• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از IcedAngel :
گربه تپلی عزیز :blush:
بهت 9 میدم جیگر ... چون با اینکه خیلی خوب شده 3 تا اشکال داره ... یکی اینکه دم چرخ عقبا کاستیک نورت رو ببین ... پیکسلیت شده !!! دوم اینکه مه شکن جلوی ماشین رو ببین .... یه حلال کوچیک آبی شده ... شاید از قصد کردی شایدم وقتی سلکت کردیش یادت رفت اون تیکه رو حذف کنی ...
وقتی سقف رو ورداشتی اون تیکه پست رو عالی درست کردی
happy0158.gif
فقط کاشکی میشد توی شیشه ررو از اون تیرگی در میاوردی ... حالا که سقف نیست ... توی ماشینم تیره نیست ... خب شاید شیشه دودی انداختی
243.gif
اون پیکسلیت شدن بخاطر gifه، میخواستم آپ لود کنم بد شده. الان اصلش رو میگذارم...
در مورد مه شکن اول رنگش رو زرد کردم ولی نمیدونم چرا پشیمون شدم آبیش کردم دوباره! :eek:
در مورد تیرگی شیشه کاملا حق با شماست. :blush: :blush: :blush:

به هرحال ممنون از امتیازت :)

(این اصلشه، بیت مپه، حجمش بیشتره)

فایل های ضمیمه

• untitled2 copy.bmp
    750.1 KB · نمایش ها: 3

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
و اینهم با شیشه روشنتر و مه شکن صحیح. :rolleyes:

تا بعد :)
attachment.php

:rolleyes:
attachment.php

فایل های ضمیمه

• 3.jpg
    3.jpg
    33.6 KB · نمایش ها: 36

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از balabala :

attachment.php

attachment.php
آفرین حالا خوب شد. من بهت 9.5 میدم چون یکی اینکه تغییری در رینگ ها ندادی و دوم اینکه فقط سقف رو ورداشتی همین. البته نمیخوام بگم کار نکردی، به هر حال اینم یه جور تغییر در شکل ظاهریه، ولی....

در ضمن دیگه طرح شما تثبیت شد و حق گذاشتن کار دیگه ای نداری.

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ThePunisher :
پانیشر جان شما هم کارت خوبه. اما اشکال داره.
ماشینت جلوش براقه اما وسطش (یهنی همون جای درهاش) مثله اینکه یه خورده با جاهای دیگه فرق میکنه و مات تره و این خودش کار رو جالب نمبکنه.
من بهت 8 میدم.

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
به نقل از sina1100 :
پانیشر جان شما هم کارت خوبه. اما اشکال داره.
ماشینت جلوش براقه اما وسطش (یهنی همون جای درهاش) مثله اینکه یه خورده با جاهای دیگه فرق میکنه و مات تره و این خودش کار رو جالب نمبکنه.
من بهت 8 میدم.

ازت ممنونم:blush: . ولی به این علت دو رنگ کردم که بیشتر ماشین های مدل جدید که در حد طرح آزمایشی هستن از این روش استفاده میکنن یعنی بعضی جاهای ماشین مات و بقیه براقتره مثل طرح پژو 4002. ولی چشم اگه وقت داشتم درستش میکنم.:happy:

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از balabala :

attachment.php

attachment.php
گربه عزیزم ... من خدایی بهت 9.5 میدم ... تغییرهایی که دادی خوب بود ... من که هیچ ایرادی نمیبینم ...
اون پیکسلیت شدن هم ندیدم فایلتGIF هستش ... شیشه هم خوب شد :blush:
رینگهات هم عالی شده ...
فقط زنگ سپر جلوت یه نموره هنوز مشکیه ... اونم درستش کن بشه 10 خیرش رو ببینی

پارتی بازی هم نکردما ... خدایی خوب بود ...
ای شایان چرا نمره نمیده ؟!؟!؟! :blink:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
attachment.php

18.gif

attachment.php

فایل های ضمیمه

• vahid.jpg
    vahid.jpg
    81.5 KB · نمایش ها: 33

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از ThePunisher :
ازت ممنونم:blush: . ولی به این علت دو رنگ کردم که بیشتر ماشین های مدل جدید که در حد طرح آزمایشی هستن از این روش استفاده میکنن یعنی بعضی جاهای ماشین مات و بقیه براقتره مثل طرح پژو 4002. ولی چشم اگه وقت داشتم درستش میکنم.:happy:
مجازات گر عزیز ... منم 8 بهت میدم ... کار مونتاژ حرف نداشت خدایی ولی سینا راست میگه ... کدر شدن رنگ دم درها بد تو چشم میزنه ... ولی خوب خوروندی به همدیگه :blush:
مدیر محترم هم با اون کار داوریش :f34r:

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از Annapaquin :
حیف که با هم رفیقیم:D !!!! اگه پارتی بازی بود 10 بهت میدادم ... از اونجایی که پارتی بازی نیست 7بهت میدم ... یکم انگار کار ادیت مشکل داره ولی حدس میزنم با رزولوشن پایین کار رو فرستادی ...
ولی مشکل عمده تو رینگهاست که اصلا" به ماشینه نمیاد وحید جام ... ولی جلو مزدا رو خوب خوروندیا ... انگار چراغها رو دست نزدی فقط جلو رادیاتور و آرم رو عوض کردی ;)
بغل آیینت رو هم یه نگاه بکن ... رنگ شیشه قرمز شد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من میخوام اخر سر نمره بدم ! وقت که تموم شد ... همه رو میذاریم پیش هم ... نمره میدیم ! ... ولی اینو بگم فعلا از نظر من کارش balabala از همه بهتر بوده ! البته در همون سطح هم کار شده ... ولی خب ایده خیلی جالبی بود ! فکر نمیکردم کسی همچین کاری بکنه ! ماشین رو سقف بزنه :D :D :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از IcedAngel :
گربه عزیزم ... من خدایی بهت 9.5 میدم ... تغییرهایی که دادی خوب بود ... من که هیچ ایرادی نمیبینم ...
اون پیکسلیت شدن هم ندیدم فایلتGIF هستش ... شیشه هم خوب شد :blush:
رینگهات هم عالی شده ...
فقط زنگ سپر جلوت یه نموره هنوز مشکیه ... اونم درستش کن بشه 10 خیرش رو ببینی

پارتی بازی هم نکردما ... خدایی خوب بود ...
ای شایان چرا نمره نمیده ؟!؟!؟! :blink:
سپرش؟ کو مشکلی نداره! لول :D
چون من دیگه یکبار هم ادیتش کردم و بچه ها هم گفتن دیگه کارها ثابت بمونه، دیگه این یکی باشه برای بعد! به همون 9.5تم راضیم! :lol:
ولی خب ایده خیلی جالبی بود ! فکر نمیکردم کسی همچین کاری بکنه ! ماشین رو سقف بزنه :D :D :D
بابا دم همگی گرم، شرمندم نکنید دیگه. :D بچه های دیگه هم کاراشون عالیه، من که از کار سعید خوشم اومد. :) کارای انا و پانیشر هم جالب شدن، پانیشر خوب دوتارو به هم خورونده، فقط رنگاش یکمی فرق فوکولندزج!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
حیف که با هم رفیقیم !!!! اگه پارتی بازی بود 10 بهت میدادم ... از اونجایی که پارتی بازی نیست 7بهت میدم ... یکم انگار کار ادیت مشکل داره ولی حدس میزنم با رزولوشن پایین کار رو فرستادی ...
ولی مشکل عمده تو رینگهاست که اصلا" به ماشینه نمیاد وحید جام ... ولی جلو مزدا رو خوب خوروندیا ... انگار چراغها رو دست نزدی فقط جلو رادیاتور و آرم رو عوض کردی
بغل آیینت رو هم یه نگاه بکن ... رنگ شیشه قرمز شد
من كه چيزي بلد نيستم.هويجوري درست كردم
18.gif

انگار چراغها رو دست نزدی
چراغ ها رو عوض كردم ولي ظاهرا فرقي نكرده:)

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
يه سوال:
رزولوشن بايد چقدر باشه:
يه چيز ديگه:
من فكر مي كردم هرچي رو بخوايم مي تونيم درست كنيم.چرا بهمن نگفتين كه فقط اين ماشين بيد؟به خاطر همين رفتم آواتر خوردم رو گزاشتم
297.gif

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Annapaquin :
کار شما هم خوبه. اما باز هم اشکال داره.
همون جور که حسام گفت شیشه بقل آینه قرمز شده. رینگ ها هم خیلی غیر طبیعیه.
رنگت رنگ بدی نیست، اما اصلا به این ماشین نمیاد!
میدونی... در واقع... در واقع کار یه جورایی انگار سه بعدی و غیر طبیعیه.
من فقط به خاطر تغییر عمده ای که به مشاین دادی، بهت 7.5 میدم.

در ضمن دوستان این هفته هم تموم شد و فقط تا امشب یعنی پنجشنبه ساعت 00:00 یا همون 12 شب مهلت ارسال دارید! بعد از آن امتاز داوران محاسبه شده و جایزه به برنده اهدا خواهد شد! بعدشم میریم سر عکس بعدی که در مورد اون هم باید با اون یکی مدیر صحبت کنیم.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از black_jack_of_black_city :
قرار بود ساعت 12 شب عکس بعدی رو بذارین ولی مثه اینکه خوابین
والا من قاطی کردم !!! اینجا الان هنوز عصر پنجشنبست !!!!!! ایران جمعه هم تموم شد ؟! :blink: قرار شد ساعت 12 شب جمعه یعنی صبح شنبه کسابقه تموم شه و همون موقع هم عکس بعدی گذاشته بشه ... عکس بعدی هم سینا آماده کرده بیاد میزاره ...
منم یه جدول برای امتیاز بندی ساختم ... منتظر جواب 2 تا داور دیگم که بزارمش اون تو :)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از balabala :

attachment.php
سلام کارت خوبه و زیبایی خوبی هم داره ولی بزرگترین ایرادش اینه که به نمونه اصلی خیلی نزدیکه و چیز جدیدی نیست میشه اینو مدل کروکی ماشین اصلی دونست ولی نمیشه گفت ماشین جدیدیه ولی کارت تمیز و خوبه صندلیهات اگه یکمی دقت کنی یکمی غیر واقعی به نظر میاد اونم بخاطر اینکه پرسپکتیو رو روش رعایت نکردی در مورد کروکی کردن هم این کارو خوب انجام دادی ولی بهتر بود پنجره طرف چپ رو حذف میکردی که البته کار سادهای نیست ولی میشه نمره خوبی به کروکی کردنت داد

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من کار سومم رو میزرام برای تماشا.
این کارم خیلی از قبلیا بهتره و به اون چیزی که میخواستم نزدیکتره امروز که تعطیل بود نشستم این کارو کردم این یک ماشین لوکس اسپرت هست که اسمشو LORD گذاشتم یعنی ارباب و سالار از روی پلتفرم مرسدس کلاس S جدید با طرح چراغهای کشیده نوک تیز جلو ساخته شده که ماشین لوکس مرسدس به حساب میاد .
ماشین من یک ماشین در دورنگ مشکی نقرهای که کاپوت جلو و بدنه مشکی به همراه سپر جلو و نیمی از گلگیر جلو که روی چرخ قرار گرفته نقرهای است.
طرح ساختار جلو ماشین به همراه گلگیر کاملا متعلق به مرسدس کلاس s هست.

s65amg.jpg

چراغ جلوی ماشین متعلق به ماشین زیبای toyota camery XLE 2007 هست .چراغ چپی هم کاره دسته.

Toyota_light.jpg

2007_Toyota_Camry_XLE.jpg

رینگها متعلق به BMW 320i 2006 است. از تفاوتهای این ماشین با کارهای قبلیم اینه که چون این ماشین یه ماشین لوکس محسوب میشه پس دیگه نیازی به رینگهای بزرگ و پهن نداره و رینگ کوچیکتر برای ماشینهای لوکس مناسبتره در هر صورت رینگی میخواستم که حالت اسپرت ماشین هم از دست نره برای همین رینگهای 17" این bmw جدید رو انتخاب کردم.

RIMs.jpg

BMW_320si.jpg

و اما سخترین قسمت کار از اوجایی که ماشین مورد نظر یک سوپر اسپرته موتور عقب است برای همین قسمت عقب ماشین زیادی کشیده شده که شاید از دیدی نمای زیبایی به ماشین نداده باشه از اونجایی که قسمت عقب کشیده مناسب کار من نبود تصمیم گرفتم قسمت عقب ماشینی عوض کنم که البته کار سادهای نبود و مشکلات زیادی داشت در هر صورت از اونجایی که هیچ گونه تغییری در فوتوشاپ غیر ممکن نیست من این کارو کردم و برای این کار از قسمت عقب ماشین عجیب holden استفاده کرده ایم ماشین یه ماشین جدید و پیشرفته است که شبیه به ماشینهای قدیمی ساخته شده در اصل میشه گفت قسمت عقب ماشین باعث اسپرت شدن ماشین میشه و شاید اگه قسمت عقب اضافه نمیشد ماشین کاملا لوکس میشد و دیگه حالت اسپرتی نداشت.

Holden-Back.jpg

holden.jpg

من این کارمو خیلی دوست دارم چون کار سختی بود.خیلی از قسمتهای ماشین کار دسته خودمه.
و کار سوم من و اخرین کارم.

این بوده.

mm.jpg

این شده.

ouxla8.jpg

بالا