• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره با دوستان پرشین تولز

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
آخه بحث اینجاس بالفرض من گذاشتم واسه سال 94 ؛ چه تضمینی وجود داره که همون پزشکی قبول بشم
امسالم پزشکی و اینا نمیشم. دل خودمو الکی نباید صابون بزنم بهرحال واقعیته

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
تضمین اون انگیزه و تلاش خودت واسه درس خوندنه.
اصلا راحت نیست قبول شدن تو این سه رشته.رقابت تو کنکور تجربی خیلی بالاس.
وضع درسیت چطور بوده دبیرستان؟پایه علمیت چطوره؟

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تضمین اون انگیزه و تلاش خودت واسه درس خوندنه.
اصلا راحت نیست قبول شدن تو این سه رشته.رقابت تو کنکور تجربی خیلی بالاس.
وضع درسیت چطور بوده دبیرستان؟پایه علمیت چطوره؟
بله دیگه رقابتش که مشخصه.
والا وضع درسیمم متوسط بود.
آش دهنسوزی نبودیم.
خنگ و خوله هم نبودیم :D

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
اگه این توانایی تو خودت میبینی حتما ارزشش داره یه سال درس بخونی واسه این رشته ها.
ولی خب گفتنش آسونه عملش کردن سخته باید یه سال مثل ربات درس بخونی!:D
تازه به قول خودت بازم هیچ تضمینی وجود نداره قبول بشی.چون کنکور با آدم شوخی نداره اونم کنکور تجربی.:mad::confused:
چنون سوالای زیست میپیچونن تو هم که انگار چه خبره.باید کل کتابای زیست 30 بار بخونی تا مطمئن شی میتونی درصدی بزنی!:eek:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
فقط درس درس درس.... رتبه کنکور هرچی پایینتر بهتر ! ادامه تحصیل هرچی بیشتر بهتر ! خیلی ببخشید خریت نکن . تا سنت پایینه فقط درستو بخون. مدرک بیشتر ...سواد بیشتر... زندگی بهتر. نگاه به فلان مغازه دار و فلان درس خونده هم نکن... واقعیت غالب جامعه رو ببین . برو وضع 100 نفر رتبه 1 ا 100 کنکور سال 70 رو با 100 نفر رتبه 10000 تا 10100 مقایسه کن ببین بعد از 20 سال وضع کدام گروه بهتره:cool:
افتک عزیز استاد ما تو ارشد دکترای برق هست با چشم خودم دیدم برگه هاشو ماهی 1400 میدن بش واسه 3 روز اومدن دانشگاه
بگو جای دیگه ام درس بده میشه ماهی 3 تومن نه 4 تومن!!
الان جایی که من کار میکنم یه مغازه 20 متری که فقط ماهی 25 تا 30 تومن چک پاس میکنه! یعنی ماهی 30 درامد!
درس خوبه به شرطی که به قصد رفتن باشه که کارتو تسهیل کنه

Sent from my F**king life

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
ملتم تو دانشگاه نشستن میگن بیا بیگیر برو تو کلاسای پزشکی:eek: سخته خوب اما شدنیه:)

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
درباره نون پرسیدید . زمانی که من ترمودینامیک خونم هیچ خری نمیرفت بخونه اگرم میرف فقط واسه مدرکش بود اما من ایده داشتم خیلی کارا کردم ..
ایده مهمه . عرضه مهمه
فقطم کنکوره تجربی بده و تلاش کن واسه پزشکی .. بعد داروسازی ... تجربی حسابداریم داره! اما مثلا تو که 20 سالته حیفه بری حسابدار شی! ( برا مثال گفتم ) انقدم نگران پول نباش! بعدشم 12 سال کدومه مومن؟ دندونپزشکی 6 سال درس نهایت 2 3 سال دوره خدمت ( مثلا بیفتی زاهدان که خدمتت 8 ماهم نمیشه ) یعنی تو 27 28 سالگی یه نیروی خوبی! تا اون موقع یه پولی واسه اجاره مطب میذاری کنار و بعدشم لذت زندگیو میبری! فقط چیزه بابای گرامیم دو دستی که هیچ دو دستم قرض کن 4 دستی بچسب تا میتونی بتیغ و اصلا به فکر کار نباش از کسیم قرض نکن وامم نگیر . چون بعدا که شد 30 سالت حسرت میخوری چرا تو دوره تحصیل جونه الکی کندی؟ فقط نیروتو بذار رو درس ... همین ... به حرفه اسکل جماعتم که بی کارو بی مصرفه بیس چاری تو پی تی میپلکه هم گوش نکن...

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
حرفای افتک رو گوش کن ؛ بی تعارف بگم داره راه سعادت رو نشونت میده :general601:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
چی بگم والا تو دوراهی گیر کردم
از طرفی من خیلی زیاده طلبم! نمیدونم حس خوبیه یا بد ولی به کم قانع نمیشم
منم دوس دارم ماشین و خونه آنچنانی داشته باشم :D
از یه طرف میگم بذارم واسه 94 ولی تا اون موقع هزار و یک اتفاق
از طرف دیگه هم حرف بچه ها درسته، یه دندونپزشکی بخونی بعدش پول پارو میکنی
دیشبم تو اینترنت یه چرخی زدم دیدم تاثیر معدل واسه 94 دیگه مثبت نیست ممکنه از 25 درصدم بیشتر بشه. اونم با اون معدل دیپلم افتضاح ما دیگه چه شود :D
میترسم دوباره بذارم واسه 94 ولی بشه همین آش و همین کاسه
یعنی هر روز خوش گذرونی و مسافرت و خلاصه همه چی الا درس

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
افتک عزیز استاد ما تو ارشد دکترای برق هست با چشم خودم دیدم برگه هاشو ماهی 1400 میدن بش واسه 3 روز اومدن دانشگاه
بگو جای دیگه ام درس بده میشه ماهی 3 تومن نه 4 تومن!!
الان جایی که من کار میکنم یه مغازه 20 متری که فقط ماهی 25 تا 30 تومن چک پاس میکنه! یعنی ماهی 30 درامد!
درس خوبه به شرطی که به قصد رفتن باشه که کارتو تسهیل کنه

Sent from my F**king life
خدا خفت نکنه سعید:D:D. سعید عزیز هم با رشته برق دشمنی ذاتی داره:general211:. خداوکیلی اگر من درآمدم فقط 4 تومن در ماه بود ، میتونستم پرشیای مدل 84 بخرم ؟! o_O فوق فوقش میتونستم یه مازراتی درب و داغون بخرم !:general304:. بیا تیم ویوئر از حساب بانکیم بدم ببینی چجوری پولهای دهاتیا رو چاپیدم فرستادم اونور :p.تازه کلی هم زیر تختم قایم کردم
چی بگم والا تو دوراهی گیر کردم
از طرفی من خیلی زیاده طلبم! نمیدونم حس خوبیه یا بد ولی به کم قانع نمیشم
منم دوس دارم ماشین و خونه آنچنانی داشته باشم :D
از یه طرف میگم بذارم واسه 94 ولی تا اون موقع هزار و یک اتفاق
از طرف دیگه هم حرف بچه ها درسته، یه دندونپزشکی بخونی بعدش پول پارو میکنی
دیشبم تو اینترنت یه چرخی زدم دیدم تاثیر معدل واسه 94 دیگه مثبت نیست ممکنه از 25 درصدم بیشتر بشه. اونم با اون معدل دیپلم افتضاح ما دیگه چه شود :D
میترسم دوباره بذارم واسه 94 ولی بشه همین آش و همین کاسه
یعنی هر روز خوش گذرونی و مسافرت و خلاصه همه چی الا درس
عزیزم شما میخوای یکی بهت تضمین بده که اگر شروع کنی به درس خوندن حتما 5 سال دیگه فلان قدر پول داری ؟ من یه سوال دارم ! اگر درس نخونی تضمینی داری که بتونی حداقل از نظر مالی موفق باشی ؟ حالا اعتبار و غیره اصلا هیچی. زندگی که به شرط چاقو نیست :D.اما با درس خوندن حداقل اطمینان بیشتری داری. دور و برت افراد زیادتری هستن که با درس خوندن تونستن پول در بیارن. رفته بودم بلیط بخرم ، آژانسیه گفت ببین این دکتر ... پارسال 400 میلیون فقط پول بلیط هواپیماش بوده:general410:. حالا خرج سفرهاش رو خودت حساب کن:confused:

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
حلول روح افتک و ftec و "افتک افتک افتک" و " افتکم.افتکم.افتکم" و ... در افتکم مبارک!:D
سال نو هم مبارک
------------

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
حلول روح افتک و ftec و "افتک افتک افتک" و " افتکم.افتکم.افتکم" و ... در افتکم مبارک!:D
سال نو هم مبارک
------------
سلام دکتر جان. خوبید ؟
سال نو شما هم مبارک باشه. ان شاء الله سال آینده همراه با شادی و سلامتی و موفقیت روزافزون برای شما و خانواده محترم باشه

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز قبولی توی رشته پزشکی دانشگاه سراسری به این راحتی نیست و مطمئن باشید امسال قبول نمی شید ولی اگه پشتکار داشته باشید و از همین فردا روزی 12 ساعت درس بخونید، تست بزنید، کلاس برید، شب زود بخوابید، صبح زود بلند بشید و زندگیتون رو بر اساس یه برنامه منظم تنظیم کنید بهتون قول میدم رتبتون میتونه زیر 1000 هم بیاد. شما یکسال تلاش می کنی ولی یک عمر مزد زحمت این یکسال رو می تونید بگیرید. ولی مساله اینه که خیلی ها حوصله اجرای همچین برنامه ای رو ندارن(مثلا خودم) و خیلی از زیرش در میرن و وقتشون رو صرف کارای الکی می کنن بنابراین نباید انتظار رتبه خوب و دانشگاه خوب رو داشته باشن. البته اگه واقعا به این رشته علاقه دارید و می بینید تواناییش رو دارید از الان واسش بخونید.

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
یون تنگ+اراده+پشتکار و استعداد داری؟
پس وقت بزار برای پزشکی سراسری قبول شدن
بعلاوه اینکه الان ممکنه بگی اینا رو دارم ولی بعد دو ماه ممکنه یهو زده بشی همه چی رو بزاری کنار
خیلی بیماری های روحی و جسمی هم میاد سراغت از افسردگی بالا رفتن نمره عینک تا ....
یکی از چیزایی که تو ایران آدم رو پیر میکنه پشت کنکور بودنه

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
داداش نمی‌خوام ناامیدت کنم ولی می‌خوام مثه برادر یکم بزرگتر باهات حرف بزنم... شما دو ترم صنایع (که در برابر پزشکی بچه‌بازیه!) خوندی و به همین راحتی ولش کردی و دو سااااال (بشینی فک کنی چند سال دیگه حسرتشو می‌خوری که به بطالت گذروندیش!) عشقو حال کردی!
کلی پشتت باد خورده و یه ذره مطالب درسی‌ای هم که بلد بودی یادت رفته!
میگی تو دوران تحصیلم معمولی بودی، بعد چطور می‌خوانی بشینی یه ساله واسه پزشکی بخونی و قبول شی؟؟
پروسه قبولی تو چنین رشته‌هایی از سال دوم دبیرستان شروع میشه و دو سه سال بشدت وحشتناک و فشرده‌اس...
بنظر من رویابافی و امیدوار بودن خیلی خوبه، چون آدم با همین چیزا زنده‌اس ولی یکم واقع‌بینی رو هم قاطیش کن و یه حرکتی بکن که فروردین ۹۴ نشینی بگی ما که پزشکی قبول بشو نبودیم چرا الکی یه سال دیگه از جوونیمونو هدر دادیم!
از لحظه لحظه عمرت استفاده کن... ;)

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
به چی علاقه داری؟
دانشگاه برو همون رشته مرتبط رو بخون بهت قول میدم موفق میشی
من خودم موقع دانشگاه فکر میکردم به هیچی علاقه ندارم همینجوری یه چیزی رفتم
بعد که گذشت فهمیدم علاقم به چی بوده
پس مشکل از من بود که علاقه و استعدادم رو به موقع کشف نکرده بودم
و الان افسوس میخورم که چرا رشته دانشگاهیم با علاقم یکی نیست

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن.
والا مشکل همینجاست دیگه. قبولی تو این رشته ها شوخی نیست و یه اراده بزرگ ‍‍میخواد.
دیگه اینجا همه بچه ها خودی هستن میشه همدیگه رو درک کنیم.
میدونین بزرگترین مشکل من چیه ؟‌
بزرگترین مشکلم اینه که به کم قانع نیستم. میگم نکنه الان برم دانشگاه بعدش 4 سال دیگه حیرون و الاف باشم.
از طرفیم امسال دوس دارم هرچی شده برم یه دانشگاه نزدیک شهرای شمالی. والا دیگه از این شهرمون خسته شدم. دیگه سوراخ و سنبه ای رو نداره که نگشته باشم.
دیگه از طبیعت کویری خسته شدم دوس دارم یه 4 5 سالی رو تو شهرای شمالی یا حداقل نزدیک شما بگذرونم.
همین 2 3 ماه رو میخونم تا ببینم چیکار میکنم
شاید اوضاعم خرابتر از اون چیزی باشه که فک میکنم.
شایدم بهتر.

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن.
والا مشکل همینجاست دیگه. قبولی تو این رشته ها شوخی نیست و یه اراده بزرگ ‍‍میخواد.
دیگه اینجا همه بچه ها خودی هستن میشه همدیگه رو درک کنیم.
آقا کنکور قبول شدن و پزشکی خوندن به این سختی هم که شما فکر میکنی نیست. مگه میخوای فبل هوا کنی بابا :D. عزیز جان من الان 15-16 ساله که از فضای کنکور و درسهای مدرسه فاصله گرفتم. 11 سال هم درس تخصصی مهندسی خوندم. اما همین الان حاضرم با هرکی میخواد شرط ببندم-شرط 100 میلیون - که میتونم توی کنکور سال 94 ، پزشکی یکی از دانشگاههای تهران رو قبول بشم. تازه شغلم را هم تعطیل نمیکنم. مطالعه تخصصی خودم را هم ادامه میدم.

هرکی شرط میبنده بیاد جلو:D

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
آقا کنکور قبول شدن و پزشکی خوندن به این سختی هم که شما فکر میکنی نیست. مگه میخوای فبل هوا کنی بابا :D. عزیز جان من الان 15-16 ساله که از فضای کنکور و درسهای مدرسه فاصله گرفتم. 11 سال هم درس تخصصی مهندسی خوندم. اما همین الان حاضرم با هرکی میخواد شرط ببندم-شرط 100 میلیون - که میتونم توی کنکور سال 94 ، پزشکی یکی از دانشگاههای تهران رو قبول بشم. تازه شغلم را هم تعطیل نمیکنم. مطالعه تخصصی خودم را هم ادامه میدم.

هرکی شرط میبنده بیاد جلو:D
داداش حانم به قربانت دیگه اینجوریام که میگی نیستا :D اینجور رشته ها اصلا به اون نحوی نیستن که هرکسی بتونه واردشون بشه. البته منظورم از هرکسی شما نیستی منظورم داوطلبایی هست که کنکور میدن.

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
داداش حانم به قربانت دیگه اینجوریام که میگی نیستا :D اینجور رشته ها اصلا به اون نحوی نیستن که هرکسی بتونه واردشون بشه. البته منظورم از هرکسی شما نیستی منظورم داوطلبایی هست که کنکور میدن.

چرا اینجوری نیست ؟ عزیز جان یه عده آدم کلاش از کنکور غول ساختن که از بغلش نون بخورن. یارو میاد توی تلویزیون همچین از تغذیه و **** غذایی در سال کنکور حرف میزنه که انگار میخوان فضانورد برای سفر مریخ آماده کنن:D. بخدا ناسا هم همچین برنامه دقیقی برای فضانوردهاش نمیذاره:p
سالی که ما کنکور دادیم دقیقا بیشترین تعداد داوطلب در طول تاریخ کنکور ایران بود.ظرفیت دانشگاه ها هم از الان خیلی کمتر بود. امکانات حال حاضر هم نبود. شما الان میتونی مثل آب خوردن هرجایی که اشکال درسی داشتی از اینترنت کمک بگیری. خدا رو شکر کم هوش و کم توان ذهنی هم که نیستی ! پس دیگه عذری نداری. تنبلی نکن بشین بخون، من اعصاب ندارم میام میزنم بریتیش اسپنکت میکنما :D

بالا