• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
ببینم این منظورش توسعه یعنی چی اسکلم کرده یعنی معلوم نیست کی خط عادی میشه.اره دیگه امکانات ندارن توف تو روحشون

منظورش اینه که وقتی مرکزتون تعداد درخواست های زیادی داشته باشه و براشون به صرفه باشه که کابل کشی جدید و نصب تجهیزات/گسترش مرکز رو انجام بدهند.

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان من تا الان از مخابرات داشتم، یک سال پیش سرعت دانلود 512ـــه نامحدودش فیکس روی 250 بود پینگش هم خوب بود ولی کم کم زدن به پایش. در حدی که تو شهر ما کلا یه ماهی میشه سرویس های نامحدودش رو کلا برداشته و جالب تر اینه که فقط سرویس های یکسالش شبانه رایگان داره!!! بنظرتون جایی هست که بتونم شکایت کنم تا سرویس های نامحدود رو برگردونن؟

حالا از این گذشته پارس آنلاین هم هست اینجا که سرویس 128 نامحدودش رو زده 27 تومن ولی شنیدم تا یه میزان دانلود سرعتش خوبه و بعد سرعتش افتضاح میشه! دقیقا این حجم دانلود چقدره؟ 10 گیگ یا 20 گیگ؟ کلا سرویسش خوبه برم بگیرم؟

irmet

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان یک سرویس اینترنت نامحدود میخوام با سرعت بالا! بین 150 تا 200 دانلود بده. ماهیانه هم 50 هزار تومان بیشتر نباشه.
ماهیانه حداقل 40 گیگ مصرف میکنم

Nameless

Registered User
لایک‌ها
20
آقا برای game چه نتی پیشنهاد میدید. الان مخابرات 512 دارم . هرچند برای دانلود خوبه نسبت به هزینش ولی اصلا بدرد Game نمیخوره. packet lost خیلی داره و پینگشم بالای 400 میشه. لطفاً هرکی تجربه داره راهنمایی کنه . adsl و غیر adsl. محل سکونت : غرب تهران

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستانی که از چند شرکت adsl داشتن، بیشترین سزعت آپلود رو کدوم شرکت داشته؟ ممنون میشم با نام سرویس بگن.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
منظورش اینه که وقتی مرکزتون تعداد درخواست های زیادی داشته باشه و براشون به صرفه باشه که کابل کشی جدید و نصب تجهیزات/گسترش مرکز رو انجام بدهند.

اینترنت وایرلس سیستک چطوره
راستی نگفتی بهترین انتن زیره یه تومن چیه

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

سیستک رو جایی کارکردش رو ندیدم، ولی چون شرکتش هم ADSL ارائه میده و هم وایرلس، به علاوه سرویس های محدود و نامحدود و همچنان ترافیک ویژه، احتمال اینکه پهنای باندش تو مراکز شلوغ مشکلی داشته باشه هست.

آنتن رادیوی خوب که Powerstation هست (قیمت هاش رو ندارم، قبل از گرونی ها دور و بر 500-600 تومن اینا بود). ولی از من میپرسی بگو یه کارشناس محل نصب رو بررسی کنه و بهتون آنتن های پیشنهادی رو معرفی کنه شاید زیر 500 هم بتونید هزینه آنتن بدید. رادیو استیشن ها هم مشری زیاد دارند، تو همین بازارچه خودمون تمام رادیو استیشن های دست دویی که بچه ها برای فروش قرار میدند رو هوا میره، هزینه بالا نکن، اگه همون Nanostation هم کارت رو راه انداخت بگیرش، فقط قبل از خرید حتماً از یکی از شرکت هایی که پوشش داره محل شما بگو یه کارشناس بفرسته و موقعیت سنجی کنه و همونجا مشخص کنه که چه آنتن (هایی) برای شما جوابگو هست.

GentlemanQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اولش فک کردم خوابم...
فک کنم واسه شب عاشوراست....

3099512070.png

3099534308.png

D3XTER

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان عزیز وقت بخیر من چند ساله آسیا گوه دارم و میخوام الان سرویس رو عوض کنم شبا زیاد کار ندارم شاید در ماه 3 4 بار از 12 که دیگه پای سیستم نیستم تا صبح بزارم دانلود
کل مصرقم تو روزه و نامحدود میخوام چیو پیشنهاد میدید ماهی 50 تومن میتونم بدم

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.

امروز دیدم آسیاتک تخفیف زده سرویس یک ساله 10مگا با 100گیگ دانلود و 1مودم رایگان 123.000 تومن.
من خودم الان پرمیوم شبدیز دارم با ماهی 20گیگ دانلود در میاد برام ماهی 60 تومن. اصلا قطعی و افت سرعتم ندارم اینم وضع سرعتمه :

http://www.speedtest.net/result/3151062092.png

حالا با این شرایط به نظرتون میرزه مشکلات تخلیه و طول کشیدن وصل دوباره و غیره رو به جون بخرمو عوضش کنم آسیا بگیرم؟؟ آیا آسیا سرعتی که الان دارمو بدون افت بهم میده؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام.

امروز دیدم آسیاتک تخفیف زده سرویس یک ساله 10مگا با 100گیگ دانلود و 1مودم رایگان 123.000 تومن.
من خودم الان پرمیوم شبدیز دارم با ماهی 20گیگ دانلود در میاد برام ماهی 60 تومن. اصلا قطعی و افت سرعتم ندارم اینم وضع سرعتمه :

http://www.speedtest.net/result/3151062092.png

حالا با این شرایط به نظرتون میرزه مشکلات تخلیه و طول کشیدن وصل دوباره و غیره رو به جون بخرمو عوضش کنم آسیا بگیرم؟؟ آیا آسیا سرعتی که الان دارمو بدون افت بهم میده؟

سرویس به این خوبی داری، چرا میخوای خودت رو بندازی تو چاه؟ به هیچ وجه عوض نکنش. من اون سرویس رو داشتم دو تا دست قرض میکردم و چهار دستی نگهش میداشتم.

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان من امیر آباد هستیم که میشه مرکز قدس و امکان تهیه ADSL نداریم . به نظر شما وایمکسمو نگه دارم (ایرانسل) یا از سیستک اینترنت وایرلس بگیرم؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام دوستان من امیر آباد هستیم که میشه مرکز قدس و امکان تهیه ADSL نداریم . به نظر شما وایمکسمو نگه دارم (ایرانسل) یا از سیستک اینترنت وایرلس بگیرم؟

بستگی به کاربردتون داره، اگه فقط کمی براوز داری و آپدیت و دانلود کم، همون وایمکس رو نگه دار. اگه بازی آنلاین و استریمینگ داری و براوز سریع احتیاج داری، سیستک وایرلس رو تهیه کن.

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
دانلود بالا دارم و بازی آنلاین خیلی انجام میدم . کسی هزینه هاشو میدونه چقدره ؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دانلود بالا دارم و بازی آنلاین خیلی انجام میدم . کسی هزینه هاشو میدونه چقدره ؟

دو راه داری،

یا 512 30 گیگ پارس آنلاین رو بگیری که رو 9مگ بسته میشه. تا جایی که من میدونم هنوز سرویس 9 مگ نواینترلیو ( سرویس گیم ) ندارن. بنابراین اگر گیم بازی میکنی باید به 4 مگ قناعت کنی.

یا 8 مگ شاتل بگیری که رو 8192 کیلوبیت بسته میشه که با 5 گیگ خجم اضافه هم قیمت 512 30 گیگ پارس میشه و شاتل هم پروفایل گیم داره که من دارم پینگش 150 هست.
راه بهتری سراغ نمیبینم.
مگر اینکه بری دانشگاه علم و صنعت دانلوداتو اونجا بذاری ; )))

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان
بهترین سرویس نامحدود کدوم شرکته؟
خیلی دانلود دارم

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
دو راه داری،

یا 512 30 گیگ پارس آنلاین رو بگیری که رو 9مگ بسته میشه. تا جایی که من میدونم هنوز سرویس 9 مگ نواینترلیو ( سرویس گیم ) ندارن. بنابراین اگر گیم بازی میکنی باید به 4 مگ قناعت کنی.

یا 8 مگ شاتل بگیری که رو 8192 کیلوبیت بسته میشه که با 5 گیگ خجم اضافه هم قیمت 512 30 گیگ پارس میشه و شاتل هم پروفایل گیم داره که من دارم پینگش 150 هست.
راه بهتری سراغ نمیبینم.
مگر اینکه بری دانشگاه علم و صنعت دانلوداتو اونجا بذاری ; )))

من اگ میتونستم ADSL بگیرم که مشکلی نبود. منطقه ما (امیر آباد) پورت ها همه پره و ADSL نمیشه گرفت. برای همین بین سیستک و وایمکس موندم. هزینه تجهیزات وایرلس رو میخوام بدونم.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من اگ میتونستم ADSL بگیرم که مشکلی نبود. منطقه ما (امیر آباد) پورت ها همه پره و ADSL نمیشه گرفت. برای همین بین سیستک و وایمکس موندم. هزینه تجهیزات وایرلس رو میخوام بدونم.

وایمکس = دانلود پایین و گیمینگ تعطیل . با وایرلس هم گیمینگ عالی اما دانلود ضعیف. تجهیزات هم شرکت به شرکت فرق داره. شرکت رسانای تهران تعرفه های خوبی داره. بین 500 تا 750 حساب کن نصب تجهیزات رو.

roozbeh_pc

Registered User
لایک‌ها
7

داداش سیستک هم توی کرج نداره هنوز

به آی اس پی پیام (مسیح) هم یه سر بزن من خودم میخاستم ازشون وایرلس بگیرم ولی دیگه رفتم سمت همون adsl اینم لینکش

آنتن هم بستگی داره به فاصله از دکل معمولا nanostation m5 یا powerstation 5 باید جواب بده توصیه میکنم سمت TP-link نری

بالا