• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان من تا حالا سرویس محدود نداشتم ولی الان میخوام بگیرم و هیچ ایده ای ندارم مصرف روزانه ام چقدره و آیا برام میصرفه یا نه؟ مصرف من تو ساعاتی که ترافیک مجانی نیست، فیس بوک، دانلود ایمیل و آهنگ و داکیومنت تک و توک (شاید روزی سه چار تا حداکثر) و دیگه اینکه اکثرن صفحه باز میکنم... کسی که دستشه میتونه یه تخمین بزنه من ماهی چند گیگ برام کافیه؟
دوم اینکه مرکز مخابراتی من شهید حکمت شعار هست. از چه سرویس دهنده ای بگیرم که هم شب ها و هم روزها سرعتش مناسب باشه؟ و چه سرعتی بگیرم؟ اینطور که من شنیدم سرعت ۱۲۸ با ۲۵۶ و ۵۱۲ از نظر سرعت فرقی نمیکنه فقط ترافیک ماهانه شون متفاوته؟ این حرف چقد صحت داره؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خواهشن یکی کمک کنه. شرق تهران سرویس محدود از چه شرکتی بگیرم؟

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان من تا حالا سرویس محدود نداشتم ولی الان میخوام بگیرم و هیچ ایده ای ندارم مصرف روزانه ام چقدره و آیا برام میصرفه یا نه؟ مصرف من تو ساعاتی که ترافیک مجانی نیست، فیس بوک، دانلود ایمیل و آهنگ و داکیومنت تک و توک (شاید روزی سه چار تا حداکثر) و دیگه اینکه اکثرن صفحه باز میکنم... کسی که دستشه میتونه یه تخمین بزنه من ماهی چند گیگ برام کافیه؟
دوم اینکه مرکز مخابراتی من شهید حکمت شعار هست. از چه سرویس دهنده ای بگیرم که هم شب ها و هم روزها سرعتش مناسب باشه؟ و چه سرعتی بگیرم؟ اینطور که من شنیدم سرعت ۱۲۸ با ۲۵۶ و ۵۱۲ از نظر سرعت فرقی نمیکنه فقط ترافیک ماهانه شون متفاوته؟ این حرف چقد صحت داره؟

برای این کار هایی که گفتی دوست من 4 گیگ کیفایت میکنه((خود من هم با سرویس 3 گیگ شاتل ))همین مصارف دارم البته روزانه چون شبانه میره رو رایگان خیلی خیلی بیشتر از 3 گیگ استفاده میکنم...
واینو هم بگم که اگه شما زیاد دانلود ندارین شاتل بهترین سرویس دهنده برای شما میتونه باشه
باز امیدوارم دوستان بیشتر راهنمایی کنن

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
اینجا کدوم دوست عزیزی از نوین نت سرویس میگیره؟؟
من میخوام برم رو نوین نت تو کرجم هستم و منطقمون هم جددیا پشتیبانی میشه(البته من تازه فهمیدم یه چند ماه پیش نمیشد).
من سرویش 512- 2 مد نظرم هست.
روزها سرعت دانلودش چنده این سرویس؟
پینگش روزا چنده؟؟
شبها تو ساعت 1-6 که رایگانه سرعت دانلودش چنده؟
مرسی.

kaveh_2005

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

من ارت 128 گرفتم شاتل. اوایل سرعت 90 100 بود. بعدش اومد روی 50 و در اخر اومد روی 16. جالب اینجاست رفتم تو دوره جدید ولی باز هم روی همون 16 کیلو مونده

خیلی کمه 16 اصلا به درد من نمیخوره

. از کدوم isp بگیرم 128 سرعت بالا 40 50 هم باشه خوبه نه دیگه 16

پارس انلاین هم هست 128 میگه تا 20 گیگ با سرعت 1 مگ ولی 20 گیگ کمه

aseman abi

Registered User
لایک‌ها
178
سلام

من ارت 128 گرفتم شاتل. اوایل سرعت 90 100 بود. بعدش اومد روی 50 و در اخر اومد روی 16. جالب اینجاست رفتم تو دوره جدید ولی باز هم روی همون 16 کیلو مونده

دوست من شما مهدود شدین ببینم چند گیگ تو ماه دان داشتی؟
شاتل اکو 128 خوب البته بد از بدترها ولی چون 3گیگ تو روز 250 تارو میده....

kaveh_2005

Registered User
لایک‌ها
9
دوست من شما مهدود شدین ببینم چند گیگ تو ماه دان داشتی؟
شاتل اکو 128 خوب البته بد از بدترها ولی چون 3گیگ تو روز 250 تارو میده....

سلام

ببینید محودیت برای همون دوره باید باشه. من در ماه پیش 30 گیگ دانلود داشتم الان دیگه رفتم توی دوره جدید و در دوره جدید هنوز چیزی دانلود نکردم ولی همچنان سرعتم پایین هست

من سرویس نامحدود میخواستم

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلام دوستان عزیز.
من در حال حاضر از سرویس 512 نامحدود دانک استفاده میکنم اما چون جوابگوی نیاز هام نیست قصد دارم چند روز دیگه که اشتراک شش ماهه م تموم میشه از جای دیگه ای اینترنت بگیرم.
داتک در طول این یک سالی که دارم ازش استفاده میکنم یک بار هم قطعی نبوده و من شکایت خاصی از کیفیت و خدماتشون ندارم. اما مشکل من با سرعت داتکه. سرعت دانلود من از 30 اونورتر نمیره (البته خودشون هم میگن که حداکثر سرعت دانلود ما 60 ه) و این چیزی نیست که مد نظر منه.
یکی از دوستان شهراد رو معرفی کرد و وقتی من به شهراد زنگ زدم گفتن که سرعت 512 محدود ما در ساعات خلوت تا 300-400 هم میره. حالا من میخواستم 2 مگ شهراد بگیرم با محدودیت 20 گیگ یا 1 مگش با محدودیت 30 گیگ در ماه؛ اما الان یه کم شک دارم. گفتم بیام اینجا و از کسایی که میدونن کمک بگیرم. لطفا کمک کنید؛ از کجا اینترنت بگیرم؟

در ضمن من دانلود میکنم و سرعت دانلود برام مهمه وبگردی که با سرویس فعلی خودم هم عالیه. بودجه م هم تا 65 تومن در ماه هست.

پیشاپیش ممنون از کمکتون دوستان.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
بنده 2 ساله اسیاتک دارم 128/256/512 رو تا حالا چک کردم .

رو 128 سرعت دانلودم حدود 150 تا 200 ک بوده .

رو 256 سرعت دانلودم حدود 200 تا 300 بوده .

بهترین نتیجه رو در حالت 512 داشتم که سرعت دانلودم 400 تا 450 بوده و برا همین اکثرا 512 میگیرم اما سرعت دانلود شبانم که الان در همین کار هستم بده نزدیک 30 تا 50 بهم میده .
qweqwe.jpg

در کل من که راضیم ازشون به نسبت سرویس دهنده های مفت خور دیگه تو کشور بدک نیست حداقل دزد نیست .

2480212844.png

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
سلام

اسمش رو یادم رفته یه اسم جالبی خودشون بهش میگن اما اصل مطلب اینه که این سرویس ها همه اشتراکی هست 1 به 10 و شما اگر از یه حجمی بیشتر در روز یا هفته دانلود کنی اونا سرعتت رو میارن پایین ، چون به اصطلاخ میگن داری حق بقیه مشترکین رو ضایع میکنی و از پهنای باند اونا استفاده میکنی که البته اصل قضیه این نیست چون اگر قضیه حمایت از حق باشه که خودشون از همه بیشتر حق رو ضایع میکنن
شما راهی که داری یا باید از این سرویس هایی بگیری که تک کاربره هست قیمتش از این اشتراکی ها بیشتر هست یا اینکه سرویس نا محدود بگیری ازشون که اون خیلی هزینه اش بالا میشه 512 فکر کنم چیزی بالای 120 اینا باشه هر isp فرق میکنه

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اسمش رو یادم رفته یه اسم جالبی خودشون بهش میگن اما اصل مطلب اینه که این سرویس ها همه اشتراکی هست 1 به 10 و شما اگر از یه حجمی بیشتر در روز یا هفته دانلود کنی اونا سرعتت رو میارن پایین ، چون به اصطلاخ میگن داری حق بقیه مشترکین رو ضایع میکنی و از پهنای باند اونا استفاده میکنی که البته اصل قضیه این نیست چون اگر قضیه حمایت از حق باشه که خودشون از همه بیشتر حق رو ضایع میکنن
شما راهی که داری یا باید از این سرویس هایی بگیری که تک کاربره هست قیمتش از این اشتراکی ها بیشتر هست یا اینکه سرویس نا محدود بگیری ازشون که اون خیلی هزینه اش بالا میشه 512 فکر کنم چیزی بالای 120 اینا باشه هر isp فرق میکنه

پارس آنلاین اصلا اینطوری نیست.
این چیزی که شما گفتید بهش می گن Fair Usage Policy که شاتل ازش تبعیت می کنه.
اما پارس آنلاین نامحدود واقعی میده اما به قول خودمون روش جایزه یا Bonus گذاشته.
شاتل بعد Violent کردن این قانون شما رو محدود می کنه به سرعتی پایین تر از سرعت اسمی. مثل 6 کیلوبایت . که یعنی جریمه.
پارس آنلاین واقعا نامحدود میده. اما تا یک سقفی حال اضافه میده و سرعت رو بالاتر می بنده. اما بعد از اون هم مثل نامحدود مخابرات شما سرعت اصلی رو دارید و چیزی ازش کم نمیشه !
حالا الان نمیدونم که شاتل هنوز همینطوره و رو 6 کیلو می بنده یا نه...

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
سلام دوستان عزیز.
من در حال حاضر از سرویس 512 نامحدود دانک استفاده میکنم اما چون جوابگوی نیاز هام نیست قصد دارم چند روز دیگه که اشتراک شش ماهه م تموم میشه از جای دیگه ای اینترنت بگیرم.
داتک در طول این یک سالی که دارم ازش استفاده میکنم یک بار هم قطعی نبوده و من شکایت خاصی از کیفیت و خدماتشون ندارم. اما مشکل من با سرعت داتکه. سرعت دانلود من از 30 اونورتر نمیره (البته خودشون هم میگن که حداکثر سرعت دانلود ما 60 ه) و این چیزی نیست که مد نظر منه.
یکی از دوستان شهراد رو معرفی کرد و وقتی من به شهراد زنگ زدم گفتن که سرعت 512 محدود ما در ساعات خلوت تا 300-400 هم میره. حالا من میخواستم 2 مگ شهراد بگیرم با محدودیت 20 گیگ یا 1 مگش با محدودیت 30 گیگ در ماه؛ اما الان یه کم شک دارم. گفتم بیام اینجا و از کسایی که میدونن کمک بگیرم. لطفا کمک کنید؛ از کجا اینترنت بگیرم؟

در ضمن من دانلود میکنم و سرعت دانلود برام مهمه وبگردی که با سرویس فعلی خودم هم عالیه. بودجه م هم تا 65 تومن در ماه هست.

استادان بزرگ کمک کنند :cap:

kaveh_2005

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان عزیز.

پارس انلاین 256 نامحدود 45 تومان در ماه

33 گیگ با سرعت 1.5 مگ در هر ماه .

من میخواستم بگیرم ولی به من گفتن بخاطر شلوغ بودن مرکز مخابراتی فقط 6 ماهه میدیم که من نگرفتم

Last edited:

kaveh_2005

Registered User
لایک‌ها
9
اینترنت مخابرات چطوره ؟

512 نامحدود با قیمت 20 هزار تومان

اگه 60 کیلوبایت بده ارزش داره

کسی تو کرج استفاده کرده ؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
اینترنت مخابرات چطوره ؟

512 نامحدود با قیمت 20 هزار تومان

اگه 60 کیلوبایت بده ارزش داره

کسی تو کرج استفاده کرده ؟
دوست عزیز منطقه با منطقه فرق داره
اصلا نمیشه مقایسه کرد
الان سمت ما بعضی از 512 و 1m ها مشکل دارن و بعضی هم هیچ مشکلی ندارن! من خودم 256 دارم فقط 1 بار چند ساعت قطع شد که اونم سراسری کلی بود یک بارم 1 شب نوسان داشت ، در کل اصلا مشکلی باهاش نداشتم اما دوستم 3 تا کوچه پایین تر نوسان بیچارش کرده بود!

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
من موندم چی بگیرم
الان چند ساله از شاتل میگیرم ولی نامردا سرعت دانلود رو بالا میبرن و ترافیک منم زود تموم میشه در صورتی که فیلم و .. دانلود نمیکنم(ادیت:پسورد وایرلسم پریده بود!!! و یکی دیگگه هم مهمون میشد!!)
سالی 130 تومن تقریبا واسه 512 دارم میدم و تا الان هم 23 تومن هم ترافیک خریدم
اینقدر گرونه ترافیکش که داره میره تو پاچم
کسی از مخابرات کد 270 داره؟ کرج

Last edited:

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
من موندم چی بگیرم
الان چند ساله از شاتل میگیرم ولی نامردا سرعت دانلود رو بالا میبرن و ترافیک منم زود تموم میشه در صورتی که فیلم و .. دانلود نمیکنم
سالی 130 تومن تقریبا واسه 512 دارم میدم و تا الان هم 23 تومن هم ترافیک خریدم
اینقدر گرونه ترافیکش که داره میره تو پاچم
کسی از مخابرات کد 270 داره؟ کرج
الان شما می خوای سرعت دانلودت پایین باشه؟! :blink:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تست های برعکس :snitch:
پینگش قابل باور نیس! :D
Touse Rasan Pasargad Co. P.J.S
2636316803.png

Asiatech
2636312494.png

IPM - IRANET
آپلود توش اینقد داغون بود همینجوری موند!
کد:
Hosted by IPM - IRANET (Tehran) [4396.54 km]: 64.691 ms
Testing download speed........................................
Download: 173.48 Mbit/s
Testing upload speed...............
Pardis ISDP (Karaj)
2636338920.png

ترکیه:
2636346345.png

بالا