ادیت شد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به نقل از sina1100 :
و اما در مورد کار خوب پانشیر:
خوب پانیشر جان کارت عالی شده. به نظر من تو باید نمره ی بالایی از نظر ابتکار و خلاقیت بگیری. مخصوصا عوض کردن توپ، گذاشتن مچ بند ، آرم سینه سمت راست و...).
اما باید بگم که کار شما هم خالی از اشکال نبود. در چند جایی اشکال داشتی. یکی از این اشتباهات که فکر میکنم بزرگترین اشتباه هم بود، دقیقاً در قسمت پایین آستین سمت راست است که به نظر می آید باز کمی از پیراهن بیرون امده و جلوه ی کار را خیلی بد کرده است.
در مورد عوض کردن توپ هم باید بگم که واقعا ایده ی جالبی به سرت زده. کلا مثل اینه که کار عوض شدن. همچنین گذاشتن آرم adidas هم فکر خوبیه که میتونه یه پیشنهاد واقعی هم برای خود باشگاه چلسی باشه. گذاشتن حاله light دور فرانک هم جالبه.
اگر چه گذاشتن مچ بند فکر جالبیه، اما مال تو زیاد خوب نشده و در واقع باید بگم که زیاد طبیعی نشده و کاملا مشخصه که میکس هست.
پشت زمینه رو هم خیلی خوب کار کردی و همچنین از رنگ های مناسبی استفاده کردی و یه جوری کار رو استثنایی کردی.
و در آخر هم باید بگم که اگه خودت دقت کنی، مرز کناره ی دست چپ لمپارد با پشت زمینه ی عکس کمی مات شده، در صورتی که من زمانی میتونستم از این اشتباهت بگذرم که اون یکی دستش هم همین جوری بود، نه؟
و اما نمرات:
نمره ی مربوط به زیبایی کار : 6
نمره ی تمیزی و مهارت : 5 ( برای اون آستین...)
نمره ی ابتکار عمل و خلاقیت : 7 (برای عوض کردن توپ، رنگ پیراهن، آرم در سینه راست و ... زیادشد)
نمره ی طبیعی بودن : 5 (برای دست بند کم شد)
میانگینشون میشه 5.75 که همون 6 رو میدم.
سلام.به نقل از ThePunisher :بفرمایین اینم کار نهایی من در عرض 4 دقیقه و در عینه سادگی، البته چیزه دیگه ای هم به ذهنم نرسید اسم این اثر face off میباشد( چی گفتم!!!:blink: ). خلاصه عزیزان داور لطفا با دادن امتیاز روحیه اینجانب را بالا ببرید:happy:
و اما کار شما دیوید جان موارد زیادی داره که هم جنبه قوت کارت هم جنبه ضعف اون. بزرگترین مشخصه کارت توپی هست که به کار اضافه کردی ولی اگه کمی به توپ نگاه کنی متوجه میشی که توپ یکمی به عکس نمیخوره یا اصلا این توپ یه جوریه دلیل اصلیشم اینه که توپی که انتخاب کردی زیادی حالت دو بعدی داره شاید با کمی سایه کاری میشد بهترش کردی ولی در کل میشه گفته ایده جالبی بود .به نقل از david_sh :خوب اين اوليش كه براي دستگرميه :
تغييرات اعمال شده : مچ بند دست چپ ، تغيير توپ ( اضلفه كردن سايع دست روي توپ جديد) ، تغيير آرم سينه سمت راست ، اعمال نور در پشت شخص ، و تغيير رنگ پوست ، چشمها و ...
به نقل از balabala :اینم از کار من،
تا بعد
در مورد اون دست چپ درست میگی، اصلا این دست توی عکس یه جوری عجب غریبه! یکمی به نظرم نازکتر اومد و این مشکل ساز شد. و البته میخواستم نور رو از جلو بتابونم ولی نتیجه خوبی نگرفتم، رنگهای موضوع زیاد به چشم نمیخوردن. در مورد مارک لباسم، خودم سفارشش دادم بچسبونن برای تبلیغبه نقل از IcedAngel :بریم سراغ کار گربه نازم :
ختم داوری رو سرومون حاجی کرد : کارت حرف نداره ... بلا جون بابت تمیزی کار از 5 بهت 4.5 میدم و نیم نمره ای هم که کم کردم به این دلیله که رنگ و نور توپ به نظرم جدا از رنگ بندی کل صفحه به نظر میرسه تو دید اول و همینطور نادیدهگرفتن تاثیر نوری که رنگ نور و براقیش میتونه روی دست بازیکن داشته باشه
از استفاده از فیلتر نورت خیلی خوشم اومد منم عاشق اون فیلترم ... به خصوص که بک گراند رو تفکیک کردی از سوژه عکس ...
در مورد نوشته روی پیرهن بازیکن که عوض کردی و اسم هودت رو نوشتی بلا بلا راستش تو کفم چه جوری این کار رو کردی
همینطور نوشته پرشین تولز روی عکس ... ولی نوشته روی لباش فوق العاده شده ... تنه ایرادی که روی کار ادیت زیبات میشه گرفت همون ایراد دیوید هستش ... کنار دست چپ که اگه دقت کنی یه حالت سایه افتاده ... کلا" رنگ سایه های روی اون دست هم کمی مشکل داره و تنالیته ای از رنگ آبی رو داره و حس رنگی بودن دست رو در اون ناحیه از بین برده
اگر سعی میکردی تاثیر نوری که در بکگراند گذاشتی رو روی بازیکن هم میدادی عالی میشد هرچند میدونم کار خیلی خیلی سختیه ... در این فسمت هم به خاطر همون مورد دست چپ بهت 4.5 از 5 میدم که مجموع این دو امتیاز میشه 9 از 10
خیرش رو ببینی بلا جان ...
کارت حرف نداشت
به نقل از hamedsullivan :من که اصلا این کاره نیستم یعنی حوصله ی تمرکز ندارم ولی اینو 10 دقیقه ای کار کردم شاید بعدا بهترش کنم.