• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
اين ماجرای xxx چيه؟:blink::D نکنه hen... بوده؟ :cool: به هر جهت از اينجور چيز ها تو سبد همه دانلودر ها پيدا ميشه!:p فقط اينجا نه بگين نه لينک بزارين چون مشکلات سوق الجيشی بوجود ميآره!;)
باشه علي هم هواسش بود خبر داد همونتور كه علي گفت مدير (ببخشيد ملكه) خوب اينجارو اداره ميكنه.
فقط اينا رو چطوري بپرسيم كسي داره يا نه.

چه وقته خوابه الان سروش جان ، پاشو برادر ديگه داره صبح ميشه :p

Girls Bravo رو من دارم ، داستانش بامزس ، من که خوشم اومد اگه انيمه های کمدی رمانتيک دوست داشته باشی از اين هم خوشت مياد :)
چي خواب چيه!!!:lol::lol:. من هركاري ميكنم زود بخوابم نميشه اين عادت خفاشي رو بزارم كنار.:(:(:( آخه قبلا خوب بود خوابمم نميگرفت اما الان ......... شايد پير شدم ديگه :lol::lol::lol::lol:
فكر كنم منم خوشم بياد;)

محدوديت سنی نداريم:p ولی همونطور که گفتم مثل شهر موش های خودمون اسمشو نبر هست :f34r:;)

از اينايی که گفتی همه رو داريم به جز memories که من قبلا زير سر گزاشته بودم:D! اين خوبه بگيرش!;)

اگه اينو دان کنی جميع خواهران PT تا آخر عمر دعا گوت هستن!
4_17_209.gif
منم همينطور!
4_19_2.gif
فقط يه کمی زيادی بزرگه:blink: ولی خوب به قول خودشون خيلی kawaii هست!:happy:
خوب اگه هر دوي اينا رو شروع كنم من يكي تا يك ماه برنامه براي خودم جور كردم:happy::lol::lol:
راستي من فقط سيزن يكشو پيدا كردم 46 تا همش همينه نه؟؟؟
درجه بنديش كه خوبه:) هممممممممممممم اينم بنويسيد براي من
آخ جون دوتا چيزم خودم پيدا كردم:lol::lol::lol::lol::lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سروش جان 37 گيگه:blink:
من اگه بخوام دانش كنم بايد يه 2 هفته تموم دانلودامو تعطيل كنم.
اگه دان كني كه خيلي عالي ميشه.:rolleyes:
اينم لينك دان كاملش http://www.isohunt.com/torrent_details/12923788/sailor+moon
----------------------------
درباره h3n7a1 ها هم سوال نداره كسي اينجا به صورت عمومي شير نمي كنه و اكثرا تكوتوك دان كردند. اگه مي خواي سوال كني بايد به صورت خصوصي سوال كني. فقط يه سايت معرفي مي كنم بهت اگه زياد دوست داري و نمي خواي دنبالش بگردي، البته اونم تو پيغام خصوصي. من خودم از اين سبك اصلا خوشم نمياد.(حال كن مثبت بازيو:cool:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فقط اينا رو چطوري بپرسيم كسي داره يا نه.
از سهراب هم يه سوالی بکن. ;)
راستي من فقط سيزن يكشو پيدا كردم 46 تا همش همينه نه؟؟؟
آره!;) حالا تو اين دان کن من لينک دانلود سری های بعدش رو هم بهت ميدم!:D:lol:

------------------

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اول از همه بايد تشکر کنم از زحمات دوستان عزيز :). تازه وارد هستم و از اينکه اينقدر دير با جمع شما آشنا شدم متاسفم ولي به قول گفتني ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازه است . ظاهرا همه دوستان به يه طريق کارتون دانلود ميکنن . من بخاطر استفاده از شبکه ماهواره و همينطور داشتن rapidshare account معمولا روزي 3 تا 4 تا فيلم ميتونم دانلود کنم ولي به شرط اينکه لينک rapidshare داشته باشن . ديروز بعد از مدتها موفق شدم کارتون شواليه هاي عدالت رو دانلود کنم . خوشحال ميشم اگر توي دانلود انيميشن بتونم کمک کنم . منتظر لينک هاي شما هستم .(البته فقط rapidshare ) :)
سلام

خيلی خوش اومدين و ممنون از پيشنهادتون.:happy: راستش من به شخصه هميشه از تورنت استفاده کردم و اصلاً به سرچ rapid آشنا نيستم :( که بتونم بهتون لينکی بدم ولی شايد بچه ها بتونن در اين ضمينه کمک کنن.;)

ولی به هر جهت خيلی ممنون :happy::happy::happy:

و اما در مورد شواليه های عدالت!:D ممکنه يه کپی ازش رو به ما هم بدين. :blush: يه نگاهی هم به ليست ما بندازين ببينين چی ميخواين که از بچه ها بگيرين.;) اگه تاپيک راهنمای بخش انيميشن رو بخونين لينک دانلود ليست مون و همه اطلاعات ديگه توش هست!:)

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سروش جان 37 گيگه:blink:
من اگه بخوام دانش كنم بايد يه 2 هفته تموم دانلودامو تعطيل كنم.
اگه دان كني كه خيلي عالي ميشه.:rolleyes:
اينم لينك دان كاملش http://www.isohunt.com/torrent_details/12923788/sailor+moon
----------------------------
درباره h3n7a1 ها هم سوال نداره كسي اينجا به صورت عمومي شير نمي كنه و اكثرا تكوتوك دان كردند. اگه مي خواي سوال كني بايد به صورت خصوصي سوال كني. فقط يه سايت معرفي مي كنم بهت اگه زياد دوست داري و نمي خواي دنبالش بگردي، البته اونم تو پيغام خصوصي. من خودم از اين سبك اصلا خوشم نمياد.(حال كن مثبت بازيو:cool:)

اين يك سيزنش كه 8.21 گيگ بود بايد برم لينكي كه دادي خونه چك كنم بد سكتهرو بزنم. چون سرعت من نصف خودته.
من كلا موضوع انيمه جالب باشه و توش يه مطلب براي گفتن داشته باشه بيشتر خوشم مياد.
ديشبم اينارو پيدا كرده بودم نميدوسيتم چه خبره:lol::lol::lol::lol:
بازم ممنون ببينم انيمه ي عرفاني نداري:happy:
راستي كسي در مورد اين جمله ي Highlander :
Life is Cheap and Death Come Easy .... Save for Some
نظري نداره

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
مهم​

تمام دوستان بخش انیمیشن
لطفا آدرس کامل (همراه با کد پستی 10 رقمی) خود را به همراه اطلاعات زیر به آدرس:
[email protected]
ارسال کنید.

نام کامل
ID انجمن
آدرس پست الکتریمی
تلفن برای تماس ضروری
انیمه های دریافت شده از این تاپیک
تام پخش کننده(ها) که با ایشان کار کرده اید

این مطالب صرفا برای بانک اطلاعاتی گروه انیمیشن پرشین تولز بوده و در هیچ جای دیگر استفاده نمی شود و به اشخاص خارج از گروه پخش کنندگان نیز داده نخواهد شد.
متشکرم
سهراب ذوالفقاری
(از طرف گروه انیمیشن پرشین تولز PTAG)

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی خوبه فقط امیدوارم کارشون ادامه پیدا کنه
فايده نداره....من خودم رو كشت..اميدم ايموله كه هنوز خبري ازش نيست..لينك خريد هم تو ژاپن داره هم تو كرده....
بگذريم..
پيشو بعد از گربه سگ ميگيرم..
اينم چند تا عكس از اپيسودي كه من براي تست گرفتم...
156fs985999.png

156fs986678.png

156fs987090.png

استارتو بزنيم؟؟

king of heaven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون بابت محبتتون . خوشحال ميشم تو دانلود انيميشن کمک کنم . البته متاسفانه فقط از طريق rapidshare ميتونم اين کارو انجام بدم . ديروز موفق شدم 6 قسمت از کارتون شواليه ها ي عدالت رو دانلود کنم بصورت divx .مابقي رو هر چقدر گشتم پيدا نکردم . با کمال ميل براي بچه هاي انيميشن ميفرستمش فقط طريقه ارسال يا share روبگين تا براتون بفرستم . در ضمن در حال حاضر ليست 18 تايي رو آماده دانلود دارم که از ديروز تا حالا 4 تاشون اومدن ولي به خاطر اطلاعات ناقصي که داشتم بيشترشون کارتونهاي ... هستن که مناسب گروه نيستن . اگر دوستان لينک rapid دارن براي دانلود حتما برام بفرستن .
karen و highlander و تمام قسمتهاي evangelion و death not و چند تاي ديگه فعلا تو ليست دانلود هستن .

king of heaven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بين دوستان عزيز کسي هست که در مورد کارتون tunder cats اطلاعاتي داشته باشه؟

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام برادر

به بخش انيميشن خوش اومدی!

ببنم قراره به ما کمک کنی؟!
سلام فریدا جان ...
خوب آدمو گرفتار میکنی شما ها
biggrinsmiley.gif

والا تو کار دانلود باید مهلت بدید به من ! من هنوز کارهای بخش مشارکتم مونده و 2-3 کار دیگم برای اونجا در نظر گرفتم. اما شما که دست پیش رو گرفتی ! چشم
biggrinsmiley.gif
من تو دانلود همین انیمه ای که سروش میخواد انجام بده ، بهش کمک میکنم. من از سری دوم شروع میکنم اگر مشکلی نیست.
فايده نداره....من خودم رو كشت..اميدم ايموله كه هنوز خبري ازش نيست..لينك خريد هم تو ژاپن داره هم تو كرده....
بگذريم..
با توجه به اینکه از Release شدن قسمت دوم حدود 6 ماه میگذره ، دیگه فکر نمیکنم امیدی به ادامه ی کارشون باشه.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون بابت محبتتون . خوشحال ميشم تو دانلود انيميشن کمک کنم . البته متاسفانه فقط از طريق rapidshare ميتونم اين کارو انجام بدم . ديروز موفق شدم 6 قسمت از کارتون شواليه ها ي عدالت رو دانلود کنم بصورت divx .مابقي رو هر چقدر گشتم پيدا نکردم . با کمال ميل براي بچه هاي انيميشن ميفرستمش فقط طريقه ارسال يا share روبگين تا براتون بفرستم . در ضمن در حال حاضر ليست 18 تايي رو آماده دانلود دارم که از ديروز تا حالا 4 تاشون اومدن ولي به خاطر اطلاعات ناقصي که داشتم بيشترشون کارتونهاي ... هستن که مناسب گروه نيستن . اگر دوستان لينک rapid دارن براي دانلود حتما برام بفرستن .
karen و highlander و تمام قسمتهاي evangelion و death not و چند تاي ديگه فعلا تو ليست دانلود هستن .
سلام

ممنون برادر لطف داری.:happy: سهراب درياب!:D

راستی برادر يه اسم بگو ما اينجاا عادت داريم همديگه رو به اسم کوچيک صدا کنيم،:happy: حالا هر اسمی که دوست داری!;)

در مورد اين کارتون هايی که اسم بردی همه رو داريم، هيچ کدوم رو نگير:f34r: از بچه ها ميتونی بگيری.;)
از بين دوستان عزيز کسي هست که در مورد کارتون tunder cats اطلاعاتي داشته باشه
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=3898

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام فریدا جان ...
biggrinsmiley.gif

والا تو کار دانلود باید مهلت بدید به من ! من هنوز کارهای بخش مشارکتم مونده و 2-3 کار دیگم برای اونجا در نظر گرفتم. اما شما که دست پیش رو گرفتی ! چشم
biggrinsmiley.gif
من تو دانلود همین انیمه ای که سروش میخواد انجام بده ، بهش کمک میکنم. من از سری دوم شروع میکنم اگر مشکلی نیست.

با توجه به اینکه از Release شدن قسمت دوم حدود 6 ماه میگذره ، دیگه فکر نمیکنم امیدی به ادامه ی کارشون باشه.

آخ جون همكاري من هستم اما مگه اين سريال چند سري داره:blink::blink::blink::blink:
من فقط اولشو ديدم فكر كردم راحته:wacko::wacko::wacko:
خوب برادر اسپاران دانلود در برابر آينده تموم شد؟؟؟ كار ديگه نداري ؟؟؟؟ اينو برنامه ريزي كنيم؟
برادر ليخو چكار ميكني سرگرم سگ و گربه اي؟؟؟
آخه 38 گيگ :wacko::wacko::wacko::eek::eek::eek:
راستي اون 46 قسمتي كه من پيدا كردم زيرنويسش فكر كنم avatar باشه حجماشم يكم بيشتره كدومو برم سراغش علي جان ؟؟؟;)
----------------------
Hataraki Man هم تموم شد.:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فریدا جان ...
:D:D:D
والا تو کار دانلود باید مهلت بدید به من ! من هنوز کارهای بخش مشارکتم مونده و 2-3 کار دیگم برای اونجا در نظر گرفتم. اما شما که دست پیش رو گرفتی ! چشم :D من تو دانلود همین انیمه ای که سروش میخواد انجام بده ، بهش کمک میکنم. من از سری دوم شروع میکنم اگر مشکلی نیست.
آره خوب فکريه به سروش کمک کن.:) چون زياده!:wacko: دستت هم درد نکنه ممنون :happy:
استارتو بزنيم؟؟
4_1_204.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمی دونم . می دونید . یا نه . من زیاد با این جا آشنا نیستم . اصلا شاید حرفم مسخره باشه . ولی بهتره بگم .
یه سایتی هست که فایل های youtube رو به mkv تبدیل می کنه . و بعدش می تونید فایل رو براحتی دانلود کنید :

http://www.oyoom.com

البته . خیلی ها اینو می دونن . ولی گفتم . منم اینجا یه چیزی گفته باشم .

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها يه رحمي هم به من بكنيد از ساعت 10:30 كه اومدم دارم يه ضرب با مي خونم اينجا رو يا پست ها رو جواب مي دم.
ديگه كوت نمي كنم از بس زياده :D

@ سروش :‌ اوني كه من گذاشتم كامل بود و زيرنويس انگليسي، ببين خودت با كدوم راحت تري و چطور مي خواهيد با برادر spartan همكاري كني، خودتون يه برنامه ريزي بكنيد اگه مشكلي بود سر زيرنويس يا دانلود من تا جايي كه بتونم كمك مي كنم.

@ مسيح :‌ ممنون من نمي دونستم.

@فريدا :‌ براي من كه چيزي نيومده بزارم سر دان؟ من خوابالودم شديد اصلا نتونستم دقيق همه پستا ها رو بخونم

@king of heaven : برادر فكر نمي كنم چيز خواصي بتونيد تو اونجا گير بياريد ، زياد با رپيدشير كار نمي كنند. مگر انيمه هاي در حال پخش رو با كلي ديركرد اونجا گير بياريد

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
نمی دونم . می دونید . یا نه . من زیاد با این جا آشنا نیستم . اصلا شاید حرفم مسخره باشه . ولی بهتره بگم .
یه سایتی هست که فایل های youtube رو به mkv تبدیل می کنه . و بعدش می تونید فایل رو براحتی دانلود کنید :

http://www.oyoom.com

البته . خیلی ها اینو می دونن . ولی گفتم . منم اینجا یه چیزی گفته باشم .

من جزو كسايي هستم كه نميدونستم ممنون ازت مسيح جان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا