Smiley
Registered User
- نوشتهها
- 625
- لایکها
- 0
سلام کسی کارتون بابالنگ درازو نداره؟؟![]()
منم همين سوالو دارم ! كسي دارتش ؟ اگر نه من تورنتاشو پيدا كردم :happy:
دوستان ببخشيد اگر جاش اینجا نيست // من پيشنهاد روی فوق بينظير (!!) Teenage Mutant Ninja Turtles دارم // تنها لينکی که دسترسی دارم [ يعنی منبع جهت سرچ ] Amazon هست
لينک برای داونلود هم موجود ندارم [ دوستان کسی روی رپيد.کام لينک داره ؟! ] // خلاصه میخواستم ببينم تمايل برای تهيه 'ش هست !؟
استاد شینوبی برای من فرستاده بدن.. منبرای 2-3 نفر از دوستان همراه انه فرستادم.. خواستین بگین براتون بفرستم..
( منظورم کلی بود... یعنی هر کدوم از دوستان خواست)
:happy: سلام دوستان عزیز:happy:
سریال محبوب مسافر کوچولو
آقای Zirnevis
آقای mahmoodi
آقای Ghoghnoos
آقای little prince
داداش دنیل
خواهر ساحل
خانم mahsa_nini
خانمjini
خواهر فریدا
خودم
هر نفر 4 دلار کانادا
راستش تو شک هستم که اين تاپيک اينجا جاش خوبه يا تا قسمت مشارکت؟چون بعضی از بچه ها اصلاً اينور سر نميزنن!![]()
![]()
لیست مسافر کوچولو هم تکمیله.یعنی داداش شیان و sohrabkhan و nemesisso هم مسافر کوچولو رو دریافت میکنن ولی توی خرید سریال بعدی هزینشو جبران میکنن.اینطوری بهتره نه؟![]()
در مورد هزینه هم وقتی به دستم رسید بهتون خبر میدم تا با هزینه پست و دی وی دی خام یه جا پرداخت کنید.
:happy:
هر نفر 4 دلار کانادا
سریال محبوب سندباد که هنوز لیستمون کامل نیست و دوستان میتونن برای اضافه شدن به لیست اعلام آمادگی کنن.
]
حدودن يه ماه ديگه که پدرم بر ميگردنخواهر فریدا فکر میکنین حدودا کی دی وی دی ها به دستمون میرسه؟
اون قيمت مسافر کوچولو بود:eee
داره ميره بالاترقيمت چرا بااينكه بيشتر داريم ميشم:blink:
این سریالو خواهر فریدا به قیمت 40$ کانادا خریداری کردن که هزینش بین ده نفر تقسیم میشه.
سریال شامل 4 عدد 9 DVD بوده که خواهر فریدا زحمت کشیدن و روی8 عدد DVD 5واسمون میفرستن.
آقای Zirnevis
آقای mahmoodi
آقای Ghoghnoos
آقای little prince
داداش دنیل
خواهر ساحل
خانم mahsa_nini
خانمjini
خواهر فریدا
خودم
هر نفر 4 دلار کاناد
اون قيمت مسافر کوچولو بود:
راستي كسي دنبال كارتون فوتباليست ها(سواسا يا كاپتان ماجد)نيستسري كاملش
نه تورنتی در کار نيست، emule داره که اونم به اينگيليسی نيست آلمانيهتورنتهاشو فکر میکنم یکی از بچه ها پیدا کرده بود! ولی متاسفانه یادم نیست که کی بود!![]()