• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

راستش اينقدر که ما ببينيم که شما واقعاً به کارتون علاقه دارين و قصد فروش و سوء استفاده هم نداريم، اسمتون ميره تو ليست ولی اينم با زمان معلوم ميشه. البته بعضی از بچه ها هم تو همون 2-3 پست اولی که ميزنن معلوم ميشه مثل خوده ماها anime freak هستن که ما سريع اسمشون رو وارد ميکنيم;)

در مورد کارتون فوتباليست ها هم از دو سری اي که TV نشون داد بچه ها دنبال اونی هستن که بچه گونه تر بود. من الان لينکشو ندارم ولی اگه اين يکی هم پيدا شه خوبه:happy::

البته هر ورژنی شو که بشه گير آورد کلامون رو ميندازيم هوا! :D چون فعلاً به جز سری يه جديد جديدش هيچی ديگه ازش پيدا نکرديم.:(

سلام خواهر لینخو
من اون فوتبالیستا که لینک دادید دارم دانلود می کنم یه که زیاده 128 قسمتی هست یه کم طول می کشه (نزدیک 19 گیگ هست) ، من خودم خیلی دنبال اسم فوتبالیستا قدیمی بودم اگر اسم انگلیسی ازش دارید که دانلودش و پیدا کردنش دیگه کاری نداره مشکل اسمشه.
Eclipse] Claymore - 08 (XviD) [745E9180].avi
[Eclipse] Claymore - 08 (h264) [3E1F4D19].mkv
بابا شما دیگه ته دانلودید دیگه برا ما چی میزارید. تازه امروز عکساشو دیدم حال کردم گفتم بیام بگم می خوام دانلود کنم دیدم که 8 قسمتشو زدید:(( بابا مام دل داریم.
اول اومدم بگم چطور همه لیست و میشه بدست آورد بعد پیش خودم گفتم 240 تا اونم کلی قسمت تا چند ماه باید فقط بشینم نگاه کنم. ولی حالا چطور میشه از مزیت های غیر تراست استفاده کنیم یه همین 2 تا dvd خودش کلی هست تا کم کم هم ما تراست بشیم.
راستی دانلود Heat Guy J رو شروع کردم مثل اینکه کسی اینجا نداره (خدارو شکر)
من دیگه برم تعطیات چون یه یکی دو هفته ای دانلود شد برام (19 گیگ + 6 گیگ)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر لینخو
من اون فوتبالیستا که لینک دادید دارم دانلود می کنم یه که زیاده 128 قسمتی هست یه کم طول می کشه (نزدیک 19 گیگ هست) ، من خودم خیلی دنبال اسم فوتبالیستا قدیمی بودم اگر اسم انگلیسی ازش دارید که دانلودش و پیدا کردنش دیگه کاری نداره مشکل اسمشه.
اسمشو برادر ويلی داده بود بايد بگردم پيدا کنم:wacko:. راستی اينی که داری دانلود ميکنی زيرنويس به زبان شيرين اينگيليسی داره ديگه، نه؟ :D تعجب کردم چون حداقل 10 نفر دنبالش گشتيم و چيزی نيافتيم!:blink:
از کجا پيدا کردی؟ تورنت؟ يا لينک مستقيم؟ :eek:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
اسمشو برادر ويلی داده بود بايد بگردم پيدا کنم:wacko:. راستی اينی که داری دانلود ميکنی زيرنويس به زبان شيرين اينگيليسی داره ديگه، نه؟ :D تعجب کردم چون حداقل 10 نفر دنبالش گشتيم و چيزی نيافتيم!:blink:
از کجا پيدا کردی؟ تورنت؟ يا لينک مستقيم؟ :eek:

نه من اینو 3 سوت تو emule گیر اوردم. ولی نمی دونم زبان شیرین نگلیسی داره یا نه و فایل ها همه rar هست و باید حداقل یکی شون دان بشه تا بتونم بگم.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من اینو 3 سوت تو emule گیر اوردم. ولی نمی دونم زبان شیرین نگلیسی داره یا نه و فایل ها همه rar هست و باید حداقل یکی شون دان بشه تا بتونم بگم.

خوب دوست عزیز من تا حالا با emule کار نکردم از کجا search می کنید میشه به ما بگید:lol:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[C1]Peter Pan no Bouken - 38[XviD][B68190E7].​avi
[C1]Peter Pan no Bouken - 39[XviD][79640593].​avi

pp3.jpg

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

خوب دوست عزیز من تا حالا با emule کار نکردم از کجا search می کنید میشه به ما بگید:lol:​

بعد از اینکه با برنامه کانکت شدی برای سرچ بهتر هم توی kad , توی servers کانکت شو میری تو قسمت search و هر چی خواستی تایپ میکنی تا پیدا کنه میتونی از منو کرکره ای هم نوع سرچ کردن رو انتخاب کنی که مثلا توی کجاها بگرده.
مثل عکس زیر که من برا بلیچ سرچ کردم تو سه حالت مختلف.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

سلام آقا سهیل که گفتند فقط من یک مطلب کوچیک اضافه کنم
از Emule Razorback استفاده کنید هم سریع تر شروع به دانلود می کنه و هم نتایج سرچ بهتری داره.
تو سرچ هم فقط از Gobalاستفاده کن.
البته کلی تنظیمات داره که کارو خیلی بهتر می کنه اگه نیازی به این قبیل تنظیمات پیدا کردی بگو تا برات با عکس بزارم.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک
Argento Soma
تا 17 کامل شده
18/19/20 99%
21/22/23/24/ 20%
دیگه دانلود نمیشه
من فول 5.9 G رو دانلود میکردم
لینکی برای ادامه دادن وجود داره؟

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Kamikaze Kaitou Jeanne بطور کامل دانلود شد:lol:
دیشب که دشت تموم می شد من قسمت های تموم شده رو می دیدم هی کشیده می شدم به طرف آخرش اخر سر باور نمی کنید تا ساعت 6 صبح داشتم این انیمه رو می دیدم تا به انتها الان دیگه:wacko:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
کمک
Argento Soma
تا 17 کامل شده
18/19/20 99%
21/22/23/24/ 20%
دیگه دانلود نمیشه
من فول 5.9 G رو دانلود میکردم
لینکی برای ادامه دادن وجود داره؟

سلام یه سوال دارم
Peer هایی که اونو دارند آیا همه تو یه درصدی گیر کردند؟ و بالاتر از اونا نیست؟
من یه توصیه می کنم به تمام بچه هایی که می خوان از این قبیل P2P ها دان کنند، همیشه قبل از اینکه شروع به دان کنند ببینند ایا کسی اونو 100% داره یا نه اگه نداشته باشه ریسک این که شمام به مشکل خانم مهسا دچار بشید زیاد هست.
ولی مهسا خانم اگه مطمئن هستید که دیگه جلوتر نمی ره این کارارو بکنید
1: اونایی که تا 99% دان شدید تقریبا بدون مشکل هستند و فقط ممکن هست یک لحظه یک جا یه ایراد خیلی کوچیک بگیره که سری رد میشه
2: بقیه را بی خیال باید بشید و از لیک زیر ادامه دان بدید.
http://www.mininova.org/tor/305185

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال دارم
Peer هایی که اونو دارند آیا همه تو یه درصدی گیر کردند؟ و بالاتر از اونا نیست؟
من یه توصیه می کنم به تمام بچه هایی که می خوان از این قبیل P2P ها دان کنند، همیشه قبل از اینکه شروع به دان کنند ببینند ایا کسی اونو 100% داره یا نه اگه نداشته باشه ریسک این که شمام به مشکل خانم مهسا دچار بشید زیاد هست.
ولی مهسا خانم اگه مطمئن هستید که دیگه جلوتر نمی ره این کارارو بکنید
1: اونایی که تا 99% دان شدید تقریبا بدون مشکل هستند و فقط ممکن هست یک لحظه یک جا یه ایراد خیلی کوچیک بگیره که سری رد میشه
2: بقیه را بی خیال باید بشید و از لیک زیر ادامه دان بدید.
http://www.mininova.org/tor/305185

چطوري ميشه فهميد چند نفر فايل رو 100% دارن؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
چطوري ميشه فهميد چند نفر فايل رو 100% دارن؟

شما از چه torrent ی برای دان استفاده می کنید.
من که Azures دارم استفاده می کنم ازشم خیلی راضیم. تنظیمات خوبی داره.
روی چیزی که دارید دان می کنید کلیک کنید و برید بخش Peers
torrent_-_peers.png

(البته ورپن جدیدش یه کم فرق کرده اگه ورژن جدید و نصب کردید اول برید تو صفخه Advanced بعد همین محیطی که تو عکس دیدید براتون میاد)
اگر از uTorrent استفاده می کنید :
2108.JPG

البته یه کم ورژنش فرق می کنه ولی بازم همینه

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز بالاخره قسمت 19 super robot wars اومد
البته هنوز باید منتظر 6 تای دیگش باشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا