سلام دوستان من الان مخابرات 128 دارم ولی میخوام عوض کنم ( مردیم از سرعت 16 کیلوبایت
) خلاصه میخوام ماهی 30 تومن پول بدم چی بگیرم بهتره به نظرتون؟ از چه شرکتی چقدر ترافیک؟ ممنون
سلام دوست عزیز.
بهتون فن آوا رو پیشنهاد میدادم اگر با تغییر تعرفه ها مزخرف نشده بود..
اگر میتوانید تا 40 تومن خرج کنید، سرویس 512 10 گیگ پارس آنلاین بد نیست.
سرعت اینترنت در روز روی 1/5 حداقل و 2 مگ ( در بعضی مناطق تا 3 مگ ) متغیره. اما به غیر از مواقعی که Maintenance دارند پایین در از 1.5 مگ نمیاد در روز ( برای سرویس 512 البته ) .
پینگ بالاست ( تا 300 و 320 هم حساب کنید ) . پشتیبانی بسیار عالی، در بعضی مناطق قطعی و مشکل زیاده در بعضی مناطق خیر. اصلا Packet Loss نداره حتی یک دونه. اگر باشه مطمئن باشید از خط یا مرکز مخابراتیتونه یا مشکل موقت.
همین دیروز پکت لاس داشتم تا 3%. بهم گفتن هیچ مشکلی نداریم ( آره خیر سرشون ) . اما امروز درست شد.
دانلود شبانه خیلی شانسیه ! من رو 1 مگ بسته شدم نه 2 مگ اما شبانه با سرعت 114 دانلود میکنم ! اما باز دوستانی مشیناسم که اصلا از سرعت شبانه راضی نیستند. پس در این مورد حرفی نمیزنم.
سرویس چارس آنلاین دو جانبه هست. هم مناسب برای گیم ( با انجام تغییراتی که بهتون می گم پینگ میاد زیر 200 ) هم برای دانلود. میتونید تعرفه هاش رو تو سایتش ببینید.
بین بقیه شرکت ها.. من پیشگامان رو هم پیشنهاد میکنم. سمت شاتل نرید. صبانت هم که فعلا ازش شکایت زیاده و همینطور آسیاتک ( من تجربه این هارو نداشتم نظری نمیدم بچه های فروم میگن ) باز به خودتون بستگی داره.
این پست جنبه تبلیغاتی نداشت. :blush: من چیزی رو که می دونم گفتم.