• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مستند زندگی پس از زندگی

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
من متوجه نشدم چجوری انجام دادن این آزمایش رو. از کجا می‌دونستن که طرف قراره بمیره؟
لینک مقاله‌ش رو داری؟
تو بیمارستانها و اتاق عمل و icu اینا این آزمایشو کردن .از قبل یادداشتها رو بالای کمدها گذاشتن تا بعدا اگر موردی پیش اومد حرفای بیمار رو باهاش تطبیق بدن ببینن بیمار تونسته یادداشتها رو ببینه یا لاف زده;)
از هولاکویی شنیدم وبعیده از خودش دراورده باشه

ازین آزمایشها زیاد انجام میشه و اگر مورد عجیبی اتفاق افتاده بود تا حالا تو بوق و کرنا شده بود .اما هیچ خبری نیست :p
اصلا من نمیفهمم چرا مردم دنبال معجزه و اتفاق ماورایی هستن! همین دنیای واقعی با قوانین طبیعیش به اندازه کافی اعجاب انگیز هست و قابل احترام و ستایش

من در وجود خدا شک دارم(خدای ادیان که قطعا از نظر من دروغه) ولی خدا رو نه میشه اثبات کرد نه میشه رد کرد چون خدا از سنخی نیست که قابل اثبات باشه و اگه اثبات بشه دیگه خدا نیست ..خودم معتقدم احتمالا خدایی در کار نیست

این موج جدید شبه علم هم که خواستن علم رو به خدا گره بزنن مث کوانتوم یا انرژی و... خیلی مسخره و شیادانه است

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
من در وجود خدا شک دارم(خدای ادیان که قطعا از نظر من دروغه) ولی خدا رو نه میشه اثبات کرد نه میشه رد کرد چون خدا از سنخی نیست که قابل اثبات باشه و اگه اثبات بشه دیگه خدا نیست ..خودم معتقدم احتمالا خدایی در کار نیست
بالاخره شک داری در وجودش یا کلا انکارش میکنی؟

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
بالاخره شک داری در وجودش یا کلا انکارش میکنی؟
به لحاظ عقلانی و منطقی ،هیچ کس نمیتونه بگه من مطمئنم خدا 100% وجود داره یا وجود نداره
بحث احتمال هست
معتقدم به احتمال زیاد خدایی در کار نیست.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
این موج جدید شبه علم هم که خواستن علم رو به خدا گره بزنن مث کوانتوم یا انرژی و... خیلی مسخره و شیادانه است
به نظر من ما در اینطور مسائل با سه دسته آدم مواجهیم
دسته اول معتقدانن: اینا کلا به اینطور مسائل فارغ از هر چیزی باور دارن (ماهیت ایمان هم کوره، یعنی اصل ایمان اینه که شما به چیزی بدون هیچ دلیل و مدرکی و به طور کاملا دلی باور داشته باشی، اگر جز این باشه میشه شهود، کسی به جاذبه ایمان نداره چون کاملا شهودیه)
دسته دومم شکاکان هستن که هر چیزی تا بهشون اثبات شهودی نشه قبول نمیکنن
دسته سومی هم وجود داره به نام معتقدان شکاک!! اینه در باطنشون معتقدن یا به اون سمت گرایش دارن اما وقتی دلایل شکاکان رو میبینن ته دل خودشون هم یه شبهه هایی ایجاد میشه که میرن دنبال مسائل شبه علمی و مبهم تا ازین طریق شکشون از بین بره و با یقین بیشتری برن توی دسته اول

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
تو بیمارستانها و اتاق عمل و icu اینا این آزمایشو کردن .از قبل یادداشتها رو بالای کمدها گذاشتن تا بعدا اگر موردی پیش اومد حرفای بیمار رو باهاش تطبیق بدن ببینن بیمار تونسته یادداشتها رو ببینه یا لاف زده;)
از هولاکویی شنیدم وبعیده از خودش دراورده باشه

ازین آزمایشها زیاد انجام میشه و اگر مورد عجیبی اتفاق افتاده بود تا حالا تو بوق و کرنا شده بود .اما هیچ خبری نیست :p
اصلا من نمیفهمم چرا مردم دنبال معجزه و اتفاق ماورایی هستن! همین دنیای واقعی با قوانین طبیعیش به اندازه کافی اعجاب انگیز هست و قابل احترام و ستایش

آزمایش قابل اتکایی نیست.
وقتی کسی می‌میره و در اثر ترشح DMT تیریپ می‌زنه، وارد توهمات سورئال می‌شه. اصلاً حواسش به نوشته یا عناصر فیزیکی اطراف نمی‌ره. اگر هم ببینه، چیزی یادش نمی‌مونه. چون بیش‌تر درگیر یه تجربه‌ی جدیده و شوکه‌ست.

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
پس این کائنات از کجا اومدن؟ منشاءش هرجا باشه، همون خداست.
نمیدونیم کائنات از کجا اومده(شاید یک روزی بدونیم)
اما دلیل نمیشه چون دراین زمینه بی خبریم پس یه دلیل من دراوردی براش بسازیم و بگیم دلیلش خدا بوده

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
نمیدونیم کائنات از کجا اومده(شاید یک روزی بدونیم)
اما دلیل نمیشه چون دراین زمینه بی خبریم پس یه دلیل من دراوردی براش بسازیم و بگیم دلیلش خدا بوده

مگه کائنات حتما باید از جایی امده باشه؟، شما فرض کن مثل خدای مذاهب ابراهیمی ازلی و ابدی بوده!
الکی نیست. یکی کدنویسی کرده برای این دنیا. یه بازی کامپیوتری ساده، کلی کدنویسی می‌خواد تا بدون باگ کار کنه. کائنات که جای خود دارن.

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
الکی نیست. یکی کدنویسی کرده برای این دنیا. یه بازی کامپیوتری ساده، کلی کدنویسی می‌خواد تا بدون باگ کار کنه. کائنات که جای خود دارن.
این همون برهان قدیمی "هر چیزی خالق و علتی دارد .پس این جهان هم خالق و علتی دارد" ئه

خود این برهان دارای اشکالاتیه که فلاسفه بهش پرداختن

Last edited:

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
کی گفت الکیه؟!!!
4 تا نیروی بنیادی عالم (جاذبه، نیروی الکترومغناطیس، نیروی هسته ای قوی و نیروی هسته ای ضعیف، شاید نیروهای بنیادی دیگه ای هم در آینده بهش اضافه بشه) پایه اساس کل اتفاقات و کارکرد این عالمه، این 4 نیروی بنیادی جز جدایی ناپذیر جهانه، از لحظه بیگ بنگ تا الانم توضیح عالم هیچ وقت نیاز به توسل به یه دست غیبی نداشته
بعدم شما که معتقد به وجود خدایی میشه بفرمایی خداتون از کجا اومده؟
اگر از جایی نیومده و قائم به ذات خودشه چرا همینو به کل کائنات تعمیم نمیدی؟! :unsure:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
این همون برهان قدیمی "هر چیزی خالق و علتی دارد .پس این جهان هم خالق و علتی دارد" ئه

خود این برهان دارای اشکالاتی هست که فلاسفه بهش پرداختن . و من هم قصد ندارم بهش اشاره کنم چون تکرار مکررات میشه
قدیمی یا جدید بودن یه مسئله، چیزی رو عوض نمی‌کنه. 🤷‍♂️ همه‌چی از یه نقطه شروع شده. بدیهیه.
کی گفت الکیه؟!!!
4 تا نیروی بنیادی عالم (جاذبه، نیروی الکترومغناطیس، نیروی هسته ای قوی و نیروی هسته ای ضعیف، شاید نیروهای بنیادی دیگه ای هم در آینده بهش اضافه بشه) پایه اساس کل اتفاقات و کارکرد این عالمه، این 4 نیروی بنیادی جز جدایی ناپذیر جهانه، از لحظه بیگ بنگ تا الانم توضیح عالم هیچ وقت نیاز به توسل به یه دست غیبی نداشته
بعدم شما که معتقد به وجود خدایی میشه بفرمایی خداتون از کجا اومده؟
اگر از جایی نیومده و قائم به ذات خودشه چرا همینو به کل کائنات تعمیم نمیدی؟! :unsure:
بیگ بنگ که در حد تئوریه.
تو نرم‌افزارهای کامپیوتری هم عناصری مثل الکتریسیته و سخت افزارها باعث کار کردن اون نرم‌افزار می‌شن. خب، این چی رو عوض می‌کنه؟ اگه برنامه‌نویس نباشه، نرم‌افزار خودبخود تولید می‌شه و کار می‌کنه؟

من دلیل این مقاومت آتئیست‌ها رو نمی‌فهمم. با مذهبیا مشکل دارن، قابل درکه. ولی یه چیز مسلم رو رد می‌کنن با هزار جور دلیل و احتمال ضعیف که چی رو ثابت کنن؟

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
قدیمی یا جدید بودن یه مسئله، چیزی رو عوض نمی‌کنه. 🤷‍♂️ همه‌چی از یه نقطه شروع شده. بدیهیه.
خب چرا اون نقطه رو خدا میدونی؟ و این خدا چه خصوصیاتی داره؟ آیا شعور داره و آگاهه؟ دلیلت برای شعورمند بودنش چیه؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
خب چرا اون نقطه رو خدا میدونی؟ و این خدا چه خصوصیاتی داره؟ آیا شعور داره و آگاهه؟ دلیلت برای شعورمند بودنش چیه؟
من اگه می‌دونستم چه خصوصیاتی داره که یه قدم از خدا می‌افتم جلو. :ROFLMAO: یه روبات هم ممکنه هرگز نفهمه کی درستش کرده و چجوری به وجود اومده. 🤷‍♂️
هیچ‌وقت نمی‌شه دقیق فهمید. ولی حداقل می‌شه پی برد که یه نیرویی هست که خط می‌ده به جهان.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
بیگ بنگ که در حد تئوریه.
تو نرم‌افزارهای کامپیوتری هم عناصری مثل الکتریسیته و سخت افزارها باعث کار کردن اون نرم‌افزار می‌شن. خب، این چی رو عوض می‌کنه؟ اگه برنامه‌نویس نباشه، نرم‌افزار خودبخود تولید می‌شه و کار می‌کنه؟

من دلیل این مقاومت آتئیست‌ها رو نمی‌فهمم. با مذهبیا مشکل دارن، قابل درکه. ولی یه چیز مسلم رو رد می‌کنن با هزار جور دلیل و احتمال ضعیف که چی رو ثابت کنن؟
بیگ بنگ در حد تئوریه! مگه ما چیزی فراتر از تئوری هم داریم؟! همه چیز نهایتا تئوریه و یه تقریبی از عالمه
من سعی در رد چیزی ندارم چون چیزایی که میگید انقدر رو هواست که اصلا نمیشه ردش کرد
شما مشخصا مذهبی نیستی، اما به شدت به مفاهیم مذهبی که بخشای دینیش رو پاک کنی علاقه مندی! (توی همون گروه سومی که گفتم)
یعنی مثلا به الله و یهوه و عیسی و روح القدس و .... اعتقاد نداری اما به فرم دیگه ای خدا اعتقاد داری که مطئنم هیچی ازش نمیدونی
الان لااقل خدا و افترلایف ادیان ویژگی هاشون مشخصه
اما خدا و افترلایف احتمالی شماها ازونا هم مبهم تر و رو هواتره (مشکل دقیقا اینجاست!)
می تونی اثباتشون کنی بسم الله، نمی تونی خب دیگه هیچ اهمیتیم ندارن و بحث راجع بهشون کاملا اتلاف وقته!
بدرود :giggle:

Last edited:

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
بیگ بنگ در حد تئوریه! مگه ما چیزی فراتر از تئوری هم داریم؟! همه چیز نهایتا تئوریه و یه تقریبی از عالمه
من سعی در رد چیزی ندارم چون چیزایی که میگید انقدر رو هواست که اصلا نمیشه ردش کرد
شما مشخصا مذهبی نیستی، اما به شدت به مفاهیم مذهبی که بخشای دینیش رو پاک کنی علاقه مندی!
یعنی مثلا به الله و یهوه و عیسی و روح القدس و .... اعتقاد نداری اما به فرم دیگه ای خدا اعتقاد داری که مطئنم هیچی ازش نمیدونی
الان لااقل خدا و افترلایف ادیان ویژگی هاشون مشخصه
اما خدا و افترلایف احتمالی شماها ازونا هم مبهم تر و رو هواتره (مشکل دقیقا اینجاست!)
می تونی اثباتشون کنی بسم الله، نمی تونی خب دیگه هیچ اهمیتیم ندارن و بحث راجع بهشون کاملا اتلاف وقته!
بدرود :giggle:
افترلایف رو که یقین ندارم. تو حرف‌های قبلیم هم گفتم بعید نیست همچین چیزی. دنیای ما به اندازه‌ی کافی اعجاب‌آور هست که هیچ چیزی بعید نباشه توش.

من خودم رو تو دسته‌ی خاصی قرار نمی‌دم و تنها به یک چیز ایمان قطعی دارم. اونم اینه که دنیا بی‌حساب و کتاب نیست. "اعداد" رو هوا درست نشدن. همین که هیچ‌وقت ۲+۲ جوابی به جز ۴ نداره و تو تمام کیهان هم این قانون برقراره، نشون می‌ده یه نظمی بر جهان حاکمه.

حساب و کتاب دنیا از کجا تعیین شده؟ این سیستمی که خودکار داره گسترش پیدا می‌کنه، یه جایی یکی کوکش کرده.

من به شدت خنده‌م می‌گیره وقتی آتئیست‌ها به یقین می‌گن که شانسی درست شده این دنیا. احتمال این‌که هم‌چین دنیایی یهو به وجود بیاد، یک در بی‌نهایته. خیلی خنده‌داره من اون احتمال رو قبول کنم و ساده از کنار این دنیای پر از چیزای خفن بگذرم.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
الان داره پخش میکنه احساس میکنم چیز شعر محض هست ...

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
من به شدت خنده‌م می‌گیره وقتی آتئیست‌ها به یقین می‌گن که شانسی درست شده این دنیا. احتمال این‌که هم‌چین دنیایی یهو به وجود بیاد، یک در بی‌نهایته. خیلی خنده‌داره من اون احتمال رو قبول کنم و ساده از کنار این دنیای پر از چیزای خفن بگذرم.
شما اول به من با دلیل نشان بده که جهان حتما یه ابتدایی داره و از جایی خاصی اومده و حد و مرزم داره تا بریم سراغ ایجاد کننده ش

اتفاقا جالبه بدونی در مکانیک کوانتومی ما پدیده ای داریم به اسم Quantum Fluctuation، بدین معنی که در یک فضای ظاهرا خلا و خالی از هر اتمی در کسر بسیار کوچکی از ثانیه (مطابق اصل عدم قطعیت هایزنبرگ) جفت ذرات بنیادین ماده (مثل الکترون و ...) می تونن به طور کاملا خودبخودی از هیچ به وجود بیان و دوباره سریعا همو خنثی کنن و تبدیل به هیچ بشن (اینطوری اصل پایستگی انرژی و ماده هم به قوت خودش باقی می مونه!)، این مسئله کاملا اثبات شده اس و در آزمایشگاه مشاهده شده. در زمان بیگ بنگ که عالم با سرعت غیر قابل تصوری توی چند تریلیاردم ثانیه منبسط شده این جفت ذره ها انقدر سریع از هم دور شدن که نتوستن همو خنثی کنن و هیچ بشن و همین پدیده میتونسته باعث ایجاد کل ماده عالم به طور یکنواخت از هیچ بشه!
شما وقتی میشینی سازوکارهای کل عالمو با درست کردن املت و برنامه نویسی مقایسه میکنی نتیجه ش میشه همین نتایجی که میگیری!

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
متاسفانه باید خدمت خیلیا عرض کنم ک کلیپ هست ک خارجی بودن حتی کافر و این حالتو تجربه کردن ب خودتون بیایین قبل اینکه ب زور ب خودتون بیارنتون
تمام بیماران دارای مشکل روانی
تمام کسانی دچار ضربات و مشکلات مغزی در تمام دنیا، مثل هم هستند

مثلا معمولا همه از ی تونل نور میگن که دارن از ش دارن رد میشن

از لحاظ علمی
تونلی که میببنند
آخرین تشعش نور که داره از لای پلک درحال بسته شدن، وارد چشمشون میشه، چون مغز قدرت تجزیه و تحلیل از دست داده به شکل تونل نورانی تفسیر میکنند

جالب اینجاست
باورمندان این فرستاده
ماوراییان بالباس سبز و دشمنان و شیاطین با لباس قرمز می‌بینند
یا ماوراییاندبا هاله نور در اطراف سر و صورت

باورمندان اون فرستاده
ماوراییان با لباس سفید و دشمنان با لباس سیاه

احتمالا، هندو برگشته از کما و اون دنیا... :D
ماوراء به شکل گاو نشسته برتخت میبینه

آلت پرست
ماوراء به شکل چیز میبینه... ;)... :D

بالا