• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره با دوستان پرشین تولز

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان گرانقدر.
امیدوارم مثل همیشه شاد باشین.
جای این تاپیک اینجا نبود بهتر بود تو بخش دانشگاه و تحصیل میزدم ولی اونجا مدت زیادیه که به حالت متروکه در اومده :D
این قسمت پزشکی سلامتم که نگا میکنی پر از تاپیک مشاوره اس. اصن بچه های اینجا مهره مار دارن که همه ازشون مشاوره میخوان :D
بریم سر اصل مطلب.
راستش من الان 20 سالم تموم شده و تو 21 سالگیم.
یه 2 ترم رفتیم صنایع ازاد خوندیم اقا به دلمون ننشست انصراف دادیم. خلاصه یه دوسالی هست الاف تو خونه نشستیم. البته غرغرهای مادر هم که جای خود داره که این 2 سال همیشه همراهیم کرده :D
سربازیم مشکلی نداریم همین باعث شد ما کلا بزنیم زیر درس و همه چیز.
ولی تصمیم گرفتم تو سال 93 یه حرکتی زده باشم. به قول مادرم میگه الان صفور شهرداریم لیسانس داره ولی تو دیپلمی :D
ولی تو یه دوراهی بزرگ گیر کردم. دلیل اصلی تاپیک زدنمم همینه درواقع.
امسال کنکور رو ثبت نام کردم میتونم شرکت کنم.
حالا یه سوالی پیش اومده برام.
بنظرتون همین امسال هرچی شدم برم یا دست نگه دارم واسه 94 که پزشکی دندونپزشکی بشم ؟
شوخی شوخی سنمون داره میره بالا.
کار و باری هم که نداریم.
فقط دوستان یه مساعدتی بکنن که این تاپیک فنا فی الله نشه :D
لطف کنین اگر پیشنهادی میدین دلیل هم بیارین که بشه یه تصمیم جامع گرفت.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من به عنوان کسی که خودش رو متمایز از افراد عادی میدونست چندین بار در مورد ترک تحصیل اینجا مشورت گرفتم و د رنهایت هم ترک تحصیل کردم..ولی الان به این نتیجه رسیدم که مدرک با اینکه داشتنش بی ارزشه ولی نداشتنش مصیبته

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دادا بهترین کاری که میکنی و میتونی انجام بدی
کار کنی و در کنارش تحصیل
یا تحصیل اونقدر خوب باشه که امید داشته باشی بعد تحصیل درامد خوبی بدست بیاری
اگر امید نداری از کار غافل نشو
من خودم دیپلم دارم و علاقه ای به تحصیل نداشتم
کار میکنم الان
ولی خب یکی دیگه هست لیسانس داره و کار میکنه درآمدش از من هم بهتره !

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
مدرک دانشگاهی رو به چشم گیتار یاد گرفتن نگاه کن. فقط در همین حد
از همین الان بدو برو دنبال کار.. اصلا هم خودتو با پایین تر از خودت مقایسه نکن..فقط با بالاتر از خودت مقایسه کن..برو بدو دنبال پول که همین الانم دیره..
در کنارش هم دانشگاهت رو برو و درست رو بخون.. اصلا هم با خودت نگی دانشگام به کارم لطمه میزنه!! نه!!
چزیزی رو فدای چیز دیگه ای کردن یعنی باج دادن به زندگی!!!
مرد اونیه که به زندگی باج نده و همه چیزو با هم ببره جلو..

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
مرسی دوستان
پیشنهاد همه خوب بود
اینکه الان مدرک با اینکه بی ارزشه ولی با ارزشه! درش هیچ شکی نیست
تو خونه شغال هم بخوای بری خاستگاری اول میپرسن مدرک آقا پسر چیه :D دیگه دخترای این زمونه با اون سطح توقعشون بحثشون جداس
پس میگین جای اینکه دل خودمو صابون بزنم واسه پزشکی و امثالهم برم دانشگاه درکنارشم کار کنم ؟
آخه از طرفیم درامد قشر پزشک مملکت با هیچ چیزی قابل قیاس نیست
از طرفیم حداقل باید 10-12 سال بخونی تا یه دکتر درست حسابی بشی
نمیدونم بخدا گیر کردم
بالاخره نمیشه که تا ابد مجرد موند بالاخره تو 6 7 سال دیگه باید ازدواج کنم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
گفتی شوخی شوخی سنمون داره میره بالا.. یاد چند ساعت پیش افتادم که وقتی تلوزیون گفت الان سال 93 هستیم با خودم گفتم یعنی سال 83 10 سال پیش بود؟ :(

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
دادا من دیپلم فنی( سال 89) داشتم . کاردانی پیوسته هم دی 92گرفتم از دانشگاه دولتی شهرستان. الان دوماه که دنبال کار میگردم نیست که نیست....

مشکل خدمت هم نداشتم (معافی!). دیگه موندم که مهر93 برسه و برم دنبال کارشناسی ناپیوسته(دوسال اخر لیسانس)....

به قول یه بنده خداییی ، درس نخونیم چیکار کنیم ؛ کاسه گدایی بگیریم دستمون ؟؟؟ در کنار درس ؛ دنبال کار هم باش...

یا حق.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
با اینکه میخوای درس بخونی یا نه کاری ندارم :D ولی این هدفو دنبال کن :

کار کن و در کنارش درس بخون
نه اینکه درس بخونی و در کنارش کار کنی

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
پست های بچه ها رو میخونم یاد اون جمله معروف علم بهتر است یا ثروت میفتم
دیگه به جایی رسیده که همه بالاتفاق موافقن ثروت خیلی بهتره
آخه دوستان تو این اوضاع کار از کجا پیدا کنم ؟
کار بالاخره سرمایه میخواد
البته یه مدت میخواستم با یکی از دوستان گیم نت بزنیم ولی وقتی هزینه هاش رو بررسی کردیم موهای سرمون سیخ شد !

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تو برو دنبال کار...
تا زمانی که شغل خودت رو پیدا کنی و تجربه و مهارت کسب کنی خیلیه..
دغدغه ی سرمایه رو بذار واسه زمانی که موقع ش شد..
اگه بخوای منتظر سرمایه باشی و بعد بری تو کار.. مطمئن باش سرمایه ت به پای تجربه حروم میشه..

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
پست های بچه ها رو میخونم یاد اون جمله معروف علم بهتر است یا ثروت میفتم
دیگه به جایی رسیده که همه بالاتفاق موافقن ثروت خیلی بهتره
آخه دوستان تو این اوضاع کار از کجا پیدا کنم ؟
کار بالاخره سرمایه میخواد
البته یه مدت میخواستم با یکی از دوستان گیم نت بزنیم ولی وقتی هزینه هاش رو بررسی کردیم موهای سرمون سیخ شد !
فقط درس درس درس.... رتبه کنکور هرچی پایینتر بهتر ! ادامه تحصیل هرچی بیشتر بهتر ! خیلی ببخشید خریت نکن . تا سنت پایینه فقط درستو بخون. مدرک بیشتر ...سواد بیشتر... زندگی بهتر. نگاه به فلان مغازه دار و فلان درس خونده هم نکن... واقعیت غالب جامعه رو ببین . برو وضع 100 نفر رتبه 1 ا 100 کنکور سال 70 رو با 100 نفر رتبه 10000 تا 10100 مقایسه کن ببین بعد از 20 سال وضع کدام گروه بهتره:cool:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
فقط درس درس درس.... رتبه کنکور هرچی پایینتر بهتر ! ادامه تحصیل هرچی بیشتر بهتر ! خیلی ببخشید خریت نکن . تا سنت پایینه فقط درستو بخون. مدرک بیشتر ...سواد بیشتر... زندگی بهتر. نگاه به فلان مغازه دار و فلان درس خونده هم نکن... واقعیت غالب جامعه رو ببین . برو وضع 100 نفر رتبه 1 ا 100 کنکور سال 70 رو با 100 نفر رتبه 10000 تا 10100 مقایسه کن ببین بعد از 20 سال وضع کدام گروه بهتره:cool:
داداش یعنی شما هم میگین درس ؟
البته من صحبت اصلیم چیز دیگه ای بود.
گفتم امسال هرچی شدم برم یا صبر کنم واسه 94 که یه رشته درست حسابی قبول بشم؟

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
داداش یعنی شما هم میگین درس ؟
البته من صحبت اصلیم چیز دیگه ای بود.
گفتم امسال هرچی شدم برم یا صبر کنم واسه 94 که یه رشته درست حسابی قبول بشم؟
بله
هرچی شد نه. بخون که رشته درست و حسابی قبول بشی. اما امسال رو ولش نکن. تا حدی که میتونی برای امسال تلاش کن ، اگر نشد سال بعد. ولش نکن به امید شروع کردن از 6 ماه دیگه

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
چی بگم والا اوضاع ما هم مثه بقیه بچه های اینجا بدجور قمر در عقربه.
فعلا باید این 2-3 ماه رو تا کنکور تلاش کنیم ببینیم ماحصل کار چی میشه. غیر از پزشکی و دندونپزشکی و اینا تو رشته تجربی نون بیشتر تو چه رشته هاییه ؟

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
چی بگم والا اوضاع ما هم مثه بقیه بچه های اینجا بدجور قمر در عقربه.
فعلا باید این 2-3 ماه رو تا کنکور تلاش کنیم ببینیم ماحصل کار چی میشه. غیر از پزشکی و دندونپزشکی و اینا تو رشته تجربی نون بیشتر تو چه رشته هاییه ؟
ایشالا موفق میشی
پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی ...به نظر من در گروه تجربی غیر از اینا فایده نداره. شاید این حرفی که میخوام بزنم حرف تلخی باشه و به مذاق دوستان خوش نیاد ، اما بقیه رشته های تجربی مخصوصا در بخش بالینی همیشه یجور حسرت و حسودی نسبت به اون 3 تا رشته دارن. شما تصور کن کارمند یه اداره ای بشی ، اما هر چقدر تلاش کنی و کارت رو خوب انجام بدی ، باز هم همیشه کارمند درجه 2 حساب بشی. احساس خوبی نیست:confused:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
ایشالا موفق میشی
پزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی ...به نظر من در گروه تجربی غیر از اینا فایده نداره. شاید این حرفی که میخوام بزنم حرف تلخی باشه و به مذاق دوستان خوش نیاد ، اما بقیه رشته های تجربی مخصوصا در بخش بالینی همیشه یجور حسرت و حسودی نسبت به اون 3 تا رشته دارن. شما تصور کن کارمند یه اداره ای بشی ، اما هر چقدر تلاش کنی و کارت رو خوب انجام بدی ، باز هم همیشه کارمند درجه 2 حساب بشی. احساس خوبی نیست:confused:
درکت میکنم داداش
ما هنوزم این احساس رو داریم
گاهی اوقات حسرت میخورم به دوستاییم که یه روزی پشت یه میز و نیمکت مینشستیم ولی حالا اونا دارن پزشکی میخونن ما هم الافیم
البته از حق نگذریم شما پزشکی رو درنظر بگیر ؛
7 سال عمومی داری
2 سال طرح داری
حداقل 2 سال باید واسه تخصص بخونی ( حداقل 2 سال ! )
4 سال تخصصه
ینی با این اوصاف حداقل باس 15 سال درس بخونی تا یه ادم حسابی بشی. پزشک عمومی دیگه تو مملکت ما جایگاهی نداره. البته جایگاه کاری منظورمه وگرنه جایگاه اجتماعی قشر پزشک از هر قشری بالاتره.
ینی اینجوری 21 + 15 شد 36 سال ! پس دیگه کی زن ؟ کی بچه ؟ کی مسافرت ؟ کی عشق و حال ؟ :general609:

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
درکت میکنم داداش
گاهی اوقات حسرت میخورم به دوستاییم که یه روزی پشت یه میز و نیمکت مینشستیم ولی حالا اونا دارن پزشکی میخونن ما هم الافیم
7 سال عمومی داری
2 سال طرح داری
4 سال تخصصه
ینی با این اوصاف حداقل باس 15 سال درس بخونی تا یه ادم حسابی بشی. پزشک عمومی دیگه تو مملکت ما جایگاهی نداره. البته جایگاه کاری منظورمه وگرنه جایگاه اجتماعی قشر پزشک از هر قشری بالاتره.
ینی اینجوری 21 + 15 شد 36 سال ! پس دیگه کی زن ؟ کی بچه ؟ کی مسافرت ؟ کی عشق و حال ؟ :general609:
شما این رو هم در نظر داشته باشید که تخصص م جایی نداره تو مملکت ما به جز چند تخصص لوکس مثل ارتوپدی و پوست و چشم و گوش و حلق و بینی.
اگر هم خواسته باشی فوق تخصص بگیری دوره تحصیل به 25 سال افزایش پیدا میکن.

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
درکت میکنم داداش
7 سال عمومی داری
2 سال طرح داری
4 سال تخصصه

با مویی ؟:D. منو برای چی درک میکنی ؟ من نه پزشکم نه توی کادر پزشکی .بلا به دور ...کلی زحمت بکشم که آخرش مردم رو معالجه کنم. میخوام صد سال سیاه معالجه نشن. اصلا اگر بتونم خودم میکشمشون:D... من مخابرات و بیوالکتریک خوندم .ما دستگاه بی کیفیت میسازیم که بیمارستانها استفاده کنن مردم بمیرن:p
تازه چند تا نکته رو در نظر نگرفتی
پزشکی عمومی 7 سال
طرح بعد از عمومی اگر استریت نری برای تخصص ، 2 سال
تخصص حداقل 4 سال - قبلا اطفال 3 سال بود که الان شده 4 سال-
طرح بعد از تخصص -ضریب k- دو تا 3 سال
فوق تخصص یا فلوشیپ 2 سال
دوره و امتحان و سمینار و مقاله و کنفرانسهای مختلف 100 سال

عزیزم وقتی وارد کار علمی- پژوهشی میشی فارغ التحصیلی معنی نداره. هیچوقت نمیتونی بگی تموم شد از این به بعد دیگه تفریحه. فکر میکنی بقیه رشته ها فرقی میکنه ؟ رشته خودم رو بگم
کارشناسی 4 سال - حداقل-
کارشناسی ارشد 2.5 سال
دکترا 4 سال حداقل
فلوشیپ یا پست دکترا حداقل 2 سال
دوره و امتحان و سمینار و مقاله و کنفرانسهای مختلف 100 سال

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
شما این رو هم در نظر داشته باشید که تخصص م جایی نداره تو مملکت ما به جز چند تخصص لوکس مثل ارتوپدی و پوست و چشم و گوش و حلق و بینی.
اگر هم خواسته باشی فوق تخصص بگیری دوره تحصیل به 25 سال افزایش پیدا میکن.
رادیولوژی و پاتولوژی و قلب و جراحی و مغز و اعصاب و...هم جایگاه داره. تا اینجا شد 9 تا تخصص :D. به نظر من تخصص ها بجز اطفال و بیهوشی و این رشته های جدید - طب اجتماعی و اورژانس - حالا حالا ها جایگاهشون رو از دست نمیدن ، مخصوصا که خیلی از رشته ها در ایران و حتی در خارج فوق تخصص ندارن.

بالا