IcedAngel
Registered User
اون وقت خودت نمیتونی شرکت کنی کهبه نقل از saeid_2001 :من میخوام جای شایان داور بشم البته با اجازه شایان جان
ولی اگه دوست داری باشه
اون وقت خودت نمیتونی شرکت کنی کهبه نقل از saeid_2001 :من میخوام جای شایان داور بشم البته با اجازه شایان جان
نه حتما تعداد شرکت کنندها بیشتر میشه باید یه فراخوان هم در یکی از قسمتها مثل گفتگو ازاد یا جای دیگه بزنیمبه نقل از IcedAngel :اون وقت خودت نمیتونی شرکت کنی کهخیلی شرکت کننده زیاد داریم همین الانش 7 نفر شرکت کردن
ولی اگه دوست داری باشه
آخه گیج ... تو که کاربر فعالی چرا ؟؟؟؟؟؟؟به نقل از meli :پس عکسه جدید چی شد؟!![]()
به نقل از saeid_2001 :من جای شایان داور میشم البته با اجازه اقا شایان
البته از همین الان بگم من خیلی سختگیرم
شما گیرشون بیار چشم ... کارشناس ها رو گیر بیار ماها هم میریم دنبال کار خودمون ... زیاد غیر کارشناس هم نیستیم ... من رشتم گرافیک و مالتیمدیا هستش و کارم اینه .... حالا مسابقه اول یکم بد شد ... آزمایشی بود دیگهبه نقل از david_sh :اگه شما تو مسابقه شرکت نکنی من هم شرکت نمیکنم چون در مسابقه قبلی من فقط کار شما رو قبول دارم (البته برای بقیه دوستان سوء تفاهم نشه ) در ضمن اگه امکان داره چند تا داور کارشناس بزارید که بدونند کدوم کار باید امتیاز بیشتری بگیره(الان همه دعوام میکنن:lol: )
به نقل از IcedAngel :شما گیرشون بیار چشم ... کارشناس ها رو گیر بیار ماها هم میریم دنبال کار خودمون ... زیاد غیر کارشناس هم نیستیم ... من رشتم گرافیک و مالتیمدیا هستش و کارم اینه .... حالا مسابقه اول یکم بد شد ... آزمایشی بود دیگه
در ضمن قرار شد مسائل حاشیه ای بره تو تاپیکی که تو گفتگوی آزاد در موردش زدیم
خلاصه هر جور همه دوستان صلاح میدونن ا اونجایی که فقط من و سینا داور موندیم و به سعید هم میگی که شرکت کنه پس طرف صحبت ما 2 تا هستیمشما هر موقع اراده کنی من یکی که میرم از رو صندلی قضاوت کنار و جام رو به داور پیشنهادی دوستان میدم
![]()
مسابقه دومی هم شروع شده راستیا![]()
نمیخوام تاپیک انحرافی بزنم ولی خدایی یه ربع خندیدمبه نقل از david_sh :فدات شم اصلاً منظورم شما یکی نبودی منظورم شایان بود![]()
شایان الان من رو بن میکنهالبته بنده خدا خودش انصراف داد .