من کار سومم رو میزرام برای تماشا.
این کارم خیلی از قبلیا بهتره و به اون چیزی که میخواستم نزدیکتره امروز که تعطیل بود نشستم این کارو کردم این یک ماشین لوکس اسپرت هست که اسمشو LORD گذاشتم یعنی ارباب و سالار از روی پلتفرم مرسدس کلاس S جدید با طرح چراغهای کشیده نوک تیز جلو ساخته شده که ماشین لوکس مرسدس به حساب میاد .
ماشین من یک ماشین در دورنگ مشکی نقرهای که کاپوت جلو و بدنه مشکی به همراه سپر جلو و نیمی از گلگیر جلو که روی چرخ قرار گرفته نقرهای است.
طرح ساختار جلو ماشین به همراه گلگیر کاملا متعلق به مرسدس کلاس s هست.
چراغ جلوی ماشین متعلق به ماشین زیبای toyota camery XLE 2007 هست .چراغ چپی هم کاره دسته.
رینگها متعلق به BMW 320i 2006 است. از تفاوتهای این ماشین با کارهای قبلیم اینه که چون این ماشین یه ماشین لوکس محسوب میشه پس دیگه نیازی به رینگهای بزرگ و پهن نداره و رینگ کوچیکتر برای ماشینهای لوکس مناسبتره در هر صورت رینگی میخواستم که حالت اسپرت ماشین هم از دست نره برای همین رینگهای 17" این bmw جدید رو انتخاب کردم.
و اما سخترین قسمت کار از اوجایی که ماشین مورد نظر یک سوپر اسپرته موتور عقب است برای همین قسمت عقب ماشین زیادی کشیده شده که شاید از دیدی نمای زیبایی به ماشین نداده باشه از اونجایی که قسمت عقب کشیده مناسب کار من نبود تصمیم گرفتم قسمت عقب ماشینی عوض کنم که البته کار سادهای نبود و مشکلات زیادی داشت در هر صورت از اونجایی که هیچ گونه تغییری در فوتوشاپ غیر ممکن نیست من این کارو کردم و برای این کار از قسمت عقب ماشین عجیب holden استفاده کرده ایم ماشین یه ماشین جدید و پیشرفته است که شبیه به ماشینهای قدیمی ساخته شده در اصل میشه گفت قسمت عقب ماشین باعث اسپرت شدن ماشین میشه و شاید اگه قسمت عقب اضافه نمیشد ماشین کاملا لوکس میشد و دیگه حالت اسپرتی نداشت.
من این کارمو خیلی دوست دارم چون کار سختی بود.خیلی از قسمتهای ماشین کار دسته خودمه.
و کار سوم من و اخرین کارم.
این بوده.
این شده.