• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
ای بابا بحث نکنین تاپیک منحرف میشه دیگه !! همینجوری 3 نفری پدر آدم در میاد هماهنگی کنیم ... حالا بخوایم عمومی هم بشه که واویلا !!! کی میشینه نمره همه رو حساب کنه ؟! تمام مسابقات یه سری داور داره یه سری تماشاچی ... اگه تماشاچی هم بخواد رای بده که :wacko: خیلی سخت میشه قضیه ... بیاین در مورد مسابقه حرف بزنیم و در این ضمینه هم فعلا" صبر کنیم اگه جواب نداد چشم
224.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوباره.
اول ماشینهایی که ازشون استفاده کردم رو معرفی میکنم.
خب طرح کاپوت جلو به همراه سپرها و گلگیر و کلا کل قسمت جلویی بدنه از DOGE CHALLENGER گرفته .

اما طرح رینگها از BMW 645i HARTGE گرفته شده (برای دوستان که در ابتدا از لاستیکها ایراد گرفته بودن بگم برای اینکه ماشین حالت اسپرت تری پیدا کنه لاستیکها به اندازه 4-5 سانت زیر گلگیر رفته)

به همراه بعضی از قسمتها که بصورت دستی تغییرات داده شده.
و عکس منبع که کار اصلی روی اون انجام شده.

این بوده

koenigccx06.jpg

این شده.

DARK-GOLD.jpg

این کار اولم بود یکی دیگه هم هست که حتما اونم میزارم به نظر شخصی خودم این ماشین چون خیلی به DOGE CHALLENGER شبیه شده خیلی درش نواوری نیست و بیشتر میشه گفت یه doge challenger ارتقا یافتست ولی در کارهای بعدی سعی میکنم حتما ماشین جدیدی طراحی کنم

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
من نمره قبلیم رو میدم ... 9 میدم .. اگر مشکل بزرگ بودن چرخها نبود 10 میدادم بهت ... ولی تغییر رنگ بدنه دوج اصلیه عالی بود ... جلو کاپوت رو بدونه استفاده از Feather خیلی خوب جدا کردی ولی اگر رنگ بدنه مشکی نبود یه جاهاییش Fade شده و مرزها یکم نشون میده که از عکس دیگه کپی کردی ... فقط چرخها یکم بزرگ میزنن .. میشد فکر کنم با Transform> perspective یکم بیشتر بخورونیش :)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از IcedAngel :
من نمره قبلیم رو میدم ... 9 میدم .. اگر مشکل بزرگ بودن چرخها نبود 10 میدادم بهت ... ولی تغییر رنگ بدنه دوج اصلیه عالی بود ... جلو کاپوت رو بدونه استفاده از Feather خیلی خوب جدا کردی ولی اگر رنگ بدنه مشکی نبود یه جاهاییش Fade شده و مرزها یکم نشون میده که از عکس دیگه کپی کردی ... فقط چرخها یکم بزرگ میزنن .. میشد فکر کنم با Transform> perspective یکم بیشتر بخورونیش :)
اخه من به رینگ پهن خیلی علاقه دارم و معمولا زیر یک سوپر اسپرت خفن باید یه لاستیک 21-22" باشه یچیزی مثل رینگهای Maybach Exelero که فکر کنم 23" باشه ولی از امتیازت ممنونم ولی در کل اگه خودم بخوام به خدودم تو این طرح نمره بدم 6-7 میدم

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
آقا خیلی عالی شد. یواش یواش داره جدی میشه فقط حیف که من این هفته بخاطر امتحان ارشد سرم خیلی شلوغه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
بابا این فروم کلی فوتوشاپ کار داشت پس چی شد تا حالا فقط سه نفر تو مسابقه شرکت کردند دیگه یعنی کسی نیست که یکمی فوتوشاپ بلد باشه

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از saeid_2001 :
سلام.
بابا این فروم کلی فوتوشاپ کار داشت پس چی شد تا حالا فقط سه نفر تو مسابقه شرکت کردند دیگه یعنی کسی نیست که یکمی فوتوشاپ بلد باشه
ما همچنان منتظر ملی و بلا هستیم ... قرار بود شرکت کنن ... ملی که چند روزیه پیداش نیست ... در ثانی دور اولم هست زیاد عجیب نیست زیاد شلوغ نشه :D ... ایشالا با یاری دوستان عزیز هی شلوغ تر بشه:blush:
باید به شایان بگیم یه فراخوان یه جایی بزنه که همه ببیننش ... تو امضا هامونم بزاریم بد نیست ;)

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از black_jack_of_black_city :
اگه اینجوریه اینم مال من

من فکر کردم روی ماشین باید کار کنیم

نه اینکه اتاق عوض کنیم

attachment.php
نه خیر، شما مثل اینکه اصلا متوجه نیستی.
ببینم نکنه فکر می کنی ما خریم نمیفهمیم.
97.gif

رفتی ورداشتی یه عکس دیگه رو از تو یه سایتی ورداشتی بعد میگی ویرایش کردم.
182.gif

لا اقل نکردی اسم اون سایت رو از اون بالا ورداری ضایع نشه.
251.gif

این عکس که فکر نکنم نمره داشته باشه. اگر هم داشته باشه 0 از 10.
286.gif

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
من خيلي اين كاره نيستم ولي حالا اينو درست كردم ديگه...:D

اين بوده:

koenigccx06.jpg

اين شده:

Auto.jpg

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از black_jack_of_black_city :
اگه اینجوریه اینم مال من

من فکر کردم روی ماشین باید کار کنیم

نه اینکه اتاق عوض کنیم
سلام.
دوست عزیز باید روی ماشینی که قرار داده بودن روی اون تغییرات بدی نه اینکه روی یه ماشین دیگه

اینم عکس اصل ماشنیه که شما روش کار کردی

2003 Audi Le Mans quattro Concept
audilemans03.jpg

در ضمن کارت یکمی غیر طبیعیه دلیلشم اینه که ماشینی که شما روش کار کردی در حال حرکته ولی رینگهایی که براش گذاشتی ثابته. در هر صورت از اینکه توی ایم مسابقه شرکت کردی ممنونم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
رقیب قوی نبود من بازم کار انجام دادما یکی یه کار قوی رو کنه تا منم طرحهای جدیدمو رو کنم

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از 3epehr :
من خيلي اين كاره نيستم ولي حالا اينو درست كردم ديگه...:D

اين بوده:

koenigccx06.jpg

اين شده:

Auto.jpg
کارتون بد نیست، اما شما هم مثل شرکت کننده ی قبلی فقط رنگ عوض کردین، همین.

میتونم بهتون 5 رو بدم، صبر میکنیم ببینیم سایر دائران چی میگن.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
من به سپهر 6 میدم ! رنگها رو خوب عوض کردی ... ولی کار خیلی پیچیده ای نیست فقط وقت گیره ... ببینم چراغ سمت چپ ماشین چی شد ؟!؟!؟! چرا غیب شده ؟!:blink: :blink:

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از sina1100 :
نه خیر، شما مثل اینکه اصلا متوجه نیستی.
ببینم نکنه فکر می کنی ما خریم نمیفهمیم.
97.gif

رفتی ورداشتی یه عکس دیگه رو از تو یه سایتی ورداشتی بعد میگی ویرایش کردم.
182.gif

لا اقل نکردی اسم اون سایت رو از اون بالا ورداری ضایع نشه.
251.gif

این عکس که فکر نکنم نمره داشته باشه. اگر هم داشته باشه 0 از 10.
286.gif
منم نفهمیدم هدف از این عکس که گذاشت چی بود ... ولی انگار رینگهاش رو از اون عکسه خودمون برداشته ... اگه بخوایم نمره بدیم فقط به رینگها باید دید که اونم یه ایراد بزرگ داره .... backgroundعکس motion blur داره ولی چرخها ثابته !!!! :wacko:

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
کارتون بد نیست، اما شما هم مثل شرکت کننده ی قبلی فقط رنگ عوض کردین، همین.
همچين فقط فقط هم رنگ نبود ولي حالا...
نخواستم از عكس ديگه اي استفاده كنم:D

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه میشد امتیازات رو طبقه بندی میکردین خیلی بهتر بود.مثلا 10 امتیاز برای زیبایی ( که میشه با کار اصل مقایسه کرد) 10 امتیاز برای نواوری و ابتکار و به کار بردن خوب اجزا10 امتیاز برای تمیزی و طراحی مناسب کار 10 امتیاز برای نورپردازی و استفاده مناسب از رنگها میدادید بعد میتونید امتیازات رو جمع کنید تقسیم بره 4 کنید اینطوری خیلی بهتر میشد چون اینطوری بهتر میشد امتیاز دهی کرد و جزئیات دقیقتر مورد نظر گرفته میشن مثلا برای کار خودم میگم من 5 امتیاز برای زیبایی نسبت به کار اصلی به خودم میدم به خودم 6 میدم برای تمیزی وطراحی هم به خودم 6 میدم و برای استفاده از رنگها به خودم 7 میدم که روی هم میشه 24 که از 10 اگه بخوایم امتیازو حساب کنیم میشه 6

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
اگه میشد امتیازات رو طبقه بندی میکردین خیلی بهتر بود.مثلا 10 امتیاز برای زیبایی ( که میشه با کار اصل مقایسه کرد) 10 امتیاز برای نواوری و ابتکار و به کار بردن خوب اجزا10 امتیاز برای تمیزی و طراحی مناسب کار 10 امتیاز برای نورپردازی و استفاده مناسب از رنگها میدادید بعد میتونید امتیازات رو جمع کنید تقسیم بره 4 کنید اینطوری خیلی بهتر میشد چون اینطوری بهتر میشد امتیاز دهی کرد و جزئیات دقیقتر مورد نظر گرفته میشن
.
كاملا تاييد مي شه!!!:D

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid_2001 :
اگه میشد امتیازات رو طبقه بندی میکردین خیلی بهتر بود.مثلا 10 امتیاز برای زیبایی ( که میشه با کار اصل مقایسه کرد) 10 امتیاز برای نواوری و ابتکار و به کار بردن خوب اجزا10 امتیاز برای تمیزی و طراحی مناسب کار 10 امتیاز برای نورپردازی و استفاده مناسب از رنگها میدادید بعد میتونید امتیازات رو جمع کنید تقسیم بره 4 کنید اینطوری خیلی بهتر میشد چون اینطوری بهتر میشد امتیاز دهی کرد و جزئیات دقیقتر مورد نظر گرفته میشن مثلا برای کار خودم میگم من 5 امتیاز برای زیبایی نسبت به کار اصلی به خودم میدم به خودم 6 میدم برای تمیزی وطراحی هم به خودم 6 میدم و برای استفاده از رنگها به خودم 7 میدم که روی هم میشه 24 که از 10 اگه بخوایم امتیازو حساب کنیم میشه 6
بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو.
اگه بخوایم این همه بشینیم بررسی کنیم که فکر کنم وقت آزاد که هیچ، وقت کل زندگیمون رو هم برای این کار بذاریم بازم کم میاد
193.gif

meli

Registered User
لایک‌ها
23
بهتر بود یه تاپیک تو گفتگوی آزاد می زدین راجع به داور و مسائل دیگه حرف می زدین بعد میومدین اینجا مسابقه رو شروع می کریدن!
راستی یه سوال حالا چرا ماشین؟!
من با ادیت کردنه ماشین زیاد حال نمی کنم!
عکس بعدی رو کی می زارین؟!

بالا