• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

به نظر شما کدومیکی از سرویسها مناسبتره برای سرعت 256 و 512

• Total voters
    174

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
فن آوا چطوریاس؟جریان این مصرف «منصفانه»چیه؟
من اصلا قبل ازینکه بیام مخابرات، پارس آنلاین نامحدود داشتم، که اون این قضیه رو پیاده کرد و باعث مهاجرت ما شد، جریان اینه که شما تا یه حجمی میتونین از سرعت بالاتری نسبت به اون ضریب 1 به 8 استفاده کنین، یعنی مثلا اگر 512 نامحدود دارین تا 20 گیگ میتونین با سرعت 140-50 دانلود کنین و ازون حجم به بعد سرعتتون همون 1 به 8 یعنی 64 کیلوبایت بر ثانیه میشه. تازه جدیدا پله ایشم کردن که بعد هر 5 گیگ هی سرعت میاد پایین تا به اون ضریب برسه.
فن آوا هم همینه ولی قیمتهای نامحدودش خوشبختانه پایین تره نسبت به سایر شرکتها.

MRM

Registered User
لایک‌ها
36

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
سلام

نیاز به کمک فوری دارم، کلا تو خونه اینترنت ندارم و باید سریعاً یه ISP انتخاب کنم.

غرب تهران هستم (دهکده المپیک) و منطقه مخابراتی شهید زارعی
نمیدونم از چه شرکتی اینترنت بگیرم. بازی آنلاین انجام میدم، ولی خیلی کم، به خاطر همین یه پینگ معمولی برام بسه.
بیشتر اهل دانلود هستم، نامحدود مخابرات داشتیم که کیفیتش خیلی افت کرده بود. (حدودا ماهانه 70 گیگ مصرف میکنم.)
بین های وب و آسیاتک و پارس آنلاین موندم.
های وب بسته های حجمی جالبی داره، ولی کیفیتش رو نمیدونم چه جوریه.
آسیاتک و پارس آنلاین هم خیلی شنیدم که پینگ خوبی دارن، ولی در مورد سرعت و کیفیتشون اطلاعات ندارم.

چی پیشنهاد میدید؟ من چی کار کنم؟ واقعا گیج شدم

masoud_5april

Registered User
لایک‌ها
227
نمیدونم من محدود دارم 1 مگ راضیم 6 ساله دارم
زود شارژش تموم میشه خب، ما نامحدود میخوایم، حداقل واسه کسی که 40 گیگ تو ماه مصرف داره فک نمیکنم محدود به صرفه.

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
زود شارژش تموم میشه خب، ما نامحدود میخوایم، حداقل واسه کسی که 40 گیگ تو ماه مصرف داره فک نمیکنم محدود به صرفه.
بستگی به نوع استفاده شما داره، مثلا اگر آسیاتک بگیرید میتونید شبانه دانلود داشته باشید که اگر سرعت 2 مگ با شبانه رایگان بگیرید میتونید ماهی 50-60 گیگ رو به صورت شبانه دانلود کنید و در روز هم با سرعت بالا وبگردی کنید. اما اگر نمیخواید شبها دانلود کنید باید همون نامحدود بگیرید که فکر نمیکنم الان هیچ شرکتی نامحدود به درد بخور بده.

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
سلام

نیاز به کمک فوری دارم، کلا تو خونه اینترنت ندارم و باید سریعاً یه ISP انتخاب کنم.

غرب تهران هستم (دهکده المپیک) و منطقه مخابراتی شهید زارعی
نمیدونم از چه شرکتی اینترنت بگیرم. بازی آنلاین انجام میدم، ولی خیلی کم، به خاطر همین یه پینگ معمولی برام بسه.
بیشتر اهل دانلود هستم، نامحدود مخابرات داشتیم که کیفیتش خیلی افت کرده بود. (حدودا ماهانه 70 گیگ مصرف میکنم.)
بین های وب و آسیاتک و پارس آنلاین موندم.
های وب بسته های حجمی جالبی داره، ولی کیفیتش رو نمیدونم چه جوریه.
آسیاتک و پارس آنلاین هم خیلی شنیدم که پینگ خوبی دارن، ولی در مورد سرعت و کیفیتشون اطلاعات ندارم.

های وب بگیر 100000% یه بسته فشفشه 40 گیگ 30 روزه داره 30 تومن! اینو وردار + یه سرویس 3 گیگ بالای 128 = 43 گیگ حجم بین 50 تا 60 تومن. پینگشم اگه خیلی خوب نباشه اط آسیاتر و مخابرات و پارس فاکلاین بدتر نیست.

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139
سلام

غرب تهران هستم (دهکده المپیک) و منطقه مخابراتی شهید زارعی.

دوست عزیز ، منم مخابرات شهید زارعی ام .. شما از اینترنت مخابرات راضی نبودی ؟ سرعت وبگردی و دانلود خوب نبود ؟ نرم سمت مخابرات ؟!!
من پیشگامان دارم که جدیدا سرعت دانلود شبانه رو کم کرده :(

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
دوست عزیز ، منم مخابرات شهید زارعی ام .. شما از اینترنت مخابرات راضی نبودی ؟ سرعت وبگردی و دانلود خوب نبود ؟ نرم سمت مخابرات ؟!!
من پیشگامان دارم که جدیدا سرعت دانلود شبانه رو کم کرده :(

بد نبود، اگر سختگیر نباشی راحت میتونی باهاش کنار بیای...
من یه مشکل حاد داشتم باهاش! 2مگابیت نامحدود داشتم، ماهی 75 تومن، قرار بود هر دو ماه روی قبض بیاد. یعنی هر دو ماه 150 تومن باید میشد.
هنوز به دو ماه نکشیده و قبض صادر نشده اینترنت قطع میشد!!! دو سه بار با 2020 و خودِ مرکز صحبت کردم که این چه وضعیه؟ گفتن بدهی خطتون میره بالا! منم گفتم خب مشکل من چیه؟ قیمت سرویس شما ماهی 70 تومنه! من چه گناهی کردم؟
خلاصه هر 45 روز این بساط بود تا این هفته! طبق معمول خط یک طرفه شد. با 1818 پرداخت کردم، معمولا 4 ساعته وصل میشد، اما نشد. بعد از 2 3 روز معطلی زنگ زدم 2020 که اینترنت چه مرگشه؟
گفتن بدهی داره! گفتم من دو سه روز پیش پرداخت کردم، گفتن تو سیستم ثبت نشده و تا یکشنبه صبر کنید تا ببینیم چی میشه.
منم حوصله صبر نداشتم، چون 2 تا خط تلفن داشتم رفتم روی اون یکی سرویس بگیرم.
امروز هم از مرکز پیگیری کردم که ADSL من چشه؟ گفتن مشکلی نیست. از 2020 پیگیری کن. 2020 میگه پرداخت تو سیستم ثبت نشده از مرکز پیگیری کن. ما رو انداختن تو دور باطل! فردا میخوام بگم کلاً جمعش کنن، نخواستیم!

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
سلام دوستان من سرعت 1 مگابیت مخابرات دارم اسپید دانلودم روی 350 کیلوبیت هست میخوام ببینم خوبه یا ن؟
بعدش من 15 گیگ دو ماه 30 تومن میدم و شب ها هم رایگانه خوبه یا ن؟ در کل؟
ممنون

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139
سلام دوستان من سرعت 1 مگابیت مخابرات دارم اسپید دانلودم روی 350 کیلوبیت هست میخوام ببینم خوبه یا ن؟
بعدش من 15 گیگ دو ماه 30 تومن میدم و شب ها هم رایگانه خوبه یا ن؟ در کل؟
ممنون

به نظر منکه سرویس خیلی خوبیه در مقایسه با شرکت های خصوصی
همین پیشگامان ، 25 تومن برای 4 گیگ اینترنت سرعت 1 مگ به من داده ... سرعت دانلود شبانه رو هم تا زیر 100 کاهش دادن .. :general503:حالا به نظرت خوب میاد یا نه ؟;)

دانلود شبانه ات رو چنده ؟ ثابته سرعت دانلود شبانه ؟
طرح یکساله گرفتی شبانه رایگان دادن بهت ؟

sajadpbk

Registered User
لایک‌ها
268
به نظر منکه سرویس خیلی خوبیه در مقایسه با شرکت های خصوصی
همین پیشگامان ، 25 تومن برای 4 گیگ اینترنت سرعت 1 مگ به من داده ... سرعت دانلود شبانه رو هم تا زیر 100 کاهش دادن .. :general503:حالا به نظرت خوب میاد یا نه ؟;)

دانلود شبانه ات رو چنده ؟ ثابته سرعت دانلود شبانه ؟
طرح یکساله گرفتی شبانه رایگان دادن بهت ؟
سلام با تشکر ن یکساله نیست دانلود شبانه روی 120 هست

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139

dafer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
لعنت

sent from my android phone

smhtie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان

1-کسی سرویس 8 مگ اکو شاتل رو داره تو تهران؟ راضیه؟
2-پینگ و پکت لاست تون چطوره؟
2-سرویس گیمینگ شاتل رو فعال کردم سرعتم کم شده مقداری از لحاظ فنی مرتبطه؟

dafer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام خدمت دوستان

1-کسی سرویس 8 مگ اکو شاتل رو داره تو تهران؟ راضیه؟
2-پینگ و پکت لاست تون چطوره؟
2-سرویس گیمینگ شاتل رو فعال کردم سرعتم کم شده مقداری از لحاظ فنی مرتبطه؟
یه سر به انجمن پی سی ورلد بزن خیلی فعال تره لونجا سه سوت جواب میگیری

sent from my android phone

بالا