• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از black_jack_of_black_city :
فکر میکنم 40 دقیقه وقت گرفت

attachment.php
خب اینکه فقط رنگش رو عوض کردی که با سلکت کردن ماشین و تغییر کار زیاد سختی نیست !!! من 7 میدم چون نحوه انتخاب کردن بدنه ماشین با توجه به اینکه رنگ مشکی هم در شیشه ها وجود داره کار سختیه و با color range نمیشه بدنه رو انتخاب کرد :)

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
راست میگه، Iced Angel، فقط رنگش عوض شده. این کار کمتر از 5 دقیقه وقت میگیره.
265.gif

من هم 6 میدم. اگه به رنگ شیشه ها نبود 5 هم نمیدادم. البته ببخشیدا، یه وقتی از دستم ناراحت نشی
270.gif

مسابقه کم کم داره رونق میگیره، اما فکر میکنم 3 صفحه پست برای یک عکس زیاد باشه. فقط تا فردا ساعت 3 بعد از ظهر وقت هست. تا اون موقع مهلت دارین کاراتون رو تحویل بدین. بعد نفر اول رو بهش جایزه داده و میریم سر عکس بعدی.
289.gif

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
متشکر از امتیازهاتون
محل مورد اشکال اینجا مورد نظرتونه؟
attachment.php

ضمنا همونطور که گفتم اگه رقابتی بشه من هم آپدیت میکنم;)
مهلت مسابقه تا کیه؟:cool:

فایل های ضمیمه

• part.jpg
    part.jpg
    5.4 KB · نمایش ها: 48

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
گفتم که، تا ساعت 3 بعد از ظعر فردا وقت هست.

در ضمن از اینکه تبلیغ مسابقهی ما رو در امضاتون گذاشتین ممنون.

برو بچز کار تحویل بدین.

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
البته من یه پیشنهاد دارم اگه تعداد طرح ها زیاد بشه داوری را بصورت نظر سنجی عمومی در بیاریم و داوران فعلی هم به نقد و بررسی کنن و نمره مخصوص داوران را بدن:cool:

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
البته فکر میکنم وقت باید حداقل یک هفته باشه که کارها بیشتر بشن
ضمنا آقا سینا شما که تاپیک رو شروع کردی خودت جایزه چی میدی؟:rolleyes: ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب ! من یه پیشنهادی دارم ... مهلت رو یه کم بیشتر کنید ... مثلا ۲،۳ روز ... بعد الان امتیاز ندید ! اخرش یه تاپیک میزنیم ... همه کار هارو میذاریم ... همه هم امتیاز میدن !

جایزه هم که گفتم ... من از طرف خودم یه « کاربر فعال » میدم :D جایزه هم نیست به اون صورت ! چون واقعا دارن فعالیت میکنن !

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
جایزه که معلوم شد دیگه شایان میده، نفر اول رو کاربر فعال همین انجمن میکنه.

پس کار تحویل بدین تا کاراتون از سعید بهتر بشه.
در ضمن آقا شایان شما چرا به هیچ کی نمره نمیدی؟

باشه به لطف آقا شایان تا 3 روز دیگه مهلت میدیم و همه ی کارها رو هم درون یه تاپیک جمع میکنیم.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
وااااای خیلی ردیف بود حال کردم .مرسی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
شایان من که کاربر فعال هستم چیه جایزم؟؟؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شما اگر برنده شدی میشی کاربر فعال ۲ قسمت .

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
خب ! من یه پیشنهادی دارم ... مهلت رو یه کم بیشتر کنید ... مثلا ۲،۳ روز ... بعد الان امتیاز ندید ! اخرش یه تاپیک میزنیم ... همه کار هارو میذاریم ... همه هم امتیاز میدن !

جایزه هم که گفتم ... من از طرف خودم یه « کاربر فعال » میدم :D جایزه هم نیست به اون صورت ! چون واقعا دارن فعالیت میکنن !
خیلی خوب شد

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
پس منم این تبلیغ مسابقه تو امضام میزارم البته با اجازه صاحب تبلیغ .یک سوال دارم مشکلی نداره که چندتا ارائه بدیم.اگه میشه که من چندتا کار میخوام بزارم اون کار قبلی رو هم برای اینکه اینجا یکمی بیشتر رونق بگیره دوباره میزارم.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
خب طبق هماهنگی که با آقا مدیر(شایان) صورت گرفت برای این که مسابقه از این بی نظمی در بیاد یکم شکل بهش میدیم :) تیم داوری تعیین شد ... شایان، سینا و شخص شخیص خودم
275.gif
طبق چیزی که قبلا" گفته شد هر کدوم از 3 داور از 10 امتیاز به نمونه کارهای عرضه شده میدیم که جمع میشه 30 !! هر هفته هم یک مسابقه صورت میگیره و مهلت هر مسابقه تا پایان جمعه شب ساعت 12 بامداد هستش ... در موردمسابقه اول چون هنوز سر و سامونی نداشت مسابقه تا آخر این هفته جمعه شب ادامه داره ...
در آخر مسابقه هم داورها امتیازات رو میدن و یک جدول برای اون هفته درست میکنیم ... هر هفته امتیاز ها ثبت میشه و در پایان هر دوره که فکر کنم هر یک ماه خوب باشه (البته بسته به نظر شایان که ببینیم چند تا کاربر فعالی میخواد بده) خوب باشه ... د رآخر هر ماه هر کس که امتیازش بالاتر بود نشان کاربر فعالی رو میگیره و میریم برای دوره بعد
مسابقه سری بعد هم از شنبه صبح با نشون دادن عکس مورد نظر در همین تاپیک شروع میشه :)
پس داورهای محترم لطف کنن امتیازاتی رو که بر هر شرکت کننده میدن یه جایی ثبت کنن که آخر هفته همه رو در یک جدول تو همین تاپیک بزاریم
تکلیف جاییزه هم که معلوم شد ... هر کیم که کاربر فعال هست ... بعدا" 2 تا میشه :D اگر هم طمع کرد دیگه سومی نداریم ... راه حل سادست دیگه تو مسابقه شرکت نمیکنه
243.gif
یا اگه میکنه دیگه جاییزه نمیگیره
243.gif
243.gif

با تشکر حسام
242.gif

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
پس منم این تبلیغ مسابقه تو امضام میزارم البته با اجازه صاحب تبلیغ .یک سوال دارم مشکلی نداره که چندتا ارائه بدیم.
خواهش میکنم:happy:

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از IcedAngel :
خب طبق هماهنگی که با آقا مدیر(شایان) صورت گرفت برای این که مسابقه از این بی نظمی در بیاد یکم شکل بهش میدیم :) تیم داوری تعیین شد ... شایان، سینا و شخص شخیص خودم
275.gif
طبق چیزی که قبلا" گفته شد هر کدوم از 3 داور از 10 امتیاز به نمونه کارهای عرضه شده میدیم که جمع میشه 30 !! هر هفته هم یک مسابقه صورت میگیره و مهلت هر مسابقه تا پایان جمعه شب ساعت 12 بامداد هستش ... در موردمسابقه اول چون هنوز سر و سامونی نداشت مسابقه تا آخر این هفته جمعه شب ادامه داره ...
در آخر مسابقه هم داورها امتیازات رو میدن و یک جدول برای اون هفته درست میکنیم ... هر هفته امتیاز ها ثبت میشه و در پایان هر دوره که فکر کنم هر یک ماه خوب باشه (البته بسته به نظر شایان که ببینیم چند تا کاربر فعالی میخواد بده) خوب باشه ... د رآخر هر ماه هر کس که امتیازش بالاتر بود نشان کاربر فعالی رو میگیره و میریم برای دوره بعد
مسابقه سری بعد هم از شنبه صبح با نشون دادن عکس مورد نظر در همین تاپیک شروع میشه :)
پس داورهای محترم لطف کنن امتیازاتی رو که بر هر شرکت کننده میدن یه جایی ثبت کنن که آخر هفته همه رو در یک جدول تو همین تاپیک بزاریم
تکلیف جاییزه هم که معلوم شد ... هر کیم که کاربر فعال هست ... بعدا" 2 تا میشه :D اگر هم طمع کرد دیگه سومی نداریم ... راه حل سادست دیگه تو مسابقه شرکت نمیکنه
243.gif
یا اگه میکنه دیگه جاییزه نمیگیره
243.gif
243.gif

با تشکر حسام
242.gif

فکر خیلی خوبیه منم موافقم اینطوری تبدیل به یه کار مستمر میشه فقط به نظر من همونطور که گفتم چون تعداد طراح ها فکر نکنم خیلی زیاد باشه برای بالا بردن استقبال از تاپیک بهتره امتیازدهی بصورت نظرسنجی باشه البته نظر داوران اصلی محفوظ;)

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
نه، نه، همونی که حسام گفت.

بالا