AliMH
Registered User
- نوشتهها
- 770
- لایکها
- 1
سلام
راستش اينقدر که ما ببينيم که شما واقعاً به کارتون علاقه دارين و قصد فروش و سوء استفاده هم نداريم، اسمتون ميره تو ليست ولی اينم با زمان معلوم ميشه. البته بعضی از بچه ها هم تو همون 2-3 پست اولی که ميزنن معلوم ميشه مثل خوده ماها anime freak هستن که ما سريع اسمشون رو وارد ميکنيم
در مورد کارتون فوتباليست ها هم از دو سری اي که TV نشون داد بچه ها دنبال اونی هستن که بچه گونه تر بود. من الان لينکشو ندارم ولی اگه اين يکی هم پيدا شه خوبه:happy::
البته هر ورژنی شو که بشه گير آورد کلامون رو ميندازيم هوا!چون فعلاً به جز سری يه جديد جديدش هيچی ديگه ازش پيدا نکرديم.
![]()
سلام خواهر لینخو
من اون فوتبالیستا که لینک دادید دارم دانلود می کنم یه که زیاده 128 قسمتی هست یه کم طول می کشه (نزدیک 19 گیگ هست) ، من خودم خیلی دنبال اسم فوتبالیستا قدیمی بودم اگر اسم انگلیسی ازش دارید که دانلودش و پیدا کردنش دیگه کاری نداره مشکل اسمشه.
بابا شما دیگه ته دانلودید دیگه برا ما چی میزارید. تازه امروز عکساشو دیدم حال کردم گفتم بیام بگم می خوام دانلود کنم دیدم که 8 قسمتشو زدیدEclipse] Claymore - 08 (XviD) [745E9180].avi
[Eclipse] Claymore - 08 (h264) [3E1F4D19].mkv
اول اومدم بگم چطور همه لیست و میشه بدست آورد بعد پیش خودم گفتم 240 تا اونم کلی قسمت تا چند ماه باید فقط بشینم نگاه کنم. ولی حالا چطور میشه از مزیت های غیر تراست استفاده کنیم یه همین 2 تا dvd خودش کلی هست تا کم کم هم ما تراست بشیم.
راستی دانلود Heat Guy J رو شروع کردم مثل اینکه کسی اینجا نداره (خدارو شکر)
من دیگه برم تعطیات چون یه یکی دو هفته ای دانلود شد برام (19 گیگ + 6 گیگ)