• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مستند زندگی پس از زندگی

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
به نظر من که زندگی پس از مرگ وجود نخواهد داشت

دین هم برای کنترل مردم در دنیا به وجود اومده چون بدون دین تقریبا کنترل رفتار مردم غیر قابل انجامه!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
من که هرچی رفیق مذهبی داشتم از همه کلک تر بودن نمیدونم چه کنترلی رو میگی دقیقا

ما ایرانیا کلا قضیمون فرق داره و متاسفانه این **** کاری کرد که مردم دو رو باشن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
برای همین تو کشورای مردم اروپا قوانین رو خیلی بهتر از خاورمیانه رعایت میکنن
997.gif

یک سری از افراد هستند که اعتقاد زیادی به دینشون دارند و تقریبا هر چی تو کتاب مورد نظر اومده رو انجام میدن یا حداقل 20% رو...یک دقیقه در نظر بگیر اگر هیچ دینی وجود نداشت و مردم از کار خودشون نمی ترسیدن چی میشد؟

من اصلا اعتقادی به هیچ دینی ندارم ولی خب بازم رعایت می کنم (شاید ماها اینطوری باشیم ولی خیلیا نیستن)

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
ربطی به ایرانی داره اکثر جاها همینه

نه خیلی جاهای کمی هستن که مردم برای مقام و در کل از نون خوردن نیوفتن این کار رو می کنن

https://www.asriran.com/fa/news/782535/ساختارِ-چاپلوسی-در-جهانِ-سوم

92 درصد مردم ژاپن برای بخش خصوصی کار می‌کنند. این در حالی است که معاش و زندگی اقتصادی 77 درصد مردم کوبا در بخش دولتی است.

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
اصلا اخلاق رو بدون دین نمیشه توضیح داد، بیشتر توضیح میدی چیو رعایت میکنی؟
997.gif

منظورم شربت و سبزه اینا نیست
یک سری موارد هستن که به انسانیت ربط دارن و باید رعایت بشن تا دنیا قابل زیستن باشه,حتی بدون دین

برای مثال کمک کردن به حیوانات که حتی تو دین های مختلف هم به این مورد اشاره شده و باید درست انجام بشه
یا حتی همین حق خوری و آزار اذیت کردن یکی که اصلا ربطی به دین نداره و تو نباید چیزی که مال خودت نیست و هیچ بهایی براش پرداخت نکردی را از کسی بگیری.

منظورم اصول ابتدایی هست که خیلی از دین دارا هم حتی رعایتش نمی کنن

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
احتمالا بعد مرگتون یک سیاهی ابدی در انتظارتونه
شما هنوز از اتفاقات ۳ ماهه آینده این دنیا خبر نداری بعد میای میگی بعد مرگ سیاهی ابدی .....

پ.ن: یک جنین وقتی تو رحم مادر هست هیچ درک و شناختی از محیط بیرون شکم مادر و اتفاقات آینده نداره فکر میکنه تمام دنیا همین تو رحم و شکم مادره چون دایره حس و فکرش در همون وسع هستش، اما سر ۹ ماه که برسه وارد دنیای جدیدی میشه...
منم بشخصه فکر میکنم همچین حالتی داریم تو این دنیا..... یه پروسه که باید طی بشه تا وارد پروسه بعدی بشه...

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
سوال من همین بود. این اصول ابتدایی به جز دین، کجا تعریف شدن؟
اینا یه چیزای ذاتیه هیچ ادم عاقلی و سالمی دلش نمیخواد به بقیه اسیب برسونه یا کارای مشابه ش رو انجام بده

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
سوال من همین بود. این اصول ابتدایی به جز دین، کجا تعریف شدن؟

به نظر من اینا تو مغز و وجود انسان قرار داده شده و اگر هم می بینید یکی سگ و یا حیوونی میزنه و حق خوری می کنه,نشون دهنده تربیت اشتباست و شرایط جامعه

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
چرا مردم عربستان قبل اسلام شعارشون "جنگ شعر شراب" بود.
شعر و شراب که هیچ، چرا ذاتشون بهشون نگفت که جنگ کار اشتباهیه؟ چرا ذاتشون نگفت که زنده به گور کردن دختر کار اشتباهیه؟
چرا قبیله‌های آدم خوار همین الانم وجود دارن و ذاتشون نمیگه کارشون اشتباست؟

یعنی ذات، تربیت درست میخواد که درست کار کنه؟
1676.gif

پ.ن: در مورد دین میخواستم یه چیزی بگم
دیدین که تو این 40 سال چه گندی زدن با دین؟
همین گند‌ها رو برای یهودیت 4000 سال، مسیحیت 2000 سال و اسلام 1400 ساله دارن میزنن. یعنی کافی بود اون پیامبر دین بمیره شخصیتای دینی شروع کنن به سو استفاده...

به نظرم اصل دین خیلی ساده بوده و به آدمای زمان خودشون اخلاق داده. ولی انقدر چرت و پرت بهش اضافه کردن رسیدیم به اینجا
اگه ذات رو یه سنگ ارزشمند ولی تراش نخورده در نظر بگیریم فرهنگ و تربیت میشه اون کس یا اون دستگاهی که در نهایت سنگ رو صیقل میده و ارزشمندش میکنه
بنابراین آدم خواری که یه عمری آدم خورده و فرهنگ خانوادگیش همینو ازش میخواد نمیتونه بفهمه کارش درسته یا غلط
ولی این وسط بعضی وقتها یه جرقه هایی توی ذهن فرد میخوره که میره دنبال تغییر و فهم حقیقت
همین میشه که عده ای هم در میان جامعه وحشی عرب پیدا میشن که میرن دنبال عرفان و حق و حقیقت و کلا از بقیه جامعه شون میبرن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
شما هنوز از اتفاقات ۳ ماهه آینده این دنیا خبر نداری بعد میای میگی بعد مرگ سیاهی ابدی .....

پ.ن: یک جنین وقتی تو رحم مادر هست هیچ درک و شناختی از محیط بیرون شکم مادر و اتفاقات آینده نداره فکر میکنه تمام دنیا همین تو رحم و شکم مادره چون دایره حس و فکرش در همون وسع هستش، اما سر ۹ ماه که برسه وارد دنیای جدیدی میشه...
منم بشخصه فکر میکنم همچین حالتی داریم تو این دنیا..... یه پروسه که باید طی بشه تا وارد پروسه بعدی بشه...
مهندس پرواز گفتم احتمالا

جنین تو رحم مادره چه ربطی داره؟ :)
هاردیسکم اولش تو جعبه ست بعد میاد بیرون روش اطلاعات نوشته میشه بعد چند وقت هم عمرش تمام میشه تبدیل به فلز زنگ زده میشه

طبق کدوم شواهد و منطق باید یه چیزی اونور مرگ باشه؟ چرا باید وارد پروسه بعدی بشیم؟ مدرک و شواهدی هست؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
منظورم اصول ابتدایی هست که خیلی از دین دارا هم حتی رعایتش نمی کنن
ساعتها رو منبر برات از رعایت حق الناس و ثواب و عذاب آن، حدیث و روایات و آیات تعریف میکنند... ;)... :D

اما بعد که سیره عملی و انجامش میرسند:
کلیپ زیر

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
مهندس پرواز گفتم احتمالا

جنین تو رحم مادره چه ربطی داره؟ :)
هاردیسکم اولش تو جعبه ست بعد میاد بیرون روش اطلاعات نوشته میشه بعد چند وقت هم عمرش تمام میشه تبدیل به فلز زنگ زده میشه

طبق کدوم شواهد و منطق باید یه چیزی اونور مرگ باشه؟ چرا باید وارد پروسه بعدی بشیم؟ مدرک و شواهدی هست؟
ما داریم در مورد انسان اشرف مخلوقات که داری فکر، فطرت و احساسه صحبت میکنیم نه اشیا بی جان.

مسلما اون هارددیسک نمیدونه خالقی مث انسان داره که بر اساس یه سری تحقیقات و آزمایشات ساخته شده تا یه وظیفه/ رسالتی رو انجام بده.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ما داریم در مورد انسان اشرف مخلوقات که داری فکر، فطرت و احساسه صحبت میکنیم نه اشیا بی جان.

مسلما اون هارددیسک نمیدونه خالقی مث انسان داره که بر اساس یه سری تحقیقات و آزمایشات ساخته شده تا یه وظیفه/ رسالتی رو انجام بده.
خب از کجا فکر میکنی بعد مرگ چیزی هست؟ باید یه شواهد و دلیلی باشه
اینکه یارو داره میمیره توهمات دیده که نشد سند شما خوابم میبینی هزارتا از این داستانا میبینی تب میکنی هزارتا از این توهمات میبینی
از این پروسه میری اون پروسه که چی بشه؟ هدف چیه؟ دلیل چیه؟
فقط خواهشن دلایل خنده دار و مضحک دینی نیار که یه موجودی میلیاردها موجود دیگه درست کرده نشسته داره امتحانشون میکنه :D

بالا