• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسابقه ی ویرایش عکس

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
اين چرخ عقبش هم يكم كج نيست؟!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از 3epehr :
اين چرخ عقبش هم يكم كج نيست؟!
چرخ عقب از بالا یه خورده به داخله ... ولی در کل عالی کار کرده.

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
آقا،جان فقط داوران میتونن نظر بدن.

بازم که داریم پست بیهوده میبینیم. از این به بعد هر کس پست بیهوده بزنه حق شرکت در مسابقه رو نداره.
167.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sina1100 :
خوب سعید جان میتونم بگم که کارت واقعا عالیه.

اما بعد از بررسی هایی که من انجام دادم ، تنها اشکال تو در رینگ جلوی سمت راننده است که در ماشین BMW این لاستیک کمی چرخیده و در عکس ماشینی که من دادم اصلا نچرخیده بود و تو این ها رو با هم ترکیب کردی و همین باعث شد که کار جلوه ی دلچسبی نداشت.
در ضمن رو کاپوت جلوی شیشه ماشین کمی فرو رفته، ایگار که ماشین خمیریه. اینا همه نمره کم میکنن.

ولی به طور کلی میتونم بگم واقع زحمت کشیدی، مخصوصا Pen نداشتی و با دست هم کار کردی.
74.gif

من خودم میتونم به همین کارت نمره 9 رو بدم. باید ببینیم نظر داور دیگه چیه.

موفق باشی!
سلام.
مرسی از لطفت.
در مورد رینگ من از قصد این رینگو انتخاب کردم و اینی که میبینی یه مقدار از رینگ نیست در اصل میخواستم رینگ بره زیر گلگیر مثل اینگه ماشین خوابیده باشه و حدود 4-5 ساینت لاستیک زیر گلگیر قرار گرفته اینطوری حالت اسپرت تری پیدا میکنه .البته کارم بدون ایراد که نیست و ایرادهای زیادی داره ولی شاید اگه یکمی روش بیشتر کار میکردم بهتر میشد.
من یه تغییرات اساسی دیگهای هم رو این کار دادم که ترجیح میدم عکسهای کار شده دوستان دیگرو که دیدم اونو اینجا بزارم که روی اون یکمی بیشتر کار کردم.

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
همچنان کسی نیست بشه داور سوم ؟!؟! یه داور دیگه میخوایم ... کی حاضره ؟! بقیه شرکت کننده ها کوشن ؟! بلا کو ؟ ملی کو ؟:)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خب یعنی چی چرا هیچ کس شرکت نکرده بابا من فکر کردم جدی جدی مسابقست خب هیچ کس نیست یعنی.منم پستم پاک کردم تا تیم داوری و شرکت کنندهایی اگه باشن مشخص بشه.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا مشکلتون داوره فقط ؟! :D من داور ! شروع کنید دیگه ...

ببینم کسی میتونه از مایشنه یه پیکان ۴۷ در بیاره :D

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
بیا، اینقدر شرکت نکردید تا اینم که شرکت کرده بود قهر کرد.
297.gif

آقا جان بیاید شرکت کنید دیگه، یه عکس ویرایش کردن که سخت نیست.
296.gif

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من یه کار جدید میدم و بهتر میدم به شرط اینکه شرکت کنند شما خدتون شرکت نمیکنید . کسی جایزه نمیده؟

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

آقا طرح من هم تو مسابقه
زمان حدود 45 دقیق الی یک ساعت
تصویر بکار رفته پیوست شده
نرم افزار : فتوشاپ ابزار: موس

قبل:
attachment.php

بعد:
attachment.php

البته قابل دوستان رو نداره ولی جهت اطلاع دوستان باید بگم پیش فروش این خودرو بعد از عید آغاز میشه. ضمنا برای اعضای پی تی تسهیلات بانکی هم در نظر گرفته شده:D :happy: (البته برای اینه حرف آقا شایان زمین نیفته میتونیم برای ایشون موتورشو پیکان 48 مونتاژ کنیم;) )

فایل های ضمیمه

• photo1.jpg
    photo1.jpg
    312.8 KB · نمایش ها: 6
  • kalkal.jpg
    kalkal.jpg
    189.4 KB · نمایش ها: 4
  • kalkals.jpg
    kalkals.jpg
    38.3 KB · نمایش ها: 19
  • photoos.jpg
    photoos.jpg
    30.4 KB · نمایش ها: 19
  • kalkals.gif
    kalkals.gif
    102.8 KB · نمایش ها: 13

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه خوشم اومد خوب کار کردی تمیزم کار کردی مخصوصا عکسی bmw رو خیلی خوب انتخاب کردی و خوب با عکس اصلی مچ شده مخصوصا از نظر نور پردازی خیلی به هم میخورند من ایرادی نمیبینم فکر کنم قسمت پایین گلگیر روهم پشت لاسنیک جلو رو دستی ساختی فقط یه مسئله هست البته من داور نیستم فقط نظرم شخصیمه میتونستی یکمی بیشتر کار کنی و تغییرات بیشتری بدی تا یه ماشین جدید بشه چون الان هرکی اینو ببینه میگه یه BMW خیلی خفنه ماشین جدیدی نیست ولی کارت خوب بود خدایی .
خب بقیه هم کاراشون رو رو کنن دیگه.

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
نه خوشم اومد خوب کار کردی تمیزم کار کردی مخصوصا عکسی bmw رو خیلی خوب انتخاب کردی و خوب با عکس اصلی مچ شده مخصوصا از نظر نور پردازی خیلی به هم میخورند من ایرادی نمیبینم فکر کنم قسمت پایین گلگیر روهم پشت لاسنیک جلو رو دستی ساختی فقط یه مسئله هست البته من داور نیستم فقط نظرم شخصیمه میتونستی یکمی بیشتر کار کنی و تغییرات بیشتری بدی همین فقط
نظرتون در مورد گلگیر جلو درسته البته باید چون دیدم کار شما حرفه ایه به شوق اومدم ولی چرا برداشتین؟

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از saeid_2001 :
میتونستی یکمی بیشتر کار کنی و تغییرات بیشتری بدی تا یه ماشین جدید بشه چون الان هرکی اینو ببینه میگه یه BMW خیلی خفنه ماشین جدیدی نیست ولی کارت خوب بود خدایی .
.
منتظر کارهای دیگران هستم البته اگه اوضاع رقابتی بشه صد در صد ارتقا میدم این همیشه توی بازار یه اصله:happy:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از atropat :
نظرتون در مورد گلگیر جلو درسته البته باید چون دیدم کار شما حرفه ایه به شوق اومدم ولی چرا برداشتین؟
منتظر بودم یه چند نفر شرکت کننده پیدا بشه منم یه طرح دیگه میزارم مسابقه بدون شرکت کننده فایده نداره تازه داورم مثل اینکه کسی نیست ولی حتما یکی بهتره میدم که با کار شما قابل رقابت بشه اون کار قبلیم زیاد به دلم نشست چون زیادی شبیه doge شده بود دیگه بقیه دوستان هم امیدوارم مثل شما طرح خوب ارائه بدن

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا چرا پاک کردید ؟ بذار پستت رو ... مسابقه س دیگه !!! تا وقتی داور حرفه ای هم پیدا بشه من داورم ... :D از طرف خودم هم یه جایزه بدم ... هر کی اول شد کاربر فعال میشه تو این بخش . :D

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
منم هستم بزودی عسکمو میذارم بذار دانلودش کنم

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
آقا پس 3 نفر نیم داوری مشخص شد دیگه ؟! شایان هم که جایزش رو میده ... داورها شدن : سینا ... شایان و من :blush:
آتروپات جان من از 10 بهت 8 میدم چون زیر آیینه ماشین رو زیاد خوب نکردی ... تنها مشکل همینه .... دو رنگی کار هم یکم تو چشم میزنه ... پس من به نفر قبلی(saeid_2001) دادم به شما 8 ... سینا هم به نفر قبلی 9 داده و شایان هم هنوز نمره هاش رو نداده ... شایان نمره بده که از تصویر اولی نمره شرکت کننده ها رو بدیم بریم سر عکس دوم
بلا و ملی چرا شرکت نکردن ؟
اول پس همه بگن با تیم داوری موافقین ؟ یا ترکیب دیگه ای پیشنهاد میشه

sina1100

Registered User
لایک‌ها
0
293.gif
293.gif
293.gif

خوب، خوب، میبینم که شایان دست و دلباز شده!!! این دیگه چه جایزه اییه!!!!! چه سخاوت مند!

خوب آتروپات جان منم اول میخواستم بهت 8 بدم به همون دلیلی که Iced گفت، اما به خاطر پردازش نورت 0.8 نمره بهت میدم که میشه 8.5.

بالا