Cleeev
Registered User
- نوشتهها
- 1,271
- لایکها
- 801
من کلا تی وی و ماهواره نگاه نمیکنم ولی یه بار المیرا ( همون با حجابه ) خوند از صداش خوشم اومد . اون هنوز مونده یا حذف شده ؟به نظرت عکدمی امسال کی برنده میشه؟
اونجا چجوریه داداش ؟ سرسبزه ؟ برا بیزینس هم میشه اومد ؟ چون لب مرزه میگمبیا شمالی ترین نقطه ایران! مرز ایران و ترکمنستان!!! اونجا درخدمتیم!
آقای مثلاً محترم
ما رو اسکل کردی آیا؟ پس چرا جوابی ندادی؟
عرمین زیر یونش علف دراومد ترشی انداخت انقد تو انتظارت موند آقا
بروکی...
مثود جون باز بهت نرسیده ؟ یا کم رسیده ؟ یا نامرغوبش رسیده ؟
جوابه چیو ؟ جواب دادم دیگه , دیگه پست ندادی که
ری دم به cpu ـی زیستی سوخته ـت که اسم مغز گذاشتی روش
http://forum.persiantools.com/t373181-page2.html#post6797936
"ارمیا" رسید به فینالمن کلا تی وی و ماهواره نگاه نمیکنم ولی یه بار المیرا ( همون با حجابه ) خوند از صداش خوشم اومد . اون هنوز مونده یا حذف شده ؟
اونجا چجوریه داداش ؟ سرسبزه ؟ برا بیزینس هم میشه اومد ؟ چون لب مرزه میگم
واسه بیزینسم خواستی بیاااااااا
همه چیز در داخل عکس مشهود است برادر من.
فرد وسط تصویر خود شخص شخیص عرمین است.
سمت راست همیت ham!d است.
فرد پشتی که دستش دور عرمین است بنده هستم.
بیزینسش خوب هست حالا آیا؟:snitch:
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووف , توی لینک رو ندیده بودم , عصن زدی حالمو خراب کردی , عصن هر چی کاکائو زده بودم پرید , عصن الان دلم عارمین خواست , عصن فردا صبح اول وقت پا میشم میرم لاهیجان , عصن یون لقه رفیقام
چه لبخنده ملیحی
تو بیا بیزینسم برات جور میکنم :cigar:
دیگه کی رسید به فینال ؟ ارمیا صداش قشنگه"ارمیا" رسید به فینال
فردا مشخص میشه. یا طلا میگیره یا نقره یا برنز
اینجا هم جنگل داره! هم کوه! هم دریا و هم صحــــــــــرا ... واسه بیزینسم خواستی بیاااااااا
مجید (همون که صداش تو دماغیه) & ندا (همون وحشیه) :دیدیگه کی رسید به فینال ؟
خودشم قشنگهارمیا صداش قشنگه
مجید (همون که صداش تو دماغیه) & ندا (همون وحشیه) :دی
خودشم قشنگه
صدای هیچکدوم از این 3 تا چندان جالب نیست البته من زیاد نگاه نکردم ولی اون آهنگ ایران ارمیا نسبتا بد نبود
برای مسافرت هم شهرهای معروف و مشخص به جای آرامش و لذت فقط شلوغی و اعصاب خوردی دارن
کوجا خوب ؟ممنون از نظرتون
رفتیم برگشتیم
کوجا خوب ؟
گوزو امسال کجا می ری ؟سام علیک
عرضم به حضورتون که بعد از چندین سال قرار شد با رفقا بریم مسافرت 4-5 روزه
عموی یکی از رفقا که باید حتما باشه ( محفل گرم کنمونه ) دیروز عمرشو داد به شما . مام گذاشتیم 24 ساعت بگذاره بعد بهش مسیج دادیم گفتیم اگه میتونی عموتو بپیچون بریم مسافرت , ایشان هم لبیک گفتند
حالا به نظرتون کدوم نقطه کشور بریم ؟ من گفتم بریم شمال , جاهای بکر زیاد میشناسم که هرکسی نمیشناسه بره . خودم برا این گفتم که یکم برم سبزی جنگل بهم بخوره اماده شم برای دلار بعد از عید:wacko: یکم هم لب ساحل آتیش روشن کنیم و تو تاریکیه شب و داخل مه به صدای امواج گوش جان بسپاریم
اما دو نفر دیگه ساز مخالف میزنن
حالا شوما دوستان چنتا آپشن دیگه بگیدپیشنهاد کنم . یه جای توپ باشه جنگل منگل داشته باشه آب داشته باشه
قبل از پیشنهادتون هم بگم که ما کلا بچه های متینی هستیم , خلاف سنگینمون خوردن کاکائو تلخه , فندک هم داریم ولی فقط باهاش آتیش هیزم روشن میکنیم