Max.Pain
Registered User
بـــرو بـــه ده! (برو بده)
بذار لب دریا تخم مرغ خوردم جای شما رو هم خالی میکنمفقط گاز و گوز نكنيد تو جاده ، هر جا خواستيد بريد
شومال بهترين گوزينه هست
داشتي كاكاوو تلخ سويزرلند ميزدي با چايي سياه سنگين لب دريا كنار اتيش زير مهتاب با صداي امواج همراه با سيب زميني در حال سرخ جاي ما رو هم خالي كن
گفتم میخوام برم مسافرت نگفتم که...گوز گوز نکنی زندگیتو به فنا بدی !
این دوستتون کلا خودش احتیاج به تائید داره چه برسه به حرفشحرف این دوستمون تایید میشه....
صحرا هم خوبه ولی من تاحالا نرفتم , کلا جایی که دار و درخت و گل و بلبل و دریا و رود نداشته باشه به روحیم سازگار نیستخودمون که شاهی هستیم
شمال و شیراز و کردستان و پیشنهاد دادیم
البته همه جای ایران صفای خاص خودش رو داره
حتی کویر لوت
صحرا نوردی هم فاز می ده اااااااااااا
کجا هست دوست عزیز ؟ بیشتر توضیح میدیدبروکی...
JUST QAZVIN
قولت تو حلقمبه قولی هر جا به از اینجا...
NO QAZVIN
بهنام جان یه جا بگو دار و درخت داشته باشهبجای جنگل برو کویر.ستارگان رو هم میتونی به راحتی ببینی
اصن یه حالی میده وصف نشدنی
عصن خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون , عصن الان دستم اومد که دیگه کجا باید برمبــرو کوهستان
جمله شما بوی مشکوکی میده دوست عزیزبیا لاهیجان پیش عرمین
وات ؟Why?....
نه باو اصفهان که الان جای سوزن انداختنم نیست , من یه جا میخوام برم تمدد اعصاب کنم برای بعد از عید آماده بشماصفهان!
جان ؟ایشالا که مخابرات
بـــرو بـــه ده! (برو بده)
تهران از بس دیدم خسته شدم جان میتیآقا عید بهترین جا تهرانه!
تا دلت بخواد خلـــــــــــــــــــــــــوت!!!
پره جا پارک
هوا تمیز
حیف نیست آخه خدایی ول کنی 2 روز تو ترافیک شهرای دیگه باشی؟
کویر مصر کوجاست ؟هر جا میرید اصفهان نیاید که پشیمون میشید
برید کویر مصر منم دارم میرم خیلی حال میده
دکتر جان یه نسخه مخصوص پراید بپیچیدماشینت چیه؟
میخوام بدونم چقدر نفس داره، چون خعلی تو سفر مهمه
یه وقت دیدی من یه نسخه پیچیدم برات که ویژه ی مزدا بود ولی شوما با پرایدو میری کار دست خودت میدی
دبی چی داره آخه هر جاش میری باید پول خرج کنی , از دماخه آدم میاد بیرونبیا با هم بریم سفر دبی دبی
2 ساله قبل با خانواده رفتیم اصفهان ،فقط یک روز موندیم عجب ترافیک وشلوغی بود حتی واسه پارک کردن ماشین و شب رو خوابیدن جا نبود زود برگشتیم
پارسال هم با دوستم با قطار رفتیم مشهد، که اونم اصلا نچسبید وبازم زود برگشتیم ..
خلاصه هر جا میرید 3 ،4 روز مونده به عید برید یا اصلآ نرید..
جمله شما بوی مشکوکی میده دوست عزیز
نوشتی "بیا لاهیجان" یعنی در حال حاضر خودت لاهیجانی و پیش عرمین
اول اینو مشخص کن تا جوابتو بدم
اونجا هم خوبه ولی الان سرد نیست ؟برو استان کهگیلویه و بویر احمد ! خودت تو نقشه بزن
اصفهان هر سالش همینجوریه , خیلی مردم صبوری داره خدائیش2 ساله قبل با خانواده رفتیم اصفهان ،فقط یک روز موندیم عجب ترافیک وشلوغی بود حتی واسه پارک کردن ماشین و شب رو خوابیدن جا نبود زود برگشتیم
پارسال هم با دوستم با قطار رفتیم مشهد، که اونم اصلا نچسبید وبازم زود برگشتیم ..
خلاصه هر جا میرید 3 ،4 روز مونده به عید برید یا اصلآ نرید..
تایید می شه ، عید هیچ جا نمی رم ، می مونم خانه
اونجا هم خوبه ولی الان سرد نیست ؟
اصفهان هر سالش همینجوریه , خیلی مردم صبوری داره خدائیش
پسر چی میگی امروز نصفشو بیکار بودم دارم دیوونه میشم , عصن نمیشه , عصن من یه جا بند نمیشم , عصن خیلی سخته
هوا نرمال هست ، روز خوبه و خنک
امسال زود گرم شده هوا
بیا بریم دماوند ، ماشین بیار کلی جا می برم که هم هوا خوب باشه هم دشت و جنگل و خلوت
دوستام به غریبه ها به چشم ناپاک نگاه میکننا
سیبیل ها رو ببینند کافیه
حمید جاهای شلوغ رو ولش کن ، برو همان سمت که گفتم ، فقط شب هاش سرد هست ! روز ها عالیه
نخواستی هم می تونی بری محلات ، آبگرم ، گلپایگان ، کاشان و .... ! کلا همشون رو می شه یه جور به سختی تو یه مسیر رفت
سیبیلاتو 7 تیغ میکنیم جیگرسیبیل ها رو ببینند کافیه
حمید جاهای شلوغ رو ولش کن ، برو همان سمت که گفتم ، فقط شب هاش سرد هست ! روز ها عالیه
نخواستی هم می تونی بری محلات ، آبگرم ، گلپایگان ، کاشان و .... ! کلا همشون رو می شه یه جور به سختی تو یه مسیر رفت
بیشاور عیده اینجوری حرف نزن , مسافرت پول نمیخواد که , چند دل همرنگ , چند احساس یک رنگ , چند عدد لبخند میخواد فقطمگه شما مسافرت میرید ؟!! ای مرفهین بی درد ! گشنگی نکشیدید که مسافرت از یادتون بره !
مسافرت مالاست !
اتفاقا میخوام ببرم , میخوام اگه یه روز بری سفر رو باهاش بزنمهمیت
وختی میخوای بری سفر
گیتارو با خودت نبر
توصیه میشه شدید
تبلیغ میشه شدیدتر
داش حمید اومدی در خدمتیم.
به نظرت عکدمی امسال کی برنده میشه؟اتفاقا میخوام ببرم , میخوام اگه یه روز بری سفر رو باهاش بزنم
بیاهدوست عزیز اونی که شوما گذاشتی ویولنه , نه گیتار
حتما تو مغازت هم واجبی رو جای پودر کیک میفروشی