• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

hamed17n

Registered User
لایک‌ها
13
من 512 آسیاتک داشتم که قبلا شبانه اش رایگان بود و اواخر سرعتش کم شده بود درحد60-70 ولی حالا شبانه شده نیم بهاحدودا با تخفیف ماهی 10تومن میدهم،چون حالا میخام دانلود کنم،بنظرتون با ماهی حداکثر 10 تومن چه سرویس و از چه ISPبرای دانلود مناسبه که ارزون پام بیفته،128 نامحدود یا چیز دیگه ای؟کسی تجربه ای داره؟راستی بنظرتون اصلا برم سراغ یک ISPدیگه؟کدامشون بنظرتون قیمتش مناسبتره+کیفیت خوب؟حداکثر ماهی 15گیگ دانلود میکنم
شیراز هستم....

اینترنت نامحدود مخابرات بد نیست ولی خوب 10 تومن با سرعت 60 70 اونم نامحدود فکر نکنم جایی باشه.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من بهم دانلود سرعت 30 هم بده راضی هستم...اینترنت مخابرات با128 سرعت دانلود چجوری هست.؟محدود و نامحدود؟محدود دانلود رایگان شبانه داره؟
اینجا از شیراز کسی 20 نت(مخابرات)استفاده کرده؟میخام برام توضیح بدین،کدام سرویسش شبانه رایگان داره، ونامحدوداش چجوریه؟سرعت دانلود در هردوحالت محدود و نامحدود128-256در مخابرات وصبا نت چجوریه

sina-hidden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یه سرویس نامحدود 256 یا 512 کیلوبایت
که شبا سرعت دانلودش حلزونی نشه
کجا رو پیشنهاد میکنید؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان عزیز به نظرتون در دو رنج قیمت زیر کدوم شرکت بهتره ؟ چون ممکنه یک ماه با سرویس حدودا 25 تومنی کارم راه بیافته و یک ماه با سرویس 45 تومنی .
پارس آنلاین نامحدود 128 ( 10 گیگ سرعت بالا ) با قیمت 27 تومن یا 512 نامحدود فن آوا با قیمت 26 تومن ؟
و پارس آنلاین نامحدود 256 با 20 گیگ سرعت بالا با قیمت 45 تومن یا 1 مگ فن آوا نامحدود با قیمت 46 تومن ؟
در کل به نظر فن آوا بهتره ولی ترسم از اینه که دو روز بعد از گرفتن سرویس مثل آسیا تک قانون مصرف منصفانه بزاره ( شانس که نداریم :p )

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان عزیز به نظرتون در دو رنج قیمت زیر کدوم شرکت بهتره ؟ چون ممکنه یک ماه با سرویس حدودا 25 تومنی کارم راه بیافته و یک ماه با سرویس 45 تومنی . پارس آنلاین نامحدود 128 ( 10 گیگ سرعت بالا ) با قیمت 27 تومن یا 512 نامحدود فن آوا با قیمت 26 تومن ؟ و پارس آنلاین نامحدود 256 با 20 گیگ سرعت بالا با قیمت 45 تومن یا 1 مگ فن آوا نامحدود با قیمت 46 تومن ؟ در کل به نظر فن آوا بهتره ولی ترسم از اینه که دو روز بعد از گرفتن سرویس مثل آسیا تک قانون مصرف منصفانه بزاره ( شانس که نداریم :p )
پارس نامحدوداش بدرد نمیخورن. شما فن آوا رو دو دستی بچسب تا خراب نشده! سرعتشم اگه بودجشو داری 1 مگ بگیر.

hesamsnake

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان بهترین پینگ رو الان کدوم شرکت میده؟

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
میشه بیشتر توضیح بدید اگه کسی خواست اینترنت وایرلس بگیره کد.م شرکت بهتره

هرکدام دکلش به شما نزدیک تر باشه سرویس بهتری هم میده.

یه آنتن بس سیم لازم داری (رادیو استیشن) که بین 150 تا چند میلیون برات آب میخوره (بسته به نوع آنتن، محل، دید، پارازیت و شلوغی امواج در محل و ....) که کارشناس میفرستند برات بررسی کنه و تخمین بزنه، یه روتر هم لازم خواهی داشت و هزینه کابل از پشت بام / آنتن تا محل مصرف. یکی، دو روزه هم برات راش میندازند. آی نت نزدیک محل سکونت ما هستش شرکتش، پینگش دور و بر 80 میچرخه با سرورهای آمریکایی و 60 با سرور های اروپایی.

مخابرات مرکز ما هم پینگ خوبی داره، با آلمان 150 تا میده پینگ و با آمریکا نزدیک 180 تا 200. ولی ثابت نیست، یه موقع هایی 100 تا 200 تا میره روش (از سمت زیر ساخت هی روت هاش تغییر میکنه).

شرکت های دیگه هم معمولاً پینگشون 50 تایی حد اقل بیشتر از مخابرات هست چون دیتای انتقالی شما قبل از محاجرت به مخابرات باید از سیستم های اکانتیگشون عبور کنه.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
هرکدام دکلش به شما نزدیک تر باشه سرویس بهتری هم میده.

یه آنتن بس سیم لازم داری (رادیو استیشن) که بین 150 تا چند میلیون برات آب میخوره (بسته به نوع آنتن، محل، دید، پارازیت و شلوغی امواج در محل و ....) که کارشناس میفرستند برات بررسی کنه و تخمین بزنه، یه روتر هم لازم خواهی داشت و هزینه کابل از پشت بام / آنتن تا محل مصرف. یکی، دو روزه هم برات راش میندازند. آی نت نزدیک محل سکونت ما هستش شرکتش، پینگش دور و بر 80 میچرخه با سرورهای آمریکایی و 60 با سرور های اروپایی.

مخابرات مرکز ما هم پینگ خوبی داره، با آلمان 150 تا میده پینگ و با آمریکا نزدیک 180 تا 200. ولی ثابت نیست، یه موقع هایی 100 تا 200 تا میره روش (از سمت زیر ساخت هی روت هاش تغییر میکنه).

شرکت های دیگه هم معمولاً پینگشون 50 تایی حد اقل بیشتر از مخابرات هست چون دیتای انتقالی شما قبل از محاجرت به مخابرات باید از سیستم های اکانتیگشون عبور کنه.

الان با کیفیت ترین شرکت یا سرویس(وایرلس یا adsl) فرقی نمیکنه
کدوم اینترنتش خوبه پرسرعته چی پیشنهاد میکنی
راستی راهی هست فیبر نوری منظورم همون pcm که خاک تو سرشون میگن فیبر نوری رو خط عادی کرد برای adsl
به غیر از روش ثبت نام مخابرت و مهاجرت به شرکت دیگه چون جدیدا میگن اگه درخواست جمع اوری بدی باز به همون صورت برمیگردونن خطو
یه راه بگو که بتونم شرکت صبانتی های وبی چیزی بگیرم برای یه خوانواده نه مجتمع

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
الان با کیفیت ترین شرکت یا سرویس(وایرلس یا adsl) فرقی نمیکنه
کدوم اینترنتش خوبه پرسرعته چی پیشنهاد میکنی
راستی راهی هست فیبر نوری منظورم همون pcm که خاک تو سرشون میگن فیبر نوری رو خط عادی کرد برای adsl
به غیر از روش ثبت نام مخابرت و مهاجرت به شرکت دیگه چون جدیدا میگن اگه درخواست جمع اوری بدی باز به همون صورت برمیگردونن خطو
یه راه بگو که بتونم شرکت صبانتی های وبی چیزی بگیرم برای یه خوانواده نه مجتمع

آواگستر شرکت نسبتاً قدیمی و سرویس دهنده خوبی هست، پوشش دهی خوبی هم داره برای جاهایی که مشکل ADSL دارند و دکل های زیادی هم داره.

آی نت فوق العاده پهنای باند باز و سرویس های با کیفیتی داره، تنها بدی اش اینه که ساعات رایگان دانلود و این چیزا رو نداره، ترافیک گرونی هم داره ولی از داشتن اینترنتش لذت میبری، اگه 4 مگ بخری عمراً یه لحظه زیر 4 مگ بهت سرویس بده.

ولی یه سوال، چرا قبل از اینکه سراغ این سرویس دهنده های بی سیم بری، یه بار این مخابرات رو روی فیبر نوری تست نمیکنی؟ شاید شانست زد و اونجا خوب سرویس داد.

یه چیز دیگه، یه سری هم به پیشگامان بزن، سرویس چندان چشمگیری نداره ولی فکر کنم رو فیبر سرویس میده، من واسه یکی که تو مجتمع مسکونی هست سرویس گرفتم، البته نمیدونم اونا اونجا فیبر دارند یا نه ولی شرکت داتک میخواست خودش بگیره گفت بهش نداند، شاتل رو هم پیگیر شده بود که بهش گفته بودند سرویس ندارند روی پیش شماره اونها، آخرش رفتیم پیشگامان براش گرفتیم. http://www.pishgaman.net/

take

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان عزیز سلام
من مشترک لایزر بودم که جمع شد رفتم اسیا تک اوایل بد نبود ولی متاسفانه دیگه واقعا شورشو دراورده الان دو ماه چراغ adsl خاموش روشن میشه به بهانه اینکه خطت مشکل داره مخابراتت مشکل داره این حرفها منو بازی میدن
تا اینکه از طریق یکی از دوستان متوجه شدم اینا تماما بازی اسیا تک هست حالا دو روز دیگه سرویسم تموم میشه و قصد گرفتن اینترنت از یک شرکت دیگه را دارم
نظرات اکثر دوستان را درباره سرویس دهنده ها خوندم ولی متاسفانه به نتیجه نرسیدم اکثر رفقای خودم میگن شاتل خوبه ولی نظرات دوستان رو تو این انجمن خوندم فهمیدم سرعت دانلود از سایتهای خارجی پایینه و ...
من منطقه مخابراتی سید الشهدا هستم انتظاراتی که از سرویس دهنده دارم (که اصولا تو ایران نباید داشت) قطعی کم داشته باشه تنوع سرویس داشته باشه محدودیت روی سایت خارجی نداشته باشه
انم بگم یکماه ممکنه 2 گیگ دانلود داشته باشم یک ماه 10 گیگ

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
آواگستر شرکت نسبتاً قدیمی و سرویس دهنده خوبی هست، پوشش دهی خوبی هم داره برای جاهایی که مشکل ADSL دارند و دکل های زیادی هم داره.

آی نت فوق العاده پهنای باند باز و سرویس های با کیفیتی داره، تنها بدی اش اینه که ساعات رایگان دانلود و این چیزا رو نداره، ترافیک گرونی هم داره ولی از داشتن اینترنتش لذت میبری، اگه 4 مگ بخری عمراً یه لحظه زیر 4 مگ بهت سرویس بده.

ولی یه سوال، چرا قبل از اینکه سراغ این سرویس دهنده های بی سیم بری، یه بار این مخابرات رو روی فیبر نوری تست نمیکنی؟ شاید شانست زد و اونجا خوب سرویس داد.

یه چیز دیگه، یه سری هم به پیشگامان بزن، سرویس چندان چشمگیری نداره ولی فکر کنم رو فیبر سرویس میده، من واسه یکی که تو مجتمع مسکونی هست سرویس گرفتم، البته نمیدونم اونا اونجا فیبر دارند یا نه ولی شرکت داتک میخواست خودش بگیره گفت بهش نداند، شاتل رو هم پیگیر شده بود که بهش گفته بودند سرویس ندارند روی پیش شماره اونها، آخرش رفتیم پیشگامان براش گرفتیم.پیشگامان توسعه ارتباطات - PAP: Iranian Private Access Provider

یه سوال اگه من از inet وایرلس با سرعت 128 نامحدود بگیرم سرعتش بیشتر از خودشه یا همونه مثلا بعضی شرکت ها حال میکنن برای مشترک 128تشون 1مگ رد میکنن
ایا تو وایرلس هم همینطوره؟؟؟
نه من اصلا مخابرات نمیگریم اصلا اصلا حرفشو نزن
فقط موندم این inet چجوری برای مشترکاش xbox live مفتی میده یعنی چی گلد مفتی میده یا رو ارسال اطلاعات به من تغییراتی انجام میده تا لایو مفتی بشه
اخه عجیبه برام
نرم افزار مانیتورینگش خوبه اولین شرکتیو دیدم که این کارو بکنه خوبه
اگه فقط برای واحد خودم یعنی نه بقیه واحد های مجتمع وایرلس بگیرم
چه تجهیزاتی لازم داره؟؟انتن+..دیگه چی این مینی pci ها چیه دیگه اینم میخواد
کلا هزینه اولیش با تجهیزات خوب یعنی عالیه ارزون چقدر برام درمیاد
تو inet که زده هزینه انتن بین 100تا 300 معلوم نیست چه مدلی میزارن انتن های خوب که تو این سایت بین 200تا 600تومن
اینجا: http://1000network.com

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
یه سوال اگه من از inet وایرلس با سرعت 128 نامحدود بگیرم سرعتش بیشتر از خودشه یا همونه مثلا بعضی شرکت ها حال میکنن برای مشترک 128تشون 1مگ رد میکنن
ایا تو وایرلس هم همینطوره؟؟؟
نه من اصلا مخابرات نمیگریم اصلا اصلا حرفشو نزن
فقط موندم این inet چجوری برای مشترکاش xbox live مفتی میده یعنی چی گلد مفتی میده یا رو ارسال اطلاعات به من تغییراتی انجام میده تا لایو مفتی بشه
اخه عجیبه برام
نرم افزار مانیتورینگش خوبه اولین شرکتیو دیدم که این کارو بکنه خوبه
اگه فقط برای واحد خودم یعنی نه بقیه واحد های مجتمع وایرلس بگیرم
چه تجهیزاتی لازم داره؟؟انتن+..دیگه چی این مینی pci ها چیه دیگه اینم میخواد
کلا هزینه اولیش با تجهیزات خوب یعنی عالیه ارزون چقدر برام درمیاد
تو inet که زده هزینه انتن بین 100تا 300 معلوم نیست چه مدلی میزارن انتن های خوب که تو این سایت بین 200تا 600تومن
اینجا: نمایندگی میکروتیک در ایران ، فروش میکروتیک ، خرید میکروتیک، فروش کنبوتونگ،خرید کنبوتونگ، تجهیزات شبکه،خرید قطعات شبکه، فروش قطعات شبکه

سرویس نامحدود من از آی نت ندیدم، آواگستر که همون سرعت خریداری میده.

xbox رو هم من اطلاعی ندارم، از خود شرکت میپرسیدید.

برای یک کاربر هم میتونید تهیه کنید. اگه دید مستقیم با دکل داشته باشید که فقط یک آنتن رادیو میخواهید و کابل شبکه تا محل استفاده به علاوه یک روتر/اکسس پوینت.

تجهیزات Ubunto رو میفروشه، هزینه هاش رو هم نمیدونم چرا تو سایت عوض نکرده، اون 100 تا 300 مال قبل از افزایش قیمت دلار و محرومیت های ایران بوده.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
سرویس نامحدود من از آی نت ندیدم، آواگستر که همون سرعت خریداری میده.

xbox رو هم من اطلاعی ندارم، از خود شرکت میپرسیدید.

برای یک کاربر هم میتونید تهیه کنید. اگه دید مستقیم با دکل داشته باشید که فقط یک آنتن رادیو میخواهید و کابل شبکه تا محل استفاده به علاوه یک روتر/اکسس پوینت.

تجهیزات Ubunto رو میفروشه، هزینه هاش رو هم نمیدونم چرا تو سایت عوض نکرده، اون 100 تا 300 مال قبل از افزایش قیمت دلار و محرومیت های ایران بوده.

چطور ندیدید نامحدودشو اینجا: سرویسهای وایرلس
یا منظورتون تست نکردین؟
بالای 1تومن درنیاد یهو؟

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
ای بابا بچی من به هر شرکت زنگ میزنم میگه تو کرج نداریم
سمت مهرویلا هستم

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
چطور ندیدید نامحدودشو اینجا: سرویسهای وایرلس
یا منظورتون تست نکردین؟
بالای 1تومن درنیاد یهو؟

نه منظور من این بود که کارکرد سرویس های نامحدودش رو ندیدم به چشم.

ای بابا بچی من به هر شرکت زنگ میزنم میگه تو کرج نداریم
سمت مهرویلا هستم

هیچ کدوم؟ مگه میشه؟ یکی باید اونجا بالاخره سرویس بده >.<

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
نه منظور من این بود که کارکرد سرویس های نامحدودش رو ندیدم به چشم.

هیچ کدوم؟ مگه میشه؟ یکی باید اونجا بالاخره سرویس بده >.<

داداش هستش ولی مثل inet نیستش درضمن نورانت هستش خیلی تعرفه هاشون گرونه
بی خیال حالم از هر چی وایرلس به هم خورد قاطی کردم رفتم سایت مخابرات لیست مدیرانو زدم هر مدیری بود به ایمیلش این متن زیرو فرستادم
---------------------------------------------------------------
سلام خدمت مدیران
مجبور شدم ایمیل کنم چون هر کاری کردم جواب نداد

بنده وب مستر هستم و همچنین نیازمند اینترنت پرسرعت

adsl
ولی چه کنم که خطه تلفن ما

pcm هستش
به مسئولینتون هم میگم خط عادی رو برام نصب کنید هزینش رو هم تا سقف یه تومن قبول
میکنم دیگه چی میخوایین میگن باید اینترنتو از ما بگیری تا خططو عادی کنیم.
اقا من نمیخوام اینترنت بی کیفیت شمارو بگیرم چیکار کنم گناه من چیه
بنده وایمکس هم داشتم اونم اشغال تر از اینترنتون . میخواستم وایرلس بگیرم که اونم گرونه بالای 3میلیون درمیاد برام

یه خورده از شرکتای دیگه یاد بگیرین
خط تلفنم هم اینه: 026.......9

دوتا خطم هم که هنوز نیومدن نصب کنن

فقط یه خورده وجدان داشته باشین جوابه ایمیلمو بدین
درضمن یادم رفت که بگم بنده 3تا خط خریده بودم که بعد از خرید 4ماه طول کشید بیان نصب کنن
البته بگم که فقط یک خطو از سه خط نصب کردن و جالب ترش اونم با رشوه.
به قول خودتون زیرمیزی
میدونی برای چه پول دادم نصب کنن چون که قبضه موبایلم بالای 1میلیون دراومده
یه خورده تجهیزاتتون رو توسعه بدین زشته والله ادعای پیشرفت میکنین
مخابرات اینترنتش مفت نمی ارزه
در ضمن سعی کنید جوابو ایمیل کنید
-----------------------------------------------------------
فعلا یه دونه از مدیراشون جوابه منو داده طی یه روز
اینم عکسشه:
2015_11_04_00_18_45_668x500.jpg
حالا ببینیم چی میشه
ببینم این منظورش توسعه یعنی چی اسکلم کرده یعنی معلوم نیست کی خط عادی میشه.اره دیگه امکانات ندارن توف تو روحشون

بالا