• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مستند زندگی پس از زندگی

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
با سلام و قبولی طاعات.
اخیرا مستندی از شبکه چهار پخش میشه به اسم زندگی پس از زندگی و تو این مستند از تجربه های واقعی و بحث های علمی و تجربی قابل استناد ایرانی و خارجی در مورد کسانی که رو به مرگ بودن و ارتباط با ماورا داشتن برا مدتی ولی برحسب اتفاق عمرشون به دنیا بوده و دوباره به زندگی برگشتن، انجام میشه
دیدنش خالی از لطف نیست

مستند شبکه چهار هر روز ساعت ۱۸۳۰ و ساعت ۱ بامداد پخش میشه.
توصیه می کنم ببینید و اگه کسی دیده نظرشو بگه.
یاحق.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
به قول حضرت جین این دونیا مثل فوتبال میمونه سوت پایانو که میزنن دیگه بازی تمومه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
انسانهای افسرده گوشیه گیر و درد کشیده از رنجهای روانی

که نیاز به درمان دارند و لاغیر.... ;)... :D

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من که متأسفانه عقیده‌ای به این مسائل ندارم. نمیگم اون‌هایی که از این تجربیات داشتن حتماً دروغ میگن، ولی از دید من همه چیز توی علم خلاصه میشه و اگه کسی از این تجربیات داشته هم دلیل علمی پشتش هست نه ماورایی.
یعنی مثلاً مغز توی اون شرایط یه حالتی پیدا کرده که نتونسته درست اوضاع رو پردازش کنه و برای همین یه سری چیزهای عجیب رو به طرف نشون داده و این تصور رو براش ایجاد کرده که وارد یه دنیای دیگه‌ای شده. مثل همون قضیه بختک که خیلی‌ها فکر می‌کنن یه جونوری نشسته روشون، ولی دلیل علمی براش وجود داره.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
من که متأسفانه عقیده‌ای به این مسائل ندارم. نمیگم اون‌هایی که از این تجربیات داشتن حتماً دروغ میگن، ولی از دید من همه چیز توی علم خلاصه میشه و اگه کسی از این تجربیات داشته هم دلیل علمی پشتش هست نه ماورایی.
یعنی مثلاً مغز توی اون شرایط یه حالتی پیدا کرده که نتونسته درست اوضاع رو پردازش کنه و برای همین یه سری چیزهای عجیب رو به طرف نشون داده و این تصور رو براش ایجاد کرده که وارد یه دنیای دیگه‌ای شده. مثل همون قضیه بختک که خیلی‌ها فکر می‌کنن یه جونوری نشسته روشون، ولی دلیل علمی براش وجود داره.
اینم حرفیه
اما هنوز خیلی مسائل ناشناخته علمی وجود داره که هنوز کشف نشده!
اینم میتونیم تو فیلد موضوعات علمی کشف نشده در بُعد چهارم تلقی کنیم.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
من با دراگ، تجربه‌ی نزدیک به مرگ رو چند بار بازسازی کردم.
خیلی حس باحالیه. وقتی کل سیستم عصبی از کار بی‌افته، دیگه بدنت رو حس نمی‌کنی و حس روح بودن رو تجربه می‌کنی.

به نظر من، تمام ایدیولوژی‌هایی که در مورد جهان پس از مرگ وجود داره، منشاءش از تجربیات کسانیه که از مرگ برگشتن.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
بیخیال ... چه اهمیتی داره اصلا؟ وقتی مردیم متوجه میشیم ، الان به فکر همین زندگی که داریم باشیم

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
مجری این برنامه عباس موزونه که مترجم کتاب حافظه آب/شهادت آب (دقیقا یادم نیست) بوده که مربوط به تحقیقات یه شبه دانشمند ژاپنی به اسم دکتر! ایموتو بوده
همونی که میگفته اگه به آب دعا بخونی کریستالش خوشگل میشه بهش فحش بدی و موسیقی هوی متال براش بذاری زشت میشه
هیچ کس نتونست توی آزمایش کنترل شده مشابهی نتایج مورد ادعای اون ژاپنیه رو اثبات کنه و عملا مث سایر ادعاهای این مدلی یه جور شارلاتانیسم بود

تا الان کارکرد دقیق مغز به طور کامل مشخص نشده و افرادی که کارشون علوم حاشیه ای و شبه علم هست میان توی حوزه های این مدلی شروع به نشر ادعاهای مختلف میکنن و حتی بعضیاشون ممکنه یه کاسبی برای خودشون راه بندازن
اگه برگردیم به 4000 سال پیش تقریبا تمام جنبه های زندگی انسان ها سوپرنچرال بود، از طلوع و غروب خورشید تا آب و هوا و مریضی ها و کشاورزی و ... که در نتیجه برای هر کدومم یه الهه و خدای مخصوص داشتن، ازون زمان تا الان با پیشرفت علوم روز به روز این حوزه های ماورالطبیعه جاشون رو دادن به طبیعتی با قوانین مشخص، خودآگاهی و کارکرد مغز و نیاز به روح (به دنبالش تجربه های نزدیک به مرگ) جزو آخرین سنگرهای ماورالطبیعیه هستن که مطمئنم در آینده اینام با همین دو دوتای چهارتای همین عالم مادی قابل توضیح خواهند شد!

7aff56cb69e1f2dd163613d5e79c79a3.jpg

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

"بر اساس اصل عدم قطعیت، علم توانایی محاسبه کاملا دقیق هیچ چیز را ندارد و همواره مقداری عدم قطعیت وجود دارد، مهم نیست که شما چقدر دستگاه های محاسباتی پیشرفته داشته باشید. آنچه ما پیشبینی میکنیم احتمال یک اتفاق است و لا غیر"

Last edited:

street design

Registered User
لایک‌ها
555
«إنّ الّذين لايؤمنون بالأخرة ...• أولئك الّذين لهم سوء العذاب وهم فى الأخرة هم الأخسرون؛
کسانی که به آخرت ایمان ندارند ... آنان کسانی هستند که عذاب بد (و دردناک) برای آنهاست؛ و آنها در آخرت، زیانکارترین مردمند»

سوره نمل ، آیه 4 و 5

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
مجری این برنامه عباس موزونه که مترجم کتاب حافظه آب/شهادت آب (دقیقا یادم نیست) بوده که مربوط به تحقیقات یه شبه دانشمند ژاپنی به اسم دکتر! ایموتو بوده
همونی که میگفته اگه به آب دعا بخونی کریستالش خوشگل میشه بهش فحش بدی و موسیقی هوی متال براش بذاری زشت میشه
هیچ کس نتونست توی آزمایش کنترل شده مشابهی نتایج مورد ادعای اون ژاپنیه رو اثبات کنه و عملا مث سایر ادعاهای این مدلی یه جور شارلاتانیسم بود

تا الان کارکرد دقیق مغز به طور کامل مشخص نشده و افرادی که کارشون علوم حاشیه ای و شبه علم هست میان توی حوزه های این مدلی شروع به نشر ادعاهای مختلف میکنن و حتی بعضیاشون ممکنه یه کاسبی برای خودشون راه بندازن
اگه برگردیم به 4000 سال پیش تقریبا تمام جنبه های زندگی انسان ها سوپرنچرال بود، از طلوع و غروب خورشید تا آب و هوا و مریضی ها و کشاورزی و ... که در نتیجه برای هر کدومم یه الهه و خدای مخصوص داشتن، ازون زمان تا الان با پیشرفت علوم روز به روز این حوزه های ماورالطبیعه جاشون رو دادن به طبیعتی با قوانین مشخص، خودآگاهی و کارکرد مغز و نیاز به روح (به دنبالش تجربه های نزدیک به مرگ) جزو آخرین سنگرهای ماورالطبیعیه هستن که مطمئنم در آینده اینام با همین دو دوتای چهارتای همین عالم مادی قابل توضیح خواهند شد!

مشاهده پیوست 1238081
وای یه زمونی چقدر این موضوع سر زبون ها بود و اون دکتر فرهنگ شارلاتان هم کلا رو این قضیه مانور میداد و پول پارو میکرد
هرجا میرفتیم یه بنر زده بودن سخنرانی دکتر فرهنگ درباره معجزه آب
بعد جالب بود کم کم آرایه های قرآنی هم بهش اضافه شد و میگفتن مثلا اگه صلواتو بندازی تو آب کلا شکوفا میشه همه چیز
حالا اصن اون ژاپنیه روحشم از صلوات و قرآن و اینا خبر نداشت ولی خب اینجا ایرانه دیگه

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
منطقیش هم همینه هیچ چیزی رو با قطعیت قبول نکنیم. به همون میزان که باورمندان ممکنه نامعقول به نظر برسن، ناباورانی که ۱۰۰ درصد رد می‌کنن هم نامعقول هستن.
من که دوس دارم زندگی پس از مرگ واقعیت داشته باشه. 🤷‍♂️ تجربه‌ی ابعاد دیگه‌ی این جهان، حتماً جالب خواهد بود.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
"بر اساس اصل عدم قطعیت، علم توانایی محاسبه کاملا دقیق هیچ چیز را ندارد و همواره مقداری عدم قطعیت وجود دارد، مهم نیست که شما چقدر دستگاه های محاسباتی پیشرفته داشته باشید. آنچه ما پیشبینی میکنیم احتمال یک اتفاق است و لا غیر"

بله این مطلب کاملا درسته و به همین دلیل همواره برای توضیح جهان مدل های علمی جدیدتر و دقیق تری بوجود میاد
اما ارتباطش با اثبات جهان پس از مرگ و روح و روز قضاوت ادیان چیه؟

این وسط علم ادعایی نمیکنه بلکه باورمندان ادعا میکنن، تا الان توضیح هیچ پدیده ای در جهان نیاز به توسل به مسائل ماورالطبیعیه نداشته، در حال حاضر ماهیت بیش از 95 درصد از ماده و انرژی جهان نامعلومه! :geek: خیلی خیلی چیزارو نمیدونیم که اشکالی نداره اما مشکل اصلی اینجا با تفکرات باورمندان مذهبیه که نمیدانم ندارن و ازین موارد مبهم هم به سرعت به نفع موارد مدنظرشون استفاده میکنن.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من یکی دو قسمت رو دیدم.

هممون تو حالت های خاصی یه سری تجربه های خاصی داریم و با توجه به زمینه هایی که تو شخصیت و زندگیمون داریم اونو تعبیر می کنیم. تحت اون فشاری که مغزشون بوده یه چیزیو حس کردن و فکر کردن ماورا هستش. قبلا هم کلی داستان در موردش شنیدن فکر می کنن همون اتفاق براشون افتاده

مثلا قسمت پیش یه خانومی بود میگفت من رنگ هایی که اونجا دیدم هیچ وقت تو زندگی عادیم ندیده بوودم. پرسیدن شغلت چیه گفت نقاش!!!

خیلی از این مسایل هم دلیله علمی یا حداقل توجیه علمی داره. مثلا اینکه همه میگن موقع مرگ تمام زندگیشون مثه یه فیلم از جلوشون رد میشه. دلیلش هم اینه که مغز وقتی می بینه که داره طرف میمیره سریع تمام زندگیه طرفو با جزییات مرور می کنه تا ببینه که می تونه راه حلی پیدا کنه تا واکنش نشون بده....

من خودم میخوابم یه خوابایه چرتو پرتی می بینم که میتونم از اونا صدتا برنامه مثه این برنامه بسازم. دلیل نمیشه ادعایی داشته باشم در این موارد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مستندی که ساخت ایران باشه باید اغتشاشید توش

یه چیزی که من متوجه شدم مغز بعد مردن هم هنوز تا مدتی کار میکنه و این برگشتنها از مرگ توهمات و رویاهاییه که شخص تو مرگ تجربه کرده و بنظرم واقعی نیست
احتمالا بعد مرگتون یک سیاهی ابدی در انتظارتونه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
«إنّ الّذين لايؤمنون بالأخرة ...• أولئك الّذين لهم سوء العذاب وهم فى الأخرة هم الأخسرون؛
کسانی که به آخرت ایمان ندارند ... آنان کسانی هستند که عذاب بد (و دردناک) برای آنهاست؛ و آنها در آخرت، زیانکارترین مردمند»

سوره نمل ، آیه 4 و 5

موجود وحشتناک... ;)... :D
السابقون السابقون، اولئک هم الغافلون... :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بله این مطلب کاملا درسته و به همین دلیل همواره برای توضیح جهان مدل های علمی جدیدتر و دقیق تری بوجود میاد
اما ارتباطش با اثبات جهان پس از مرگ و روح و روز قضاوت ادیان چیه؟

این وسط علم ادعایی نمیکنه بلکه باورمندان ادعا میکنن، تا الان توضیح هیچ پدیده ای در جهان نیاز به توسل به مسائل ماورالطبیعیه نداشته، در حال حاضر ماهیت بیش از 95 درصد از ماده و انرژی جهان نامعلومه! :geek: خیلی خیلی چیزارو نمیدونیم که اشکالی نداره اما مشکل اصلی اینجا با تفکرات باورمندان مذهبیه که نمیدانم ندارن و ازین موارد مبهم هم به سرعت به نفع موارد مدنظرشون استفاده میکنن.
بابا اینا یه مشت پدرسوخته هستند ملت خیال کردن نشستن براشون مستند علمی ساختن اما در واقع اینا مستند تبلیغ دینو مذهب براشون ساختن :D

street design

Registered User
لایک‌ها
555

موجود وحشتناک... ;)... :D
السابقون السابقون، اولئک هم الغافلون... :D

نمیدونم کجاش خنده داره ...
یه سری اتفاقات که فقط برای یک نفر نیفتاده ...
شاید نتونیم باور کنید .. ولی حداقل میتونیم تفکر کنید .. تا شاید حداقل حق الناس رو رعایت کنیم

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
نظرومون رو در باره چی بگیم؟ :unsure: مثلا شما از صداوسیمای ج ا انتظار داری برنامه ای بسازه که بیاد عقایدی که نیم قرنه داره تبلیغ میکنه رو به چالش بکشه؟!😀:unsure: نتیجه ای که پشت این مزخرفات هست از قبل گرفته شده 😀 واقعا حیف وقت نیست؟

بالا