بلکه دقیق تر عکس رو مرد بررسی فرار می دیم. من هم از همه عذر می خواهم که باز هم در مورد عکس پانیشر و وحید، سطحی نگاه کردم، اگه خدا بخواد، عکس های بعدی رو خیلی دقیق مورد بررسی قرار میدم. به هر حال ببخشید!

موفق باشید!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از ThePunisher :
اینم یه طرح ساده:blink:
qxt3sg.jpg
و اما در مورد کار شما پانیشر جان از نظر تمیزی کار و طراحی مشخصه که دقت زیادی به خرج دادی عزیز و کاملا ارزش کارت رو بالا برده و معلومه که برای کارت زمان گذاشتی و از جهت تمیزی کارت و مهارتت در ویرایش مشکلی پیدا نکردم فقط یکمی در مرز دست چپ با محیط پشتش مشکل هست که اونم خیلی کمه و شاید اصلا به چشم .
ولی همونطور که در مورد عکس وحیدم گفتم اینکه یه عکس رنگی بشه واقعا ابتکار جالب و خوبیه ولی این عکس خیلی بیشتر از این میتونه تغییر کنه و عکسی خیلی جذابتر بشه .
در مورد تغییر رنگ چشم ها همونطور که از عکس زیر هم مشخصه کمی جذابیت بیشتری به کار داده البته رنگ زرد چشم به چهره چون روشنه میاد ولی شاید یکمی شبه ایجاد کنه چون چهره از یک چهره انسانی دور میشه ادم میره طرف این حرف که ایا این چهره یه موجود غیر انسانیه یا اینکه چهره یک انسانه که از لنز زرد استفاده کرده این یک سوال که اگه تونستی جوابشو بده خوبه .
در مورد رنگ لبها هم مشخص نیست هدف شما از رنگ لبها چی بوده اول این مسئله پیش میاد که چون عکس سیاه سفید بوده و بعد رنگی شده شما سعی کرده برای طبیعیتر شدن کار رنگ لبها رو صورتی کنی البته اگه اینطوری باشه یکمی رنگ لبها پر رنگه دوم اینکه شما خاستی یک مشخصه زنانه رو روی چهره مردانه عکس ایجاد کنی و با این کارت یه خرق عادت و چهره مسخره برای لمپارد درست کنی اگه هدفت زنانه کردن کار بود خب ابتکار خیلی خیلی جالبیه و باعث بالا رفتن جذابیت و ارزش کار میشه ولی ولی شاید فقط تغییر رنگ لب باعث زنانه تر شدن چهره نشه و خیلی تغییرات دیگهای بخواد البته اگه هدفت این بوده که لمپارد بدبخت زن بشه
22.gif
من توصیه میکنم کارت رو ادامه بدی خیلی کار جالبی میتونه باشه (میشه ارایش صورت اضافه کردن سینه جواهر الات زنانه و... رو برای زنانه تر شدن به کار اضافه کرد) البته یه حالت سومیم هست که لمپارد شاید دو جنسیتیه
35.gif
.البته من اینو در نظر میگرم که شما میخواستی چهره زنانه بدی.
در مورد زیبایی کار خب نسبت به کار اصلی به دلیل رنگی شدن زیبایی خاصی پیدا کرده و چون ظرافت رو در کارت رعایت کردی کارت طبیعی شده البته رنگ چشم و لب شاید یکمی باعث ایجاد گیجی و سوال در بیننده کنه.

qxsz1t.jpg
--------------------------------->
qxt0ee.jpg

امتیاز مربوط به زیبایی کار 5.5
مربوط به تمیزی و مهارت 6
مربوط به ابتکار عمل و خلاقیت 5 (برای رنگی کردن 4 امتیاز و برای زنانه کردن هم 1 امتیاز البته اگه روی زنانه کردن بیشتر کار میکردی امتیاز خیلی بیشتری میگرفتی)
مربوط به طبیعی بودن هم 6
در کل امتیازت میشه تقریبا 5.7 ولی من اطمینان دارم اگه بیشتر کار میکردی روش یعنی تغییرات بیشتر میدادی میتونستی خیلی کار باحال و جذابی بدی

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
سلام.:rolleyes: :cool:

عزیزان این کار در ظرف 5 دقیقه انجام شده و برای دستگرمیه. قرار بود هرکس نهایت 2 تا عکس بذاره.:happy:
اینم بگم که من رشته تحصیلم گرافیک نیست و کامپیوتره ولی وقتم رو بیشتر در فتوشاپ میگذرونم(اینو گفتم تا مثل قبل نگید از رنگ شناسی چیزی نمیدونه:blink: :eek: ). بازم از همه شما عزیزان که امتیاز دادین تشکر میکنم. :lol:

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
بفرمایین اینم کار نهایی من در عرض 4 دقیقه و در عینه سادگی، البته چیزه دیگه ای هم به ذهنم نرسید:cool: اسم این اثر face off میباشد( چی گفتم!!!:blink: :p ). خلاصه عزیزان داور لطفا با دادن امتیاز روحیه اینجانب را بالا ببرید:happy:

qxtd6s.jpg

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
خوب اين اوليش كه براي دستگرميه :
تغييرات اعمال شده : مچ بند دست چپ ، تغيير توپ ( اضلفه كردن سايع دست روي توپ جديد) ، تغيير آرم سينه سمت راست ، اعمال نور در پشت شخص ، و تغيير رنگ پوست ، چشمها و ...
قبل از ويرايش :
qxtgll.jpg

بعد از ويرايش :
qxtgxs.jpg

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3epehr :
من خيلي اين كاره نيستم ولي حالا اينو درست كردم ديگه...:D

اين بوده:

koenigccx06.jpg

اين شده:

Auto.jpg

ایول اینه آواتارت شده :p

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
sorry ئثه اینکه نه جاش بود نه وققتش :D:D:D:D:D:D

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
آقا من به حکمه قبلی اعتراض دارم
112.gif
114.gif
این آقا جدیده هم که دو رنگ ساخته
175.gif

(شوخی کردم :happy:
15.gif
)
منتظره طرح جدیدم، چرا کسی چیزی نمی ذاره
162.gif

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
qxtgxs.jpg

و اما در مورد کار خوب پانشیر:

خوب پانیشر جان کارت عالی شده. به نظر من تو باید نمره ی بالایی از نظر ابتکار و خلاقیت بگیری. مخصوصا عوض کردن توپ، گذاشتن مچ بند ، آرم سینه سمت راست و...).
اما باید بگم که کار شما هم خالی از اشکال نبود. در چند جایی اشکال داشتی. یکی از این اشتباهات که فکر میکنم بزرگترین اشتباه هم بود، دقیقاً در قسمت پایین آستین سمت راست است که به نظر می آید باز کمی از پیراهن بیرون امده و جلوه ی کار را خیلی بد کرده است.
در مورد عوض کردن توپ هم باید بگم که واقعا ایده ی جالبی به سرت زده. کلا مثل اینه که کار عوض شدن. همچنین گذاشتن آرم adidas هم فکر خوبیه که میتونه یه پیشنهاد واقعی هم برای خود باشگاه چلسی باشه
22.gif
. گذاشتن حاله light دور فرانک هم جالبه.
اگر چه گذاشتن مچ بند فکر جالبیه، اما مال تو زیاد خوب نشده و در واقع باید بگم که زیاد طبیعی نشده و کاملا مشخصه که میکس هست.
پشت زمینه رو هم خیلی خوب کار کردی و همچنین از رنگ های مناسبی استفاده کردی و یه جوری کار رو استثنایی کردی.
و در آخر هم باید بگم که اگه خودت دقت کنی، مرز کناره ی دست چپ لمپارد با پشت زمینه ی عکس کمی مات شده، در صورتی که من زمانی میتونستم از این اشتباهت بگذرم که اون یکی دستش هم همین جوری بود، نه؟

و اما نمرات:

نمره ی مربوط به زیبایی کار : 6
نمره ی تمیزی و مهارت : 5 ( برای اون آستین...)
نمره ی ابتکار عمل و خلاقیت : 7 (برای عوض کردن توپ، رنگ پیراهن، آرم در سینه راست و ... زیادشد)
نمره ی طبیعی بودن : 5 (برای دست بند کم شد)

میانگینشون میشه 5.75 که همون 6 رو میدم.

بالا