• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
خوب دوستان مثل اینکه شما شیطان فوتوشاپ رو نمیشناسید البته من توبه کرده بودم فوتوشاپ کار نکنم ولی مثل اینکه باید توبه رو شکست : ( شوخی میکنما من کوچیک همتون هستم
46.gif
)
این داوران محترم فقط نگفتند که که باید نوع ماشین تغییر کنه یا قیافیه ظاهریش ؟؟؟؟

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، میگم خوب شد گفتم که دیگه کار نذارید.

هی.....!

ولی اشکال داره کار خوبی شده، حیف که دیگه نباید نمره بدیم.:(

من هم متظرم تا حسما ON بشه، در مورد برنده و جایزه و عکس بعدی باهاش صحبت کنم.

به محض اینکه جایزه اهدا گردید، عکس بعدی گذاشته خواهد شد.:cool:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
نمي دونم چرا كيفيت كاري كه گذاشته بودم پايين اومده بود.
25.gif

وقتي كه عكس رو وارد فوتوشاپ مي كنم كه ديگه جايي براي تنظيم رزولوشن نداره!!!
بازم ببخشيد كه كمي خارج از موضوع بود.
20.gif

لطفا راهنمايي كنيد تا مسابقه بعدي رو خراب نكنم.
26.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sina1100 :
سلام، میگم خوب شد گفتم که دیگه کار نذارید.

هی.....!

ولی اشکال داره کار خوبی شده، حیف که دیگه نباید نمره بدیم.:(

من هم متظرم تا حسما ON بشه، در مورد برنده و جایزه و عکس بعدی باهاش صحبت کنم.

به محض اینکه جایزه اهدا گردید، عکس بعدی گذاشته خواهد شد.:cool:
سلام.
من یه نظری دارم اونم اینه که اول یسری قوانین برای مسابقه قرار بدید و دوم اینکه اگه اینجا مسابقه طراحیه پس نباید فقط مسابقه به ادیت عکس معطوف بشه نظر من اینه که شما فقط عکس برای ادیت نزارید بلکه از شرکت کنندها بخواهید تا در یک مورد طراحی انجام دهند چون اینطوری خلاقیت و ابتکار حرف اول رو میزنه و بدون شک کار خیلی جالبتر میشه چون شما محصول دست خدتون رو به نمایش میزارد نه فقط یه عکسی که یسری تغییرات درش ایجاد شده و طراحی به معنی واقعیتر اینه نه ادیت عکس

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
من یه نظری دارم اونم اینه که اول یسری قوانین برای مسابقه قرار بدید و دوم اینکه اگه اینجا مسابقه طراحیه پس نباید فقط مسابقه به ادیت عکس معطوف بشه نظر من اینه که شما فقط عکس برای ادیت نزارید بلکه از شرکت کنندها بخواهید تا در یک مورد طراحی انجام دهند چون اینطوری خلاقیت و ابتکار حرف اول رو میزنه و بدون شک کار خیلی جالبتر میشه چون شما محصول دست خدتون رو به نمایش میزارد نه فقط یه عکسی که یسری تغییرات درش ایجاد شده و طراحی به معنی واقعیتر اینه نه ادیت عکس

این فکر شما خوبه اما هیجانش کمتره به نظر ویرایش عکس خیلی بیشتر هیجان داره چون همه یه هدف دنبال میکنند و اون هم ویرایش یه عکس مصوبه و نتیجه ها خیلی جالب خواهد شد البته طراحی هم خیلی خوبه اما میشه این دو مورد رو در دو تاپیک جداگانه گذاشت یعنی یه تاپیک مسابقه ی ویرایش عکس و یه تاپیک مسابقه طراحی اونوقت هرکی هر کدوم رو دوست داره شرکت میکنه یا اینکه هر دوتاش رو شرکت میکنه به نظر بزرگواران پیشنهاد خوبی نیست؟!;)

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
منم تو فکرم بود اگه بشه بعضی از مسابقات طاحی هم باشه ... مثلا" سوژه بدیم برای فلان چیز یه لوگو بسازین یا فلان کارت رو برای دکتر عروسکی طراحی کنین ... فکر بدی نیست
در مورد مسابقه قبلی ... یکم شرمنده من امروز امتحانام تا ساعت 8 شب ادامه داره ... وقتی بیام خونه شده صبح شنبه شما :( از سینا و شایان خواهش میکنم امتیایزاتی که به هر شرکت کننده دادن رو برای من پی ام بدن من بزارم تو این جدول زشتی که درست کردم و به محض اینکه فرصت کردم به صورت عکس بزارم اینجا
متاسفانه فوتوشاپ من یه مرگیش شده یکم باهاش مشکل دارم ... ویندوز عوض شه همه چیز حله

به شیطان فوتوشاپ هم خوش آمد میگیم و میبینیم که میخواد از مسابقه بعدی بترکونه
242.gif

مسابقه بعدی هم عکسش رو صبح شنبه میزاریم

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Annapaquin :
نمي دونم چرا كيفيت كاري كه گذاشته بودم پايين اومده بود.
25.gif

وقتي كه عكس رو وارد فوتوشاپ مي كنم كه ديگه جايي براي تنظيم رزولوشن نداره!!!
بازم ببخشيد كه كمي خارج از موضوع بود.
20.gif

لطفا راهنمايي كنيد تا مسابقه بعدي رو خراب نكنم.
26.gif

اول با سایز بالا تو فوتوشاپ شروع به کار کردن بکن ... بعد از منو edit هر تغییر سایزی که خواستی رو بده .... موقع ذخیره فایل به صورت Jpeg هم اون عدد کیفیت عکس رو دیگه از 8 کمتر نده :)

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
زود باشید من مسابقه میخوام دیگه توبم رو شکستم کجایییید ؟1 مسابقه بعدی رو بزارید دیگه
حریف نبود
111.gif
باید یه حالی بهتون بدم که دیگه روی دست شیطان فتوشاپ بلند نشید
3.gif

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اول با سایز بالا تو فوتوشاپ شروع به کار کردن بکن ... بعد از منو edit هر تغییر سایزی که خواستی رو بده .... موقع ذخیره فایل به صورت Jpeg هم اون عدد کیفیت عکس رو دیگه از 8 کمتر نده
مرسي حسام جان.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منظورم از طراحی این نبود شما قلم دست بگیری و یه طرحی رو بکشی مثال میزنم.
من الان به شما برای مسابقه بعدی میگم :
کمپانی apple در سال اینده قصد داره تغییرات ظاهری در چهره MP3 PLAYER محبوبش IPOD بده حالا شما به عنوان طراح شرکت اپل من از شما میخوام که یه IPOd جدید طراحی کنید البته این نکته رو باید در نظر بگیرید که IPOD جدید باید شباهتهایی با نسل قبلی داشته باشه یعنی نباید اصالت IPOD بودن خودشو از دست بده .
این کار خیلم کار سختی نیست و شما میتونید از ترکیب IPOD های قدیمی با یسری اجزا دیگه یه IPOd جدید بسازید.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من فکر میکنم ویرایش و رتوش بیشتر به این تاپیک بخوره. من حتی برای برداشتن سقف اون ماشین هم شک داشتم چون در واقع توی رتوش ادم به اجزاء اصلی تصویر کاری نداره بلکه تغییرات جزئی برای بهتر شدنش انجام میده. البته شاید عنوان تاپیک رو اشتباه فهمیده باشم، بهتره این هم مشخص بشه...

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
منظورم از طراحی این نبود شما قلم دست بگیری و یه طرحی رو بکشی مثال میزنم.
من الان به شما برای مسابقه بعدی میگم :
کمپانی apple در سال اینده قصد داره تغییرات ظاهری در چهره MP3 PLAYER محبوبش IPOD بده حالا شما به عنوان طراح شرکت اپل من از شما میخوام که یه IPOd جدید طراحی کنید البته این نکته رو باید در نظر بگیرید که IPOD جدید باید شباهتهایی با نسل قبلی داشته باشه یعنی نباید اصالت IPOD بودن خودشو از دست بده .
این کار خیلم کار سختی نیست و شما میتونید از ترکیب IPOD های قدیمی با یسری اجزا دیگه یه IPOd جدید بسازید.
فکر خوبیه، اما تو این تاپیک نمیشه، چون این تاپیک موضوع مخصوص به خودشو داره،

موفق باشین!

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
ما همچنان منتظر جدول آقای حسام خان هستیم. ماشاالله ON هم نمیشن یه صحبتی داشته باشیم.

آقا حسام جدول رو بذار.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
من میخوام فقط کار سومم در مسابقه شرکت کنه.
از داورون محترم خواهشمندم از مسابقه بعد نحوه امتیاز دهیشونو عوض کنن و حرفهای تر امتیاز بدن نه فقط به زیبایی کار بلکه میزان حرفهای بودن در کار با فوتوشاپ هم اهمیت بدن مثلا در مورد کار اقای پانیشر به نظر من انصاف رعایت نشد که هم به کار وحید (جسارت به وحید نشه یه وقت اقا وحید رو سر ما جا داره ) 8 دادید و هم به کار پانیشر شاید کار پانیشر زیبایی زیادی نداشته باشه و خیلی هم تمیز نشده باشه ولی به نظر من ابتکار عمل داشته درهای پروانه ای سقف کروکی و ترکیب دو عکس . باید اینو در نظر بگیرید که اینکه شما بخواهید دو تا عکس رو با هم ترکیب کنید خیلی سختره تا اینکه فقط روی عکس اصلی تغییرات بدید چون وقتی شما روی عکس اصلی فقط تغییرات میدید و از عکس دیگهای چیزی به اون اضافه نمیکنید بحث یکسان بودن رنگها و نور پردازی بین دو کار پیش نمیاد که اینکه شما بخوایید دو تا عکس رو هم رنگ کنید طوری مشخص نشه دو عکس مجزاست این کار سادهای نیست و دقیقا اینجاست مهارتها مشخص میشه دوست عزیز پانیشر نتونستن رنگ دو عکس رو دقیق مچ کنند ولی با این حال کارشون خیلی هم غیر طبیعی نشده . و همچنین هرکی با فوتوشاپ کار کرده باشه میفهمه که کار پانیشر بیشتر کار برده و یکمی حرفهای تره. به نظر من که ببخشید اینو میگم ولی دقیق امتیاز نمیدید در ضمن کلا همه امتیازات هم دارید بالا میدید یعنی اگر امتیاز 10 رو ایده عال در نظر بگیریم شما خیلی دارید نزدیک به ایده عال امتیاز میدید مثلا کار خودم رو مثال میزنم که جسارت به کسی نشه به کار من 9 دادید یعنی فقط یک پله با ایده عال کار فاصله داره در صورتی که کار من میتونست خیلی خیلی بهتر باشه و به ایده عال نزدیک باشه به نظر من باید تا جایی که میشه همه امتیازات رو کم داد و سخت گرفت تا فاصله بین کارها بیشتر مشخص بشه و کار خوب از کار خیلی خوب و کار عالی جدا بشه همینو طور کار متوسط و کار بد و کار خیلی بد .من فکر میکنم باید امتیازات رو تقسیم بندی کنید.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
الو الو ...
صدام میاد ؟!؟! همچنان منتظر شایان هستیم

شایان صدای من رو میشنوی ؟!؟!؟!
همه منتظر شما هستیم ... بیا بگو این امتیازاتت رو

سعید جان حرفهای شما هم کاملا" درسته ... از این به بعد سخت تر میگیریم
243.gif
ولی خدایی بی ربط هم نمیدیم ... ماها هم فتوشاپ کار کردیم ... پروژه ساختیم و و و ... رشتمونم هست (رشته من یکی که مولتیمدیا هستش بقیه رو نمیدونم ) کلی واحد رنگ شناسی خوندیم و از این حرفها ... ولی به روی چشم ... دیگه تجاری نگاه نمیکنیم
ولی خدایی کار بلا خیلی خوب بود ... داشتم نگاش میکردم کار سختی بود

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
دوستان شرمنده گل روی همتون ! به علت گرفتاری ... من رو از داوری معاف کنید ... یکی بشه داور جای من ... نتیجه رو بگید ... من جایزه رو بدم:D

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
من میخوام فقط کار سومم در مسابقه شرکت کنه.
از داورون محترم خواهشمندم از مسابقه بعد نحوه امتیاز دهیشونو عوض کنن و حرفهای تر امتیاز بدن نه فقط به زیبایی کار بلکه میزان حرفهای بودن در کار با فوتوشاپ هم اهمیت بدن مثلا در مورد کار اقای پانیشر به نظر من انصاف رعایت نشد که هم به کار وحید (جسارت به وحید نشه یه وقت اقا وحید رو سر ما جا داره ) 8 دادید و هم به کار پانیشر شاید کار پانیشر زیبایی زیادی نداشته باشه و خیلی هم تمیز نشده باشه ولی به نظر من ابتکار عمل داشته درهای پروانه ای سقف کروکی و ترکیب دو عکس . باید اینو در نظر بگیرید که اینکه شما بخواهید دو تا عکس رو با هم ترکیب کنید خیلی سختره تا اینکه فقط روی عکس اصلی تغییرات بدید چون وقتی شما روی عکس اصلی فقط تغییرات میدید و از عکس دیگهای چیزی به اون اضافه نمیکنید بحث یکسان بودن رنگها و نور پردازی بین دو کار پیش نمیاد که اینکه شما بخوایید دو تا عکس رو هم رنگ کنید طوری مشخص نشه دو عکس مجزاست این کار سادهای نیست و دقیقا اینجاست مهارتها مشخص میشه دوست عزیز پانیشر نتونستن رنگ دو عکس رو دقیق مچ کنند ولی با این حال کارشون خیلی هم غیر طبیعی نشده . و همچنین هرکی با فوتوشاپ کار کرده باشه میفهمه که کار پانیشر بیشتر کار برده و یکمی حرفهای تره. به نظر من که ببخشید اینو میگم ولی دقیق امتیاز نمیدید در ضمن کلا همه امتیازات هم دارید بالا میدید یعنی اگر امتیاز 10 رو ایده عال در نظر بگیریم شما خیلی دارید نزدیک به ایده عال امتیاز میدید مثلا کار خودم رو مثال میزنم که جسارت به کسی نشه به کار من 9 دادید یعنی فقط یک پله با ایده عال کار فاصله داره در صورتی که کار من میتونست خیلی خیلی بهتر باشه و به ایده عال نزدیک باشه به نظر من باید تا جایی که میشه همه امتیازات رو کم داد و سخت گرفت تا فاصله بین کارها بیشتر مشخص بشه و کار خوب از کار خیلی خوب و کار عالی جدا بشه همینو طور کار متوسط و کار بد و کار خیلی بد .من فکر میکنم باید امتیازات رو تقسیم بندی کنید.

سعید جان، از حمایت شما تشکر میکنم:lol: . راستش من اون تصویرو درست کردم ولی راستش سرم خیلی شلوغه
اگه ببینی زیاد به pt سر نمیزنم. بازم ممنون باز یکی پیدا شد از ما حمایت کنه.:happy: طرح شما هم خوب بود. خیلی جالب تغییر دادی.:cool: :cool:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
سلام ..
من کارم طراحیه ... بیشترم Multimedia کار می کنم ....
من یه CD در مورد موسیقی ایران دارم کار می کنم ...
در چهار بخش POP و CLASSIC که هر کدوشمون به دسته های مختلفی تقسیم می شن ...
در حال حاضر یه تیم 6 نفره داریم ... بچه ها همه طراحند و کسی موسیقی کار نکرده ... من خودم دانشجوی موسیقیم ... اگه کسی به موسیقی و طراحی مسلطه ... خوشحال می شم که باهاش کار کنم ...
اگه مایل بودید با این ID با من در تماس باشید : [email protected]
;)

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از behnam_wk8 :
سلام ..
من کارم طراحیه ... بیشترم Multimedia کار می کنم ....
من یه CD در مورد موسیقی ایران دارم کار می کنم ...
در چهار بخش POP و CLASSIC که هر کدوشمون به دسته های مختلفی تقسیم می شن ...
در حال حاضر یه تیم 6 نفره داریم ... بچه ها همه طراحند و کسی موسیقی کار نکرده ... من خودم دانشجوی موسیقیم ... اگه کسی به موسیقی و طراحی مسلطه ... خوشحال می شم که باهاش کار کنم ...
اگه مایل بودید با این ID با من در تماس باشید : [email protected]
;)
دوست عزیز چه ربطی داشت به این تاپیک:blink: ؟؟؟؟؟؟؟ دنبال موسیقی کار میگردی یه تاپیک تو بخش موسیقی بزن
شایان هم که زد زیرش .... داوطلب داوری نبود ؟!؟!؟ یه نفر رو میخوایم ...
منم منتظر سینا هستم تا بیاد عکس بعدی رو بزاره ... امتیازهاش رو هم بگه
از مسابقه بعدی هم قرره داوری سخت گیرانه تر بشه ... به پر کار بودن امتیاز داده میشه نه زیبایی ... اگه بعضی قسمتها بلور هم شد عیبی نداره ... هر چی کار ادیت ظریف تر و مشکل تر باشه امتیاز بالاتر

البته که زیبایی کار هم مهمه ... پس نصف امتیاز برای زیبایی در نظر گرفته میشه و نصف دیگش هم مهارت

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من جای شایان داور میشم البته با اجازه اقا شایان
البته از همین الان بگم من خیلی سختگیرم

بالا