سلام
من اين مدل MSI رو الان بيشتر از دو ماه هستش كه دارم روش تحقيق مي كنم اما كسي نگفته كه بده ! توي سايت هاي مختلف با مدل هايي در همين و و با مدل ATI X1600 مقايسه كرده كه اين سري 7600 جي اس خيلي بهتر عمل كرده! اما فقط موقع اووركلاك دماش روي 85 درجه بوده و در حالت بدون اووركلاك و Under load دماش رفته روي 76 و در حالت عادي دماش 51 درجه بوده! حالا من نميدونم كه خوب نمي دونم بد نميدونم از وسط به دو طرف ! كه اين كارت خوبه يا بد؟؟؟؟؟ هيجا ننوشته كه بده اما خيلي از جاها گفته كه خوبه كه البته نميان هيجا بگن كه كارتي بده ( اينشم هستاااااا)! الته در نوع خودش !!! اما حالا مي رسيم به برد XFX قديمي خودمون كه تو سايتي كه من امروز پيدا كردم تو بازي هاي مختلفي اين 7600 ايكس اف ايكس رو با همون اي تي آي مقايسه كرده بود در بازي هاي مختلف البته يه سري چيز ها روي صفر بود مثل AA كه همونه كه باعث ميشه كه گوشه اشياي مختلف هالت تيزي نداشته باشه! و يه سري چيزهاي ديگش هم روي OFF بود در اين حالت در بعضي از بازيها خوب عمل كرده بود و تعداد فريم ريتش خوب بود ابته با ديتيل فول اما يكسري چيزها مثل همين AA و چيزهاي ديگه ! اما حالا ام اس آي رو در سايت ديگه اي با ديتيل فول و يكسري امكانات ديگه مثل روشن بودن AA در همون بازي امتحانش كرده بودن كه البتههههههههه در اين حالت تعداد فريم ريتش پايين تر از ايكس اف ايكس بود. كه البته قانع كننده هم هست!
اما حالا يه چيز جالب تو بازي FEAR تموم امكانات در بورد ايكس اف ايكس فعال بود با ديتيل فول و همه چيز در اين حالت فريم ريت ايكس اف ايكس خوب بود و ام اس آي اين بار با ديتيل فول و خاموش بودن امكانات ديگه آزمايش شده بود كه اينبار هم مشخصه كه ام اس آي تعداد فريم ريتش بالاتره چون يكسري از امكانات خاموش بوده !
من كه از اين آزمايش ها سر در نياوردم ؟؟؟ چون نيومدن كارتها رو در شرايط يكسان با هم مقايسه كنن!!!!!!!!!!!!!!
واسه همين مثل خر مكوندم تو گل!!!!! من بايد تا فردا تصميم بگرم و ديگه وقت ندارم؟!!!!
من جديدا هم شنديم كه ايكس اف ايكس كيفيتش اومده پايين هان؟
ميگيد حالا من چيكار كنم؟
البته شوخي كردم ! :blush: ديگه خسته شدم نميدونم چيكار كنم! تا الان دقيقا 2 ماه هستش كه تو فكر خريد يه كامپيوتر جديدم اما هيچ نتيجه اي نگرفتم كه بايد چي بگيرم؟ تهش چي خوبه؟
اي ام دي 3200 با اين قيمتش (103000 ) تومان مقدار Cash
اون كمتر از يه 2.8 فول ال جي آي اينتله؟ بعد همه ميگن اي ام دي خوبه؟ نميدونم من خودم هم استفاده نكردم اي ام دي رو تاحالا نمي دونم خوبه يا نه؟
در مورد هارد هم نتيجه اي نگرفتم! يه عده ميگن سوكت 939 هارد ساتا دو رو ساپورت ميكنه ؟ بالاخره نفهميدم واقعا ساپورت ميكنه؟!!!!
يكي ميگه ديويدي رام سوني خوبه يكي ميگه آشغاله ؟؟؟؟؟؟؟؟
من اصلا همين كارت گرافيك خودم رو به زور دارم ميگيرم! برم يه دونه ديگه بگيرم براي SLI ؟ پولشو كي ميده؟ به نظر شما براي من همين Abit KN8 بهتر نيست؟
راستي اين كابل هاي برق مين كه 24 پين هستند يدونه 12 ولت چهارتايي (چهار كله ) هم دارن كه نمي دونم بايد به مين وصل شه يا نه !؟؟( البته در صورتي كه يه پارو 24 پين داشته باشيم و اون رو به فيش 24 پين مينبورد وصل كنيم.)
عرفان تنها خسته و گريان