چرخ عقب از بالا یه خورده به داخله ... ولی در کل عالی کار کرده.به نقل از 3epehr :اين چرخ عقبش هم يكم كج نيست؟!
سلام.به نقل از sina1100 :خوب سعید جان میتونم بگم که کارت واقعا عالیه.
اما بعد از بررسی هایی که من انجام دادم ، تنها اشکال تو در رینگ جلوی سمت راننده است که در ماشین BMW این لاستیک کمی چرخیده و در عکس ماشینی که من دادم اصلا نچرخیده بود و تو این ها رو با هم ترکیب کردی و همین باعث شد که کار جلوه ی دلچسبی نداشت.
در ضمن رو کاپوت جلوی شیشه ماشین کمی فرو رفته، ایگار که ماشین خمیریه. اینا همه نمره کم میکنن.
ولی به طور کلی میتونم بگم واقع زحمت کشیدی، مخصوصا Pen نداشتی و با دست هم کار کردی.
من خودم میتونم به همین کارت نمره 9 رو بدم. باید ببینیم نظر داور دیگه چیه.
موفق باشی!
نظرتون در مورد گلگیر جلو درسته البته باید چون دیدم کار شما حرفه ایه به شوق اومدم ولی چرا برداشتین؟به نقل از saeid_2001 :نه خوشم اومد خوب کار کردی تمیزم کار کردی مخصوصا عکسی bmw رو خیلی خوب انتخاب کردی و خوب با عکس اصلی مچ شده مخصوصا از نظر نور پردازی خیلی به هم میخورند من ایرادی نمیبینم فکر کنم قسمت پایین گلگیر روهم پشت لاسنیک جلو رو دستی ساختی فقط یه مسئله هست البته من داور نیستم فقط نظرم شخصیمه میتونستی یکمی بیشتر کار کنی و تغییرات بیشتری بدی همین فقط
منتظر کارهای دیگران هستم البته اگه اوضاع رقابتی بشه صد در صد ارتقا میدم این همیشه توی بازار یه اصله:happy:به نقل از saeid_2001 :میتونستی یکمی بیشتر کار کنی و تغییرات بیشتری بدی تا یه ماشین جدید بشه چون الان هرکی اینو ببینه میگه یه BMW خیلی خفنه ماشین جدیدی نیست ولی کارت خوب بود خدایی .
.
منتظر بودم یه چند نفر شرکت کننده پیدا بشه منم یه طرح دیگه میزارم مسابقه بدون شرکت کننده فایده نداره تازه داورم مثل اینکه کسی نیست ولی حتما یکی بهتره میدم که با کار شما قابل رقابت بشه اون کار قبلیم زیاد به دلم نشست چون زیادی شبیه doge شده بود دیگه بقیه دوستان هم امیدوارم مثل شما طرح خوب ارائه بدنبه نقل از atropat :نظرتون در مورد گلگیر جلو درسته البته باید چون دیدم کار شما حرفه ایه به شوق اومدم ولی چرا برداشتین؟
:specool: :thumbsup: :guitar:به نقل از شايان :... از طرف خودم هم یه جایزه بدم ... هر کی اول شد کاربر فعال میشه تو این بخش .