Capitan7ir
Registered User
نه تورنتی در کار نيست، emule داره که اونم به اينگيليسی نيست آلمانيه. فکر دانلود که منتفيه :f34r:

نه تورنتی در کار نيست، emule داره که اونم به اينگيليسی نيست آلمانيه. فکر دانلود که منتفيه :f34r:
کارتون سندباد رو همين الان پست آورد. هنوز چکش نکردم، گفتم اول خبرشو بدم![]()
. خوب فعلاً
![]()
يعني پس كسي دنبالش نيستنه تورنتی در کار نيست، emule داره که اونم به اينگيليسی نيست آلمانيه. فکر دانلود که منتفيه :f34r:
دوستانی که دارن در خريد سندباد مشارکت ميکنن
من هر کاری کردم تو کامپيوتر نتونستم سندباد رو با زيرنويسش ببينم، البته شايد با يه برنامه خاصی بشه که من نميدونم
. ولی لطفاً کسايی مشارکت کنن که حتماً dvd player داشته باشن که بتونن زيرنويس ها رو ببينن.
اينو الان گفتم که بعداً گلايه اي پيش نياد.:happy:
دوستانی که دارن در خريد سندباد مشارکت ميکنن
من هر کاری کردم تو کامپيوتر نتونستم سندباد رو با زيرنويسش ببينم، البته شايد با يه برنامه خاصی بشه که من نميدونم
. ولی لطفاً کسايی مشارکت کنن که حتماً dvd player داشته باشن که بتونن زيرنويس ها رو ببينن.
اينو الان گفتم که بعداً گلايه اي پيش نياد.:happy:
تو كامپيوتركه اجرا بشه حله![]()
وضعيت همونيه که قبلاً بود. زير نويس رو با کامپيوتر نميتونين ببينينخواهر وضعیت زیرنویس سندباد به کجا رسید؟
وضعيت همونيه که قبلاً بود. زير نويس رو با کامپيوتر نميتونين ببينين. بايد dvd player داشته باشين.
![]()
اينگيليسی و چينیزيرنويس انگليسي ؟كجايي
سلام به کيرا ياماتوبا سلام خدمت دوستان در قسمت انیمیشن من به تازگی به دنبال خرید انیمیشن های تلویزیونی هستم تازه وارد این پست می شم نمی دونم در کدوم قسمت باید درخواستم رو بگم من دوست دارم همکاری کنم ولی از اونجایی که dvdwriter ندارم نمی دونم چکار کنم ممنون می شم دوستان به من کمک کنید
آقا من خيلي وقته كه دنبال كارتون دژ فضايي ميگردم. اگه اونو مي خواهيد بخريد منم هستم.
قوانينو ديدم. ممنون بابت راهنمايي. اما تا اونجايي كه من مي دونم اسم كارتون macross بود. البته اگه اشتباه ميكنم بهم بگيد واين كارتونو من توي اون ليسته anime ها نديدم.
قوانينو ديدم. ممنون بابت راهنمايي. اما تا اونجايي كه من مي دونم اسم كارتون macross بود. البته اگه اشتباه ميكنم بهم بگيد واين كارتونو من توي اون ليسته anime ها نديدم.