- نوشتهها
- 2,316
- لایکها
- 4,574
سلام دوستان گرانقدر.
امیدوارم مثل همیشه شاد باشین.
جای این تاپیک اینجا نبود بهتر بود تو بخش دانشگاه و تحصیل میزدم ولی اونجا مدت زیادیه که به حالت متروکه در اومده
این قسمت پزشکی سلامتم که نگا میکنی پر از تاپیک مشاوره اس. اصن بچه های اینجا مهره مار دارن که همه ازشون مشاوره میخوان
بریم سر اصل مطلب.
راستش من الان 20 سالم تموم شده و تو 21 سالگیم.
یه 2 ترم رفتیم صنایع ازاد خوندیم اقا به دلمون ننشست انصراف دادیم. خلاصه یه دوسالی هست الاف تو خونه نشستیم. البته غرغرهای مادر هم که جای خود داره که این 2 سال همیشه همراهیم کرده
سربازیم مشکلی نداریم همین باعث شد ما کلا بزنیم زیر درس و همه چیز.
ولی تصمیم گرفتم تو سال 93 یه حرکتی زده باشم. به قول مادرم میگه الان صفور شهرداریم لیسانس داره ولی تو دیپلمی
ولی تو یه دوراهی بزرگ گیر کردم. دلیل اصلی تاپیک زدنمم همینه درواقع.
امسال کنکور رو ثبت نام کردم میتونم شرکت کنم.
حالا یه سوالی پیش اومده برام.
بنظرتون همین امسال هرچی شدم برم یا دست نگه دارم واسه 94 که پزشکی دندونپزشکی بشم ؟
شوخی شوخی سنمون داره میره بالا.
کار و باری هم که نداریم.
فقط دوستان یه مساعدتی بکنن که این تاپیک فنا فی الله نشه
لطف کنین اگر پیشنهادی میدین دلیل هم بیارین که بشه یه تصمیم جامع گرفت.
امیدوارم مثل همیشه شاد باشین.
جای این تاپیک اینجا نبود بهتر بود تو بخش دانشگاه و تحصیل میزدم ولی اونجا مدت زیادیه که به حالت متروکه در اومده
این قسمت پزشکی سلامتم که نگا میکنی پر از تاپیک مشاوره اس. اصن بچه های اینجا مهره مار دارن که همه ازشون مشاوره میخوان
بریم سر اصل مطلب.
راستش من الان 20 سالم تموم شده و تو 21 سالگیم.
یه 2 ترم رفتیم صنایع ازاد خوندیم اقا به دلمون ننشست انصراف دادیم. خلاصه یه دوسالی هست الاف تو خونه نشستیم. البته غرغرهای مادر هم که جای خود داره که این 2 سال همیشه همراهیم کرده
سربازیم مشکلی نداریم همین باعث شد ما کلا بزنیم زیر درس و همه چیز.
ولی تصمیم گرفتم تو سال 93 یه حرکتی زده باشم. به قول مادرم میگه الان صفور شهرداریم لیسانس داره ولی تو دیپلمی
ولی تو یه دوراهی بزرگ گیر کردم. دلیل اصلی تاپیک زدنمم همینه درواقع.
امسال کنکور رو ثبت نام کردم میتونم شرکت کنم.
حالا یه سوالی پیش اومده برام.
بنظرتون همین امسال هرچی شدم برم یا دست نگه دارم واسه 94 که پزشکی دندونپزشکی بشم ؟
شوخی شوخی سنمون داره میره بالا.
کار و باری هم که نداریم.
فقط دوستان یه مساعدتی بکنن که این تاپیک فنا فی الله نشه
لطف کنین اگر پیشنهادی میدین دلیل هم بیارین که بشه یه تصمیم جامع گرفت.