• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
برو بابا 3 نفر فقط داور شدن منظور همدیگه رو خودشون میفهمن خودشون هم به خودشون هم جایزه میدن

مثلا این

http://usera.imagecave.com/saeid64/S-project/DARK-GOLD.jpg

رفته اتاق عوض کرده

به هر حال خوش باسشین

دم همتون گرم حال کردم یه کم دس به موس شدم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از meli :
بهتر بود یه تاپیک تو گفتگوی آزاد می زدین راجع به داور و مسائل دیگه حرف می زدین بعد میومدین اینجا مسابقه رو شروع می کریدن!
راستی یه سوال حالا چرا ماشین؟!
من با ادیت کردنه ماشین زیاد حال نمی کنم!
عکس بعدی رو کی می زارین؟!
با این نظرت موافقم اینطوری حداقل تعداد بیشتری تو مسابقه شرکت میکردند.
اتفاقا من برکعس خیلی با ادیت ماشین حال میکنم ولی مثلا اگه عکس ادم میزاشتین عمرا نمیتونستم ادیت کنم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از black_jack_of_black_city :
برو بابا 3 نفر فقط داور شدن منظور همدیگه رو خودشون میفهمن خودشون هم به خودشون هم جایزه میدن

مثلا این

رفته اتاق عوض کرده

به هر حال خوش باسشین

اتاق که عوض نکردم بدنست خب پس میشه بگین چیرو باید ادیت کنیم مگه تو این عکس بغیر از بدنه ماشین چی هست که میشه عوضش کرد من متوجه منظورتون نشدم در ضمن کسی نگفته بود که این ماشینو چیکار کنین فقط گفته بودن تا جایی که میشه روش تغییرات بدین حالا شما هم که فکر میکردی نباید بدنه رو تغییر بدی حالا تغییر بده ببینم چی کارا میکنی.

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
تاپیک داره خیلی منحرف میشه. النه که مدیر انتقال بده.

فقط و فقط کار.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم متوجه منظور هیشکی نشدم اگه بگگراند عکسمو عوض میکردم حتما خوب بود
ببین دوست عزیز وقتی میگن مسابقه طراحی بعدش هیچ محدودیتی براش نمیزارن یعنی شما هر کاری دوستداری بکن و سعی بهترین کار رو با بیشترین تغییرات ارائه بدی شما اگه بکگراند هم عوض میکردی خودش
طراحی بود ولی بدون شک فقط با عوض کردن یه بکگراند طرح کاملی از اب در نمیومد ولی اونم خودش یه طرح بود.

اقا رقیب قوی میخوام نبود , خیلی قوی و حرفه ای باشه.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با اينکه تعداد شرکت کننده ها کمه ولي من کار دومم رو هم اينجا ميزارم انگار من با خودم دارم مسابقه ميدم البته من اين کار فقط به خاطر علاقم ميکنم يعني اوقات بيکاريمو ميشنم اديت ميکنم و اخرشم از چيزي که ساختم لذت ميبرم ولي خب اگه 4-5 تا رقيب حرفهاي بود منم بيشتر حال ميکردم .:hmm: :(

کار دومم رو اسمشو گذاشتم DARK EAGLE به معناي عقاب تيره چون قيافش شبيه عقابه اين کارم از کار قبلم بهتر شده البته به نظر خودم , و البته کار بيشتر هم برده و تغييرات هم توش بيشتره و سخت تر .يک ماشين کاملا استخوني و شايد يک مدل مفهومي شبيه به audi نسل جديد از نوع چراغهاي کشيده (نمونه عکس صفحه قبل) است.
جلوي خودرو يعني قسمت گلگير و کاپوت جلو و سپر جلو ماشين از روي پلت فرم جلوي MERCEDES CLS تيونينگ شده شرکت ASMA گرفته شده که با نام اختصاري (shark II ) شناخته ميشه شاخصه اصلي اين طرح همون طور که از عکسم مشخصه طرح جلوي ماشين يعني طرح شبکهاي بلند و گشيده شده تا پايين سپر جلو است .

asma-cls.jpg

قسمت دوم طرح چراغهاي جلوي به صورت گشيده و با سه حلقه از بزرگ به کوچيک چينده شده است اين چراغ متعلق به Acura RSX Concept است .که بيشترين کار رو در طراحي اين چراغا برد چراغ دست چپ هم که کميش مشخصه کاره دسته.

Light.jpg

acura-rsxaspec.jpg

قسمت سوم رينگها است که متعلق به ماشين افسانهاي خودم Maybach Exelero به نظر من رينگهاي اين ماشين يکي از زيباترين رينگهايي که تا حالا براي يک سوپر اسپرت به کار رفته و با توجه به ابعاد بزرگش يعني 23 اينچ کاملا با کار من جور در ميومد .

maybach-exelero.jpg

و حالا کار من .

اين بوده.

mm.jpg

اين شده...

faf6703f6d.jpg

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30

مثلا این

رفته اتاق عوض کرده

به هر حال خوش باسشین

نمیدونم چی بگم والا ... هر وقت تو پی تی حرکتی رو شروع کردیم که نیاز به طرفداری همه دوستان داشت همیشه یه مشکلی پیش اومده و یه سری مخالف شدن
عکسی هم که فرستادی خب واقعا" ادیتی روش صورت نگرفته بود ... فقط رینگها رو عوض کردی ... داوریمون هم همینجوری 3 نفر شدیم گفتیم ما داور ... اون اولش هم هی گفتیم آقا همگی قبول دارین ؟ مخالف نداریم ؟! کسی چیزی نگفت ... و میدونستم وسطهای کار کسی چیزی میگه ... حالا به هر حال شما هم اگه دوست داری ماها رو قبول داشته باش و بزار یه تحرکی تو پی تی صورت بگیره و مثل دفعه های قبل نشه
حالا تا نظر باقی دوستان چی باشه ...به هر حال ما مخلصیم
281.gif

ملی هم پیشنهاد خیلی خوبی داد ... یه تاپیک بزنیم تو بخش گفتگوی آزاد برای داوری ... تو این تاپیک هم عکسها رو بزاریم شاید اینجوری ...
:)

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
با اينکه تعداد شرکت کننده ها کمه ولي من کار دومم رو هم اينجا ميزارم
آقا کارت خیلی خوب شده فقط چند تا اشکال تو چشم میزنه یکی لبه گلگیر چرخ جلو و دوم لبه های رینگ چرخها
حالا منتظر کار دوم من باشین چون دیروز امتحان ارشد رو دادم:D

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :

کارت واقعا عالیه، فقط به جز گلگیر سمت چپ طرف راننده که من اون رو نادیده گرفتم، پایین، جلوی ماشین درست زیر اون نوک عقاب یه خورده بیشتر از کف ماشین اومده پایین که این میتونه 0.5 رو کم کنه و به همین دلیل نمره ی شمنا از نظر من 9.5 از 10 هست.:happy:
ببینیم داوران دیگه چی میگن...

موفق باشید!:blush:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرسی از نظراتون و امتیازاتتون این کارم رو بیشتر از قبلیه دوست دارم ولی بدون شک اینم اون کار دلخواه من روی این ماشین نبود .تا بعد ببینیم چی میشه شاید یه کار سوم هم دادم.

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Annapaquin :
سعيد جان خيلي مرسي.
15.gif

نمي دونستم انقدر كارت درسته.:D

گفتم براي اينكه كار مفيدي انجام داده باشين برين روي آواتر من كاركنيد.يه كاريش بكنيد كه خوشكل خوشكل بشه.البته از حالت طبيعي خارج نشه ها.در پايان هم يه دونه با اندازه 200 در 144 پيكسل سيو كنيد تا اگر از كارتون راضي بودن اون رو بزارم جاي آواترم:D

اين هم عكس:

attachment.php
آقا جان یعنی که چی عکس میدی میگی درست کنن واست؟

این که نشد وسط مسابقه بیاین سفارش کار بدین، اَاَاَاََه.

همین الان پستتون رو ویرایش کنین، همین الآن.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Annapaquin :
سعيد جان خيلي مرسي.
15.gif

نمي دونستم انقدر كارت درسته.:D

گفتم براي اينكه كار مفيدي انجام داده باشين برين روي آواتر من كاركنيد.يه كاريش بكنيد كه خوشكل خوشكل بشه.البته از حالت طبيعي خارج نشه ها.در پايان هم يه دونه با اندازه 200 در 144 پيكسل سيو كنيد تا اگر از كارتون راضي بودن اون رو بزارم جاي آواترم:D

سلام وحید جان.
حقیقتا من هیچ تخصصی در ادیت عکسهای موجودات جاندار ندارم یعنی چند بار خواستم قیافه یکی رو با فوتوشاپ تغییر بدم که متوجه شدم هیچ استعدادی در این زمینه ندارم ولی اگه جعل سندی چیزی میخوای بگو برات انجام بدم :lol:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام وحید جان.
حقیقتا من هیچ تخصصی در ادیت عکسهای اجسام جاندار ندارم یعنی چند بار خواستم قیافه یکی رو با فوتوشاپ تغییر بدم که متوجه شدم هیچ استعدادی در این زمینه ندارم ولی اگه جعل سندی چیزی میخوای بگو برات انجام بدم
مرسي سعيد جان:)

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
آقا جان یعنی که چی عکس میدی میگی درست کنن واست؟

این که نشد وسط مسابقه بیاین سفارش کار بدین، اَاَاَاََه.

همین الان پستتون رو ویرایش کنین، همین الآن.
خب شايد يكي خواست اين رو به عنوان موضوع كارش انتخاب كنه.
راستي دليلي براي اديت كردن نمي دونم.چون اين كار من به نظرم هيچ مشكلي نداشت.شايد يكي خواست دنبال سوژه براي كارش بگرده.
درضمن چون شما اين تاپيك رو زدين دليل نمي شه همه چيز مطابق ميل شما پيش بره.صفحات قبلي رو هم خوندم.يه جوري برخورد مي كنيد كه انگار اين تاپيك ملك شخصيتونه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اینم از ادیت من، البته زیاد وقت روش نگذاشتم و چیزی هم توش منتاژ نکردم:

attachment.php

....
attachment.php

فایل های ضمیمه

• untitled1-copy.gif
    untitled1-copy.gif
    46.1 KB · نمایش ها: 36
  • untitled2-copy.gif
    untitled2-copy.gif
    36.9 KB · نمایش ها: 6

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Annapaquin :
خب شايد يكي خواست اين رو به عنوان موضوع كارش انتخاب كنه.
راستي دليلي براي اديت كردن نمي دونم.چون اين كار من به نظرم هيچ مشكلي نداشت.شايد يكي خواست دنبال سوژه براي كارش بگرده.
درضمن چون شما اين تاپيك رو زدين دليل نمي شه همه چيز مطابق ميل شما پيش بره.صفحات قبلي رو هم خوندم.يه جوري برخورد مي كنيد كه انگار اين تاپيك ملك شخصيتونه.
خب پس یادم باشه دفعه بعد که اومدم سوال پزشکی پرسیدم تو قسمت گیاهان دارویی یه جواب داشته باشم (شوخی) ;) راست میگه دیگه مسابقست اینجا تماشاچی که نمیپره وسط زمین
243.gif

-----------------------
خب کار سعید خان .... از قبلی خیلی بهتر شد ... فقط اون چرخ جلو رو هنوز گیر دادی بهش ؟!؟!؟! کوچیگش کن با تغییر پرسپکتیو دیگه .... منم 9.5 میدم ... اون 0.5 هم به خاطر اینکه از قبلی بهتر شد :D

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از balabala :

attachment.php

....
attachment.php
گربه تپلی عزیز :blush:
بهت 9 میدم جیگر ... چون با اینکه خیلی خوب شده 3 تا اشکال داره ... یکی اینکه دم چرخ عقبا کاستیک نورت رو ببین ... پیکسلیت شده !!! دوم اینکه مه شکن جلوی ماشین رو ببین .... یه حلال کوچیک آبی شده ... شاید از قصد کردی شایدم وقتی سلکت کردیش یادت رفت اون تیکه رو حذف کنی ...
وقتی سقف رو ورداشتی اون تیکه پست رو عالی درست کردی
happy0158.gif
فقط کاشکی میشد توی شیشه ررو از اون تیرگی در میاوردی ... حالا که سقف نیست ... توی ماشینم تیره نیست ... خب شاید شیشه دودی انداختی
243.gif

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
خب پس یادم باشه دفعه بعد که اومدم سوال پزشکی پرسیدم تو قسمت گیاهان دارویی یه جواب داشته باشم
فقط به خاطر شما پاك شد.

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از balabala :

attachment.php

....
attachment.php
بلابلا منم بهت 9 رو میدم فقط به خاطر 2 دلیل اولی که حسام گفت.

بالا