• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
عجیبه من چرا پستم رو نمیبینم؟!
297.gif
دوباره میذارم...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
كارت حرف نداره بالا بالا.

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sina1100 :
qxtgxs.jpg

و اما در مورد کار خوب پانشیر:

خوب پانیشر جان کارت عالی شده. به نظر من تو باید نمره ی بالایی از نظر ابتکار و خلاقیت بگیری. مخصوصا عوض کردن توپ، گذاشتن مچ بند ، آرم سینه سمت راست و...).
اما باید بگم که کار شما هم خالی از اشکال نبود. در چند جایی اشکال داشتی. یکی از این اشتباهات که فکر میکنم بزرگترین اشتباه هم بود، دقیقاً در قسمت پایین آستین سمت راست است که به نظر می آید باز کمی از پیراهن بیرون امده و جلوه ی کار را خیلی بد کرده است.
در مورد عوض کردن توپ هم باید بگم که واقعا ایده ی جالبی به سرت زده. کلا مثل اینه که کار عوض شدن. همچنین گذاشتن آرم adidas هم فکر خوبیه که میتونه یه پیشنهاد واقعی هم برای خود باشگاه چلسی باشه
22.gif
. گذاشتن حاله light دور فرانک هم جالبه.
اگر چه گذاشتن مچ بند فکر جالبیه، اما مال تو زیاد خوب نشده و در واقع باید بگم که زیاد طبیعی نشده و کاملا مشخصه که میکس هست.
پشت زمینه رو هم خیلی خوب کار کردی و همچنین از رنگ های مناسبی استفاده کردی و یه جوری کار رو استثنایی کردی.
و در آخر هم باید بگم که اگه خودت دقت کنی، مرز کناره ی دست چپ لمپارد با پشت زمینه ی عکس کمی مات شده، در صورتی که من زمانی میتونستم از این اشتباهت بگذرم که اون یکی دستش هم همین جوری بود، نه؟

و اما نمرات:

نمره ی مربوط به زیبایی کار : 6
نمره ی تمیزی و مهارت : 5 ( برای اون آستین...)
نمره ی ابتکار عمل و خلاقیت : 7 (برای عوض کردن توپ، رنگ پیراهن، آرم در سینه راست و ... زیادشد)
نمره ی طبیعی بودن : 5 (برای دست بند کم شد)

میانگینشون میشه 5.75 که همون 6 رو میدم.

اين كار مال من بوده نه پانيشر ولي اين نمره اي كه دادي يه جورايي ....;) در ضمن منتظر كار بعدي من باشيد ( فكر نميكردم زوم بشه)
233.gif

ThePunisher

Registered User
لایک‌ها
17
من اگه داور بودم به کار بلابلا 100 می دادم خدایی خیلی خوب شده. از نظر رنگ پوست ، مو و زمینه عالی، از نظر عوض کردن مارک رو لباس خوب، و طرحی که توی رنگ آبی بکار برده خوبه
104.gif
177.gif
189.gif

خلاصه کار شگفت آوری بود
211.gif

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
آقا كسي به من نمره نميده آقا سينا اشتباهي امتياز من رو دادي به يكي ديگه اون كار مال من بود
253.gif

اين كار مال من بود :
qxtgxs.jpg

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از ThePunisher :
بفرمایین اینم کار نهایی من در عرض 4 دقیقه و در عینه سادگی، البته چیزه دیگه ای هم به ذهنم نرسید:cool: اسم این اثر face off میباشد( چی گفتم!!!:blink: :p ). خلاصه عزیزان داور لطفا با دادن امتیاز روحیه اینجانب را بالا ببرید:happy:
سلام.
اول بگم خب اگه واقعا در عرض چهار دقیقه این کارو انجام دادی و کار قبلیتم در عرض 5 دقیقه انجام دادی خب نباید انتظار امتیاز زیاد داشته باشیولی از جهتیم اگر واقعا اینطوری باشه شما که 9 دقیقه کار کردی اینطوری شد مشخصا اگه 1 ساعت کار کنی چیز شگیفت انگیزناکی میسازی منم به این کارت نمره نمیدم برو یکمی بیشتر روی این کار کن تا جذابت کارت بیشتر بشه در ضمن تا جایی میتونی روی کار تغییرات بده البته تمیزی و طبیعی بودن کار یادت نره .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از david_sh :
خوب اين اوليش كه براي دستگرميه :
تغييرات اعمال شده : مچ بند دست چپ ، تغيير توپ ( اضلفه كردن سايع دست روي توپ جديد) ، تغيير آرم سينه سمت راست ، اعمال نور در پشت شخص ، و تغيير رنگ پوست ، چشمها و ...
5833748437500david-sh.jpg
و اما کار شما دیوید جان موارد زیادی داره که هم جنبه قوت کارت هم جنبه ضعف اون. بزرگترین مشخصه کارت توپی هست که به کار اضافه کردی ولی اگه کمی به توپ نگاه کنی متوجه میشی که توپ یکمی به عکس نمیخوره یا اصلا این توپ یه جوریه دلیل اصلیشم اینه که توپی که انتخاب کردی زیادی حالت دو بعدی داره شاید با کمی سایه کاری میشد بهترش کردی ولی در کل میشه گفته ایده جالبی بود .
در مورد سایهای که روی توپ زدی البته خیلی مشخص نیست ولی یه پیشنهاد دارم برای کارت شما میومدی سایه که روی توپ اصلی از انگشت افتاده رو میگرفتی و با کمی بلور کردن و تغییر رنگ به خاکستری خیلی کم رنگ و شاید یکمی هم fill رو کم کردن جای سایه اصلی میزاشتی حالا چرا ? چون که عکس لمپارد در یک محیط بسته که دارای نور پردازی کامل بوده گرفته شده پس وجود سایه یه امر حتمیه .
در مورد مارک ادیداس روی بلوز کار جالبیه ولی نمیدونم چرا رنگ سیاهو انتخاب کردی چون نوشتها روی بولیز به رنگ سفیدند من فکر میکنم اگه سفید میکردی خیلی بهتر بود البته این یکمی سلیقهای هم هست در مورد رنگ سبز کنار یقه هم به همین صورت (یه نکته رو بگم اینجا که اگر فکر میکنید کاری که قرار انجام بدید باعث میشه از طبیعی شدن کارتون کاسته بشه اون کارو انجام ندید همیشه کار ویرایش مخصوصا روی موجودات زنده باید طوری باشه که وقتی به شخص عادی این عکس نشون دادی متوجه نشی که این عکس ویرایش شدست و فکر کنه نمونه اصل عکسه مگر اینکه کار ساخت طرحی خارق عادت و یا طنز و کاریکاتوری باشه در کار جدی همچیز باید طبیعی به نظر بیاد رنگ نور محیط و...)
در مورد مچ بند هم کار جالبی بود.
ولی ایرادت در دست راست لمپارد که دوست خوبمم گفتن مشخصه و یکمی هم بلور شدن استین دست راست .البته این نکته رو برای تمامی دوستان بگم عکس اصلی خودش ادیت شدست و مشکل بزرگی در کنار استین دست راست داره که ادیتور اصلی یادش رفته او قسمت رو پاک کنه البته در جاهای دیگه هم میشه ایراداتی پیدا کرد اگه دوستان خودشون خواستن میتونن این ایرادها رو برطرف کنند.

5833789062502Bug-david.jpg
------------------>
5833778125001Bug-david1.jpg

و اما در مورد نور پردازی و هالهایی که در بعضی جاهای عکست دیده میشه مثلا در گردن و سر و همچنین بر روی دست چپ اگه اشتباه نکنم برای مشخص کردن مرز دست با نور ابی دادی خب رنگ ابیش یکمی پرنگه در مورد هاله دور سر و گردن هم خب نمیدونم میخواستی واقعا هالهای باشه و یا میخواستی مرز نور زرد با بدن رو مشخص کنی به این طریق.در مورد نور پشت صحنه نمیدونم دقیقا چی بگم ببین فکر کن میخوای از یک بازیکن مطرح یک عکس حرفهای بگیری و از اون یه پستر تبلیغاتی درست کنی و توی 4 تا مجله معتبر چاپ کنی یا اینکه توی سایت بزاری به نظر من یه عکاس حرفهای هیچ وقت نمیاد از همچین نور پردازی استفاده کنه معمولی در کارهای حرفهای ساده گی در کنار زیبایی کار باعث میشه کار شیک و تمیز در بیاد اگه بخوایم یکمی حرفهای کار کنیم این نور پردازی نمیتونه نور پردازی جالبی باشه برای این که یکمی مسئله روشن تر بشه شما پشت زمینه عکس اصلی رو با عکس خودت مقایسه کن پشت زمینه عکس اصلی با اینکه ادیت شدست و به عکس لمپارد اضافه شده ولی کاملا با عکس مچ میشه و شکیلی و زیبایی عکس لمپارد از بین نمیره شاید توی کار اماتور این نور پردازی خیلی خوب باشه ولی در کار حرفهای اصلا. رنگ پیرهنتت هم خوب انتخاب شده .
در اخر هم تمام شرکت کنندها رو توصیه به تغییر بیشتر در عکس و دادن کارهای بهتر میکنم این عکس خیلی جای تغییر داره خیلی فقط یکمی یکمی خلاقیت میخواد.
در کل امتیازی شما برای
برای زیبایی کار 5.5
امتیاز مربوط به تمیزی و مهارت 5.5 (اگه فقط میخواستم به مهارتت نمره بدم 6.5 میدادم اون ایرادات یکمی کارتو خراب کرد میتونستی حتی بیشتر از این هم بگیری چون من در تسلطت به فوتوشاپ شک ندارم)
امتیاز مربوط به خلاقیت و ابتکار 6
طبیعی بودن کار در حالت اماتوری 7 ولی در حالت حرفهای 4 چون مسابقمون نه خیلی حرفهایه نه خیلی اماتوری من به شما 5.5 میدم
که امتیاز شما در کل میشه همون 5.7 البته جسارت به پانیشر و وحید جان نشه ولی تفکرتون از اون دوستان خوبم بهتر بود و کاملا مشخص بود که روی طرحتون کار کردید فقط اون قسمت دست راست و یکمی هم هالها البته توپو اصلا در نظر نگرفتم و نمرهشو کامل دادم کارتونو خراب کرد به نظر من شما میتونستید راحت امتیاز 6 یا بیشتر هم بگیرید من اطمینان دارم شما میتونید کار خیلی بهتر از این ارائه بدید امیدوارم بزودی کار علی شما رو ببینیم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در اولین وقت کار زیبای بالا رو هم بررسی میکنم .
متاسفانه این داتک سایت tinypic رو مشابه imageshack فیلتر کرده امیدوارم برای شما فیلتر نشده باشه

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
ای بابا چه قاطی پاتی شد !!!!!
221.gif

در مورد کار david_sh :
کار خوبی شده ولی یه سری اشکال داره ... اولین چیزی که دیدم شونه سمت راست این آقاهه یکم بلر شده ... حالا چه مشکلی پیش اومده که اونجا رو اونجوری کردی نمیدونم ...
اون Glow یی که دور شر و گردن این بازیکن دادی زیاد خوب اجرا نشده ... به خصوص در قسمت گردن ... سمت چپ ... اصلا" چرا اونجا رو Glow دادی ؟؟
گوشه یقه بازیکن هم یه نور سبز و زردی هم افتاده که حس میکنم مییخواستی اثر کاستیک نور زرد بکگراند رو روی لباس نشون بدی ... به نظر من مچ نیست
اون کنار دستش هم که سعید جان زومش کرد برامون مشکل داره که تو کار بلای عزیز هم همین مشکل هست ولی تیرش کرده
ابتکار عوض کردن توپ هم خیلی خوب بوده و به طور حتم کار وقت گیر و پر دردسری بوده ... ولی fade کردن لبه های توپ به نظر من باعث شده که به عنوان یه آبجکت جدا از عکس خودش رو نشون بده و یک پارچگی صحنه از بین بره

من به تمیزی کار از 5 نمره 3 بهت میدم و به مهارت کار هم از 5 3 میدم به همون دلائلی که گفتم ...
در مجمع به شما بنده نمره 6 رو میدم ایشالا که راضی باشی و در تمام مراحل زندگیت موفق
292.gif

دستت درد نکنه و در کل کار خوبی بود
حسام

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از balabala :
اینم از کار من،
تا بعد ;)

qy73t2.jpg

181.gif

qy7586.jpg

بریم سراغ کار گربه نازم :

ختم داوری رو سرومون حاجی کرد : کارت حرف نداره ... بلا جون بابت تمیزی کار از 5 بهت 4.5 میدم و نیم نمره ای هم که کم کردم به این دلیله که رنگ و نور توپ به نظرم جدا از رنگ بندی کل صفحه به نظر میرسه تو دید اول و همینطور نادیدهگرفتن تاثیر نوری که رنگ نور و براقیش میتونه روی دست بازیکن داشته باشه

از استفاده از فیلتر نورت خیلی خوشم اومد منم عاشق اون فیلترم ... به خصوص که بک گراند رو تفکیک کردی از سوژه عکس ...
در مورد نوشته روی پیرهن بازیکن که عوض کردی و اسم هودت رو نوشتی بلا بلا راستش تو کفم چه جوری این کار رو کردی
297.gif

همینطور نوشته پرشین تولز روی عکس ... ولی نوشته روی لباش فوق العاده شده ... تنه ایرادی که روی کار ادیت زیبات میشه گرفت همون ایراد دیوید هستش ... کنار دست چپ که اگه دقت کنی یه حالت سایه افتاده ... کلا" رنگ سایه های روی اون دست هم کمی مشکل داره و تنالیته ای از رنگ آبی رو داره و حس رنگی بودن دست رو در اون ناحیه از بین برده
اگر سعی میکردی تاثیر نوری که در بکگراند گذاشتی رو روی بازیکن هم میدادی عالی میشد هرچند میدونم کار خیلی خیلی سختیه ... در این فسمت هم به خاطر همون مورد دست چپ بهت 4.5 از 5 میدم که مجموع این دو امتیاز میشه 9 از 10
خیرش رو ببینی بلا جان ...
کارت حرف نداشت
83.gif

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
2 تا نکته رو بگم و برم ... داوران محترم حواسشون باشه که پانیشر 2 تا کار ارائه داد ... موافق هستین که به کار دومش هم امتیاز بدیم و ببینیم کدوم کارش رو به عنوان نمونه کارش انتخاب کنیم ؟؟؟؟ من خودم هنوز به کار اولش نمره دادم

نکته بعدی اینکه تو رو خدا هر امتیازی که میدین و میدم رو روی یه کاغذ جدا بنویسیم که جمعه به سرعت نتایج رو بزنیم و مثل دفعه قبل با سینا 3 ساعت بر نگردیم تو کل تاپیک دنبال نمره ها
confused0072.gif

حسام

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به نقل از IcedAngel :
بریم سراغ کار گربه نازم :

ختم داوری رو سرومون حاجی کرد : کارت حرف نداره ... بلا جون بابت تمیزی کار از 5 بهت 4.5 میدم و نیم نمره ای هم که کم کردم به این دلیله که رنگ و نور توپ به نظرم جدا از رنگ بندی کل صفحه به نظر میرسه تو دید اول و همینطور نادیدهگرفتن تاثیر نوری که رنگ نور و براقیش میتونه روی دست بازیکن داشته باشه

از استفاده از فیلتر نورت خیلی خوشم اومد منم عاشق اون فیلترم ... به خصوص که بک گراند رو تفکیک کردی از سوژه عکس ...
در مورد نوشته روی پیرهن بازیکن که عوض کردی و اسم هودت رو نوشتی بلا بلا راستش تو کفم چه جوری این کار رو کردی
297.gif

همینطور نوشته پرشین تولز روی عکس ... ولی نوشته روی لباش فوق العاده شده ... تنه ایرادی که روی کار ادیت زیبات میشه گرفت همون ایراد دیوید هستش ... کنار دست چپ که اگه دقت کنی یه حالت سایه افتاده ... کلا" رنگ سایه های روی اون دست هم کمی مشکل داره و تنالیته ای از رنگ آبی رو داره و حس رنگی بودن دست رو در اون ناحیه از بین برده
اگر سعی میکردی تاثیر نوری که در بکگراند گذاشتی رو روی بازیکن هم میدادی عالی میشد هرچند میدونم کار خیلی خیلی سختیه ... در این فسمت هم به خاطر همون مورد دست چپ بهت 4.5 از 5 میدم که مجموع این دو امتیاز میشه 9 از 10
خیرش رو ببینی بلا جان ...
کارت حرف نداشت
83.gif
در مورد اون دست چپ درست میگی، اصلا این دست توی عکس یه جوری عجب غریبه! یکمی به نظرم نازکتر اومد و این مشکل ساز شد. و البته میخواستم نور رو از جلو بتابونم ولی نتیجه خوبی نگرفتم، رنگهای موضوع زیاد به چشم نمیخوردن. در مورد مارک لباسم، خودم سفارشش دادم بچسبونن برای تبلیغ
243.gif

در کل به قول معروف میسی!
183.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
اقا عکساتونو روی tinypic اپلود نکنید بره من فیلتره .

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
داوران محترم دستشون درد نكنه من فكر كردم 2 هم نميگيرم به هر حال كار ما هم حولحولكي شد ( از بس اين خانواده گير ميده نميزارن كار كنيم ) به هر حال فعلاً دستگرمي بود و بيشتر براي سنجيدن داورها و حريفان بود حالا كه ميبينم قضيه حرفه ايه پس منتظر كار جديد من باشيد . حريف ميطلبم
167.gif

ولي نه خداييش گذشته از شوخي من عاشق اينطور مسابقه هام البته به هيچوجه هم به جايزه فكر نميكنم فقط دوست دارم رقابت كنم اگر چه در مقابل دوستان حرفه اي شركت كننده من هيچي نيستم .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من که اصلا این کاره نیستم , یه تغییراتی دادم.

T0_-1_1223701.jpg

T0_-1_1223266.jpg

فایل های ضمیمه

• 1234.jpg
    1234.jpg
    57.9 KB · نمایش ها: 3

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از hamedsullivan :
من که اصلا این کاره نیستم یعنی حوصله ی تمرکز ندارم ولی اینو 10 دقیقه ای کار کردم شاید بعدا بهترش کنم.

qz5177.jpg

qz4z8y.jpg

سلام.
اقا عکساتونو روی tinypic اپلود نکنید بره من فیلتره .

بالا