• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در خرید سریالهای کارتونی محبوب قدیمی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

manisha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز

اسم شما رو هم به ليست اضافه ميکنيم ولی يه نکته هست که من ميخوام اول بگم.

اين يه کار گروهی هست و تجربه چندم ما!:) متاسفانه در دفعات قبل ما با مشگلی مواجه شديم، بخاطر همين من فکر ميکنم جنگ اول به از صلح آخر باشه!:cool:

شرط اين مشارکت اينه که شما بعد از گرفتن اين سريال ها، چه در PT چه در جای ديگه اين سريال ها رو به کسی نفروشين، و اگه هم ميخواين, به کسی بدين که فروشنده نباشه و کاملا مورد اعتماد شما باشه!:eek:

اگه اين شرط رو قبول ميکنين و اين قول اخلاقی رو به ما ميدين، شما رو هم به ليست اضافه کنيم؟؟؟ :eek:

خیلی ممنون از لطفتون . می تونید رو من حساب کنید.من هم قول اخلاقی میدم و هم امضاکه این سریال ها رو به کسی نفروشم. اینم امضا.:baaasmile

DoctorX

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان عزيز

شرط اين مشارکت اينه که شما بعد از گرفتن اين سريال ها، چه در PT چه در جای ديگه اين سريال ها رو به کسی نفروشين، و اگه هم ميخواين, به کسی بدين که فروشنده نباشه و کاملا مورد اعتماد شما باشه!:eek:

اگه اين شرط رو قبول ميکنين و اين قول اخلاقی رو به ما ميدين، شما رو هم به ليست اضافه کنيم؟؟؟ :eek:

من اگه لازم باشه دو تا معرف هم میارم پای قولم تضمین بدن !!!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون از همگی :happy:

شما رو هم به ليست اضافه ميکنيم.;)

مسئول پخش و جمع آوری يه سهم اين کارتون ها فعلاً رفته امتحان پايان ترم بده:p. وقتی اومد باهاتون تماس ميگيره. سريال ها هم 20 روز ديگه ميرسن ايران.:rolleyes:

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
manam dar kharid cartoonhaaye mosaafer koocholo va sand bad sherkat mikonam esme manam be list ezaafe konid
lotfan begid mablagh ro key va koja mitoonam behetoon bedam?:)

Asura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم هستما! برا همین سندباد و شازده کوچولو و کارتونای بعدی.

hamid77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم تو خريدسندباد هستم ما رو هم به حساب بیارید همه شرايط رو قبول دارم و قول اخلاقي هم ميدم

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان اگه کسی کارتونهای خرگوش ناقلا گرگ بلا و مجموعه سند باد رو داره لطفا اعلام کنه - من خریدارم

با تشکر

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان اگه کسی کارتونهای خرگوش ناقلا گرگ بلا و مجموعه سند باد رو داره لطفا اعلام کنه - من خریدارم

با تشکر

دوست عزيز ما نجا نمي روشيم شير ميكنيم!هرنوع فروش يا معامله يا كسب سوداز انيمه هاي شير شده هم ممنوعه و مجازات داره !;)

mmx_2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطف كنيد من رو هم به ليست اضافه كنيد در ضمن يه سري كارتون دارم . براي استفاده دوستان چيكار كنم .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام لطف كنيد من رو هم به ليست اضافه كنيد در ضمن يه سري كارتون دارم . براي استفاده دوستان چيكار كنم .
سلام خوش اومدين.:) تاپيک راهنمای بخش انيميشن رو حتماً بخونين و اگه براتون امکان داره ليستتون رو تو تاپيک معرفی انيميشن های جديد و قديمی دنيا بزارين که ببينيم کدوماشو داريم و کدوماش رو هم نداريم.;)

ممنون:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون از همه بچه هايی که اعلام آمادگی کردن:). بزارين مسئولمون بياد که مشخص بشه که سهم هر کسی چقدره و به چه شماره حسابی بايد پول رو بريزيم.:rolleyes:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با تشکر
سلام

شماا هم خوش اومدين.:happy: هر 2 يه اين سريال ها موجودن فقط همون طور که برادر شيان گفتن ما اينجا share ميکنيم و کار خريد و فروش نداريم و رو اين مورد هم خيلی حساس هستيم و داريم اين قانون رو هم ميزاريم که اگه کسی از مجموعه های مشارکت چيزی رو خريد و فروش يا معاوضه ، ... بکنه از فروم ban بشه!:f34r: (البته جدی نگيرين ما اينجا همه خيلی با هم دوست و خودمونی هستيم!;) و خدا رو شکر تا اينجا از اين موارد نداشتيم.:))

برای گرفتن کارتون ها هم اگه بتونين تاپيک راهنمای بخش انيميشن رو بخونين ، همه چيز توش توضيح داده شده!:happy:

اميدوارم که شما هم به جمع انيمه دوستان بپيوندين و بتونيم تو تاپيک معرفی انيمشن های قديمی و جديد ببينيمتون.:rolleyes:

mypersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و با تشکر از زحمات دوستان گرامی

خواهر فریدای عزیز

لطفا من رو هم در لیست برای مسافر کوچولو و سندباد قرار دهید.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی

خوب تا ساعت 12 ظهر امروز صبر ميکنيم و اگه کس ديگه اي اعلام آمادگی نکرد، هزينه رو تقسيم ميکنيم که سهم هر نفر معلوم بشه و شماره حساب رو ميديم که بچه ها دست به کار شن. بعد از اين زمان هر کسی سريال ها رو بخواد به همون قيمتی که با بقيه دوستان اين سريال رو خريديم حساب ميکنيم که مازاد پول رو برای خريدن سريال های ديگه استفاده ميکنيم.:rolleyes:

پس اگه کسی ميخواد زودتر اعلام کنه.:) اگه کسی هم ميخواد انصراف بده لطفاً زودتر بگين. :cool:

يکبار ديگه اعلام ميکنم که که فروش سريال های مشارکتی ممنوع هست:f34r: و اميدوارم که همه پای قول شون بمونن.:happy:

mypersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی

خوب تا ساعت 12 ظهر امروز صبر ميکنيم و اگه کس ديگه اي اعلام آمادگی نکرد، هزينه رو تقسيم ميکنيم که سهم هر نفر معلوم بشه و شماره حساب رو ميديم که بچه ها دست به کار شن. بعد از اين زمان هر کسی سريال ها رو بخواد به همون قيمتی که با بقيه دوستان اين سريال رو خريديم حساب ميکنيم که مازاد پول رو برای خريدن سريال های ديگه استفاده ميکنيم.:rolleyes:

پس اگه کسی ميخواد زودتر اعلام کنه.:) اگه کسی هم ميخواد انصراف بده لطفاً زودتر بگين. :cool:

يکبار ديگه اعلام ميکنم که که فروش سريال های مشارکتی ممنوع هست:f34r: و اميدوارم که همه پای قول شون بمونن.:happy:

سلام

خواهر فریدا من اعلام آمادگی کردم.امیدوارم اسمم رو ثبت کرده باشید.

بار دیگر دست همه دوستان زحمت کش درد نکنه.موفق باشید

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
فریدا جان من هم اعلام آمادگی کرده بودم، منم هستم

info_free

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم در خرید سریال سندباد و مسافر کوچولو شرکت می کنم.
لطفا اسم من را در لیست قرار دهید.
شماره حساب را اعلام فرمایید تا پول را واریز نمایم
ممنون:)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه

اینم لیست آپدیت شده ، لطفا تا پایان امروز هر کسی میخواد اسمشو از لیست حذف یا اضافه کنه بگه چون بعد اون لیست بسته میشه و پولها جمع میشن;)

The Little Prince​

Zirnevis
mahmoodi
Ghoghnoos
little prince
Amaranth
Mypersian
Daneel Olivaw
Asura
Saheljunior
mahsa_nini
Jini
Domain
Manisha
Info-free
Brader Shian
nemesissoso
Sohrabkhan
Linhuchong
Captain7ir
Leila_t
Ali9999

Sinbad​

Linhuchong
Saheljunior
amaranth
Manisha
Hamid77
Mypersian
Fade-to-black
MMX_2020
Zirnevis
Mahmoodi
دوست آقای Mahmoodi
Mahiar0
Smiley
DoctorX
Baghlani.s
Roozbeh33
Leila_t
Asura
Info-free
Neoboy2010
Sohrabkhan
Domain
nemesissoso
Brader Shian
Captain7ir
Ali9999

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
salam
bab man gofte boodam mosafer kocholo va sanbad ,2 taash chera esmam too mosafer kocholo nist

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا