• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره براي خريد سيستم تا 500 هزار تومن

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
فرکانس Athlon 64 3000 در واقع 1.8 گیگاهرتز هست که اگه Cool'n Quiet فعال بشه وقتی سیستم بیکار هست خود به خود فرکانس رو میاره پایین تا هم سیستم خنک تر بشه هم فن صدای کمتری داشته باشه
Winfast 6150 STR رو داره

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
با عرض سلام. من قصذ دارم تا یک سیستم بین 500 تا 600 ببندم. به هیج وجه اهل گیم نیستم. آخزین بازیی که کردم Neverhood بود. بیشتر هم با نرم افزار محاسباتی و یا FEM (رم زیاد) کار دارم و متن. 'گهگاهی هم فیلم می بینم.فقط در مورد چندتا چیز سوال داشتم.البته بگم که CPU انتخابی Athlon 64 3500 هستش
1-کارت گرافیک on board بگیرم یا نه؟ از رم سیستم استفاده می کنند و من رم برام مهمه. کارت گرافیک انتخابیم هم ASUS-PCI-Express GeForce 6200 TC هستش
2- با توجه به سوال بالایی بین انتخاب مادر برد MSI K8N Neo4-F و ASUS - A8V-MX (کارت گرافیک on board) موندم. اگر بخوام با کارت گرافیک سر خود خرید کنم اختلاف قیمت حدود 60 تومن میشه. البته Sata2 برام مهمه که می دونم MSI انتخابیم نداره و در مورد Asus نفهمیدم. تو رنج 80 تومن مادر برد با sata2 چی هستش؟
3- بالاخره این ماکستور خوبه یا بده؟ من ماکستور 16 مگ بافر 250 انتخاب کردم. ساتا 2.
4-مانیتور LG T720FB بگیرم یا SamsungMB1793 . هر دو یک قیمتند.
5-برای همچین سیستمی (با یک CD writer و DVD rom) پاور باید چند وات باشه؟

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فرکانس Athlon 64 3000 در واقع 1.8 گیگاهرتز هست که اگه Cool'n Quiet فعال بشه وقتی سیستم بیکار هست خود به خود فرکانس رو میاره پایین تا هم سیستم خنک تر بشه هم فن صدای کمتری داشته باشه
Winfast 6150 STR رو داره

اين حرفات آدم رو مي ترسونه.....يعني 3000 AMD كه مي خريم در اصل 1800 هست؟ اين كه همش ضرره. پس بهتر نيست برم اينتل بخرم؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
چه ضرری؟ قدرت و سرعت این CPU اندازه ی یک Pentium 4 2.8~3.0 هست
قدرت CPU به فرکانس خالی مربوط نمیشه... AMD با تکنولوژی Hyper Threading یا قرار دادن پل شمالی در CPU ترافیک این دو رو به حداقل رسوند.
و باعث افزایش کارآیی این CPU ها شد...
CPU های جدید اینتل هم همین طورند... الان Conroe X6800 از اینتل که فرکانسش 2.9 هست اگه تا 4 گیگاهزتر اوورکلاک بشه اندازه ی Pentium 4 7.2 قدرت داره :)
قبلا در این مورد خیلی زیاد صحبت شده سرچ کنی پیدا می کنی...
خلاصه کلام اینکه این فرکانس CPU نیست که قدرت نهایی CPU رو تعیین می کنه عوامل بسیارند!

بالا