• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مستند زندگی پس از زندگی

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
خب از کجا فکر میکنی بعد مرگ چیزی هست؟ باید یه شواهد و دلیلی باشه
اینکه یارو داره میمیره توهمات دیده که نشد سند شما خوابم میبینی هزارتا از این داستانا میبینی تب میکنی هزارتا از این توهمات میبینی
از این پروسه میری اون پروسه که چی بشه؟ هدف چیه؟ دلیل چیه؟
فقط خواهشن دلایل خنده دار و مضحک دینی نیار که یه موجودی میلیاردها موجود دیگه درست کرده نشسته داره امتحانشون میکنه :D
تو اثبات کن بعد مرگ چیزی نیست من بتو ایمان میارم

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
نکنه ما واقعاً نفرین شده‌ایم؟ :D حرف از علت وجود که می‌شه، من مخم رد می‌ده‌.
از اول زندگی تا آخرش می‌دوویم که زنده بمونیم. چرا وجود داریم؟ من فقط می‌خوام بدونم که چی شد که این شد؟ چرا من قاطی این ماجرا هستم؟ چرا من حس می‌کنم که همیشه وجود داشتم؟
نگید شانسیه. تو کتم نمی‌ره. احتمالش می‌دونید چند در n می‌شه؟ شما این احتمال فاکینگ ناچیز و تقریباً غیرممکن رو قبول می‌کنید که وجود مسلم یه هدف رو نفی کنید؟

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
موش بخورتت
شما مثل اینکه تو باغ نیستی
اینا تو تمام مستندا و سریالاشون تبلیغ دین و مذهب میکنن
مستندهایی که در مورد نواحی و فرهنگ های بومی ایران میسازن عالیه، به عنوان یک مستندبین حرفه ای که همه انواع مستندهای خارجی را دیدم گاهی غافل گیر میشم از مستندهایی که صدا و سیمان پخش میکنه مثلا نمونه اش همین مستند مشتی اسماعیل (البته کار صدا و سیمان نیست اینها فقط پخش کردن ولی ایرانی ساخته دیگه...)

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
یعنی واقعا درست این دنیا تو ایران ساییده بشی
اون دنیا هم همچنین
این عدالت

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
تو اثبات کن بعد از مرگ چیزی هست من به تو ایمان میارم
من ادعای پیامبری نکردم که بخوام بهم ایمان بیارید.

میگم واسه نظریه یه فرضیه تون دلیل داشته باشید.‌
اگه دلیل قابل استنادی ندارید نفی ش نکنید.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

درسته که ما از خیلی چیزا اطلاعی نداریم و نمیتونیم برای قبول یا رد کردنش مدرک و سند بیاریم (نمونه ش همین بحث ها آخرت و اینا)
ولی یه چیزی رو من به شخصه ازش مطمئنم و این فرمول همیشه کاربرد داره و میشه باهاش یه سری موارد رو حداقل به صورت موقتی رد یا قبول کرد تا بعدا که فضا باز شد و خفقان برطرف شد روشون تحقیق واقعی بکنیم و با دلایل منطقی باهاشون برخورد کنیم
"هر برنامه خبری، مذهبی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی که از صداوسیمان پخش میشه کاملا دروغه و باید برعکسشو در نظر بگیریم"

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
جناب فاینمن میفرماید بهتر است جوابی برای سوالم نداشته باشم تا اینکه با یک پاسخ اشتباه احساس راحتی کنم
هرچیزی که نباید براش دلیل صد درصدی داشت خیلی چیزا رو باید همینطوری ناشناخته قبول کرد و بیخیال پیدا کردن جواب شد

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
درسته که ما از خیلی چیزا اطلاعی نداریم و نمیتونیم برای قبول یا رد کردنش مدرک و سند بیاریم (نمونه ش همین بحث ها آخرت و اینا)
ولی یه چیزی رو من به شخصه ازش مطمئنم و این فرمول همیشه کاربرد داره و میشه باهاش یه سری موارد رو حداقل به صورت موقتی رد یا قبول کرد تا بعدا که فضا باز شد و خفقان برطرف شد روشون تحقیق واقعی بکنیم و با دلایل منطقی باهاشون برخورد کنیم
"هر برنامه خبری، مذهبی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی که از صداوسیمان پخش میشه کاملا دروغه و باید برعکسشو در نظر بگیریم"
دقیقا همه دست گذاشتن رو بُعد مذهبی ماجرا
و سعی کردن جبهه بگیرن مقابلش.
غافل از اینکه بیان واقعا فکر کنن سرنوشت ما پس از مرگ به کدوم مسیر محتمل تره
فنای همیشگی یا رویش مجدد!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دقیقا همه دست گذاشتن رو بعد مذهبی ماجرا
و سعی کردن جبهه بگیرن مقابلش.
غافل از اینکه بیان واقعا فکر کنن سرنوشت ما پس از مرگ به کدوم مسیر محتمل تره
فنای همیشگی یا رویش مجدد!
رویش مجدد
چون به نظر من یه زندگی ابدی با حوری و شراب چیزی نیست که انسان با این همه قدرت براش ساخته باشه
مثله اینه که یه ماشین فوق العاده عالی و همه چی تموم و دست ساز بسازی ولی بعد از 2 دفعه استفاده بذاریش تو پارکینگ و دیگه ازش استفاده نکنی
که چی؟ حالا گیریم رفتیم تو بهشت و تا آخرش هم هر روز ... کردیم و شراب هم خوردیم و گفتیم و خندیدیم، که چی؟ معنی نمیده
حالا تازه یه نکته جالبتر بگم برات که میگن موقع حسابرسی یه عده که مستقیم میرن بهشت و یه عده هم میرن جهنم، ولی در کمال تعجب جهنم دائمی نیست و حبستو که کشیدی میری تو یه طبقه از طبقات متعدد بهشت یه واحد بهت میدن و در نهایت همه به جز شیطان بهشتی میشن، یعنی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777

آخه این نظریه نیست ما داریم نبود چیزی رو به علت نداشتن علم بهش انکار میکنیم شما باید نسبت به علمی که دارین از این موضوع بودنش رو ثابت کنین

مثال سادش اینه که افتک ادعا میکنه دلار داره ما نباید ثابت کنیم افتک دلار داره یا نه بلکه این افتک هست که باید یه عکس با نام کاربری بزاره تا ما یقین پیدا کنیم

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
آخه این نظریه نیست ما داریم نبود چیزی رو به علت نداشتن علم بهش انکار میکنیم شما باید نسبت به علمی که دارین از این موضوع بودنش رو ثابت کنین

مثال سادش اینه که افتک ادعا میکنه دلار داره ما نباید ثابت کنیم افتک دلار داره یا نه بلکه این افتک هست که باید یه عکس با نام کاربری بزاره تا ما یقین پیدا کنیم
سوال این نیست که چیزی وجود داره یا نه‌.
ما چرا وجود داریم؟ محل دعوا این‌جاست. همین باعث به وجود اومدن تمدن‌ها، دین‌ها و فرهنگ‌ها شده. هرکی یه جوابی داره واسش و حتی ممکنه واسه به کرسی نشوندن جوابش آدم بکشه یا بقیه رو به خاک سیاه بشونه.

ما محکوم به اینیم که هیچ‌وقت نفهمیم واقعاً چی شد که این‌طوری شد. ولی می‌شه حدس زد که این حجم از غیرممکن‌هایی که با هم ممکن شدن و داریم تو اطراف‌مون می‌بینیم، یه داستانی پشت‌شون هست. داستان رو نمی‌دونیم، ولی از وجود "داستان" مطمئنیم.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تو اثبات کن بعد مرگ چیزی نیست من بتو ایمان میارم
به من چه ربطی داره که اثبات کنم بعد مرگ چیزی هست یا نیست
ادم عاقل طبق مشاهدات و مستندات و عقل و منطق خودش به قضیه نگاه میکنه نه توهمات یه ادم که مرده بعد بیدار شده هذیان دیده
یا حرفهای خنده دار دینی
عقل و منطق من میگه همونطور که حیوانات میمیرن تمام میشه انسانم میمیره تمام میشه اما انسان چون تو تکامل مغزش پیشرفت کرده فکر میکنه موجود خاصیه اونور براش جوی عسل و حوری کنار گذاشتن
یا علمی بحث کن یا مذهبی اگر دلایل مذهبی داری که اونور هست که بنده شرمنده بحثی ندارم وقتمو رو خزعبلات نمیذارم خودتم میدونی من تا ته دینم رفتم اطلاعت دینیمم بالاست :D
اگر دلایل علمی منطقی یا حتی نظری داری که اونور هست بفرما بحث و تبادل نظر میکنیم

شوما برا فرضیه حوری و جوی عسل دلیل داری؟
مگر دلیل تو قابل استناده؟!!
فرضیه ما میگه انسانم مثل هر موجودی که روی زمین وجود داره میمیره و به عناصر جدول مندلیف تبدیل میشه خیلی ساده و منطقی و قابل لمس

Last edited:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
چون نمیخواهند باور کنند، تمام میشن (تجزیه به عناصر جدول مندلیف)
داستان اشرف مخلوقات ساخته میشه ( خالقی بنام ماوراء و طراح هوشمند که هدفی داشته که از حکمت اوست و از درک ما خارج است)
دلخوشی کذایی به ادامه زندگی در آن دنیا

ای هیچ بهر هیچ بر هیچ مپیچ

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
یا علمی بحث کن یا مذهبی اگر دلایل مذهبی داری که اونور هست که بنده شرمنده بحثی ندارم وقتمو رو خزعبلات نمیذارم خودتم میدونی من تا ته دینم رفتم اطلاعت دینیمم بالاست :D
کسی دعوتنامه برات نفرستاده که بخوای وقت گرانبهاتو اینجا هدر بدی.
چیزی نداری بگی بسلامت.

پ.ن: بارها گفتم این بحث ربطی به مذهب و دین نداره و صرفا وجود یا عدم وجود دنیای پس از مرگ از لحاظ علمی و تجربی واستدلالیه، باز میاد از در مذهب وارد میشه و میگه دین چی گفته عسل و حوری و بهشت و ...

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
به من چه ربطی داره که اثبات کنم بعد مرگ چیزی هست یا نیست
ادم عاقل طبق مشاهدات و مستندات و عقل و منطق خودش به قضیه نگاه میکنه نه توهمات یه ادم که مرده بعد بیدار شده هذیان دیده
یا حرفهای خنده دار دینی
عقل و منطق من میگه همونطور که حیوانات میمیرن تمام میشه انسانم میمیره تمام میشه اما انسان چون تو تکامل مغزش پیشرفت کرده فکر میکنه موجود خاصیه اونور براش جوی عسل و حوری کنار گذاشتن

شوما برا فرضیه حوری و جوی عسل دلیل داری؟
فرضیه ما میگه انسانم مثل هر موجودی که روی زمین وجود داره میمیره و به عناصر جدول مندلیف تبدیل میشه خیلی ساده و منطقی و قابل لمس
یه چیزی تو حرفات همیشه برام جالبه. این‌که چون انسان به صورت "خلق الساعه" به‌ وجود نیومده، پس حتماً شانسی بوده. تکامل چشه مگه؟

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
یه سازه بی نهایت پیچیده ای هست، از زمان بیگ بنگ تا همین الان جهان داره هر ثانیه 73 کیلومتر بزرگتر میشه
چطور ممکنه سازنده نداشته باشه؟
البته سرعت گسترش کرانه هستی چیزی نزدیک به سرعت نور هست 300 هزار کیلومتر بر ثانیه نه 73 کیلومتر
فرص کنیم من هم وزن بوگاتی ویرون عنصر رندوم بردارم، پرت کنم تو خیابون، چقدر احتمال داره یه بوگاتی ساخته بشه؟ (حالا این یه ماشینه با کل جهان مقایسش کنیم خیلی ساده و جزئی هست)
هر چقدر هم که کم باشه احتمالش صفر نیست براحتی با علم و امار احتمالات میشه ثابت کرد که شدنیه
اصلا فرض بگیریم این احتمال هم مشکلش حل شد و با چندتا عنصر رندوم ماشین خود به خود ساخته شد. اون نیرویی که جرقه اول (پرتاب کردن) رو انجام داده از کجا اومده؟ به زبان کامپیوتری اولین 0 چطور شده 1؟

الان دانشمندان تا این مرحله پیش رفتن شاید روزی هم دلیل به وجود اون نیروی اولیه هم کشف کنند

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
هر چقدر هم که کم باشه احتمالش صفر نیست براحتی با علم و امار احتمالات میشه ثابت کرد که شدنیه
جااااان !

یعنی آمار احتمالات(حتی زیر یک صدم درصد) میگه چند قطعه آهن و لاستیک بنداز تبدیل میشه بوگاتی! یهویی!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کسی دعوتنامه برات نفرستاده که بخوای وقت گرانبهاتو اینجا هدر بدی.
چیزی نداری بگی بسلامت.

پ.ن: بارها گفتم این بحث ربطی به مذهب و دین نداره و صرفا وجود یا عدم وجود دنیای پس از مرگ از لحاظ علمی و تجربی واستدلالیه، باز میاد از در مذهب وارد میشه و میگه دین چی گفته عسل و حوری و بهشت و ...
گلم چیرا عصبانی میشی 🤣

خب منم میخوام تفکیک کنم که بحثت مذهبیه یا منطقی و علمیه
شما گفتی اونور هست بنظرم انسان از این مرحله میره اون مرحله خب عزیزم میگم بگو به چه دلیل به چه علت طبق کدوم شواهد و مستندات همچین نظری داری؟ ساکتی چیزی نمیگی :)
بلخره هرکی هر نظری داره باید از یه جایی به این نظر رسیده باشه دیگه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
جااااان !

یعنی آمار احتمالات(حتی زیر یک صدم درصد) میگه چند قطعه آهن و لاستیک بنداز تبدیل میشه بوگاتی! یهویی!
طرف ی تکیه چوب (عصا) می انداخته و پرتاب میکرده، می‌شده اژدها، مارها رو می بلیعده

چرا با پرتاب آهن، بوگاتی نشه... ;)... :D

اولی باور کردنی، دومی نه... :D

بالا