black_jack_of_black_city
Registered User
- نوشتهها
- 1,506
- لایکها
- 73
فلاپ جزو لاینفکککک یک ماشین
خب اینکه فقط رنگش رو عوض کردی که با سلکت کردن ماشین و تغییر کار زیاد سختی نیست !!! من 7 میدم چون نحوه انتخاب کردن بدنه ماشین با توجه به اینکه رنگ مشکی هم در شیشه ها وجود داره کار سختیه و با color range نمیشه بدنه رو انتخاب کردبه نقل از black_jack_of_black_city :فکر میکنم 40 دقیقه وقت گرفت
خیلی خوب شدبه نقل از شايان :خب ! من یه پیشنهادی دارم ... مهلت رو یه کم بیشتر کنید ... مثلا ۲،۳ روز ... بعد الان امتیاز ندید ! اخرش یه تاپیک میزنیم ... همه کار هارو میذاریم ... همه هم امتیاز میدن !
جایزه هم که گفتم ... من از طرف خودم یه « کاربر فعال » میدم جایزه هم نیست به اون صورت ! چون واقعا دارن فعالیت میکنن !
خواهش میکنم:happy:به نقل از saeid_2001 :سلام.
پس منم این تبلیغ مسابقه تو امضام میزارم البته با اجازه صاحب تبلیغ .یک سوال دارم مشکلی نداره که چندتا ارائه بدیم.
به نقل از IcedAngel :خب طبق هماهنگی که با آقا مدیر(شایان) صورت گرفت برای این که مسابقه از این بی نظمی در بیاد یکم شکل بهش میدیم تیم داوری تعیین شد ... شایان، سینا و شخص شخیص خودمطبق چیزی که قبلا" گفته شد هر کدوم از 3 داور از 10 امتیاز به نمونه کارهای عرضه شده میدیم که جمع میشه 30 !! هر هفته هم یک مسابقه صورت میگیره و مهلت هر مسابقه تا پایان جمعه شب ساعت 12 بامداد هستش ... در موردمسابقه اول چون هنوز سر و سامونی نداشت مسابقه تا آخر این هفته جمعه شب ادامه داره ...
در آخر مسابقه هم داورها امتیازات رو میدن و یک جدول برای اون هفته درست میکنیم ... هر هفته امتیاز ها ثبت میشه و در پایان هر دوره که فکر کنم هر یک ماه خوب باشه (البته بسته به نظر شایان که ببینیم چند تا کاربر فعالی میخواد بده) خوب باشه ... د رآخر هر ماه هر کس که امتیازش بالاتر بود نشان کاربر فعالی رو میگیره و میریم برای دوره بعد
مسابقه سری بعد هم از شنبه صبح با نشون دادن عکس مورد نظر در همین تاپیک شروع میشه
پس داورهای محترم لطف کنن امتیازاتی رو که بر هر شرکت کننده میدن یه جایی ثبت کنن که آخر هفته همه رو در یک جدول تو همین تاپیک بزاریم
تکلیف جاییزه هم که معلوم شد ... هر کیم که کاربر فعال هست ... بعدا" 2 تا میشه اگر هم طمع کرد دیگه سومی نداریم ... راه حل سادست دیگه تو مسابقه شرکت نمیکنهیا اگه میکنه دیگه جاییزه نمیگیره
با تشکر حسام
علتش چیه؟ همیشه نظر عموم میتونه ملاک خوبی باشهبه نقل از sina1100 :نه، نه، همونی که حسام گفت.