• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مستر لیچر (Mr Leecher) - به سرعت، مستقیم دانلود کنید. + کارت هدیه رایگان

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
[h=2]افزودن امکان آپلود در آپلود سنترها[/h]با تغییرات اعمال شده، این امکان فراهم شده که کاربران عزیز فایل‌هایی درخواستی خود را بر روی آپلودسنترها نیز آپلود کنند. در حال حاضر امکان آپلود بر روی سایت رپیدشر فراهم شده است و به مرور زمان آپلود سنترهای دیگر هم اضافه خواهند شد.
این امکان در هنگام درخواست دریافت فایل به صورت همزمان و همچنین در قسمت کنترل‌ هر فایل افزوده شده است.

با تشکر از همراهی شما.

Last edited:

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
از ساعت ۳ تا ۵ بامداد طرح "ساعت خوش" مستر لیچر فعال شد. شما می توانید فایل‌های رپیدشر خود را در این بازه زمانی به رایگان مستقیم کنید.

دقت کنید که نهایت حجم در نظر گرفته شده برای طرح ساعت خوش امشب، ۵۰ گیگابایت در نظر گرفته شده.
به این معنی که همه‌ی کاربران در مجموع حداکثر می‌توانند ۵۰ گیگابایت به صورت رایگان دریافت کنند.

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
Rodfile.com.png

سایت رود فایل به جمع هاست‌های پشتیبانی شده‌ی مستر لیچر پیوست.

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
به نظرم سیستم مستقیم کردن و تعرفه هایی به اون صورت مثل سایت مول هم اضافه کنید خیلی ها از مول استفاده میکنیم چون برامون به صرفه تر هست

با آرزوی موفقیت

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
من کلی لینک مستقیم کردم اما وقتی میخوام دانلود کنم فایل ها به صورت html دانلود میشن چرا؟
با idm هم نتمیتونم دانلود کنم حتی به صورت دستی لینک هارو کپی کردم

نيستي دوست عزيز؟

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من کلی لینک مستقیم کردم اما وقتی میخوام دانلود کنم فایل ها به صورت html دانلود میشن چرا؟
با idm هم نتمیتونم دانلود کنم حتی به صورت دستی لینک هارو کپی کردم

لطفا برای لینک هاتون تیکت خرابی فایل بزنید تا بررسی شن.

براتون ارسال شد.
به نظرم سیستم مستقیم کردن و تعرفه هایی به اون صورت مثل سایت مول هم اضافه کنید خیلی ها از مول استفاده میکنیم چون برامون به صرفه تر هست

با آرزوی موفقیت

سایت مول لینک جنیرتور هستش. و فایل رو نگه نمی داره. اگه فایل از سرور اصلی پاک شه هیچکاریش نمی تونید کنید.
ممنون از پیشنهادتون.

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من هنوز نميتونم با Internet Download Manger دانلود هامو زمان بندي كنم وقتي يه دانلود و نگه ميدارم بعد از ١-٢ ساعت لينك خراب ميشه چرا؟

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
وب سایت شما که باز Down شده
چرا خدمات شما اینجوریه؟

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام من هنوز نميتونم با Internet Download Manger دانلود هامو زمان بندي كنم وقتي يه دانلود و نگه ميدارم بعد از ١-٢ ساعت لينك خراب ميشه چرا؟

لینک های تولید شده تا 32 ساعت معتبر هستش.
کافیه لینک پریمیوم تولید شده رو توی دانلود منجر بذارید، لینک تا 32 ساعت معتبر هستش و قابلیت رزیوم رو داره.

وب سایت شما که باز Down شده
چرا خدمات شما اینجوریه؟

داون شده؟
چه موقع؟
گزارشی از پایین اومدن سایت از ربات‌هایی که برای اینکار تعبیه شدن دریافت نشده.
اگه مشکلی بود لطفا اعلام کنید.

ممنون.

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از [SAMAN];5586305 :
لینک های تولید شده تا 32 ساعت معتبر هستش.
کافیه لینک پریمیوم تولید شده رو توی دانلود منجر بذارید، لینک تا 32 ساعت معتبر هستش و قابلیت رزیوم رو داره.

داون شده؟
چه موقع؟
گزارشی از پایین اومدن سایت از ربات‌هایی که برای اینکار تعبیه شدن دریافت نشده.
اگه مشکلی بود لطفا اعلام کنید.

ممنون.

چرا همش 32 ساعت ؟

من نمیتونم تو 32 ساعت لینکامو دانلود کنم نمیشه وقتشو بیشتر کنی؟

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
پس این چیه تو سایت زدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا۴۰ روز فایل‌های
خود را دریافت کنید.​

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز فایل هاتون تا 40 روز روی سرور هست و عین 40 روز رو می تونید به تعداد بی نهایت دانلودشون کنید.
فقط لینک های تولید شده 32 ساعت معتبر هستن. بعد از 32 ساعت نیاز هستش که با دانلود منجر لینکتونو رو رفرش کنید و برای فایل موردنظر لینک پریمیوم جدید بگیرید.

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
از ساعت ۳ تا ۵ بامداد طرح "ساعت خوش" مستر لیچر فعال شد. شما می توانید فایل‌های رپیدشر خود را در این بازه زمانی به رایگان مستقیم کنید.

دقت کنید که نهایت حجم در نظر گرفته شده برای طرح ساعت خوش امشب، ۵۰ گیگابایت در نظر گرفته شده.
به این معنی که همه‌ی کاربران در مجموع حداکثر می‌توانند ۵۰ گیگابایت به صورت رایگان دریافت کنند.

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
Ryushare.com.png

سایت ریوشر به جمع هاست‌های پشتیبانی شده‌ی مستر لیچر پیوست.

r3za.al0n3

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز تعدا سایت های قابل پشتیبانی رو ببر بالا برای کمتر شدن هزینه انتقال فایل به سرور نباشه بلکه مستیم از سایت دانلود بشه اینو به طراح بگی می دونه و اینکه این بخش انتقال به سرور هم بذاره مثلا 15 درصد بیشتر گیگ مصرف کنه اگه کسی خواست استفاده کنه.

راستی اگه اکانت های ماهانی 1000 گیگی بتونی بدی من ماهی 10 تومن می خرم همیشه هم تمدید می کنم و اینکه فقط محدودیت روزانه نذار چون امکان داره 20 روز اول هیچی دانلود نکنم 10 روز آخر همه رو بخوام استفاده کنم.راستی برای تبلیغ سایتت تو چند سایت باهام هماهنگ کن از طریق پیام خصوصی چون سایت فیلم دارم راحت کسب درآمدت رو بالا میبره سایتم.
موفق باشی

[SAMAN]

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به دلیل اینکه سرور اصلی سایت در شهر نیویورک هستش و به دلیل طوفان و مسائل امنیتی، دیتا سنتر در حال جابجایی سرور هستن.

sotly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا این طرح ساعت خوش که از ساعت 17 تا 19 هستش کار نمیکنه ؟ من تو این ساعت مستقیم کردم ولی تمام حجمش کم شده از حسابم نه نصفش ؟ میشه توضیح بدید شاید من اشتباه فهمیدم این طرحُ

Last edited:

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
تعداد لیننک های ساپورت با قیمت هماهنگی نداره یعنی اکانت ها اندک هستند اما قیمت ها به اندازه بهترین سایت ها .اگه قیمتو کم کنید و یا اکانت آپلودسنتر بیشتر بسیار عالی میشید و در ازای اوم عمر فایل رو 7 روز بذاری که زیاد هم هستش اینطوری هزینه ها هم جبران میشن

بالا