من الان از عصر تلکام گرفتم هایپر سه ماهه 6900 تومان با سه گیگ حجم .سرعتش هم خیلی خوبه ولیییییییییییییییییییی
من گفتم بابا یه شرکت خوب پیدا شد. تو ایران همون روز چهارم شارژم رفتم گوگل دیدم رفت تو سایت خودش رفتم یاهو رفت تو سایت خودش . اصلا نمی دونستم مشکل چیه .پشتیبانی هم که به اون صورت نداره باید شماره ای دی اس ال رو بزنی زدم کامپیوتری گفت شارژ شما تموم شده !!!
جل الخالق من یعنی دو روزه تموم کردم سه گیگ رو ؟رفتم پنل دیدیم بله صفر شده .پیش خودم گفتم نمی دونم لابد یه چیزی احتمالا دانلود شده .من نمی دونم آخه دانلودهای اتومات رو بستم .حتی مال ویندوز رو. رفتم یک گیگ حجم خریدم.دقیقا سه روز گذشت که یک روزش هم کلا کانکت نشده بودم دیدم باز هر جا رو باز می کنم میره سایت شرکت رفتم دیدم باز صفر شده .تماس گرفتم هیشکی جواب نداد.
خلاصه سرتون رو درد نیارم یک ماه ونیم از سه ماه گذشته و من هر دو روز یا حداکثر 4 روز حجم یک گیگ می خرم تموم میشه .من قبلا حداقل از 10 آی اس پی اینترنت داشتم .شده بود مثلا فکر کنم 50 مگ مصرف کردم برم پنل ببینم 100 مگ مصرف شده یعنی دو برابر بیشتر. ولی الان از روی کانکشن 50 مگ مصرف می کنم میرم میام می بینم جایی نمی تونم برم. بله یه گیگ تموم شد به همین راحتی !!!!
برنامه های زیادی هستن که میتونن حجم استفاده کنند.
خود من این مشکلو داشتم.
comodo firewall رو نصب کنید بهتون 3 برنامه ای که بیشتر از همه ترافیک مصرف میکنن تو همون صفحه اصلیش مینویسه.+ همه برنامه هایی که حجم مصرف میکنن+ حجم مصرفی از لحظه کانکت شدن مینویسه.
برای مثال یه برنامه ای به اسم mscript in use دیروز 60 مگ ترافیک منو مصرف کرد توی 7-8 دقیقه ای که پای سیستم نبودم.
از میزان مصرف کانکشن هم میشه فهمید که آیا برنامه ای داره از ترافیک استفاده میکنه یا نه.