به نقل از ThePunisher :
و اما در مورد کار شما پانیشر جان از نظر تمیزی کار و طراحی مشخصه که دقت زیادی به خرج دادی عزیز و کاملا ارزش کارت رو بالا برده و معلومه که برای کارت زمان گذاشتی و از جهت تمیزی کارت و مهارتت در ویرایش مشکلی پیدا نکردم فقط یکمی در مرز دست چپ با محیط پشتش مشکل هست که اونم خیلی کمه و شاید اصلا به چشم .
ولی همونطور که در مورد عکس وحیدم گفتم اینکه یه عکس رنگی بشه واقعا ابتکار جالب و خوبیه ولی این عکس خیلی بیشتر از این میتونه تغییر کنه و عکسی خیلی جذابتر بشه .
در مورد تغییر رنگ چشم ها همونطور که از عکس زیر هم مشخصه کمی جذابیت بیشتری به کار داده البته رنگ زرد چشم به چهره چون روشنه میاد ولی شاید یکمی شبه ایجاد کنه چون چهره از یک چهره انسانی دور میشه ادم میره طرف این حرف که ایا این چهره یه موجود غیر انسانیه یا اینکه چهره یک انسانه که از لنز زرد استفاده کرده این یک سوال که اگه تونستی جوابشو بده خوبه .
در مورد رنگ لبها هم مشخص نیست هدف شما از رنگ لبها چی بوده اول این مسئله پیش میاد که چون عکس سیاه سفید بوده و بعد رنگی شده شما سعی کرده برای طبیعیتر شدن کار رنگ لبها رو صورتی کنی البته اگه اینطوری باشه یکمی رنگ لبها پر رنگه دوم اینکه شما خاستی یک مشخصه زنانه رو روی چهره مردانه عکس ایجاد کنی و با این کارت یه خرق عادت و چهره مسخره برای لمپارد درست کنی اگه هدفت زنانه کردن کار بود خب ابتکار خیلی خیلی جالبیه و باعث بالا رفتن جذابیت و ارزش کار میشه ولی ولی شاید فقط تغییر رنگ لب باعث زنانه تر شدن چهره نشه و خیلی تغییرات دیگهای بخواد البته اگه هدفت این بوده که لمپارد بدبخت زن بشه
من توصیه میکنم کارت رو ادامه بدی خیلی کار جالبی میتونه باشه (میشه ارایش صورت اضافه کردن سینه جواهر الات زنانه و... رو برای زنانه تر شدن به کار اضافه کرد) البته یه حالت سومیم هست که لمپارد شاید دو جنسیتیه
.البته من اینو در نظر میگرم که شما میخواستی چهره زنانه بدی.
در مورد زیبایی کار خب نسبت به کار اصلی به دلیل رنگی شدن زیبایی خاصی پیدا کرده و چون ظرافت رو در کارت رعایت کردی کارت طبیعی شده البته رنگ چشم و لب شاید یکمی باعث ایجاد گیجی و سوال در بیننده کنه.
--------------------------------->
امتیاز مربوط به زیبایی کار 5.5
مربوط به تمیزی و مهارت 6
مربوط به ابتکار عمل و خلاقیت 5 (برای رنگی کردن 4 امتیاز و برای زنانه کردن هم 1 امتیاز البته اگه روی زنانه کردن بیشتر کار میکردی امتیاز خیلی بیشتری میگرفتی)
مربوط به طبیعی بودن هم 6
در کل امتیازت میشه تقریبا 5.7 ولی من اطمینان دارم اگه بیشتر کار میکردی روش یعنی تغییرات بیشتر میدادی میتونستی خیلی کار باحال و جذابی بدی