• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
والا دادا سرعت مهم نیست نامحدود فقط هدفمه و سرمایه همین طور که میگن اسیا تک ارزونه نامحدوداش میخواستم برم سراغش نامحدود بگیرم نظرت چیه؟

برای نامحدود چه شرکت هایی کلا توصیه میکنی؟

در مورد 20 هم بگم شاتل برای من بعضی وقت ها پهناش 20 مگ میشه من تست کردم چند وقت پیش شده بود اگه خواستی عکس بدم

نامحدود مخابرات. بقیه شون پول دور ریختن.
نمیشه همینطوری یهو 20 مگ بشه ! باید ببینی خط رو چند بسته شده. بالاتر از اون که نمیره. اگر رفتی رو 20 مگ حتما خططت بسته شده.

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
والا دادا سرعت مهم نیست نامحدود فقط هدفمه و سرمایه همین طور که میگن اسیا تک ارزونه نامحدوداش میخواستم برم سراغش نامحدود بگیرم نظرت چیه؟
همه ی شهرها مخابرات نامحدود نمیده ببین اگر مخابرات نامحدود نداره برو آسیاتک البته کلاهبرداره ولی نامحدوداش زیاد بد نیستن تا 1مگ بالاتر مضخرفه

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
همه ی شهرها مخابرات نامحدود نمیده ببین اگر مخابرات نامحدود نداره برو آسیاتک البته کلاهبرداره ولی نامحدوداش زیاد بد نیستن تا 1مگ بالاتر مضخرفه

شهر ما که مخابرات نا محود نداشت

اسیا تک هم که میگن دزد بزرگ ایرانه درسته؟

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
شهر ما که مخابرات نا محود نداشت

اسیا تک هم که میگن دزد بزرگ ایرانه درسته؟
یجورایی!

ولی من با 1مگ تو 1 ماه 165 گیگ دانلود کردم سرعت دانلود 90 بود درسته بازم کلاه برداریه و 1مگ نیست ولی وقتی مخابرات نیست بهتر از بقیه ست

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام؛

از دوستان، حول و حوش میدون امام حسین و حوالی! ، کسی میتونه برای انتخاب سرویس دهنده ی درست و حسابی راهنمایی کنه؟

ممنون

pamjadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حتما :)

هیچ مدرکی نمیخواد. فقط تلفنی ثبت نام کن. 3 روز بعد بت زنگ میزنن می گن وصل شده.

مرسی، امروز بالاخره درخواست جمع آوری دادم به داتک که گفتن 7 تا 10 روز... |:
بزارم خط تخلیه شه بعد برای مخابرات اقدام کنم دیگه؟

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
سلام به نظر شما 512 نامحدود طلای اسیا تک بهتره یا 512 مخابرات برای دانلود؟میشه سرعت دانلود هر کدوم رو بگید؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

javadi69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام دوستان
به نظر شما بین پارس آنلاین و آسیاتک کدام بهتره؟ (سرویس های محدود)
پشتیبانی پارس آنلاین گفت روزا تا 4 برابر سرویس سرعت میده و سرویس ها رو شیر نمی کنند و شب هم سرعت واقعی سرویس رو میده
آسیاتک هم میگه سرعت روز و شب فرق نداره و برای سرویس 1 مگ، سرعت بین 1 تا 2 مگ هست
میشه به حرف اینا اعتماد کرد؟ یا فقط واسه جذب مشتریه؟
من شاهرود زندگی می کنم اگه کسی از شاهرود جواب بده که عالی میشه
ممنون

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
عزیز اونجا مخابرات سرویس نمیده؟ والا هرچی تست میگیرم امشب یکی از اون یکی درخشانتره
اینا رو برای دوستان میذارم شاید کمکی بتونه بکنه هر تستی خواستید بگید بذارم روزای آخره

sara m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اینترنت نامحدود میخوام نمیدونم از چه شرکتی بگیرم .میخوام سرعتش هم خوب باشه از مخابرات دارم ولی سرعتش خیلی بده نمیشه استفاده کرد.به نظرتون ازچه شرکتی بگیرم؟

amin fear

Registered User
لایک‌ها
64
من اینترنت نامحدود میخوام نمیدونم از چه شرکتی بگیرم .میخوام سرعتش هم خوب باشه از مخابرات دارم ولی سرعتش خیلی بده نمیشه استفاده کرد.به نظرتون ازچه شرکتی بگیرم؟

مطمئن باش از سرویس نامحدود مخابرات بهتر پیدا نمی کنی ! برو خدا رو شکر کن که تو شهر شما نامحدود مخابرات دارن میدن !

sara m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی ازدوستام یه شرکتی معرفی کرد ازاونجا سرویس گرفتم نامحدود واقعا سرعتش عالیه خیلی سرعتش خوبه من که خیلی راضیم عالیه

amin fear

Registered User
لایک‌ها
64
یکی ازدوستام یه شرکتی معرفی کرد ازاونجا سرویس گرفتم نامحدود واقعا سرعتش عالیه خیلی سرعتش خوبه من که خیلی راضیم عالیه
خب چرا اسم شرکت را با یک تست از سایت SpeedTest لطف نمی کنی ؟

sara m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت پویانت
واقعا سرعت هایی اینترنتش خوبه من نامحدودشو راضیم اینطور که پرس وجو کردم میگند کلا سرویس های اینترنتش عالیه از لحاظ سرعت. الان سرکارم این تست دیشب از تو ی سایت خودشون برداشتم.
مشاهده پیوست 418540

amin fear

Registered User
لایک‌ها
64
شرکت پویانت
واقعا سرعت هایی اینترنتش خوبه من نامحدودشو راضیم اینطور که پرس وجو کردم میگند کلا سرویس های اینترنتش عالیه از لحاظ سرعت. الان سرکارم این تست دیشب از تو ی سایت خودشون برداشتم.
مشاهده پیوست 418540

قیمت های نامحدودش که مناسبه ، البته به نظر نمی رسه این شرکت خود به تنهایی سرویس دهنده باشد ، احتمالا به صورت Reseller کار می کند...بازم اساتید نظر کامل بدن بهتره.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان من دنبال یه شرکت هستم که سرویس های نامحدود با سرعت بالا بده بجز آسیاتک که الان ازش سرویس دارم و آشغاله. مخابراتو هم خودم میدونم.

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

دوستان، بنده قصد خرید اینترنت نامحدود دارم برای دانلود حجمی! الان چند سوال دارم که ممنون میشم کمک کنید:

1- اینترنت نامحدود مخابرات بهتره یا آسیاتک؟! (اگر شرکت دیگه ایی هم میشناسید که اینترنت نامحدود خوب میده ممنون میشم معرفی کنید)

2- سرعت دانلود اینترنت نامحدود 512 آسیاتک در چه حد هست؟!

3- قطع و وصلی دارند ؟!

در کُل ممنون میشم برای شخصیی مثل بنده که میخواد دانلود حجمی (24 ساعت دانلود) راه بندازه راهنمایی بفرمایید که چه سرویس خریداری کنم و از چه شرکتی بهتر هست.

Carioeternal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی اینجا از شرکت پتیاک اینتزنت میگیره به من بگه چه جوریه سرویسش ؟به خصوص سرعت های بالاش میخوام برای برجمون معرفیش کنم باید مطمين شم که خوب هست اگه کمک کنید ممنون میشم،

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
شرکت پویانت
مشاهده پیوست 418540

پویانت دلال هست و نه pap. هیچ کدوم از سرویس هاش رو خودش ارائه نمیده. سرویس شرکت های: پارس آنلاین، آسیاتک، پیشگامان و صبا رو میفروشه.

بالا