• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مستر لیچر (Mr Leecher) - به سرعت، مستقیم دانلود کنید. + کارت هدیه رایگان

SAJDEHGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز من ثبت نام کردم ایمیل بنده : [email protected]
میگم لا اقل یه 50 مگ رایگان میزاشتی تا بشه کیفیت تست کرد : . باز هم تشکر ...

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوست عزیز شما تو قیمت دادن مختار هستید و می تونید بسته 1 گیگ رو 1 میلیون بفروشید هر کی دوست داره می خره هر کی دوست نداره نمی خره اینو گفتم که در جواب سوال بنده اینو شما نگید چون چیزی که می خوام بگم یک نظر شخصی هستش.

شما بسته های لیچی می فروشید که عملا یعنی به نظر بنده _ ..._ می گن حالا چرا مثلا اومدید بسته های روزانه 30 گیگ رو گذاشتید بعد ضریب همه هاست های خوب رو 2 یا 3 یا 4 یا حتی 6 کردید ؟؟؟؟؟؟ بعد اکانت رو می فروشید ماهانه 7 تومن خیلی راحتر بودید بجای این ضریب ها می ذاشتید روزانه 2 گیگ ماهانه 60 گیگ بسته 7000 تومن.

شما ضریب نتلود رو گذاشتید 3 در صورتی که پهنای باند دانلود ازش نا محدود هستش من تو آخرین استفاده از اکانت نتلود 3.5 ترابایت استفاده کردم بهتر نیست منصفانه تر و برخورد کنید یا فقط بزرگنمایی نباشه چون طرف فکر می کنه به به 900 گیگ لیچ 7000 تومن بعد می بینه حلوای من ای وای من :دی این بسته کلا از 900 گیگ 150 گیگ هم برام بکار نرفت.
اکثر میزبان های فعلی نتلود آپلودد فایل فکتوری و ... هستند که طرف 15 تومن می ده اکانت هیپ فایل می خره هم 1 ترابایت هاست میده برا آپلود هم روزانه 50 گیگ لیچ میده میشه ماهانه 1.5 ترابایت هم ماندگاری بعد لیچت چون فایل میره تو اکانتت نامحدوده .

به نظر بنده شما باید رقابت کنید یعنی بیایید کاری کنید مشتری از جای فعلی کنده بشه بیاد سمته شما نه اینکه فقط قیمت بذارید که مشتری یا بیاد یا نیاد

ببخشید کل گفته هام تنها و تنها برای این بود که نظر و باعث پیشرفتتون بشه.
بابت دخالت پوزش می خوام و اگر لفظ بنده نامطلوب بود منو ببخشید.

Hossein_it

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سایتشون به فنا رفت...

16354144935078144894_eee.jpg

بالا