• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره با دوستان پرشین تولز

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
پزشکی میخوای قبول بشی؟ LOL
اینا که پزشکی قبول میشن نصفشون وسطش ترک تحصیل میکنن
شما دوترم صنایع خوندی خسته شدی؟(مکانیکم نه صنایع:دی)

Sent from my C5303 using Tapatalk

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
پزشکی میخوای قبول بشی؟ LOL
اینا که پزشکی قبول میشن نصفشون وسطش ترک تحصیل میکنن
شما دوترم صنایع خوندی خسته شدی؟(مکانیکم نه صنایع:دی)

Sent from my C5303 using Tapatalk
بابا انقدر این بنده خدا رو ناامید نکنید. این آمارها رو از کجاتون در میارین آخه ؟:D نصف دانشجوهای پزشکی وسطش انصراف میدن ؟؟ میشه اصلا همچین چیزی ؟ مردم داریم ؟:D

خطاب به استارتر : آقا اینا خودشون همشون پزشکی میخونن میخوان دست زیاد نشه:p . به اون خدایی که بهش اعتقاد ندارم ، دقیقا همین حرفها رو به ما هم میگفتن... هرکی بیشتر از همه میگفت درس به درد نمیخوره ، همیشه اولین نفری بود که بعدا سر کنکور و کلاس میدیدمش:confused:

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بابا انقدر این بنده خدا رو ناامید نکنید. این آمارها رو از کجاتون در میارین آخه ؟:D نصف دانشجوهای پزشکی وسطش انصراف میدن ؟؟ میشه اصلا همچین چیزی ؟ مردم داریم ؟:D

@استارتر : آقا اینا خودشون همشون پزشکی میخونن میخوان دست زیاد نشه:p . به اون خدایی که بهش اعتقاد ندارم ، دقیقا همین حرفها رو به ما هم میگفتن... هرکی بیشتر از همه میگفت درس به درد نمیخوره ، همیشه اولین نفری بود که بعدا سر کنکور و کلاس میدیدمش:confused:
نمی خوام وارد بحث بشم برقُ به چالش بکشم! :general404: فقط خواستم بگم استارتر که زدی یه نفر دیگه اس! :D

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
نمی خوام وارد بحث بشم برقُ به چالش بکشم! :general404: فقط خواستم بگم استارتر که زدی یه نفر دیگه اس! :D
برق سرور رشته های عالم فانی و باقیه !:cool:
عجب خنگیه این ادیتور پی تی ! من زدم @ ..استارتر ...خودش رفته یوزر استارتر رو پیدا کرده:eek:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
صنایع رو به این دلیل ول کردم چون علاقه نداشتم
وگرنه تو رشته های رشته ریاضی شاید بشه گفت صنایع چرت ترین و اسون ترین رشته واسه کارشناسیه
بعدشم زورم میومد پول بی زبون رو ترمی 600 700 بدم به دانشگاه ازاد

Last edited:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
ببین داداش گلم اولا هیچ سنی واسه درس خوندن دیر نیست . شما که همین الانش هم سنی نداری و تازه اول راه هستی . آدم هست تو 30 یا حتی 40 سالگی
درس خوندن شروع کرده و موفق هم شده . یا حتی بعضی از این سن بالاها بودن که خیلی موفق تر از اون هایی بودن که تو 18 سالگی رفتن دانشگاه . همین
الانش تو آلمان یکی از پزشک های معروفشون هست که تازه تو 32 سالگی وارد رشته پزشکی شده و الان یکی از معروف ترین جراح هاشون هست . این ایده رو
هم که به هر قیمتی و هر جایی و هر رشته ای که شده بری درس بخونی بنداز دور . به نظر من اگه شما بتونی یه رشته ی خوب توی یه دانشگاه خوب ( صنعتی
شریف یا دانشگاه تهران یا .... ) بری نه تنها می ارزه که 1 سال دیگه هم واسش وقت بزرای حتی اگه بیشتر هم وقت بزاری ارزشش داره . الان یکی از دوستای
خودم با رتبه 20 کنکور و با مدرک کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف داره ماهی خدا تومن تو آمریکا درمیاره اونوقت یکی دیگه از دوستامون با
دکتری برق از این دانشگاه کشکی ها رفته تو یکی از شعبه های دورافتاده دانشگاه آزاد توی یکی از شهرستان های دور با ماهی حدود 1.5 مثلا استاد شده .
یه زمانی بود که طرف به هر قیمتی میخواست بره دانشگاه و واسش مهم نبود چی و کجا .ولی الان این قدر از این مدرک های کیلویی دانشگاه آزاد و علمی
کاربردی و پیام نور و غیر انتفاعی و.... زیاد شده و این قدر شرایط ورود به دانشگاه ساده شده که هر کسی میتونه بره یه مدرک بگیره ( تو فامیل خود ما 7 یا 8
تا از خانوم های متاهل بالای 45 سال رفتند دانشگاه و الان همشون لیسانس و فوق لیسانس هستند تازه یکیشون تو این سن دکتری هم گرفته ) . خلاصه مخلص
کلام اینکه کیفیت کار مهمه نه دیر یا زودیش . فیزیکدان آمریکایی هست که تازه تو 25 سالگی فیزیک خوندن شروع کرده و نوبل هم برده . اونوقت دانشجوی ایرانی
داریم تو 14 سالگی دیپلم گرفته و تو 21 سالگی دکتری و تا آخر عمرش هم یه کار علمی ارزشمند نکرده . پس کلا یه چند سال دیر یا زود رفتن به دانشگاه مهم نیست .
بعدش شما گفتی اگه دوران تحصیلت طولانی بشه به عشق و حال نمیرسی ؟ ببین خود تحصییل کردن هم یه لذته اگه واقعا به علم علاقه مند باشی . کلا از لحاظ
فلسفی زندگی چیز زیادی نداره که به آدم بده و تقریبا اکثرا افراد وقتی به آخر راه میرسن هر چقدر هم زندگی پر باری داشته باشن باز احساس حسرت میکنن . پس
فکر نکن اگه مثلا 10 سال درس بخونی از عشق و حال جا میمونی .ولی تکلیفت رو با خودت معلوم اگه واقعا به درس علاقه نداری و الان جو گیر شدی خوب مطمئنا
درس خوندن برات شکنجه خواهد بود در این حالت من بهت پیشنهاد میکنم یه رشته ی ساده برو یه مدرک بگیر که صفر نباشی بعدش بچسب به کار ولی اگه واقعا به
درس یا رشته ی خاصی علاقه مند هستی نه تنها 1 سال بلکه 5 سال هم ارزش داره که واسش وقت بزاری . شما الان ببین یه کشوری مثل آلمان یا انگلیس با 70
میلیون جمعیت هر کدوم حدود 120 تا جایزه نوبل بردن اونوقت 1.5 میلیارد مسلمان با 20 برابر جمعیت دانشگاهی این کشورها تنها 1 دونه نوبل علوم بردن اونم مشترک
با دونفر دیگه ( عبدالسلام تو فیزیک ) . پس ما یه جای کارمون میلنگه ماها دانشگاه میریم واسه تجمل نه درک و کشف حقایق . و تا وقتی هم که به جای کیفیت تحصیلات
به کمیت و دیر یا زودیش فکر کنیم همیشه همین طور میمونیم . شما اگه تو 50 سالگی دکترا بگیری ولی یه کار ارزنده علمی بکنی خیلی بیشتر ارزش داره تا اینکه تو 25
سالگی دکترا بگیری ولی تا آخر عمرت خروجی علمیت صفر باشه .

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
ببین داداش گلم اولا هیچ سنی واسه درس خوندن دیر نیست .

اون آب تهرانی که خوردی حلالت باشه :cool:. اصولا این تهرانی ها حرف میزنن ، آدم بی اختیار لذت می بره. به جان خودم :D

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
من با حرف دوستمون demo13621362 کاملا موافقم، انصافا آدم حتی اگه بهترین زن و بچه رو داشته باشه و کلی هم پول و خونه زندگی خوب ولی از علم، هنر و صنعت چیزی ندونه بازم تو زندگیش به جای بالایی نرسیده. کلا دنبال علم و دانش بودن خودش لذت خاصی داره که اگه بتویند بهش برسید زندگیتون از این رو به اون رو میشه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به نظر من اگه شما بتونی یه رشته ی خوب توی یه دانشگاه خوب ( صنعتی
شریف یا دانشگاه تهران یا .... ) بری نه تنها می ارزه که 1 سال دیگه هم واسش وقت بزرای حتی اگه بیشتر هم وقت بزاری ارزشش داره . الان یکی از دوستای
خودم با رتبه 20 کنکور و با مدرک کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف داره ماهی خدا تومن تو آمریکا درمیاره اونوقت یکی دیگه از دوستامون با
دکتری برق از این دانشگاه کشکی ها رفته تو یکی از شعبه های دورافتاده دانشگاه آزاد توی یکی از شهرستان های دور با ماهی حدود 1.5 مثلا استاد شده .
.
نظر شما در مورد مستند یک و دو " میراث آلبرتا " چیه؟

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
با اجازه ی استارتر جوان :)
با این شرایط برم دانشگاه یا نه؟
درود بزرگواران به همیاریتون نیاز دارم.
من دیپلم تجربی هستم دانشگاه علمی کاربردی ذر سه رشته کامپیوتر:
1-کاردانی فنی نرم افزار-برنامه سازی کامپیوتری
2-کاردانی فنی ارتباطات و فناوری اطلاعات(ict)
3-کاردانی فنی فناوری ارتباطات و اطلاعات(ICT)
از طزیق سایت جامع علمی کاربردی ثبت نام کردم و دو یا سه روز دیگه نتایج در سایت سنجش اعلام میشه.. با این تفاسیر زیر به بنده بگید برم دانشگاه یا نه؟(با غیر این سه رشته دیگه نمیتونم هیچ رشته ی دیگه یی رو بخونم با این سنم دیگه حوصله ی درس خوندن ندارم یا دانشگاه نمیرم یا اگه برم فقط میخوام کامپیوتر بخونم تا زود پاسشون کنم بره پی کارش چون هم علاقه دارم هم دستی توش دارم.تو شهرمون فقط این سه تا رشته برای کامپیوتر دانشگاه داره بقیه رشته های کامپیوتر اینجا نیست))
1-سن 31
2-دیپلم تجربی
3-علایق کلا نرم افزاری از سخت افزار بدم میاد.
4-الان بیکارم و سرمایه هم ندارم (8 سال جون کندم تو کارخونه ها کار کردم ولی تو بورس پولم پرید همش فقط 2 تومن برام باقی مونده کمی هم به خانواده و پدرم طی این سالهاقرض دادم که میدونم دیگه بر نمیگرده)
5-میدونم اگه برم دانشگاه بعد 4 5 سال که مدرک بگیرم دیگه تو اون سن مدرک برای کارم به دردم نمیخوره چون 36 ساگی هیچ جا استخدام نمیکنند ولی از اونجایی که قصدم برای ازدواج موند برای 36 سالگی به بعد اقلا میگم یه لیسانس بگیرم بزارم جیبم نگن یارو هم دیر ازدواج کرده هم پول نداشته از اینورم درسم که نخونده و دیپلمه!تو اجتماع هم نگن دیپلمه هست اونم تو این دوره زمونه!!شان اجتماعی منظورمه .البته میدونم الان مساله اصلی پول داشتنه که اعتبار به ادم میده ولی هرجوری هم نگاه کنیم باز لیسانسه بودن بهتر از دیپلم بودنه اونم هر سنی باشی مهم نیست.
6-دانشگاه های دیگه(دولتی) نمیتونم برم چون دنبال کار میگردم و نمیتونم هم کلاس دولتی برم هم کار کنم چون شدنی نیست اگه کارخونه یا اینجور جاها کار کنم مرخصی روزانه بهم نمیدند ولی علمی کاربردی رو میشه مرخصی گرفت و کاریش کرد.بقیه دانشگاه ها نه
7-خودم میدونم ارزش دانشگاه هایی که بدون کنکوره خیلی کمه ولی بالا گفتم که مهم اینه که یه مدرک حداقل لیسانس بگیریم بزاریم جیبمون مهم نیست از کجا باشه فردا کسی پرسید مدرکت چیه بگیم لیسانسه نگیم دیپلم!
8-اگه دانشگاه برم چه فرصتایی رو از دست میدم؟(با توجه به سن بالام) و برعکس چه فرصتایی ممکنه بدست بیارم؟(اگه فرصتی به نظرتون متصورین)
9-تو این سن من میشه برنامه نویسی یاد گرفت و ازش درامد کرد طی حداکثر 2 سال بعد؟
10-نظراتتون رو بی پرده بگید که برم یا نه.
11-از اونجایی که دانشگاه علمی کاربردی اول فوق دیپلم میده و بعد دوباره باید ثبت نام کنی برای لیسانس و ناپیوسته هست کمی بیشتر از دانشگاه های دیگه طول میکشه یعنی بیشتر از 4 سال طول میکشه.برخی از دوستام میگن صبر کن پیام نور ببین کی ثبت نام میکنه برو پیام نور بدون کنکور مستقیم لیسانستو بگیر دنگ و فنگ علمی کاربردی رو هم نداره و هم اینکه ارزش مدرکش خیلی بیشتر از مدرک علمی تخیلیه؟:)!ولی برخی میگن پیام نور خیلی سخته چون باید خودت تو خونه کتابها رو بخونی!نظز شما اساتید چیه؟
توضیح اینکه بنده به هیچ وجه به کارهای سخت افزاری کامپیوتری علاقه ای ندارم و بیشتر نرم افزاری دوست دارم.از مساعل برق و اینام بدم میاد. و دوم اینکه ریاضیاتم از اول ضعیف بود ولی نرم افزارها رو زود یاد میگیرم همه نرم افزارها از نرم افزارهای کار با صدا بگیر تا نرم ازفارهای گرافیکی و انیمیشن سازی.اما برنامه نو.یسی تا حالا نکردم ولی محیطشو دیدم بدک نیست فک کنم علاقمند میشم بهش کم کم ولی خداییش خیلی سخته الگوریتم و از این حرفا تو سن 30 نمیدونم این کله الگوریتم و اینارو میکسه شا نه یا اصلا به برنامه نویسی علاقمند خواهم شد یا نه!!.دیپلم خودم تجربی بوده ولی به زور رفتم به این رشته از اول ازش متنفر بودم .با این تنوضیح اگه نظرتون منفیه که هیچ ولی اگه میگین برم کدوم یکحی از این 3 شته برم؟
هنوز نتایج رو اعلام نکردند ولی دو سه روزه اعلام میشه؟میگم نظرتون چیه؟صب کنم برم پیام نور بدون کنکور یا همین علمی کاربردی رو برم؟

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
با اجازه ی استارتر جوان :)
با این شرایط برم دانشگاه یا نه؟
درود بزرگواران به همیاریتون نیاز دارم.
من دیپلم تجربی هستم دانشگاه علمی کاربردی ذر سه رشته کامپیوتر:
از طزیق سایت جامع علمی کاربردی ثبت نام کردم و دو یا سه روز دیگه نتایج در سایت سنجش اعلام میشه.. با این تفاسیر زیر به بنده بگید برم دانشگاه یا نه؟(با غیر این سه رشته دیگه نمیتونم هیچ رشته ی دیگه یی رو بخونم با این سنم دیگه حوصله ی درس خوندن ندارم یا دانشگاه نمیرم یا اگه برم فقط میخوام کامپیوتر بخونم تا زود پاسشون کنم بره پی کارش چون هم علاقه دارم هم دستی توش دارم.تو شهرمون فقط این سه تا رشته برای کامپیوتر دانشگاه داره بقیه رشته های کامپیوتر اینجا نیست))
1-سن 31
2-دیپلم تجربی
3-علایق کلا نرم افزاری از سخت افزار بدم میاد.
4-الان بیکارم و سرمایه هم ندارم (8 سال جون کندم تو کارخونه ها کار کردم ولی تو بورس پولم پرید همش فقط 2 تومن برام باقی مونده کمی هم به خانواده و پدرم طی این سالهاقرض دادم که میدونم دیگه بر نمیگرده)
5-میدونم اگه برم دانشگاه بعد 4 5 سال که مدرک بگیرم دیگه تو اون سن مدرک برای کارم به دردم نمیخوره چون 36 ساگی هیچ جا استخدام نمیکنند ولی از اونجایی که قصدم برای ازدواج موند برای 36 سالگی به بعد اقلا میگم یه لیسانس بگیرم بزارم جیبم نگن یارو هم دیر ازدواج کرده هم پول نداشته از اینورم درسم که نخونده و دیپلمه!تو اجتماع هم نگن دیپلمه هست اونم تو این دوره زمونه!!شان اجتماعی منظورمه .البته میدونم الان مساله اصلی پول داشتنه که اعتبار به ادم میده ولی هرجوری هم نگاه کنیم باز لیسانسه بودن بهتر از دیپلم بودنه اونم هر سنی باشی مهم نیست.
6-دانشگاه های دیگه(دولتی) نمیتونم برم چون دنبال کار میگردم و نمیتونم هم کلاس دولتی برم هم کار کنم چون شدنی نیست اگه کارخونه یا اینجور جاها کار کنم مرخصی روزانه بهم نمیدند ولی علمی کاربردی رو میشه مرخصی گرفت و کاریش کرد.بقیه دانشگاه ها نه
7-خودم میدونم ارزش دانشگاه هایی که بدون کنکوره خیلی کمه ولی بالا گفتم که مهم اینه که یه مدرک حداقل لیسانس بگیریم بزاریم جیبمون مهم نیست از کجا باشه فردا کسی پرسید مدرکت چیه بگیم لیسانسه نگیم دیپلم!
8-اگه دانشگاه برم چه فرصتایی رو از دست میدم؟(با توجه به سن بالام) و برعکس چه فرصتایی ممکنه بدست بیارم؟(اگه فرصتی به نظرتون متصورین)
9-تو این سن من میشه برنامه نویسی یاد گرفت و ازش درامد کرد طی حداکثر 2 سال بعد؟
10-نظراتتون رو بی پرده بگید که برم یا نه.
11-از اونجایی که دانشگاه علمی کاربردی اول فوق دیپلم میده و بعد دوباره باید ثبت نام کنی برای لیسانس و ناپیوسته هست کمی بیشتر از دانشگاه های دیگه طول میکشه یعنی بیشتر از 4 سال طول میکشه.برخی از دوستام میگن صبر کن پیام نور ببین کی ثبت نام میکنه برو پیام نور بدون کنکور مستقیم لیسانستو بگیر دنگ و فنگ علمی کاربردی رو هم نداره و هم اینکه ارزش مدرکش خیلی بیشتر از مدرک علمی تخیلیه؟:)!ولی برخی میگن پیام نور خیلی سخته چون باید خودت تو خونه کتابها رو بخونی!نظز شما اساتید چیه؟
توضیح اینکه بنده به هیچ وجه به کارهای سخت افزاری کامپیوتری علاقه ای ندارم و بیشتر نرم افزاری دوست دارم.از مساعل برق و اینام بدم میاد. و دوم اینکه ریاضیاتم از اول ضعیف بود ولی نرم افزارها رو زود یاد میگیرم همه نرم افزارها از نرم افزارهای کار با صدا بگیر تا نرم ازفارهای گرافیکی و انیمیشن سازی.اما برنامه نو.یسی تا حالا نکردم ولی محیطشو دیدم بدک نیست فک کنم علاقمند میشم بهش کم کم ولی خداییش خیلی سخته الگوریتم و از این حرفا تو سن 30 نمیدونم این کله الگوریتم و اینارو میکسه شا نه یا اصلا به برنامه نویسی علاقمند خواهم شد یا نه!!.دیپلم خودم تجربی بوده ولی به زور رفتم به این رشته از اول ازش متنفر بودم .با این تنوضیح اگه نظرتون منفیه که هیچ ولی اگه میگین برم کدوم یکحی از این 3 شته برم؟
هنوز نتایج رو اعلام نکردند ولی دو سه روزه اعلام میشه؟میگم نظرتون چیه؟صب کنم برم پیام نور بدون کنکور یا همین علمی کاربردی رو برم؟
اول از همه شما پیش دانشگاهی خوندید؟چون برای پیام نور باید مدرک پیش هم داشته باشید.اگه ندارید بهتره همون کاردانی رو بخونید
رشته نرم افزار هم سختی های خودشو داره و برنامه نویسی به این سادگیا نیست.با این سن هم فکر نکنم حوصله برنامه نویسی داشته باشید

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اول از همه شما پیش دانشگاهی خوندید؟چون برای پیام نور باید مدرک پیش هم داشته باشید.اگه ندارید بهتره همون کاردانی رو بخونید
رشته نرم افزار هم سختی های خودشو داره و برنامه نویسی به این سادگیا نیست.با این سن هم فکر نکنم حوصله برنامه نویسی داشته باشید
اره بزرگوار پیش دانشگاهی دارم.در مورد برنامه نویسی هم راست میگید کار من نیست خیلی سخت و خشکه و حوصله فراوان میخواد.بی خیالش شدم.فقط نمیدونم برم یکی از همین 3 تا رشته ی علمی کاربردی که انتخاب کردم بخونم یا نه صبر کنم پیام نور فراگیر که ثبت نام داشت مستقیم برم پیام نور لیسانس پیوسته بگیرم؟یا اصلا دانشگاه نرم سر پیری و معرکه گیری!!!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
اره بزرگوار پیش دانشگاهی دارم.در مورد برنامه نویسی هم راست میگید کار من نیست خیلی سخت و خشکه و حوصله فراوان میخواد.بی خیالش شدم.فقط نمیدونم برم یکی از همین 3 تا رشته ی علمی کاربردی که انتخاب کردم بخونم یا نه صبر کنم پیام نور فراگیر که ثبت نام داشت مستقیم برم پیام نور لیسانس پیوسته بگیرم؟یا اصلا دانشگاه نرم سر پیری و معرکه گیری!!!

بالا