• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مسجدی که به فرمان امام زمان ساخته شد+تصاویر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
هر کس 40 شب چهارشنبه متوالی به زیارت مسجد جمکران برود در شب چهارشنبه چهلم آقا امام زمان را ملاقات خواهد کرد.
من خودم چند سال پیش در چهلمین چهار شنبه ای ک به این مسجد رفته بودم آقا امام زمان را برای لحظاتی در صحن مسجد دیدم
ایشان جوانی خوش سیما با محاسنی نه چندان بلند با لباسی سفید و بلند بودند که به من حقیر لبخندی زده و در جمعیت محو شدند
هرگز آن لحظات از یادم نمی رود ولی خیلی دوست داشتم با آقا چند کلامی صحبت کنم ولی همین که به من لبخند زدند نشانه این است که از من راضی بودند و من پیرو خوبی برای ایشان بوده ام.امیدوارم همچنان نیز از من راضی باشند
خدا را شکر
خوب حالا بگو ببینیم یوزر اصلیت چیه؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من نمي دونم چرا بعضي دوستان رفتار اشتباه يكسري آدم رو به اعتقادات و واقعيت ها بسط ميدن و همه چي رو زير سوال ميبرن، در اينكه شما ميتونيد به ائمه توسل كنيد و .... هيچ شكي نيست ولي براي با خدا حرف زدن لزومي نداره از طريق كسي حرف بزنيد.
حالا اين عقيده شخصي منه دليلي هم نداره همه بيان بگن من درست ميگم يا من غلط ميگم، من بايد مراقب رفتار و اعمال خودم باشم كه موجب ناراحتي كسي نشه و دزدي نكنم و غيبت و .... همينايي كه قرآن گفته، قرآن و عربي دوست ندارم ميرم فارسي ميخرم ميخونم، ثواب عربي بيشتره نميخوام ثواب كنم چون نمي فهمم چي نوشته ميخوام چيزي كه ميخونم رو بفهمم. اينا همه شخصيه و اجبارم كسي رو نكردن ولي يه عده اومدن ميگن نه همينه كه ما ميگيم و اين غلطه.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
ای قوم کافران اگر مدیر پی تی بودم همانا شمشیر از نیام میکشیدم و همه تون رو از بیخ بن میکردم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا