بله دیگه رقابتش که مشخصه.تضمین اون انگیزه و تلاش خودت واسه درس خوندنه.
اصلا راحت نیست قبول شدن تو این سه رشته.رقابت تو کنکور تجربی خیلی بالاس.
وضع درسیت چطور بوده دبیرستان؟پایه علمیت چطوره؟
افتک عزیز استاد ما تو ارشد دکترای برق هست با چشم خودم دیدم برگه هاشو ماهی 1400 میدن بش واسه 3 روز اومدن دانشگاهفقط درس درس درس.... رتبه کنکور هرچی پایینتر بهتر ! ادامه تحصیل هرچی بیشتر بهتر ! خیلی ببخشید خریت نکن . تا سنت پایینه فقط درستو بخون. مدرک بیشتر ...سواد بیشتر... زندگی بهتر. نگاه به فلان مغازه دار و فلان درس خونده هم نکن... واقعیت غالب جامعه رو ببین . برو وضع 100 نفر رتبه 1 ا 100 کنکور سال 70 رو با 100 نفر رتبه 10000 تا 10100 مقایسه کن ببین بعد از 20 سال وضع کدام گروه بهتره
خدا خفت نکنه سعید. سعید عزیز هم با رشته برق دشمنی ذاتی داره:general211:. خداوکیلی اگر من درآمدم فقط 4 تومن در ماه بود ، میتونستم پرشیای مدل 84 بخرم ؟! فوق فوقش میتونستم یه مازراتی درب و داغون بخرم !:general304:. بیا تیم ویوئر از حساب بانکیم بدم ببینی چجوری پولهای دهاتیا رو چاپیدم فرستادم اونور .تازه کلی هم زیر تختم قایم کردمافتک عزیز استاد ما تو ارشد دکترای برق هست با چشم خودم دیدم برگه هاشو ماهی 1400 میدن بش واسه 3 روز اومدن دانشگاه
بگو جای دیگه ام درس بده میشه ماهی 3 تومن نه 4 تومن!!
الان جایی که من کار میکنم یه مغازه 20 متری که فقط ماهی 25 تا 30 تومن چک پاس میکنه! یعنی ماهی 30 درامد!
درس خوبه به شرطی که به قصد رفتن باشه که کارتو تسهیل کنه
Sent from my F**king life
عزیزم شما میخوای یکی بهت تضمین بده که اگر شروع کنی به درس خوندن حتما 5 سال دیگه فلان قدر پول داری ؟ من یه سوال دارم ! اگر درس نخونی تضمینی داری که بتونی حداقل از نظر مالی موفق باشی ؟ حالا اعتبار و غیره اصلا هیچی. زندگی که به شرط چاقو نیست .اما با درس خوندن حداقل اطمینان بیشتری داری. دور و برت افراد زیادتری هستن که با درس خوندن تونستن پول در بیارن. رفته بودم بلیط بخرم ، آژانسیه گفت ببین این دکتر ... پارسال 400 میلیون فقط پول بلیط هواپیماش بوده:general410:. حالا خرج سفرهاش رو خودت حساب کنچی بگم والا تو دوراهی گیر کردم
از طرفی من خیلی زیاده طلبم! نمیدونم حس خوبیه یا بد ولی به کم قانع نمیشم
منم دوس دارم ماشین و خونه آنچنانی داشته باشم
از یه طرف میگم بذارم واسه 94 ولی تا اون موقع هزار و یک اتفاق
از طرف دیگه هم حرف بچه ها درسته، یه دندونپزشکی بخونی بعدش پول پارو میکنی
دیشبم تو اینترنت یه چرخی زدم دیدم تاثیر معدل واسه 94 دیگه مثبت نیست ممکنه از 25 درصدم بیشتر بشه. اونم با اون معدل دیپلم افتضاح ما دیگه چه شود
میترسم دوباره بذارم واسه 94 ولی بشه همین آش و همین کاسه
یعنی هر روز خوش گذرونی و مسافرت و خلاصه همه چی الا درس
سلام دکتر جان. خوبید ؟حلول روح افتک و ftec و "افتک افتک افتک" و " افتکم.افتکم.افتکم" و ... در افتکم مبارک!
سال نو هم مبارک
------------
آقا کنکور قبول شدن و پزشکی خوندن به این سختی هم که شما فکر میکنی نیست. مگه میخوای فبل هوا کنی بابا . عزیز جان من الان 15-16 ساله که از فضای کنکور و درسهای مدرسه فاصله گرفتم. 11 سال هم درس تخصصی مهندسی خوندم. اما همین الان حاضرم با هرکی میخواد شرط ببندم-شرط 100 میلیون - که میتونم توی کنکور سال 94 ، پزشکی یکی از دانشگاههای تهران رو قبول بشم. تازه شغلم را هم تعطیل نمیکنم. مطالعه تخصصی خودم را هم ادامه میدم.تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن.
والا مشکل همینجاست دیگه. قبولی تو این رشته ها شوخی نیست و یه اراده بزرگ میخواد.
دیگه اینجا همه بچه ها خودی هستن میشه همدیگه رو درک کنیم.
داداش حانم به قربانت دیگه اینجوریام که میگی نیستا اینجور رشته ها اصلا به اون نحوی نیستن که هرکسی بتونه واردشون بشه. البته منظورم از هرکسی شما نیستی منظورم داوطلبایی هست که کنکور میدن.آقا کنکور قبول شدن و پزشکی خوندن به این سختی هم که شما فکر میکنی نیست. مگه میخوای فبل هوا کنی بابا . عزیز جان من الان 15-16 ساله که از فضای کنکور و درسهای مدرسه فاصله گرفتم. 11 سال هم درس تخصصی مهندسی خوندم. اما همین الان حاضرم با هرکی میخواد شرط ببندم-شرط 100 میلیون - که میتونم توی کنکور سال 94 ، پزشکی یکی از دانشگاههای تهران رو قبول بشم. تازه شغلم را هم تعطیل نمیکنم. مطالعه تخصصی خودم را هم ادامه میدم.
هرکی شرط میبنده بیاد جلو
داداش حانم به قربانت دیگه اینجوریام که میگی نیستا اینجور رشته ها اصلا به اون نحوی نیستن که هرکسی بتونه واردشون بشه. البته منظورم از هرکسی شما نیستی منظورم داوطلبایی هست که کنکور میدن.