• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با توجه به این که پارس آفلاین مشتریان عزیز رو با گذاشتن قانون زیر مورد عنایت قرار دادند:

در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:

به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد. بعنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.

شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.

برای مشاهده گزارش مصرف لطفا به آدرس http://onebill.parsonline.com مراجعه فرمایید.

سرویس جدید برای کسی که اینترنت زیاد استفاده می کنه چی پیشنهاد میدین؟ :D

خصوصا اگه تا رقم بالایی سرعتش رو بوست کنند و ساعات رایگان با سرعت مناسب داشته باشه خوب میشه! :D

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان از اونجایی که یکی از بزرگترین دلایل کوچ ما، از بین بردن اینترنت شبانه از سوی مثلاً پارس آنلاین بوده، لطف کنین هر کی که خبر دار شده از آی اس پی که همچین کاری کرده به اشتراک بزاره اینجا تا ببینیم چی میمونه آخر سر...

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک مورد رو بگم که علاوه بر پارس آفلاین داتک هم همچین کاری کرده:
45996331774250234873.png

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام
دوستان عزیز این دو شرکت هم من میدونم که این تغییرات رو جدیدا داده اند. البته لا اقل پارس آنلاین داره از حدود 20 روز قبلش میگه , صبانت که من داشتم روز 22 شهریور توی سایتش زد که ما از 19 شهریور اینجوری حساب کرده ایم! و درواقع از حدود 15 شهریور داشت اونکار رو میکرد.

1-صبانت هم از شهریور ماه اینجوری شده که هر مقدر حجم سرویستون هست , تا 3 برابر اونرو میتونید شبانه رایگان دانلود بکنید و بعد از اون 3 راه دارید : 1- حجم اضافه بخرید و ادامه کار 2- شبانه شما رو سرعت 16 کیلوبایت (128kbps) لیمیت میشه تا زمان پایان مدت سرویس و تمدید جدید 3- میتونید حالت شبانه رو به نحوی انتخاب کنید که به ازای هر 2 گیگ , 1 گیگ از حجم روزانتون کم بشه.

2- آسیا تک هنوز شبانه روی بعضی از سرویسهاش داره , بعضی 3 ساعت و بعضی 6 ساعت. سایر سرویسها یا ندارند یا نیم بها دارند. در ضمن ساعات شبانه اش کم شده نسبت به قبل و همچنین سرعت شبانه هم کاهش پیدا کرده. نهایت سرعت 2 مگش در شبانه 117-120 کیلو (میانگین حدود 107 در شبهایی که آدم وار کارکنه) که توی 6 ساعت یک چیزی حول و حوش 2.2-2.4 گیگ میتونید دریافت داشته باشید. 1 مگش هم سرعت شبانه اش در حدود 80 تا 85 کیلوبایت هست. کلا سرویسها هم نسبت به قبل گرونتر شده.

3- دوستان زیاد هم تلاش خاصی نکنید که این برنامه تمام آی اس پی هاست و بقیه هم به مرور اینکار رو می کنند.

4- با توجه به این چیزهایی که من دیده ام های وب در صورتی که دانلود بالا بخواهید با این قیمتها مناسب تره زیرا مثلا بسته های فشفشه اون رو که سریع باید مصرف کنید بعضا گیگابایتی تا حد 600 تومن هم داره که نسبت به گیگابایت 452 تومنی اینترانت تنهای آسیا تک بسیار مقرون به صرفه تر هست و همچنین مثلا نوعی که پارس انلاین حساب میکنه که گیگاباتی 1200 تومن میوفته و تازه دانلود هم با سرعت بالاست نه سرعتهای محدود شده.

5- البته داتک هم خوبه چون توی اون 4 ساعت عملا گیگابایتی 360 تومن (یا کمتر) میوفته. توی ساعت های بعد هم 900 تومن یا کمتر. حسن های وب اینه که با بسته های فشفشه اون قیمت گیگابایت روزانه هم کمه!
با امید موفقیت برای همه دوستان.

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خیلی ممنون از شما!
پس تا اینجا شد:
1.پارس آنلاین
2.داتک
3.صبانت
4.آسیاتک
5. های وب رو هم یکی از دوستان توی یک فروم دیگه گفت تعطیل شد، تحقیق می کنم تکلیفش رو روشن می کنم میگم خدمتتون

با این تفاسیر فکر می کنم باید این شرکت های کله گنده رو بزاریم کنار تا فکر نکنن هر کاری کنن مشتری هاشون حالیشون نمیشه و وای میستن.

باید بریم سراغ شرکت هایی که کمتر اسم در کردن، عصر انتقال داده ها، اوراکل و... اینارو کسی خبر داره بگه ببینیم چجوری شدن.

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
سلام بر همگی
آقا یه ISP خوب به ما معرفی میکنید.
شبانه رایگان داشته باشه.زیاد نمیخام .شبی 4&5 گیک بدانلوده کافیه.
قیمتش هم مناسب باشه دیگه:D.
سرعت رو هم که از پارس آنلاین 256 میگرفتم ولی تا 7&8 مگابیت میرفت.سرعت همین حدودا خوبه.
ممنون از جواباتون

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
سلام بر همگی
آقا یه ISP خوب به ما معرفی میکنید.
شبانه رایگان داشته باشه.زیاد نمیخام .شبی 4&5 گیک بدانلوده کافیه.
قیمتش هم مناسب باشه دیگه:D.
سرعت رو هم که از پارس آنلاین 256 میگرفتم ولی تا 7&8 مگابیت میرفت.سرعت همین حدودا خوبه.
ممنون از جواباتون
دوست عزیز ظاهرا بر اساس یک قانون جدید، آی اس پی ها دارن سرویس شبانه ی رایگان رو محدود و یا کلن لغو می کنند و احتمالن بزودی دیگه هیچ کدوم سرویس شبانه رایگان نخواهند اشت.

Last edited:

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
فقط این شرکت های کله گنده بازی درمیارن.
رفیقم از سیطره گرفته ساعت رایگان هاش تو روزه.سه ماهی 30 تومن میده 4.مگ هم سرعت داره.
ولی گفتم شاید هنوز یکی دوتا isp خوب دیگه مونده باشه

lucifer_quest

Registered User
لایک‌ها
748
رفیقم از سیطره گرفته ساعت رایگان هاش تو روزه.سه ماهی 30 تومن میده 4.مگ هم سرعت داره.
آدرس سایتشو می شه لطف کنی ؟

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
طبق آخرین خبری که از یکی از اقوام که از همه بخشنامه های سری وزارت ارتباطات خبر داره شنیدم ظاهرا قانون نوشتن که دانلود شبانه رو نباید رایگان بزارن بمونه....
این خبر قراره 15 اذر منتشر شه ولی از اون طرفا ماجرا ظاهرا دارن پهنای باند کشور رو به مقدار چشمگیری افزایش میدن
در کل :mad::mad::mad::(:(:(:general208::general208::general208::general208::general503::general503::general503:

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
طبق آخرین خبری که از یکی از اقوام که از همه بخشنامه های سری وزارت ارتباطات خبر داره شنیدم ظاهرا قانون نوشتن که دانلود شبانه رو نباید رایگان بزارن بمونه....
این خبر قراره 15 اذر منتشر شه ولی از اون طرفا ماجرا ظاهرا دارن پهنای باند کشور رو به مقدار چشمگیری افزایش میدن
عجب ک... هستنا !!! پهنای باند رو میخوان افزایش بدن بعد میخوان کسی هم استفاده نکنه؟؟ خب مگه کرم دارن، یه دفه افزایش ندن دیگه؟؟!! بعد به وزارت چه ربطی داره که زوری میگه دانلود شبانه ندین؟ مثلا الان تعزیرات میتونه یه بخشنامه بده بگه هیچ مغازه داری نمیتونه روی جنساش تخفیف بده؟؟!! چهارتا آدم پخمه نشستن اونجا هر تصمیمی دلشون بخواد میگیرن بعد انگار مردم مسخرشونن!
اینا این همه پول میگیرن و این همه پول در میارن اونوقت گیر دادن به 4-5 گیگ دانلود شبانه!! انگار این 4-5 گیگ داره به یه جاشون فشار میاره میخوان سریع فشار رو از روی خودشون بردارن!

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در کل :mad::mad::mad::(:(:(:general208::general208::general208::general208::general503::general503::general503:
اگر هم همچین بخشنامه ای صادر بشه، اون شرکتی که به فکر مشتریاش باشه راه های نگه داشتنشون رو بلده، مثلاً اگر یادتون باشه، گفته بودن ایرانسل اوایل کارش حق نداره سیم کارت مجانی بده، خب اونم برداشت گفت بیاین یکی بخرین، 2تا ببرین، بعد آروم آروم آوردتش اونقدر پایین که الان قیمتش تقریباً مفته.
الان مثلاً داتک گفته 10% کم می کنم، پارس آنلاین گفته 33%، این نشون میده که اگرم بخشنامه ای بوده، حد و حدودش رو تعیین نکرده، و اینجاست که کَرَمه این شرکتا نشون داده میشه...

دادا این سیطره رو شماره میدی ما هم ببینیم چجوریه!؟ زورم میاد یک ماه دیگه تمدید کنم پارس رو!

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28

code_2219

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا همه این شرکتها مجبورن یه جوری قیمتهارو تعدیل کنن/ چون وزارت ارتباطات تخفیفه 35 % رو به برای شرکتهای ندا تعدیل و به 25 % رسوندن / از طرفی هم اجازه نمیدن که شرکتها قیمتهارو افزایش بدن/ خب مسلما این شرکتها هم میان اولین کاری که میکنن اینه که دانلود رایگان رو پولی میکنن
در حال حاضر مخابرات طرح پاییزه گذاشته و دانلود رایگان هم داره 1 تا 7 صبح
اما از لحاظ سرعت و کیفیت من از مخابرات دل خوشی ندارم

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اما سرعت وپینگش تو روز خیلی بد شده
پینگ که میشه ۳۵۰ اینا
سرعتشم از ۵۰ تا ۴۰۰ نوسان داره
شبم الان من ۱ مگ ۳۰ گیگ درم که ۹۰ تومن میدم ۱۹۰ کیلو بایت تهش دانلود میکنه
واقعا یا این پول اونقدر نمیرزه!

Danie1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نمیرزه با اینا که شما میگی! عصر انتقال داده ها چطور؟ کسی میتونه بگه شبانه اش چطوره؟

SLIPKNOT2

Registered User
لایک‌ها
2
کدوم شرکت تو تهران یک مگ یا دو مگ بدون محدودیت حجمی میده ؟ و البته واقعا محدودیت نداشته باشه یعنی بعد از چند روز که زیاد دانلود کنیم سرعتمون نصف نشه؟

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
برای منی که دانلود ندارم ( نه روزانه نه شبانه ) کدوم شرکت بهتره ؟
مصرف رو نگاه کردم ماهانه به 10 گیگ هم نمیرسید
تا ماهی 20-25 هزینه کنم

بالا