• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
خیلی ممنون.
توی ساعت شبانه رایگان میدونید سرعت دانلودش چقدره؟(128 یا 256 یا 512)

من 3 سال پیش داشتم نسبتا خوب بود مثلا با سرویس 1 مگ شبانه رایگان 120 تا سرعت
میداد فعلا خودم نامحدود فن آوا دارم
این شرکت پرنیان نت هم نماینده داتک در اصفهان هست و البته سیاست هاش
از داتک جدا هست هنوز شبانه رایگان داره یه زنگ بزن ازشون سوال کن ببین سرعت
شبانه رایگانشون چطوریاست
www.parniannet.net

hamidreza f

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
6 سال از پارس آنلاین داشتم ولی به خاطر شبانه چند روز پیش تخلیه کردم.
الان از آشنای اول 2 مگابیت گرفتم.میخاستم بگم آشغاله به تمام معنا.
256 پارس = 2 مگابااااایت دانلود
2 آشنا ی اول = 200 کیلو بااایت دانلود .
شبانه شم که به ما ندادن گفتن باید یه ساله بخری. ریسک نکردم نخریدم.
بعد این ماه برمیگردم پارس آنلاین دوباره.الآن شده انتخاب بین بد و بدتر

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
من می گم هرکی می تونه دو تا نت داشته باشه. یکی پارس برای استفاده روزانه یکی مخابرات برای شبانه. البته اگر اصفهانید. چون از تعرفه های دیگه شهرهای برای مخابرات اطلاع ندارم.
من خودم نوزده تومن می دم مخابرات فقطم شبانه مودم روشن می کنم شبی هفت گیگ دانلود دارم که یه درصد شارژ کم می کنه. سرویس 512 ده گیگ پارسم داره واسه یک ماه کار روزانه زیادم هست. البته در این حالت باید دوتا خط تلفن داشته باشید.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من می گم هرکی می تونه دو تا نت داشته باشه. یکی پارس برای استفاده روزانه یکی مخابرات برای شبانه. البته اگر اصفهانید. چون از تعرفه های دیگه شهرهای برای مخابرات اطلاع ندارم.
من خودم نوزده تومن می دم مخابرات فقطم شبانه مودم روشن می کنم شبی هفت گیگ دانلود دارم که یه درصد شارژ کم می کنه. سرویس 512 ده گیگ پارسم داره واسه یک ماه کار روزانه زیادم هست. البته در این حالت باید دوتا خط تلفن داشته باشید.
اره تو روز خیلی مصرف داره مخابرات ولی شباش خوب دانلود میکنه البته نه 7 گیگ :D در حد 4 5 گیگ

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اره تو روز خیلی مصرف داره مخابرات ولی شباش خوب دانلود میکنه البته نه 7 گیگ :D در حد 4 5 گیگ
داداش من بستگی داره و من هفت گیگ دانلود دارم. خونه بودم شات از netwrox می زاشتم گرچه لازم نیست به شما اثبات کنم. [emoji14]

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
داداش من بستگی داره و من هفت گیگ دانلود دارم. خونه بودم شات از netwrox می زاشتم گرچه لازم نیست به شما اثبات کنم. [emoji14]
منظورم این نبود شما دروغ میگی
میگم دانلود من به شما نمیرسه فوق فوقش 5 گیگ میتونم بگیرم هر شب :D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
منظورم این نبود شما دروغ میگی
میگم دانلود من به شما نمیرسه فوق فوقش 5 گیگ میتونم بگیرم هر شب :D
من ده روزه گرفتم. چند روز اول بین دو تا هفت گیگ دانلود داشتم. بررسی کردم نویز خطتو و یه سیم کشی جداگونه از اول خونه کشیدم و حواسم به سیم برق و اینا بود که الان شش هفت روزی هفت گیگ بالاتر دانلود می کنه. اگر اصفهانید سرویس دو مگو دارم که اغلب رو سه مگ بسته میشه. یعنی سرعت از 350تا 380.
شرمنده شاید من برداشت کردم از حرفتون!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من ده روزه گرفتم. چند روز اول بین دو تا هفت گیگ دانلود داشتم. بررسی کردم نویز خطتو و یه سیم کشی جداگونه از اول خونه کشیدم و حواسم به سیم برق و اینا بود که الان شش هفت روزی هفت گیگ بالاتر دانلود می کنه. اگر اصفهانید سرویس دو مگو دارم که اغلب رو سه مگ بسته میشه. یعنی سرعت از 350تا 380.
شرمنده شاید من برداشت کردم از حرفتون!
همدانم و شبا بین 200 تا 270 هست سرعت دانلود - یعنی به نویز خط مربوطه ؟ همون خر خر تو گوشی تلفن یا مسئله دیگه ایه ؟:D
اگه اونه که خیلی شدیده (به خاطر سیم برق و اسانسور ایناس ؟ چیه :general509:) یعنی روی سرعت تاثیر داره در اون حد ؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
همدانم و شبا بین 200 تا 270 هست سرعت دانلود - یعنی به نویز خط مربوطه ؟ همون خر خر تو گوشی تلفن یا مسئله دیگه ایه ؟:D
اگه اونه که خیلی شدیده (به خاطر سیم برق و اسانسور ایناس ؟ چیه :general509:) یعنی روی سرعت تاثیر داره در اون حد ؟
ببینید باید تو پنل مودم برید و ببینید خطتتون رو چند بسته شده و چقدر می تونه سرعت داشته باشه یعنی فیلد های max rate data rate
بعدشم مودمو ببرید ابتدایی ترین جایی که از مخابرات سیم تلفن وارد منزل شده اونجا هم این فیلد ها را مشاهده کنید. اگر تفاوت فاحش بود تو سیم کشی خونتون مشکل دارید. عوامل نویز هم خیلی زیادن. سیم برق و تلفن اصلی ترینشه. جنس خود سیم . میزان دور تابیده شده سیم. بعضی سیم های تلفن یه سیم لخت داره. رفتم برقیه یکیشون گفت این سیم ارته یکی دیگه شون گفت ما بهش می گیم حمال [emoji15]. اصلا هم قبول نمی کردند مربوط به نویزه. مثلا کابل انتن دیدین دور سیم سیم های ریز تابیده؟ و و و. تو نت سرچ کنی حتما راهنمایی های تخصصی هست.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
ببینید باید تو پنل مودم برید و ببینید خطتتون رو چند بسته شده و چقدر می تونه سرعت داشته باشه یعنی فیلد های max rate data rate
بعدشم مودمو ببرید ابتدایی ترین جایی که از مخابرات سیم تلفن وارد منزل شده اونجا هم این فیلد ها را مشاهده کنید. اگر تفاوت فاحش بود تو سیم کشی خونتون مشکل دارید. عوامل نویز هم خیلی زیادن. سیم برق و تلفن اصلی ترینشه. جنس خود سیم . میزان دور تابیده شده سیم. بعضی سیم های تلفن یه سیم لخت داره. رفتم برقیه یکیشون گفت این سیم ارته یکی دیگه شون گفت ما بهش می گیم حمال [emoji15]. اصلا هم قبول نمی کردند مربوط به نویزه. مثلا کابل انتن دیدین دور سیم سیم های ریز تابیده؟ و و و. تو نت سرچ کنی حتما راهنمایی های تخصصی هست.
اینو زده
48494944849.jpg

:general709:
تشکر برای توضیحات میرم ببینم چی میشه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
اینو زده
Data Rate
:
4096 515 kbps

Max Rate
:
24880 1060 kbps
:general709:
تشکر برای توضیحات میرم ببینم چی میشه
خدب ببینید خط شما خیلی خوبه . خطتتون رو چهار مگ بسته شده ولی تا 25 مگ را می کشه حدودا. اینجا می فهمم مشکل نویز ندارید. عملا شما با چهار مگ سرعت دانلودت باید نزدیک 500 باشه. اگر پایینتره باید زنگ بزنی جایی که اینترنت می گیری و پیگیر باشی.
البته نگفتید روزا سرعتتوت در چه حاله؟ شبلا سرعت معمولا پایینه.

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مخابرات اصفهان 2 تا طرح شبانه داره الان:
یکیش طرح مخصوص حرفه ای هاست که نوشته حداکثر سرعت 10 مگابیت ولی حداقل رو نگفته و 1 درصد کم میشه هرچی 2 تا 7 صبح دانلود کنی
یکی دیگش هست 128 - ... - 2 مگ هست 1-7 صبح دانلودش کامل رایگانه
شما کدوم رو داری؟
و اگه میدونی به نظرت با کدوم میشه بیشتر دانلود کرد؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
مخابرات اصفهان 2 تا طرح شبانه داره الان:
یکیش طرح مخصوص حرفه ای هاست که نوشته حداکثر سرعت 10 مگابیت ولی حداقل رو نگفته و 1 درصد کم میشه هرچی 2 تا 7 صبح دانلود کنی
یکی دیگش هست 128 - ... - 2 مگ هست 1-7 صبح دانلودش کامل رایگانه
شما کدوم رو داری؟
و اگه میدونی به نظرت با کدوم میشه بیشتر دانلود کرد؟

141813962456562.jpg

141813962526453.jpg

دوتا عکس بالا را ازتابلو اعلانات خود مخابرات خرازی گرفتم. خودشون براساس اینا ثبت نام می کنند به جز اون قسمت خرید حجم اضافه
من خودم سرویس دو مگ پنج گیگ با دو گیگ رایگان مجموعا ماهی هفت گیگو دارم. خطو رو سه مگ می بندن و شبانه 99 درصد رایگانه نه کلا. سرویس حرفه ای ها کسی هز دوستان ندیدم داشته باشه بگه چطوریاست. ولی خوب گرونترم در میاد.
دقت داشته باشید فقط تو چهار تا از طرح های دو مگ سه پنج و هشت گیگ و یه مگ پنج گیگ شبانه رایگانه.
به اون توصیحات اول برگه آبیه و ستاره های قرمز دقت کنید.

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
باز خوش به حاله شما که 10 مگتون شبانه تقریبا رایگان داره. توی شهر ما ( همدان ) بالاتر از 2 مگ شبانه نداره.

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
من الان 512 مخابرات دارم با سرعت دانلود60...نسبتا راضیم..میخوام نتم عوض کنم
شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
نامحدود باشه-سرعت دانلود بالاتر از 100-قیمت مناسب-پینگ خوب-برای بازی آنلاین مناسب باشه
ممنون

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
سلام
من الان 512 مخابرات دارم با سرعت دانلود60...نسبتا راضیم..میخوام نتم عوض کنم
شما چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
نامحدود باشه-سرعت دانلود بالاتر از 100-قیمت مناسب-پینگ خوب-برای بازی آنلاین مناسب باشه
ممنون
من خودم هم دقیقا مثل شمام، اما بعد کلی تحقیق به فن آوا رسیدم، قیمتش که خب مناسبه حدود 35 تومن واسه نامحدود 512 و 65 تومن واسه 1 مگ، که البته اگرم زیاد دانلود کنین بازم به سرعت پایینی نمیرسه.

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
من خودم هم دقیقا مثل شمام، اما بعد کلی تحقیق به فن آوا رسیدم، قیمتش که خب مناسبه حدود 35 تومن واسه نامحدود 512 و 65 تومن واسه 1 مگ، که البته اگرم زیاد دانلود کنین بازم به سرعت پایینی نمیرسه.
داداش شما 512داری؟؟سرعت دانلود چقده؟؟پینگش خوبه؟

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
داداش شما 512داری؟؟سرعت دانلود چقده؟؟پینگش خوبه؟
بله سرعتم که 64 هستش، اما پینگم خیلی افتضاح است، حدود 200 اینطوراست، البته ازین سرویس های کاهش پینگ واسه بازی استفاده میکنم که خوبه، اما سرعت دانلودم خیلی پایینه و دیگه هم 1 مگ نمیده متاسفانه. منم میخوام جمع کنم برم کم کم :D

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
بله سرعتم که 64 هستش، اما پینگم خیلی افتضاح است، حدود 200 اینطوراست، البته ازین سرویس های کاهش پینگ واسه بازی استفاده میکنم که خوبه، اما سرعت دانلودم خیلی پایینه و دیگه هم 1 مگ نمیده متاسفانه. منم میخوام جمع کنم برم کم کم :D
فن آوا چطوریاس؟جریان این مصرف «منصفانه»چیه؟

بالا