Mr.Mostafa
Registered User
- نوشتهها
- 232
- لایکها
- 38
این چه سرعتی هستش؟؟سلام عزیز.
اینترنت پرسرعت adsl 2 بامانت (نماینده آسیاتک)
تست پینگ:
این چه سرعتی هستش؟؟سلام عزیز.
اینترنت پرسرعت adsl 2 بامانت (نماینده آسیاتک)
تست پینگ:
سلام عزیز.این چه سرعتی هستش؟؟
سلام عزیزسلام دوستان.من کرج شبدیز دارم سرویس پریمیوم سرعتش خوبه ولی چون کارم دانلوده میخوام یه سرویس نامحدود معرفی کنید سرعت بالا ماهی حداکثر 80 تومن.مرسی
کرج شاهین ویلا کد 458
[QUOTE]
Finding the Correct MTU
To find the correct MTU for your configuration you must run a simple DOS Ping test. You will simply send out ping requests and progressively lower your packet size until the packet no longer needs to be fragmented. Please reference the following steps:
The command for this ping test is ping www.dslreports.com -f -l xxxx.
•You can use any well known, pingable domain like ping www.google.com -f -l xxxx in place of www.dslreports.com for the test.
•There is a single space between each command.
•"-l" is a lower case letter L, not the number one.
•The last four numbers are the test packet size.
Step 1
Open a DOS prompt screen by clicking on Start>Programs>MSDOS-PROMPT. You can also use the Run Command by clicking on Start>Run then type in "command" for Windows 95/98/ME or "cmd" for Windows 2000/XP.
Step 2
At the DOS Prompt type in ping www.dslreports.com -f -l 1472 and hit Enter. Notice that the packet needs to be fragmented. (Figure 1)
Step 3
Drop the test packet size down (10 or 12 bytes) and test again. Notice that the packet still needs to be fragmented. (Figure 2)
Step 4
Drop the test packet size down more and test again until your reach a packet size that does not fragment. (Figure 3)
Step 5
Once you have a test packet that is not fragmented increase your packet size in small increments and retest until you find the largest possible packet that doesn't fragment.
Step 6
Take the maximum packet size from the ping test and add 28. You add 28 bytes because 20 bytes are reserved for the IP header and 8 bytes must be allocated for the ICMP Echo Request header. Remember: You must add 28 to your results from the ping test!
An example:
1440 Max packet size from Ping Test
+ 28 IP and ICMP headers
1468 Your optimum MTU Setting
[/QUOTE]
سلام دوستان گل
شاتل دارم 5 ساله 128 8 گیگ در سه ماهه 30 دارم ماهی میدم
حس میکنم 8 گیگ خیلی کمه چون بیشتر موقع باید دوباره ترافیک بخرم
نامحدود شاتل هم که با جیبم نمیخوره چون 128 ماهی 28 تومنه که سه ماهه میشه 84
میخواستم برم اسیا تک بیام نامحدود بگیرم قیمتاش خیلی بهتره و به نظر میاد پشتیبانیش بهتر باشه
نظرتون چیه؟
بیام یا نیام ؟دوشواری داره اسیا تک؟کسی تجربه ای چیزی نداره؟
لطفا کمک کنید
واسه تهران مخابرات 1024 نامحدود خوبه بگیرم؟ کسی از دوستان اینجا داره؟
من 2 مگ دارم. بستگی به منطقه داره. مشکلش اینه که خیلی پکت لاس داره.
تازگیا اینطوری شده درسته؟ درست می شه اختمالا دیگه!؟
درضمن دمتم گرم آواتارتو خیلی دوست می دارم :دی
من دو تا خط دارم، روی یکی محدود دارم و یه دونم نامحدود از داتک دارم در حال حاضر...
داتک این مدته خیلی بد شده تازه دیگه 256 جواب نمی ده (مشتری قدیمی ام و دارم قیمت قدیم و پرداخت می کنم که ماهی 25 تومنه وگرنه کیه 75 تومن بده واسه این سرویس مزخرف!؟)
فردا برم مخابرات یه سر بعد زنگ بزنم داتک درخواست تخلیه کنم دیگه.
واسه بالای 128 مدارک چی می خوان؟؟
در رابطه با آواتارت یه چیز باحال دارم عکس می گیرم بعد برات پخ می کنم اگه دوست داشتی ببینی :دی
دوست عزیز شما مازندران هستی و به عرضت برسونم که بهترین مخابرات کشور رو مازندران داره که بسیار مشاهده شده که برست خط رو روی 20 مگابیت هم می بندن )
به نظر من سرویس حجمی از مخابرات منطقه تون بگیر. از پر حجم ترین پکیج استفاده کن و حجم اضافی هم 2 گیگ بخر حجم هاش هم ارزونه. دانلود شبانه هم داره پینگ هم عالی ( اینطور که من از بقیه دوستان شمالی پرسیدم ).
در ضمن شانس هم داری که روی 20 مگ ببندنت )
اگرم حجمی با دانلود شبانه بهت جواب نمیده نامحدود بگیر از همین مخابراتتون. البته رو 20- دیگه نمیبندن