• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
درود بر دوستان گرامی
حدود یک ماه است که اینترنت شاتل به شدت افتضاح شده و البته این مشکل محدود به شاتل نیست و در کل کشور دیده می شود. تمام نرم افزارهای گفتگوی صوتی آنلاین از جمله اسکایپ، اووو، گوگل تاک بسته شده و گوگل و جیمیل هم اینقدر کند گشته اند که عملاً استفاده از آنها اتلاف وقت است. از بعضی دوستان شنیده ام که اینترنت آنها هنوز هم با اسکایپ سازگار می باشد. آیا کسی شرکتی سراغ دارد که به من معرفی کند و اسکایپ در آن شرکت فعال باشد؟ بخصوص اگر کسی از شما در سعادت آباد تهران از اسکایپ استفاده می کند لطفاً به من بگوید. البته شاید اگر پ.خ بدهید از لحاظ امنیتی بهتر باشد.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
حالا برسیم به روزای انتخابات که دیگه میترکونن اینترنت رو:D

من الان شاتل دارم میخوام شبدیز بگیرم آسیا تک درخواست دادم 1 ماهه الافم کردن
راستی یه آی اس پی پورتاش پر باشه مثل همین آسیا تک واسه منطقه ما با یکی مثل شبدیز که خالیه تو سرعت فرق داره؟ این 256 با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتش چقدر میشه تقریبا؟نره تو اعصاب من بیشتر میخوام نت گردی کنم

Ashkan_Crash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
حالا برسیم به روزای انتخابات که دیگه میترکونن اینترنت رو:D

من الان شاتل دارم میخوام شبدیز بگیرم آسیا تک درخواست دادم 1 ماهه الافم کردن
راستی یه آی اس پی پورتاش پر باشه مثل همین آسیا تک واسه منطقه ما با یکی مثل شبدیز که خالیه تو سرعت فرق داره؟ این 256 با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتش چقدر میشه تقریبا؟نره تو اعصاب من بیشتر میخوام نت گردی کنم
اوه اوه !!!
دوست گلم نری طرف شبدیز ها !!!!
به خاک سیاه می شوننت پینگ می ده 2000 3000 تایم اوت پی در پی اصلا ثبات پینگ نداره پشتیبانی از همه بدتر تقریبا باهات دعوا می کنن فقط سرعت دانلودش مناسب خلاصه از من گفتن بود
در مورد آسیا هم به نظرم ارزش نداره البته من 3سال پیش مشترکش بودم سرعت دانلودش پایین پینگشم اصلا مناسب نیست
من می گم پارس الان بهترین انتخاب می شه براتون نه مثل شاتل سر دانلود اذیتتون می کنه نه پینگش افتضاح
مخابراتم هست که پینگش چند وقتیه تعریفی نداره سرعت دانلودشم که مشخصه اما خوبیش هزینه پایینش نسبت به نا محدود بودنش هست

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
خدایی اینقدر افتضاحه؟
یه یک ماهه میخواستم بگیرم تست کنم خوبیش اینه که هزینه رانژه و .. نداره .من دنبال یه نامحدود با سرعت 30 کیلو بایت اینطورام که فقط صفحات رو باز کنه و نره تو اعصاب دیگه دانلود خاصی ندارم
اوه اوه !!!
دوست گلم نری طرف شبدیز ها !!!!
به خاک سیاه می شوننت پینگ می ده 2000 3000 تایم اوت پی در پی اصلا ثبات پینگ نداره پشتیبانی از همه بدتر تقریبا باهات دعوا می کنن فقط سرعت دانلودش مناسب خلاصه از من گفتن بود
در مورد آسیا هم به نظرم ارزش نداره البته من 3سال پیش مشترکش بودم سرعت دانلودش پایین پینگشم اصلا مناسب نیست
من می گم پارس الان بهترین انتخاب می شه براتون نه مثل شاتل سر دانلود اذیتتون می کنه نه پینگش افتضاح
مخابراتم هست که پینگش چند وقتیه تعریفی نداره سرعت دانلودشم که مشخصه اما خوبیش هزینه پایینش نسبت به نا محدود بودنش هست

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
اینترنت نا محدود کجا پیشنهاد می کنید با قیمت مناسب در حد مخابرات یا مخابرات خوبه؟ :دی
2مگ نا محدود مخابرات به نظرتون میشه روزی 20 گیگ دانلود کرد؟

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

دوستان می خوام از یه ISP جدید نت بگیرم.خواستم یه مشورتی بکنم.قبلا از شهراد می گرفتم(سرویس 512 با حجم 3گیگ).سرعتش خیلی بالا بود.قطعی هم کم داشت.دانلود شبانه نداشت.به دلایلی دیگه نمی خوام شهراد بگیرم.اول نظرم رو داتک بود.ولی چون سرعت واسم مهمه با توجه به چیز هایی که اینجا خوندم سرعتش پایین تره معمولا!

من سرویسی می خوام سرعت بالا بهم بده (دانلود روزانه 100-150 به بالا)و شبا هم بشه 10-12 شب در ماه دانلود رایگان کرد.محل منزل هم تهران فردوس غرب بهار شمالی هست.دوستانی که این دوروبرا هستن یا تجربه استفاده از سرویس های مختلف رو دارن لطفا راهنمایی کنن.

در مورد آسیا تک هم راهنمایی کنید لطفا.چطوریه؟

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
سلام

دوستان می خوام از یه ISP جدید نت بگیرم.خواستم یه مشورتی بکنم.قبلا از شهراد می گرفتم(سرویس 512 با حجم 3گیگ).سرعتش خیلی بالا بود.قطعی هم کم داشت.دانلود شبانه نداشت.به دلایلی دیگه نمی خوام شهراد بگیرم.اول نظرم رو داتک بود.ولی چون سرعت واسم مهمه با توجه به چیز هایی که اینجا خوندم سرعتش پایین تره معمولا!

من سرویسی می خوام سرعت بالا بهم بده (دانلود روزانه 100-150 به بالا)و شبا هم بشه 10-12 شب در ماه دانلود رایگان کرد.محل منزل هم تهران فردوس غرب بهار شمالی هست.دوستانی که این دوروبرا هستن یا تجربه استفاده از سرویس های مختلف رو دارن لطفا راهنمایی کنن.

در مورد آسیا تک هم راهنمایی کنید لطفا.چطوریه؟

سلام
من سه روزه اسیاتک دارم
سرعت 2مگ روزانه

شبانه ثابت با 120 تا 124 دانلود میکنم!

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام
من سه روزه اسیاتک دارم
سرعت 2مگ روزانه

شبانه ثابت با 120 تا 124 دانلود میکنم!
اسیا تک فوق العاده است نسبت به بسیاری از شرکت ها ولی مشکلات خودش رو هم داره . یه مدت هیچ قطعی نداره یه مدت روزی چندین بار ! البته پینگ شما که خوبه اینجا که افتضاح پینگش

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19
اسیا تک فوق العاده است نسبت به بسیاری از شرکت ها ولی مشکلات خودش رو هم داره . یه مدت هیچ قطعی نداره یه مدت روزی چندین بار ! البته پینگ شما که خوبه اینجا که افتضاح پینگش

منظور از اینجا تهرانه دیگه؟

pourya456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه سالی میشه که وایمکس مبین نت 512 دارم .تو 10 ماه اول همه چیز خوب بود و سرعت روز 100 تا 110 و شبا 90 تا 100 بود . اما الان 2 ماهه روزا رو 60 ه و خیلی نوسان داره و همش قطع و وصل میشه . خلاصه تصمیم گرفتم خودمو راحت کنم و برم ADSL بگیرم .حجم دانلود هم برای من مهم ترین ملاکه. حالا بین این گزینه ها گیر کردم :
1-آسیاتک 512 نامحدود برنزی
2-پارس آنلاین 1024 3 گیگ
3-مخابرات 512 نامحدود
اگه مخابرات یا آسیانت رو حداقل سرعت 60 باشن فکر کنم یکی از اونارو انتخاب کنم . ولی اگه خیلی کند باشن میرم سمت پارس آنلاین . شما کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
سلام
من یه سالی میشه که وایمکس مبین نت 512 دارم .تو 10 ماه اول همه چیز خوب بود و سرعت روز 100 تا 110 و شبا 90 تا 100 بود . اما الان 2 ماهه روزا رو 60 ه و خیلی نوسان داره و همش قطع و وصل میشه . خلاصه تصمیم گرفتم خودمو راحت کنم و برم ADSL بگیرم .حجم دانلود هم برای من مهم ترین ملاکه. حالا بین این گزینه ها گیر کردم :
1-آسیاتک 512 نامحدود برنزی
2-پارس آنلاین 1024 3 گیگ
3-مخابرات 512 نامحدود
اگه مخابرات یا آسیانت رو حداقل سرعت 60 باشن فکر کنم یکی از اونارو انتخاب کنم . ولی اگه خیلی کند باشن میرم سمت پارس آنلاین . شما کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟

سلام
منم دقیقا مثل شما مبین نت داشتم(2سال) و چند روزی میشه که از اسیا تک سرویس گرفتم
در یک جمله بگم که خیلی عالیه و راضیم ازش!!
روزانه با 550 و شبانه کمترین سرعت 120 کیلوبایت میده(امضام رو ببین)
البته سرویس من 2مگ حجمی است!
به نظرم محدود بگیری بیشتر برات میصرفه

pourya456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم دقیقا مثل شما مبین نت داشتم(2سال) و چند روزی میشه که از اسیا تک سرویس گرفتم
در یک جمله بگم که خیلی عالیه و راضیم ازش!!
روزانه با 550 و شبانه کمترین سرعت 120 کیلوبایت میده(امضام رو ببین)
البته سرویس من 2مگ حجمی است!
به نظرم محدود بگیری بیشتر برات میصرفه
یه سرویس محدود حتی 2 گیگی اگه دانلود شبانه داشته باشه کار منو راه میندازه . اما آسیاتک 10 گیگ به بالاش شبانه رایگان داره و برای من زیاد به صرفه نیست .راجع به سرویس برنزی زنگ زدم پرسیدم گفتن سرعتش رو 30 40 ایناست که خوب کمه . پارس آنلاین چطوره به نظر شما ؟

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
یه سرویس محدود حتی 2 گیگی اگه دانلود شبانه داشته باشه کار منو راه میندازه . اما آسیاتک 10 گیگ به بالاش شبانه رایگان داره و برای من زیاد به صرفه نیست .راجع به سرویس برنزی زنگ زدم پرسیدم گفتن سرعتش رو 30 40 ایناست که خوب کمه . پارس آنلاین چطوره به نظر شما ؟

تست نکردم
یکی از دوستان حجمی یه مگ داشت اصلا خوب نبود و به پا اسیاتک نمیرسید!

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام عزیز
بنده نمایندگی اینترنت پرسرعت بامانت که زیر مجموعه اسیاتک هست رو دارم.
اگر خواستید میتونم بهتون بدم بدون هزینه فعال سازی
لینک توضیحات : http://forum.persiantools.com/t392459.html

irmet

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
من میخوام یک اینترنت برای خونه بگیرم. سه چهار تا وسیله( لپ تاپ و موبایل و ...) همزمان کار میکنند
مصرفمون هم بالاست پس نمیتونم حجمی بگیرم چون قبلا 20 گیگ رو راحت توی 15 روز تموم میکردیم.
انتظاراتی که دارم یک اینترنت سرعت بالا باشه. 256 یا 512 با سرعت دانلود خوب ترجیحا بالای 100 کیلوبایت در ثانیه. محدودیت هاش هم خیلی زیاد نباشه (فیلتر و پورت و ...) یک چیز مناسب و استیبل باشه و قطعی نداشته باشه البته شرایط سراسری قابل هضم و درکه. زیادم با پشتیبانی کاری ندارم اگر خوب باشه بطور مثال الان پنج ساله سه بارم به شرکتی که سرویس دارم زنگ نزدم.

بودجه هم تا ماهی چهل باشه یا نهایت 50.

چند تا گزینه البته دیدم ولی هر تاپیکی میخونم ازشون ایراد میگیرن.
512 پیشگامان ماهی 46
256 پارس آنلاین ماهی 45
384 اوراکل ماهی 42
256 سپنتا ماهی 34
البته آسیاتک هم نامحدود هاش قیمت خوبی داره ولی سر از پلن هاش (کیمیا و چلچله و برنز و طلایی و ...) در نیاوردم. جایی هم توضیحی ندیدم.

از دوستانی که سرویس دارن ممنون میشم کمک کنند.

Mr.Mostafa

Registered User
لایک‌ها
38
سلام دوستان من تهرانم الانم مبین نت یک مگ دارم حجمی ..
پینگم توی بازی بالاست و اعصابم خورده میخوام عوضش کنم چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین که پینگش عالی باشه ..
بازم میگم پینگ برام مهمه..

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام دوستان
البته آسیاتک هم نامحدود هاش قیمت خوبی داره ولی سر از پلن هاش (کیمیا و چلچله و برنز و طلایی و ...) در نیاوردم. جایی هم توضیحی ندیدم.
سلام عزیزم.
ما نمایندگی اینترنت پرسرعت بامانت هستیم که که بامانت هم از تجهیزات آسیاتک استفاده میکنه. و سرعتشون یکی هست.

فرق طلایی، نقره ای و برنزی در ضریب اشتراکشون هست. یعنی اینکه سرعت بین چند نفر تقسیم میشه که در زیر نشون دادم.

ضریب اشتراک سرویس ها:

ضریب اشتراک طلایی
ضریب اشتراک نقره ای
ضریب اشتراک برنزی
1 به 4
1 به 6
1 به 8

من به شما سرویس 256 نامحدود طلایی رو پیشنهاد میکنم. این سرویس دارای 18 گیگ هدیه سرعت بالاست و بعد از اون سرعت به 64 میرسه.
قطعی کم، پینگ مناسب، و شفاف سازی هم از دیگر ویژگیهای بامانت هست.
هزینه فعال سازی و رانژه 15 هزار تومان هست که برای اعضای فروم 10 تومان حساب میکنیم.
خواستید پیام خصوصی بدید یک روزه کارتون رو اوکی کنیم بفرستیم مخابرات برای رانژه.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
پینگم توی بازی بالاست و اعصابم خورده میخوام عوضش کنم چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین که پینگش عالی باشه ..

سلام عزیز.
اینترنت پرسرعت adsl 2 بامانت (نماینده آسیاتک)
تست پینگ:

attachment-364135d1368511832-2690335760.png

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

پایین تریم پینگ رو تو سرویس های بی سیم میتونی بگیری، البته باید دید مستقیم به دکل شرکت ارائه دهنده داشته باشی و همچنین هزینه بالای 200 هزار تومان رو برای تجهیزات و نصبش متقبل میشی. هیچ فروشنده ADSL ای هم برای گیمینگ تره خورد نمیکنه، البته پارس آنلاین پروفایل گیمینگ و چند تا گیم سرور هم داره ولی بازهم اگه مورد مصرف شما سرورهای خارجی باشه پینگش چندان هم متفاوت نیست.

Mr.Mostafa

Registered User
لایک‌ها
38
پایین تریم پینگ رو تو سرویس های بی سیم میتونی بگیری، البته باید دید مستقیم به دکل شرکت ارائه دهنده داشته باشی و همچنین هزینه بالای 200 هزار تومان رو برای تجهیزات و نصبش متقبل میشی. هیچ فروشنده ADSL ای هم برای گیمینگ تره خورد نمیکنه، البته پارس آنلاین پروفایل گیمینگ و چند تا گیم سرور هم داره ولی بازهم اگه مورد مصرف شما سرورهای خارجی باشه پینگش چندان هم متفاوت نیست.

عزیز پس چیکار کنم ؟؟

بالا